Fogyasztóink tapasztalatai készítményeinkkel kapcsolatban

 A betegség megelőzése mindig olcsóbb, mint a gyógyítás.

Az egészségbe fektetett kis összeg olyan, mint egy kamatozó bankbetét.

Később nagy hasznot hoz, mert csökkenti a költségeket, és ezért többet költhetünk olyan dolgokra, amelyektől jól érezzük magunkat.

Életünk meghosszabbítása, és minőségének javítása mindannyiunk számára fontos feladat!

 
Kedves Olvasó!
Az 1990-es években szinte kampányszerűen kezdtek el foglalkozni azokkal a lehetőségekkel, melyek a szervezett egészségügy mellett alternatív módszerként jelentek meg és szolgálták kisebb-nagyobb eredményekkel egészségünk megőrzését, a betegségek leküzdését. Ezek keretében számos olyan készítmény jelent meg, melyek jól szolgálták a betegségek megelőzését, emellett mivel forgalmazásuk többnyire hálózati rendszerben történt, a hálózati tagok üzleti céljait is. A ma is működő rendszerek, táplálék kiegészítő termékek közül miért válasszuk az Energy-t, miért ezekben a termékekben keressük céljaink megvalósítását?
Az Energy teljesen új, de a hagyományos kínai gyógyító filozófián alapuló hatásmechanizmusa, az energia pályák betegségek kialakulását okozó elváltozásait előzi meg, vagy regenerálja tiszta, magas minőségű természetes anyagokkal, gyógynövény kivonatokkal.
Az Energy termékeket számos orvos, természetgyógyász alkalmazza prakszisában az alkalmazott terápia támogatására, de sokszor olyan esetekben is, amikor a hivatalos orvoslás nem éri el a kívánt eredményt.
E kiadványunkban az összegyűjtött gyakorlati tapasztalatokat adjuk közre, melyeket orvosok, természetgyógyászok és Energy Tanácsadók jegyeztek fel munkájuk során. A figyelmes olvasó e tapasztalatok megismerésével igen értékes segítséget kap az Energy termékek eredményes alkalmazásához.
Ha megvizsgáljuk az itt közzétett tapasztalatokat, a következő összefoglaló megállapításokat tehetjük:
•    az Energy készítmények megbízhatóak, helyes alkalmazásukkal a kívánt eredmény elérhető,
•    a termékek hatékonyak akár önállóan, akár kiegészítő terápia formájában is,
•    számos kombinációs lehetőséggel hatásuk széles körben alkalmazható,
•    a termékek különlegesek és egyedülállók.
Reméljük, hogy a további információk tovább növelik az Energy filozófia népszerűségét, segítséget nyújtanak a laikus olvasó számára is a termékek sikeres alkalmazásához. Bízunk abban, hogy munkánkkal hozzájárulunk az egészségesebb, jobb minőségű életfeltételek megteremtéséhez.
Marosi Zoltán
Ügyvezető Igazgató
Hungary Energy Kft.
 


