Energy Top
Energy klubtagság

Az Energy Nemzetközi Társaság jelenlenleg Európa 8 országában forgalmazza tiszta gyógynövénytartalmú készítményeit. Az értékesítés saját működtetésű Energy klubokban, gyógynövényboltokban és egyes patikákban történik. Az Energy értékesítési rendszerén belül minden vásárlónak lehetősége van törzsvásárlói kártya kiváltására, mely a regisztráció során történik. A törzsvásárlói kártya számos kedvezmény igenybevételére jogosítja fel tulajdonosát, továbbá a tanácsadói kártya tulajdonosa hűségpontokat gyűjthet, a pontok a vásárlások során beváltahtók az Energy üzleti szabályzata alpján.
Az Energy klubtagság formái:

  • Energy Klubtag lehet minden 18. életévét betöltött személy, aki valamely Energy klubban, vagy egyéb Energy képviseletben regisztrál úgy, hogy kitölti és aláírja az együttműködési szerződést, valamint befizeti az egy éves regisztrációs díjat, 7.500 Ft-ot. A klubtag a tagsági kártyán túl kezdőcsomagot kap, mely tartalmazza a Pentagram termékcsalád egy szabadon választott termékét, a „Pentagram regeneráció” ismertető kiadványt, a Vitae magazin ingyenes előfizetését és egyéb hasznos kiadványokat, prospektusokat. Az Energy Klubtag minden klubban kedvezményesen vásárolhat, részesül az akciós értékesítések kedvezményeiben, és díjmentesen igénybe veheti az Energy klubok tagok számára nyújtott szolgáltatásait / előadások, rendezvények, tanácsadás, állapotfelmérés kedvezményes áron /. Az Energy klubtag az Energy készítményeket nem forgalmazhatja, hűségpontokat nem gyűjt, további kedvezményekre nem jogosult.
  • Energy Tanácsadó lehet minden 18. életévét betöltött személy, aki valamely Energy klubban, vagy Energy egyéb képviseletben regisztrál úgy, hogy kitölti és aláírja az együttműködési szerződést, valamint befizeti az egy éves regisztrációs díjat, 11.500 Ft-ot. A Tanácsadó szintén kezdő csomagot kap, mely a klubtagsági kezdő csomagon túl 2 terméket tartalmaz,  a választott Pentagram termék mellett a Pentagram gyógynövény tartalmú krémet is. Az Energy tanácsadónak alapos ismereteket kell szereznie a termékekről, és azok alkalmazásáról. Az Energy Magyarország Kft. ennek érdekében minden évben több, mint 100 szakmai előadást, továbbképzést, és egy alkalommal több napos tanfolyamot szervez a tanácsadók részére. A tanácsadó a klubtaghoz hasonlóan részesül minden kedvezményben és akcióban, ezen túl forgalmazhatja a termékeket, ezáltal az Energy Magyarország Kft szabályai szerint jövedelmet szerezhet, hűségpontjait a vásárlások során felhasználhatja az Energy üzleti szabályzata szerint.

Az Energy klubagságra és tanácsadói státuszra vonatkozó részletes szabályokat weboldalunkon a "Karrier" menüpont alatt, a „Tanácsadói kalauz” rovat tartalmazza.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeinken:

Energy Magyarország Kft
1146 Budapest, Hermina út 55.
Tel.: 06-1-354-0910
Fax: 06-1-354-0911
Email: info@energyklub.hu
Irodavezető:Marosi László, kereskedelmi igazgató, email: laszlo.marosi@energyklub.hu