Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege
és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak
és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra,
a termékek egyénre szabott alkalmazására.

Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.

Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről,
esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről.
A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj 1500 Ft + legalább egy táplálékkiegészítő megvásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK 2018. ÁPRILIS
Budapest 2. Klub ENERGY Klub Zugló, XIV. Stefánia út 81. fsz. 2. Nice Hajgyógyászat Minden hétfőn és csütörtökön 10-15 óra között ingyenes termékbemérés, Candida- és penészgombaszűrés. Minden pénteken ingyenes rádióhullámú frekvenciakezelés: krónikus fáradtság / mellékvese kondicionálás, őszüléskezelés. Minden kedden kedvezményes rádióhullámú frekvenciakezelés: allergiakezelés. Minden 25 ezer Ft feletti vásárlónk egy terápiás eszközt kap ajándékba, melynek segítségével energetikai szinten a panaszok okaira lehet hatni.
ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK: Mikrokamerás hajvizsgálat és speciális skalpdiagnosztika; biorezonanciás góckutatás, állapotfelmérés; allergia és ételérzékenység mérés és terápia; ekcémaszűrés és terápia; hormonegyensúly-tanácsadás műszeres méréssel; rákmegelőző szűrés és terápia; Fscan mérés a kóros/kórokozó frekvenciák pontos kimutatására; ásványi anyag-, nyomelem-, vitaminhiány kimutatása.
KEZELÉSEK: Rádióhullámú frekvenciakezelés RPZ 14 plazmagenerátorral: hormonegyensúly optimalizálás, hajproblémák, fejbőrpanaszok, bőrproblémák kezelése. Kórokozók elleni kezelés, egyéb problémák. Anti-aging program, komplex és látványos megoldások + rádióhullámú frekvenciakezelés: minden pénteken 11-12 óra között. Díja: 5000 Ft. Előzetes bejelentkezés szükséges: info@nicehajgyogyaszat.hu, Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417, Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416. Honlapunk:www.nicehajgyogyaszat.hu

Budapest 4. Klub Energy
Klub Buda, 1027 Budapest, Horvát u. 19-23. fsz. április 27., péntek, 17 óra Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Fókuszban a hormonrendszer betegségei. Alternatív megoldások az ENERGY étrend-kiegészítőivel. A klubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra. További info: Koritz Edit, (20) 504-1250, energybuda@energyklub.hu

Budapest 5. Klub
Energy Belváros Klub, 1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1., kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől). április 7., 14., 21. – mindegyik szombaton Tanácsadóképzés. Részletek a klubban és a klub elérhetőségein. ELŐZETES: május 5., szombat, 9.30 és 16 óra között EGYNAPOS TOVÁBBKÉPZÉS TÉRÍTÉSSEL, TANÁCSADÓKNAK, KLUBTAGOKNAK. ENERGY házipatika. Mit mivel, mikor, hogyan használjunk. Termékek és kombinációik, személyre szóló adagok beállításának lehetőségei. Vezeti: Németh Imréné Éva fitoterapeuta természetgyógyász, klubvezető. BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL Meridiánok mérése Meridimer készülékkel (időpont-egyeztetéssel). A javasolt termékek személyre igazítása, adagolások beállítása. TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK: Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés Magnetspace testelemző készülékkel. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával. Homeopátiás szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos, a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője. Hormonegyensúly tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. tartja: Puhl Andrea természetgyógyász. Jelentkezés az energy.belvaros@gmail.com címen vagy a klubban és elérhetőségein. Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga Juhász Irén irányításával, hogy jól érezzük magunkat. Bejelentkezés, további információ: Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél. Telefon: +36/20-9310-806, energy.belvaros@gmail.com, a honlapunkon: http://energybelvaros.hu/ és a Facebookon is.

Kazincbarcika
Barabás M. u. 56. minden kedden 15-18 óra között: klubnap. További info: Ficzere János klubvezető, tel.: 0630/856-3365.

Miskolc
Tudomány és Technika Háza klubszoba (!nem az ITC!) április 6., péntek, 17 óra Ráczné Simon Zsuzsanna fitoterapeuta természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Az emésztőrendszer lehetséges megbetegedései. Gyomor, vékonybél, hasnyálmirigy, epehólyag és máj támogatása az ENERGY készítményeivel.

Zsolcai kapu 9-11. I. em.
április 11., szerda, 15-17 óra között A miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Előzetes bejelentkezés és további info: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.