Dr. Barta Gizella, onkológus szakorvos
A Cytosanról:
„Amint megjelent a piacon azonnal kipróbáltam a praxisomban. Onkológusként többek között a készítményben található humátok sugárzással szembeni védőhatása keltette fel érdeklődésemet. Amint felkeresett egy olyan páciens, aki a sugárzás nem kívánt hatásaival szemben keresett védelmet rögtön elővettük a Cytosant, és az adott személy veleszületett tipológiája alapján meghatározott egyéb Energy készítményekkel együtt kezdtük adagolni. Sikerrel alkalmaztuk a Cytosan - King Kong, a Cytosan - Korolen, a Cytosan – Renol és a Cytosan – Gynex kombinációkat.”
A Cytosan és a Probiosan használata vastagbél-megbetegedések esetében:
Az ember mindig is nagy terhet rótt a vastagbélműködésre – legyen szó akár a helytelen táplálkozásról, a hirtelen megváltoztatott táplálkozási szokásokról („garantált” fogyást ígérő diéták) vagy a rengeteg édességről, esetleg a nehezen emészthető proteinekben gazdag ételekről. És éppen a fehérjék azok, amelyeket a baktériumok olyan nitrogéntartalmú anyagokká konvertálnak, amelyek rendszerint toxikus jellegűek. Ezek a vízzel együtt a vastagbélen keresztül bejutnak a szervezet belsejébe, és ott pusztítást végeznek. A fel nem dolgozott cukrok (főleg az olyan poliszacharidok, mint a keményítő) elsősorban az élesztőgombákat és a gombákat táplálják, a gombák pedig szélsőségesen leterhelik immunrendszerünket.
Bármi is okozza a vastagbél bakteriális mikroflórájának összetételbeli változását, a táplálék tartósságát fenntartó konzerváló elemeket érintő változások messzemenő következményekkel járnak az ember egészségi állapotát illetően. Megjelennek az ürítéssel kapcsolatos problémák, legyen az akár hasmenés vagy csak lágyabb széklet, esetleg a hasmenés és a székrekedés váltakozása, amely általában a csökkent immunitás legmarkánsabb jele. A bélben keletkezett toxinok hatástalanítják azon enzimek tevékenységét, amelyek fontos feladatot látnak el az immunitás kialakításában, ezért közvetlenül gyengítik az immunrendszert. Amennyiben a bélrendszert megtámadták a gombák, vagy még rosszabb, a candida fertőzés, az immunrendszer nagy veszélyben van. Ebben az esetben nemcsak a légző, de a húgyúti szervek is gyakrabban megbetegednek, sőt a bőr és a nyálkahártyák fertőzéses betegségeivel is sűrűbben kell számolni. Ha a gomba hosszú ideje van jelen a belekben, illetőleg, ha candida lepte el a sejtimmunitás is károsodik, és ez könnyedén onkológiai megbetegedés kialakulásához vezethet.
Általánosságban elmondható, hogy ha egy emberi szervezetben rossz a vastagbél mikroflórája, akkor a test nem tud hatékonyan védekezni a fertőzésekkel szemben.
Amennyiben a vastagbél környezete toxikus az idegrendszer működése is veszélyben van. Némely nitrogéntartalmú anyagok depresszív állapotokat idézhetnek elő, azáltal, hogy blokkolják az idegrendszer kontroll (tompító) központjait, azaz azokat a központokat, amelyek az idegek tevékenységét ellenőrzik. Ilyen esetekben romlik a koncentrálóképesség, ebből adódóan a páciens képtelen megoldani problémáit, álmatlanságban szenved, és sokkal érzékenyebben reagál a legkisebb stresszre is. A nem megfelelő mikroflóra miatt létrejött toxinok tevékenysége leterheli a májat, ahol is ezek a méreganyagok rendszerint feldolgozásra kerülnek, ez pedig az epehólyag különböző működésbeli problémáit vonja maga után, például gyakran epekő kialakulásához vezet.
A kiválasztó rendszer is károsodást szenved. Kénytelen ugyanis eltávolítani a fel nem dolgozott méreganyagokat, és ezáltal veszít ellenálló képességéből.  Ilyenkor nők esetében a méh, férfiak esetében pedig a prosztata károsodhat, de növekszik a nemi és a húgyúti szervek fertőzésekkel szembeni érzékenysége is, illetve a húgykő kialakulásának veszélye is fennáll. A toxinok negatívan hatnak az érrendszerre is. Ez az erek nagyobb áteresztőképességében, valamint a vastagbél környéki érgyulladásokban nyilvánul meg. A gombás vastagbél, illetve a vastagbél-disbiózis egyik gyakori kísérő tünete az aranyér. Ám ilyenkor az erek nem csupán a vastagbél környékén, de a szervezet bármely részén, tehát akár a szívben és az agyban is károsodhatnak. Ezért az általunk igencsak elhanyagolt szerv (és a vastagbél minden kétséget kizárólag az) megbetegedése olyan súlyosabb kórok kialakulásához vezethet, mint pl. a szív vagy az agyi erek megbetegedése.
Mit tegyünkflA legfontosabb, hogy számba vegyük a minket érő, és az egészségünket befolyásoló hatásokat: mennyire ér minket stressz, milyen az életvitelünk, hogyan gondolkodunk, milyen az értékrendszerünk. Adjunk időt magunknak, gondoskodjunk testünkről, rendszeresen relaxáljunk, hiszen így megtisztíthatjuk szervezetünket a mindennapi stressztől. A stressz enyhítése megerősíti szervezetünk immunitását, és segíti az Energy készítmények hatásának kiteljesedését. Bármilyen készítmény, táplálékkiegészítő vagy orvosság használata mit sem ér ugyanis, ha egészségtelenül élünk vagy negatívan gondolkodunk. Amennyiben komolyan vesszük egészségünk ápolását, nem szabad megfeledkezzünk a pszichikumról és a megfelelő életmód betartásáról sem. Ha mindezt megtettük, akkor nem marad más hátra, mint a vastagbél toxinoktól való megtisztítása. Ehhez nyújt segítséget a CYTOSAN, amely képes megfelelő körülményeket teremteni ahhoz, hogy a hasznos baktériumtörzsek „megkapaszkodjanak” a tiszta környezetben.
Tekintettel arra, hogy a tünetek megjelenésekor a toxinszint a belekben valószínűleg igen magas, fokozatos tisztítást javaslok, azaz a Cytosant egyre növekvő adagokban kell használni. A gyors méregtelenítés ugyanis görcsös állapotokat, székrekedést vagy hasmenést idézhetne elő. Ezért a javasolt adagolás a kúra elején napi 1 Cytosan kapszula (legjobb este bevenni). Egy hét elteltével lehet növelni az adagot napi 2 kapszulára (azaz reggel és este). A kúra a harmadik, esetleg a negyedik héten napi 3 kapszula szedésével zárul. Már a Cytosan használata alatt is elkezdhetjük hasznos baktériumfajtákkal „betelepíteni” a vastagbelet, méghozzá a PROBIOSAN segítségével.
Miben rejlik a Probiosan előnye a gyógyszertárakban kapható egyéb probiotikus készítményekkel szembenflA Probiosan fejlesztése során az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy a probiotikus kultúra sokáig életképes legyen (ezen a téren a Probiosan valóban egyedülálló). A másik kritérium a bél mikroflórája számára hasznos baktériumok biztosítása volt. A Probiosan e tekintetben is rendkívül magasra tette a lécet a konkurenciának. A készítményben levő mindkét baktérium, a Lactobacillus acidophilus és az Enterococcus faecium is pozitívan hat a bélkörnyezet normalizálására. A produktum harmadik összetevője, a cytochinint tartalmazó egysejtű chlorella moszat-kivonat stimulálja a szervezet védekező erejét, pozitívan hat az immunrendszerre, beleértve a sejtimmunitást is. A Probiosan az egyik leghasznosabb probiotikus készítmény, amely a vastagbél belső környezetének gyógyításával egy időben növeli az immunitást, csökkenti az érrendszeri megbetegedések kialakulásának veszélyét, és hozzájárul a szervezet ellenálló képességének megerősítéséhez. A pozitív eredmény érdekében a Cytosannal egyszerre naponta 2x 2 tabletta Probiosant érdemes szedni. A Cytosannal történő méregtelenítő kúra befejezése után elég naponta 1x vagy 2x egy tabletta Probiosan. Habár a hatás már egy-két nap elteltével is szembetűnő, érdemes a készítményt legalább két hétig szedni, hogy a pozitív hatás tartós legyen.
A Cytosan és a Probiosan sokkal ellenállóbbá teszi szervezetét az influenzajárvány idejében, és segítséget nyújt egyéb megbetegedés során is, legyen az akár vírusos, akár bakteriális eredetű. A két szóban forgó készítmény használata a minimumra csökkentheti más készítmények vagy gyógyszerek szükségességét, így végeredményben ez a gyógyító folyamat még gazdaságossági szempontból is érdekes lehet. És akkor még említést sem tettem a betegség ideje alatti megcsappant jövedelemről, illetve magasabb kiadásokról sem.


