Energy Top
DECEMBERI-JANUÁRI AJÁNLATUNK

A december eleje ismét szép őszi időt ígér, de a Télapó már valószínűleg hóval borított tájakra érkezik. Az előrejelzések sajnos száraz időt jósolnak erre a hónapra, így a városokban az alacsony hőmérsékleti értékek ellenére sem hódolhatunk a téli, havas örömöknek és játékoknak.

A decembert általában a karácsony előtti lótás-futással és stresszes időszakkal azonosítjuk. A reggelig tartó sütés-főzés okozta fáradtságon könnyen túljuthatunk a REVITAE áldásos hatásaival.

Hangszálainkat a PROTEKTIN segítségével nemcsak a karácsonyi dalok éneklésére tesszük alkalmassá, hanem a szilveszteri vigasság megpróbáltatásait is jól bírják majd.

Érdekes hatásokat tartogat számunkra az UNCARIA TOMENTOSA (macskakarom) tea. Jótékonyan hat a központi idegrendszerre és a vérkeringésre, csökkenti a vér koleszterinszintjét, óvja a bélrendszer nyálkahártyáit, továbbá előnyösen befolyásolja a bélmozgást, valamint az epevezeték működését. Mi mást kívánhatnánk szervezetünknek ebben a hektikus időszakban?

Talán csak sok ragyogó mosolyt és áldásos nyugalmat. A mosoly tekintetében nyugodtan rábízhatjuk magunkat a DIAMOND fogkrém segítségére. No de mi a helyzet a békével és nyugalommal?

A napsütést nélkülöző, szomorú időjárás és az érzelmi stressz sokszor kibillenthet minket az egyensúlyunkból. Ezért összpontosítsunk a Föld elemre, amely segít megtartani magunkat, illetve hozzájárul szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez. A Föld elemhez legközelebb álló koncentrátum a GYNEX, ne feledkezzünk meg róla!

A JANUÁR SEM FOGHAT KI RAJTUNK

Hideg kezdet – felmelegedés – hó – ismét meleg idő, és így tovább. Egy-két erősebb hóesés meglephet ugyan minket, de a hatalmas hőmérséklet-ingadozások miatt a hó nem marad meg túl sokáig.

Ezek a hirtelen időjárás-változások télen sokkal inkább igénybe veszik szervezetünket, mint nyáron, amikor a nap meleg sugarai simogatnak minket. Ezért ilyenkor nemcsak gyakrabban vagyunk fáradtak, hanem olykor szó szerint teljesen kimerülünk.

Ilyenkor jön el az ACAI ideje, ez a szuper élelmiszer fantasztikusan felfrissít bennünket. És ha már az “A”-val indítottunk, nem feledkezhetünk meg az ANNONA MURICATA FORTE gyógynövény-koncentrátumról sem! Számtalan betegség ellen hatásos, erősíti az immunrendszert, legyőzi a mikrobákat, csillapítja a fájdalmat. Az, hogy elűzi az álmatlanságot és a depressziót – már csak “hab a tortán”.

Ha gyakran utaznak a hegyekbe síelni, ne felejtsék otthon az ARTRIN-t, hiszen remekül kezeli a kék foltokat és a véraláfutásokat, amelyek olykor a tapasztalt sízőket sem kerülik el. Megfizethetetlen segítséget nyújthat ebben az időszakban még az AUDIRON, amely rendkívül hatékonyan védi gyermekeink fülét, és persze a miénket is.

Ha “A”-t mondtunk, mondjunk “B”-t is! Esténként, amikor már nyugalomban vagyunk, engedjük tele a kádat, és adjunk a meleg vízhez illatos BALNEOL-t.

Mindezek után próbáljon meg az időjárás-változás kifogni rajtunk!

EVA JOACHIMOVÁ

TartalomVáltozott a regisztráció és a megújítás rendje

Október 1-jétől kétféle regisztrációt és kétféle regisztrációújítást vezetett be az ENERGY magyarországi hálózata.

A klubtagok regisztrációja 1500 Ft-ba, a tanácsadóké 2500 Ft-ba kerül. Regisztrálni bármelyik termékkel lehet – kivéve a szappanokat, a teákat és a fogkrémeket.

A regisztráció megújítása klubtagok számára 500 Ft, tanácsadóknak 1000 Ft. A regisztráció megújítását nem kötjük termékvásárláshoz.

Tartalom

 

 


ÚJ Energy Klub nyílt Veszprémben

A veszprémi ENERGY klub új címe: Szeglethy utca 1., Belvárosi üzletház (ahol a Padmaház is működött). Klubvezetők: Vértes Andrea (tel.: 06 30 994-2009) és Török Tamás (tel.: 06 30 482-3233).

Nyitvatartás: Hétköznapokon 9–17 óra között. Nyitás várhatóan szeptember 12-én.

Várjuk szeretettel!

 

 

NEM MINDEGY, HOGY DOKTOR VAGY ’DOKTOR!

Észrevette a két szó közötti különbséget? Nem? Pedig a második előtt van egy apró vonás, azaz aposztróf.

Ez lenne hivatott jelezni, hogy NEM orvossal állunk szemben!

Sajnálatos módon egy joghézagot kihasználva megjelentek az alternatív tudományok ’doktora és egyéb titulust viselők, rengeteg embert becsapva, megtévesztve a ’doktor szó használatával.

A Szövetség több fronton vette fel a harcot ez ellen a megtévesztés ellen.

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki tudjon az “idézőjeles doktorokról”, illetve arról, hogy alaposan meg kell nézni, ha gyógyítót választunk, hogy ne legyünk az áldoktorok áldozatai. Másrészt szeretnénk elérni a joghézag megszüntetését, hogy a törvényi szabályozás pontosabban körülhatárolja, szigorítsa a doktor szó használatát, hogy a továbbiakban nagyravágyó természetgyógyászok, masszőrök ne biggyeszthessék a nevük elé a ’dr. rövidítést.

A Szövetség állásfoglalását a ’doktorokkal kapcsolatosan a weboldalunkon olvashatja: http://www.termeszetgyogy.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=568

 

Forrás: Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
(Hírmondó 2013. augusztusi száma)