Nyíregyháza
Egészségügyi Főiskolai Kar oktatóterme, Sóstói út 2-4., A épület, 1. emelet április 11., szerda, 17 óra Ráczné Simon Zsuzsanna fitoterapeuta természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Az emésztőrendszer lehetséges megbetegedései. Gyomor, vékonybél, hasnyálmirigy, epehólyag és máj támogatása az ENERGY készítményeivel. További info: Fitos Sándor klubvezető, 0620/427-5869, fits58@gmail.com, www.nyirenergy.hu

Pécs
ENERGY klub, Tompa Mihály u. 15., oktatóterem április 14. szombat, 9-17 óra között Alapképzés 30 órában, 3. alkalom, valamint vizsga. Vezeti: Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató. További információ: Molnár Judit klubvezető, +36 (72) 242-745, +36 (30) 253-1050.

Siófok
ENERGY klub, Wesselényi u. 19. Ángyán Józsefné természetgyógyász, klubvezető előadásai és továbbképzés: április 5., csütörtök, 18 óra Előadás. A cukorbetegség mint népbetegség, okai, lehetőségek a megelőzésben és a gyógyulásban – holisztikus megközelitéssel. április 14., szombat, 14-18 óra között Továbbképzés. Témák: 5 elem tana a kinaii gyógyászatban. Energy termékek használata, lehetőségek az egészség fentartásában. Tapasztalatok megosztása. április 19., csütörtök, 18 óra Előadás. A lép működése és szerepe a szervezetünkben. Támogatása ENERGY termékekkel. További info: Ángyán Józsefné klubvezető, (20) 314-6811, margagitika@gmail.com

Szolnok
Zsálya Herbaház és Egészségház oktatóterem, Arany János út 23. április 3., kedd, 17 óra Dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász előadása, egyben klubdélután. Téma: A Tűz elem és a hozzá tartozó minőségek. április 10., kedd, 16 óra Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Fókuszban a hormonrendszer betegségei. Alternatív megoldások az ENERGY étrend-kiegészítőivel. április 24., kedd, 17 óra Dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász előadása, egyben klubdélután. Téma: A Föld elem és a hozzá tartozó minőségek. Továbbra is igénybe lehet venni az állapotfelmérést, melyet dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász végez, díjazás ellenében. Ingyenesen kérhető az egyénre szabott tanácsadás, ENERGY termékek ajánlásával. Az Egészségházban különböző szolgáltatások találhatók: masszázsok, orvosi rendelések, kineziológia, energiagyógyászat. E szolgáltatásokhoz időpont-egyeztetés szükséges. További információ: Németh Istvánné Éva klubvezető, 0656/375-192, 0630/292-8399, szolnokegeszseghaz@gmail.com, www.szolnokegeszseghaz.hu

Szombathely
Megyei Művelődési es Ifjúsági Központ, Ady tér 5., oktatóterem április 20., péntek, 16.30 óra Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fa elem misztériuma, a tavaszi méregtelenítés szabályai a hko szerint. További info: Nánási Tiborné klubvezető, tel.: 0630/ 534-2560.

Veszprém
ZöldLak, Diófa utca 3. április 16., hétfő, 17 óra Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fa elemből kiinduló betegségek. Alternatív megoldási lehetőségek az ENERGY étrend-kiegészítőivel. További info: Török Tamás klubvezető, 06 30 994-2009, 06 30 482-3233, facebook.com/HarmoniahazGyogynoveny

Zalaegerszeg
ENERGY Klub, Mártírok u. 17. április 9-én (hétfő), 17-18: My Green Life. április 10-én (kedd), 17-18: Mit tehetsz magadért? – Földelés. április 11-én (szerda), 17-18: Személyes terméktanácsadás. április 15-én (vasárnap), 10-16: Mikrokonferencia, Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Gyulladások és a metabolikus szindróma. Megoldások az ENERGY étrend-kiegészítőivel. Az egész napos szemináriumon a részvétel térítéshez kötött. Jelentkezés és további információ: Takács Mária klubvezetőnél. április 16-án (hétfő), 17-18: Parazitaszűrés. április 17-én (kedd), 17-18: Erdő mélye meditáció. április 18-án (szerda), 17-18: Belső gyermek. április 23-án (hétfő), 17-18: Mit tehetsz magadért? – Önmasszázs. április 24-én (kedd), 17-18: Bőrbetegségek szűrése. A meghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok (az április 15-ei mikrokonferencia kivételével) a résztvevők számára ingyenesek. A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com, www.maraboszi.hu

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.