Csanádi Mária, természetgyógyász, Szeged
Gyakorlati tapasztalataim
 Sok van, mi csodálatos, de a szakmai elismerések módja, amiben részesültem nem mindennapi.
Történt, hogy a februári klubfoglalkozáson éppen a Pentagram filozófiáról volt szó közkívánatra. Természetes minden Pentagram termékhez egy-egy esetet szoktam csatolni, bizonyítandó, hogy nem mindig a jól bevált módszer vezet eredményre. Ez esetben említést tettem egy 11 éves kislányról – természetesen név nélkül – aki életem legnagyobb meglepetése volt. Kb. 2 évvel ezelőtt édesanyja kétségbeesetten, hozta el hozzám, mert a nyugati orvoslás módszerei nem vezettek eredményre, szisztémás gombabetegsége nem gyógyult. Sem gyógyszert, sem ételt nem tudott magához venni. Én először a kislánnyal beszélgettem. Megkérdeztem bízik-e abban, hogy meg fog gyógyulniflA válasza igen volt.
Az állapotfelmérés és tesztelés után a Regalen, a Fytominerál és a Probiosan bizonyult a legjobbnak. Szigorúdiétát szabtam ki, fehér kenyér, cukor, tej, tejtermék mentes étrend. A kislány mindent pontosan beszedett, és betartott. Az eredmény az lett, hogy 3 hónap múlva nem ismertem rá. Természetesen meggyógyult, mondtam meghatódva. A legnagyobb megdöbbenést az váltotta ki, hogy a hallgatók közt megszólalt egy hölgy „ Igen, Ő az én unokám volt”, aki már nagylány lett, néha szedi a Probiosant és jól van.
 Néhány nappal később telefonon kaptam a következőt:
„ Jó volt a diagnózis, jó volt a terápia. Köszönöm szépen a lábam lelappadt” , mondta egy régi kedves páciensem. Ilyenkor meg szoktam kérdezni: „ Mit is ajánlottam neked?” Ő erre azt válaszolta:
Több mozgás, több torna. Renol + 7 napig Kukorica bajusz tea melegen. Drags Imun 2x5 csepp 1 dl vízben. Schüβler só a patikából: Silicea D12 (5x1 szem/nap) elszopogatni.
Igen ez a nyugdíjba vonulás utáni állapotra, lábdagadásra bevált.
 Sokat foglalkozom a dietetikával, az egészséges életmódra való rávezetéssel.
Én mint természetgyógyász azt gondolom, az örök természetgyógyászat az egészséges életről, a gyógyításról szóló tudás, tanulás és a tanítás. Megtanítani az embereket szeretettel arra, hogy a rendezetlenség újabb betegséget szül. Fontos a betegség lényegét, lelki okát megérteni, az öngyógyító folyamatot elmagyarázni, segíteni őt a gyógyulás útján, főleg önmagát legyőzni.
Egy jó tanácsadó nem riadhat meg az emberek mentalitásától, taníthatatlanságától. Élni, tanulni és tanítani, szabaddá tenni magunkat a csoportmunkára nagyon fontos.
 Ugye tudjuk, hogy egészség és betegség nem létezik, csak beteg és egészséges ember!
Bizony, aki teljesen egészséges akar maradni, vagy helyre akarja állítani az egészségét, annak a természetes életet, és természetes gyógymódokat igénybe kell venni, mert az egészséges lét nem természetes, hanem emberi teljesítmény, vagyis az egészségért minden nap meg kell küzdeni. Mindehhez remek partner az Energy…


„ Az Energy tűzön-vízen át megállja a helyét”
Az elmúlt 10 év alatt a táplálékkiegészítők arzenálja jelent meg a piacon. Sokat közülük az egekig magasztaltak, csodaszernek tartottak, és ma már nincsenek a piacon, vagy alig hallunk róluk. Eközben az Energy termékek a maguk egyszerűségében és nagyszerűségében teszik a dolgukat. Minap egy olyan házaspár keresett meg, akinek 6 évvel ezelőtt 10 éves kislányuk komoly bélproblémával küzdött és a Vironaltól teljesen rendbe jött. Milyen hihetetlen a laikus számára, hogy a másik páciensem hasonló panaszai Regalentől szűntek meg. A harmadik páciensem ugyancsak bél panaszai a Cytosan és Drags Imun kombinálásával rendeződtek. A betegségeknek számos oka lehet, ezért a harmónizáláshoz vezető út igen különböző. Hála Istennek az Energy termékek az egész testünk energia rendszerét lefedik, mindamellett a Pentagram felépítését ha megnézzük, minden hat mindenre.
„ Egy mindenben és mindenki egyben” elve érvényesül. Így nem csoda, hogy a hatékonyság több szinten érvényesül. Ami egyedülálló az Energy termékekben, hogy pl: a pentagram termékeket, nem csak belsőleg fogyaszthatjuk, hanem a fürdő vízbe csepegtetve a bőr pórusain keresztül, valamint az illóolajak a tüdőn keresztül belélegezve is rendkívüli hatást tudnak elérni. Ha pl: a kisbaba sír, mert fáj a hasacskája, akkor egy csepp Vironal a köldökébe cseppentve, finoman a kis hasába masszírozva gyors enyhülést hoz (természetesen mindezt az édesanya csinálja).
Ha a szoptatós anyuka Gynexet szed, a tejtermelése a legmegfelelőbb lesz, de ha mellé még Fytominerált is szed, a tejen keresztül első sorban a baba csontozata és foga fog erősödni.
Nem beszélve a krémekről, melyek egymással kombinálva, esetleg a pentagram termékek valamelyikét belecsepegtetve, vagy Cytosan kapszulát beleszórva a beteg bőr regenerálásában hihetetlen eredményeket hoz.
Végtelen sora van a lehetőségeknek és kombinációknak, mely minden ember kreatív képességeire van bízva. Ajánlom ismerje meg mindenki alaposan a pentagram filozófiát, a termékeket, és megnyílik előtte az egyetemes világ!

Jön a tél, jön a nátha…
Az Energy készítményei most is megállják a helyüket. Korábbi újságcikkekben sokat olvashattak az immunbetegségek esetén akut, illetve krónikus esetekben a Vironal, a Drags Imun, a Grapofit, a Droserin krém, de a Cytosan kapszula a legjobb segítőnk.
Ellenben azt tapasztaltam, hogy a Fitomineral szedésének fontosságát háttérbe szorítják, így különösen egy hosszantartó immunbetegség után igen komoly hiány betegségek lépnek fel.
Azt mindannyian tudjuk, hogy az Energy készítményei fitoterápiás, biorezonanciás, homeopátiás készítmények, így nemcsak a szervek működése, hanem a lelki okok megszűntetésére is alkalmasak.
-    Mivel a „+” és „-„ ionok kérdése manapság az egyik legérdekfeszítőbb probléma, hiszen a sejtjeinkbe mérhetetlen sok „+” ion található, a káros környezeti hatások( mobil telefon, kompjuter, mikro, stb.) miatt, így nem csak a kötőszöveti szindrómák, hanem a sejten belüli biokémiai  folyamatok is jelentősen romlanak.
-    Mivel az Energy termékei egyfajta mozgást idéznek elő a sejtjeinkben, elfoglalják a méreganyagok helyét, nagy jelentőségűek az ioncsere optimalizálásában.
-    Azonban, ha a betegség, vagy más környezeti ártalom miatt csökken a szervezetünk nyomelem, és ásványi anyag szintje, annak komoly következményei lehetnek.
-    A Fitomineral egy kolloid állapotú termék, melyben az egyes összetevők intenzív reakcióképessége figyelhető meg. A benne lévő ásványok, nyomelemek molekuláris méretűek, így a benne levő ionok képesek a sejtmembránokon áthatolni.
-    Mivel az ionok elektromosan pozitív, vagyis vagyis negatív töltéssel rendelkező atomok, az intelligens termékekben (Fytomineral) az adott sejtben, az Ő igényeinek megfelelően harmonizál, és a sejtünkben az öngyógyító mechanizmust, az optimális felvevő képességet is szabályozza.
-    Mivel nagyon sok ember azt mondja, hogy Ő megfelelő táplálkozást folytat, mégis hiánybetegségei vannak, az azért van, mert a szervezetben helyi jellegű elosztási zavarok lépnek fel, ami a biológiailag aktív (kolloid állapotú) anyagok hiányát és a mérgező anyagok (tartós, kelátképződés) váltja fel. Tehát a hiányt nem mindig a mennyiség hiánya, hanem az elosztás zavara okozza.
-    Tehát mindenképpen alkalmazni kell valamelyik pentagramm terméket (plusz Drags Imun vagy Grapofit) és a Fytomineralt.
Így újra megteremthetjük testünk teljes harmóniáját!

A MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐ ESETEK…
E
zek a tapasztalati beszámolók nem éppen a reverz tünetek közé sorolhatók. Azt sem mondanám, hogy ritkán előfordul, mert ilyen eset még az én praxisomban nem fordult elő.
Történt, hogy 4 héttel ezelőtt egy salgótarjáni páciens lelkileg-testileg kimerülve jött hozzám, hogy gyógyíthatatlannak mondott betegséget állapítottak meg nála, autóimmun: reumatoid artritist. Mélyen rejtőző gyulladása miatt eluralkodott rajta a halálfélelem és a pánik.
Próbáltam őt megnyugtatni, majd a tesztelés után az én módszerem is a súlyos immunbetegséget igazolta. Erős fájdalmát a fizikai terápia módszereivel próbáltam enyhíteni, természetesen belsőleg az Energy termékeket próbáltam tesztelni. Sem a Vironal, sem a Grepofit nem mutatott olyan jó tesztértéket, mint a Regalen és a Drags Imun együtt, amit a Vitamarin tökéletesen kiegészített.
Lévén nyár a Drags Imunt nem szoktuk kúraszerűen javasolni, hiszen önmagában is hígítja a vért. Ha nincs ekkora hőség az Ő esetében, akár 2-3 x 10 cseppet is ajánlottam volna. Végül is 2 x 5 cseppnél maradtunk, plusz a Regalen éjszakára 7 csepp és 2 x 1 Vitamarin. Igen szépen javult, de a 2. héten óriási kék foltok jelentek meg belül a combján, ahol összeér a comb. Felhívtak, természetesen azonnal 2 x 1 cseppre csökkentettem, a Drags Imunt, így néhány nap után fel is szívódott a lila folt. Megnyugtattam őt, kértem borogassa árnika krémmel.
Bevallom egy kicsit én is megijedtem, mert túl jó az Energy termék ahhoz, hogy rossz hírét keltsem. De hála Istennek nem is történt meg. Minap a férje eljött Szegedre a fiával, és boldogan újságolta, hogy a felesége orvosi leletei igen jók lettek, enyhültek a fájdalmai.
Nem biztos, hogy ilyen bölcsen, magabiztosan oldottam volna meg ezt a helyzetet, ha nem hallgattam volna meg orvosaink, munkatársaim, Kotriczné Szilágyi Juditka tapasztalatait. Ezért jók a szakmai konzultációk, nyílt napok.
KÖSZÖNÖM AZ ENERGYNEK ÉS MUNKATÁRSAIMNAK:

Öngyógyító kézikönyv az Energy termékekhez
Mindenki, aki az öngyógyítás tudományát el akarja sajátítani holisztikusan kell, hogy megközelítse a betegséget.
    Minden betegségnek, energiazavarnak megszüntetése test, lélek, szellem szinten kell, hogy megtörténjen. Az Energy-pentagram termékei az egész testet lefedik, hatóanyagai közvetlenül befolyásolják a testünk, szerveink életfunkcióit, a biorezonancia segítségével az információs mezőben a betegség okait szüntetik meg.
Igaz, hogy a Pentagram regeneráció a maga nemében egyedülálló, mégis egy sémarendszer, a gyógyítást egyénre kell szabni. Minden termék tájékoztatója nagy részletességgel leírja a készítmény összetételét, hogyan fejti ki hatását, mely meridiánokra, szervekre és mely betegségekre hat.
Így én inkább a termékek gyakorlati tapasztalatairól, összefüggéseiről, azok kombinálhatóságáról, valamint esetekről szeretnék írni.
    Korunk legnagyobb problémája a stressz és a helytelen táplálkozás. Nem beszélve a környezetünk szennyezettségéről. 50-60 évvel ezelőtt a búza magja 16-18 % fehérjét tartalmazott (ragasztó anyag szerepe van), ma a finomliszt 47 %-ka glutén. Szervezetünknek nem volt ideje felkészülni erre a változásra. Ennek következtében egyre több a :
1.     lisztérzékeny, a
2.     cukorbeteg, a
3.     candidiásisban
szenvedő beteg. A fentiek következtében:
4.     vesekárosodás lép fel.
Nézzük ezt a problémakört az Energy termékekkel hogyan lehet megközelíteni, a hibás energiarendszert hogyan lehet megjavítani.
Öngyógyító kézikönyv az Energy termékekhez

1.     Lisztérzékeny betegek: 3 csoportjuk van:
    Azok, akik minden enzimet felhasználtak, mindenhez kenyeret ettek, vagy genetikailag kevesebb enzimet kaptak  40-50 éves korban kialakulhat a lisztérzékenység.
    Fertőzéses megbetegedés következtében alakul ki.
    Csecsemőkorban észlelhető tünetek: zöld nyálkás széklet  ebben az esetben egész életében liszt-mentes étrendet kell folytatni.

Az első két esetben a kúra ideje alatt tej-, liszt-, cukor-, sajt-, hús-mentes étrendet kell folytatni.
Tünetei: A fehérjebontó enzimek hiánya miatt a lebontatlan fehérje a bél redőiben blokkolódik, melyek slejmos közeget alakítanak ki.
Következménye:
    orrdugulás,
    köhögés,
    a vese is slejmos lehet, ami megköti a nehézfémeket. (A vese gyengülésének egyik fő oka a félelem.)

A csecsemőkorban kialakult érzékenység esetén:
Autisták: Ezek a gyermekek csak kenyeret és tejet ennének, ami tönkreteszi őket. A liszt és a tej az anyagcsere során nem bomlik le  ópiumhoz hasonló anyag (drog) képződik (vizeletből kimutatható).
Ha elhagyják a tejet, lisztet, javul az állapotuk.
KÚRA:
I./    1.     Cytosan (nehézfém, méreganyag, nyák tisztítása)
Adagolás:
Gyermekeknek:     1 hétig este lefekvés előtt 1/2 kapszula 1 dl vízben feloldva
2. héttől reggel is 1/2 kapszula 1 dl vízben feloldva
Felnőtteknek (dupla pack):
1 hétig este 1 kapszula,
2. héten Reggel 1; Este 1 kapszula,
3. héten Reggel 1; Délben 1., Este 1 kapszula,
4. héten felemelhető az adag 3x2 szemig.
1 hét szünet  utána így folytatni amíg el nem fogy.

    2.     Sárkányvér (Drags Imun)
Adagolás:
Gyermekeknek     6 éves kortól 1-3 csepp/nap 1/2 dl vízben.
Felnőtteknek:     1 x 10 csepp vagy 2 x 5 csepp 1/2 dl vízben, még el nem fogy.
Az ajánlott mennyiséget folyamatosan 2-3 naponta emeljük 1 cseppenként.
Ez a kúra nagyon erős tisztító, méregtelenítő és immunerősítő.

II.     A kúra a pentagram termékekkel folytatódik.
    Regalen      az elhalt vírusokat eliminálja (kisöpri) a májból, erősíti a máj méregtelenítő funkcióját, az enzimek termelését.
Adagolás:     
Gyermekeknek:     1-3 csepp este lefekvéskor.
Felnőtteknek:     3-9 csepp lefekvéskor, de lehet 3 x 3 csepp is. (Az adagot mindig 1 cseppel indítjuk és 2-3 naponta emeljük 1-1-el.)


III.     Renol:     A Regalennél leírtakhoz hasonlóan, csak itt a szervórát figyelembe véve délután 15 óra és 17 óra között!!

Ajánlatos a kúrát a pentagram további termékeivel a GYNEX-el és a KOROLEN-VIRONÁL szedésével folytatni.

A kúra idején a pentagram-termékek mellé elengedhetetlenül fontos a Fytominerál szedése (gyermekeknek 5 csepp, felnőtteknek 10 csepp).
A Fitominerálról tudni kell, hogy szerves ásványokat, nevezetesen kolloidásványokat tartalmaz. Mivel a vörösvérsejt 1/6 része kolloidásvány, így nagyon jó a felszívódó képessége (98 %). Ezek az ásványok áthatolnak a membránokon, nem tudnak lerakódni epekő vagy vesekő formájában.
A kolloidásvány feloldja a nehézfém-kötéseket. Azért is fontos, mert minden enzimnek ásványra van szüksége. Továbbá elengedhetetlen az anyagcseréhez és a hormongyártáshoz is.
Azoknak, akik az állati fehérjét nehezen dolgozzák fel, különösen az „A” vércsoportú embereknek nagyon ajánlom a Fytominerált!!
A leírt esetekben, krónikus betegségek esetén ahhoz, hogy a szervezet a fehérjét feldolgozza a csontokból, fogakból veszi el a Ca-t.
Gyakori probléma a bél megbetegedése miatt az ásványi anyagok visszaszívódási zavara.
A vese megbetegedése esetén, ill. a változókorban is jelentősen csökken a szervezet ásványi-anyag ellátása.
A felsoroltakon kívül a Fitominerál fogyasztása nélkülözhetetlen a pubertáskorú gyermekeknek. Azoknak, akiknek hullik a hajuk, különösen azoknak, akiknek szoptatás idején jelentkezik ez a panasza.

NÉHÁNY JÓ TANÁCS A FYTOMINERÁL FOGYASZTÁSÁHOZ:

    Hajhullás, kopaszodás:
1 ek vízben 15 csepp Fitominerál 1 x hetente felvinni a megmosott fejre az elhalt haj kihullik, de gyorsan nő után a szép, dús, egészséges haj.

    Vese nem működik: Nehézfém terhelés, a vese nem tudja a sót kiszűrni. Mivel a sóval csak a vese tud bánni, ez esetben Renolt adok.

KÚRA:     Renol:     délután 1-9 csepp (13-15 óra között)
    Fitominerál:     1 liter vízbe 10 csepp / nap.
    Különösen jellemző a víz-jegyűekre (skorpió, hal, rák).

    Köröm betegségek, deformálódás:
KÚRA:     Renol:     délután 1-9 csepp
    Fitominerál:     10 csepp / 1 liter víz, vagy 1x 2 dl-be (5-5 csepp)
    + a körmöt minden este bekenni Fitominerál tömény oldattal.

Ezt a kúrát 1/2 évig kell csinálni, figyelembe venni, hogy 3 hét után minden esetben a pentagram termékeknél 1 hét szünetet kell tartani. Kivételt képeznek a rákos betegek. Az ő esetükben nem kell szünetet tartani!!
Virágok locsolásához 1 liter vízbe 10 cseppet kell tenni!!


A Cytosan és Drags Imun (Sárkányvér) termékeknél 4 hét után kell 1 hét szünetet tartani!

Fontos tudni, hogy a Cytosan okozhat gyomorpanaszokat. Azoknak az embereknek általában kevés a gyomorsavuk. Ilyen esetben étkezés előtt 1/2 órával igyon egy pohár citromos vagy almaecetes vizet. A panaszok megszűnnek.

Cytosantól előfordulhatnak az erős méregtelenítés miatt bőrkiütések. Ebben az esetben vegye be a Cytosan-t 2-3 naponta, még a panaszok megszűnnek.
Azok az emberek, akik még nem méregtelenítettek soha, és nem szedtek Pentagram (meridián) termékeket, először nem ajánlatos Cytosannal kezdeni. Szedjen Regalent!!

Tüdőrák esetében viszont a Cytosan és a Regalen is együtt szedhető. Éjszakára folyamatosan emelve 1-9 csepp Regalen, reggel 1-2 Cytosan. Délbe az ebéd előtt citromos víz. Ebéd után 5 csepp Drags Imun.
Tüdőrák esetén még nagyon hatásos:

    King-Kong koncentártum: 3 x 1-3 csepp étkezések előtt 20 perccel.
    Korolen (2 x hígítva spirituális homeopátia formában, amiről később írok),
    Fitominerál: 2 x 5 csepp 2 dl vízbe étkezés után.
    
Érdemes kitesztelni, hogy melyik módszer a hatásosabb egy adott esetben.


Kotriczné Szilágy Judit, kineziológus
Kényeztetés felsőfokon
Piedin készítmények:
Itt a nyár lehull a zárt cipő és vele együtt a lepel is. Nem lehet többé elrejteni a valóságot. Szem elé kerül a láb. Gombafertőzés, viszketés, bőrkeményedések… kellemetlen panaszok. A lábon keresztül nagyon sok méreg távozik az izzadtsággal. Ezen a helyen is méregtelenít a szervezet.  Ebben az izzadtságban mindenféle kórokozó megtelepedhet, különféle gombák és baktériumok. Az erjedés eredménye a kellemetlen szag. A láb esetében a külső szépség is nagyon fontos. Ez leginkább tisztaságot, ápoltságot, simaságot, szagmentességet jelent. Az Energy Piedin készítményei alkalmasak a láb kényeztetésére. A vadgesztenye védi az ereket, a grapefruit és a gyömbér fertőtleníti, a tőzeg méregtelenít és hámosít, az olajok puhítják a bőrt. A Piedin krém hosszantartóan frissít. Különösen ajánlott nyáron strandolás előtt és fürdés után, védelmül a gombafertőzések ellen. Nagyon kellemes talpmasszírozás előtt is, vagy belekeverve masszázskrémbe. Rendszeres használat esetén finom radírozó hatása eredményeképpen selymes lesz a bőr, és nem kell reszelni. A Piedin gátolja a bőr kiszáradását, és szabályozza az izzadtságot. Ki ne tudná, hogy az egészséges, szép láb önbizalmat adflA tapasztalat azt mutatja, hogy aki rendszeresen használja a Piedin készítményeket,- akár férfi, akár nő-, megtapasztalhatja, hogyan szépül meg a lába, és hogyan válik a takargatnivaló testrészből újra egészséges látvány. Jelentős tisztító hatása, és olajos tőzeg tartalma miatt cellulitis csökkentésére is alkalmas.

Bioinformációs fogkrémek:
A higiénia és az egészség összetartozik. A száj: fogak és a nyelv fontos méregtelenítő terület, a fogakhoz tartozó reflexzónák minden fogat valamelyik szervvel kötnek össze. A rossz fog jelzi, hogy a hozzá tartozó belső szervben zavar van. Krónikus betegségek okai között sokszor található gennyes fog, amely mint góc, akadályozza a gyógyulást. A fogak ápolása napi rutin, ám nem mindegy, ezt hogyan és milyen fogkrémmel tesszük. Ha valaki a szájüregét takarítani akarja, ajánlott reggel az olajrágás. Ezt oliva, vagy étolajjal kell végezni. Az olajat éhgyomorra a szájban kell öblögetni minél hosszabb ideig, akár 10- 20 percig is, majd ki kell köpni. Ez a folyamat a nyelvről leoldja a méreganyagokat, és védi a nyálkahártyát. Vannak országok, ahol nyelvkaparót használnak minden reggel.
Milyen elvárások vannak egy jó fogkrémmel szembenflVédjen a fogszuvasodástól, fehérítő hatása legyen, pótoljon bizonyos ásványi anyagokat: fluor, kalcium, stb., védjen a lepedék kialakulásától, akadályozza meg a fogkő képződését, gátolja a baktériumok szaporodását. Az Energy fogkrémjei megfelelnek ezeknek a követelménynek. Amiben viszont sokkal magasabb szintűek: nem tartalmaznak ártalmas, mesterséges fluort!
Gyulladáscsökkentő gyógynövényeket tartalmaz a Balsamio: lapácsó, uncaria tövis és kopaiva balzsam. Remek azok számára, akiknek gyakran van gennyes gyulladás a foggyökéren, vagy az ínyben. A Fehér gyémántban nincs menthol, ezért homeopátiás gyógyítás alatt is alkalmazható. A Silix kolloid szilíciumot tartalmaz, amelynek ínyerősítő hatása van, gátolja a fogínyvérzést. A fogkrémek kiválóan alkalmasak gyerekek és kismamák számára is.

Védelem nyáron a leggyakoribb veszélyek ellen
Napvédelem:
A nyári veszélyek között első helyen áll a napfény. Ajánlott 11 óra és 15 óra alatt elkerülni a napot. Nagyon erős az UV sugárzás ebben az időszakban, és ez felhős égnél is érvényes. A napfény a napernyő szövetén keresztül is roncsolhat. Fa alatt is szépen le lehet barnulni. Aki fehér bőrű, érzékeny, inkább egy fehér pamut pólóban és vizes kalapban menjen a vízbe fürödni. Különösen igaz ez gyermekeink védelmére. Ne feledjék! A bőrrák leggyakoribb oka a káros napsugárzás! Napvédelemre kiválóan használható a Protektin krém, vagy a Cytovital. Vizes kézzel felkenve a tőzegtartalom védi a bőrt a naptól, szoláriumtól, sugárkezeléstől.
Fürdés, napozás után a kiszáradt bőrt felfrissíthetjük a Caralotion testápolóval. Hidratálja a bőrt, nyugtatja, regenerálja, gyulladását enyhíti. 60 ásványi anyag és nyomelem alkotta komplexum található benne, valamint cink, Podhajska-víz, AHA savak, ecetsav, fitohormonok, lipidek. Ezek az anyagok megújítják a bőrsejteket, táplálják és védik azokat. A Caralotion kedvező hatással van a cellulitisre és a száraz bőrre.
A napszúrás ellen a megfelelő öltözékkel, az erős nap kerülésével, és ami a legfontosab, elegendő víz, limonádé, gyógytea fogyasztásával védekezhetünk.

Kullancsvédelem:
Az orvostudomány az utóbbi években alaposan megvizsgálta a kullancsfertőzés kialakulásának, kezelésének kérdéseit. A kullancsok kétfajta kórokozót terjesztenek: a Lime-kórt, és az agyhártyagyulladást. Utóbbira védőoltást is kidolgoztak, ami viszont Lime-kór ellen nem véd. Az oltás csak egyik betegség ellen véd, és gyakran ismételni kell. A veszélyeit figyelembe kell venni. Sajnos a magzatra veszélyes lehet, ha a mama oltást kap, amikor még nem tudja, hogy terhes. Oltást annak érdemes kérni, akinek a kertjében vannak fertőzött kullancsok, valamint rendszeres túrázóknak, tájfutóknak, erdőjáróknak, pl. erdészek, vadőrök. A fertőződés lehetősége valós veszély, de semmiképp nem kell megijedni, vagy félni. A fertőzés megelőzésére remek kullancsriasztó krémeket és sprayket lehet kapni. A kullancsok fáról és fűből is ránk mászhatnak, pl. legelőn, de ezek a készítmények elég hatékonyan távol tartják őket.
Alapszabály, hogy ha valaki otthonról elment és természetben volt, parkban, vagy állatok között, akkor minden nap meg kell néznie magát fürdésnél, a gyerekeket, valamint a háziállatokat is. A hajas fejbőrt is meg kell vizsgálni, és főleg a hajlatokat, ahol puha a bőr. Ez a rutin olyan kell, hogy legyen, mint a fogmosás. Ma már nem csak az erdőben, hanem a parkokban és a strandokon is vannak kullancsok. A kullancs az első 24 órában vért szív, és csak később kezd kórokozókat üríteni.
Ha valaki még aznap felfedezi a kullancsot, vagy 24 órán belül, és eltávolítja, akkor nagyon kicsi a veszély a fertőzésre. Akik fertőzést kaptak, legtöbben csak 2-3 nap után fedezték fel a közben nagyra nőtt parazitát. Addig volt ideje a fertőzést átadni.
A kullancs eltávolítása sem bonyolult feladat, semmiképp nem kell várni az orvosra. Nincs ok a pánikra, bárki pusztán két ujjal, vagy egy csipesszel könnyen ki tudja venni. Semmivel nem kell bekenni! Az első napban nem fúródik nagyon mélyre. Ha finoman meghúzzuk, magától elengedi a bőrt. Ezután a két körmünk között pusztítsuk el. Nem nagy tragédia, ha a feje benne marad, ugyanis a kórokozó a gyomrában van. A fejét tűvel eltávolíthatjuk, mint egy szálkát. A tizenkét éves gyerekek, akik megtanulták, mit kell tenni, az erdei iskolában rutinszerűen figyelik minden este, nincs-e valakinek kullancsa, és önállóan el is tudják távolítani. Valószínűleg ez Önöknek sem lesz probléma. Eltávolítás után kenhetünk a helyére valamelyik Energy krémből, vagy bekenhetjük Drags Imunnal.
Ha későn fedezik fel a kullancsot, több nap után, és nem piros a helye, valószínűleg nem volt fertőzött. A gyanújelek a fertőzésre: Lime-kórnál kékes vörös bőrpír, amely tenyérnyi, vagy nagyobb is lehet. Napszúráshoz hasonló tünetek, hányinger, szédülés. Ilyen esetben mindenképpen forduljanak orvoshoz, aki elvégzi a vizsgálatokat és megkezdi a gyógykezelést. Drags Imunból, Vironalból ilyenkor 3-szor 10 cseppet is lehet szedni az antibiotikum mellé.

Kiszáradás, hasmenések:
Nyáron a víz hiányából keletkező betegségek a leggyakoribbak. Sokan nem isznak eleget, vagy nem veszik észre, hogy aznap többet kellene. Minden alkalommal, amikor elindul valaki otthonról, igyon meg egy pohár vizet. Ezzel meg lehet előzni a napszúrást, és a kiszáradást. Ha hosszabban távol van otthonról, vigyen magával fél liter teát, vagy vizet. Gyermekeinkre és az idősekre különösen kell figyelni! Nagyon jó hatású ilyenkor a zöld tea, vagy más gyógytea mézzel, citrommal, kevés sóval. Fogyaszthatóak és ajánlottak a frissen csavart gyümölcs és zöldséglevek. Az üdítő italok nem oltják a szomjat, csak fokozzák a kiszáradást. Bármily furcsán hangzik, füllesztő melegben egy pohár forró tea többet érhet, mint a hideg! Azonnal elindítja az izzadást, és ezáltal lehűl a test. Gondoskodni kell a sók pótlásáról, amit a Fytominerallal megtehetünk. Szív és érrendszeri betegek pihenjenek a melegben, hűtsék magukat langyos fürdővel, és szedjenek Renolt. A nyári hasmenések oka a romlott tejkészítmény, leves, vagy fagyi. Ételek közül részesítsük előnyben a tejmenteseket, a salátaféléket, gyümölcsöket, gabonát, sajtokat, joghurtot, tésztákat zöldséggel, és nagy melegben ne fogyasszunk főtt, zsíros ételt.

Dr. Czimeth István, természetgyógyász vizsgáztató és szakértő, fitoterapeuta, felnőttoktatási szakértő
Amiről keveset beszélünk
A
körülöttünk levő tér tisztítása, harmonizálása legalább olyan fontossággal bír, mint a fizikai test, a lélek és a szellem egyensúlya. Ezt a harmonizálást végzi el a Spiron, amely éterikus illóolajokat és bioinformációkat tartalmaz.
Mindezen információk az aurákon keresztül, a bőrön és a légzőrendszeren keresztül fejti ki áldásos hatását. Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy nagyon sok méreganyag is megjelenik a szervezet különböző részein, természetesen ugyanazon a fenti rendszeren keresztül.
Mit várhatunk a Spirontól:
-    Elsődleges tulajdonsága, hogy a levegőbe jutva átharmonizálja a testet és béke, nyugalom és megelégedettség rezonanciája jelenik meg. Nagy szüksége van a generalizált szorongásban, neurózisban és depresszióban szenvedőknek erre az impulzusra. Ezen kórképek kezelésében Vitamarinnal (napi 1 kapszula ) és Stimarallal kombinálva (napi 1x3 kapszula) nagyon jó eredményt érhetünk el.
-    A másik fontos hatása a tisztítás. Elpusztítja az influenza vírusát, elősegíti a köhögéses, megfázásos kórképekre gyakorolt gyógyulását. Ezen esetekben Grepofittal együtt hatásosan alkalmazható.
A Grepofit akkor fejti ki jól a hatását, ha először nagy dózisban adagoljuk (3x2 kapszula 2-3 napig, majd 3x1 kapszula, 2x1 kapszula és végül a fenntartó adag, ami napi 1 kapszula reggel.
-  Végül felhívnám a figyelmet a Spiron azon tulajdonságára, amely alvás elősegítő funkcióját mutatja. Elalvás előtt ¼ órával fújjuk be a hálószoba légterét és garantáltan pihentető, békés éjszakánk lesz.
-  Ami a tisztító hatást illeti, fontos még, hogy a dohányfüsttel megtelt légteret a Spiron gyorsan megtisztítja, így betegségmegelőző funkciója is jelentős.
Sikeres alkalmazást, gyógyulást és mélységes lelki békét kívánok minden kedves olvasónknak!


Tudományosan igazolt a Probiosan kapszula Candida elleni hatása!

Mi is a Candida?
A Candida egy normál körülmények között mindannyiunkban élő élesztőgomba, amely a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. A bél hasznos baktériumflórája szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, ám ha az károsodást szenved vagy megsemmisül, akkor a bélben lévő élesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet  / száj, garat, illetve a nemi szervek nyálkahártyája /.
A gombák elszaporodásának főbb okai:
- az immunrendszer gyengesége,
- a táplálkozás elégtelensége,
- antibiotikumos kezelés,
- stressz, feszültség,
- fogamzásgátlók, hormon készítmények és szteroidok szedése,
- cukorbetegség,
- szénhidrátban dús táplálkozás.

A Candida néhány tünete:

-    fáradékonyság,
-    kimerültség, letargia,
-    depresszió, pánikbetegség,
-    feledékenység, memória-zavar,
-    fejfájás, ingerlékenység,
-    gyomorégés, haspuffadás, hasmenés vagy székrekedés,
-    vastagbél gyulladás,
-    látás romlás,
-    különféle nyálkahártya-gyulladások,
-    izomfájdalmak, görcsök, ízületi bántalmak,
-    allergiás reakciók, tartós hőemelkedés, és  még sok miden más.
Már az eddigiek során is ismert volt, hogy a különféle probiotikus készítményekkel a Candida hatásosan kezelhető, de kiemelkedően hatékony az Energy által kifejlesztett Probiosan.
A Probiosan hatását Dr. Mahboubi Zine-El-Abidine gombaszakértő vizsgálta úgy, hogy kü-
lönféle Candida törzseket helyezett el chromagar szilárd táptalajra, és az így fertőzött táptalajokra Probiosanból desztillált vízzel készített masszát helyezett. Megfelelő inkubáció után mind a három törzs kinőtt és szemmel is jól látható a Probiosan által kialakított gátlási zóna  / lásd mellékelt fotók /.  Tehát a Probiosan vissza tudja szorítani a Candida gomba növekedését

A Vitamarin és az egészség
Az emberiség egyik problémája, hogy bizonyos zsírokból keveset fogyasztunk. Nélkülözhetetlen az omega-3 és az omega -6 esszenciális zsírsavak szervezetbe juttatása, amelyet a szervezet nem képes előállítani. Az agy szárazanyagtartalmának 60%-a zsír. Az omega-3 csoportjába tartozó DHA, az EPA és az omega-6 csoportba tartozó AA zsírsavak alkotják az agyban és a szervezet minden sejtjében azokat a rugalmas sejtmembránokat, amelyek lehetővé teszik a sejtek egymás közti kommunikációját hormonok és idegi ingerület átvivő anyagok leadásával, felvételével.
Omega-3-at tartalmazó élelmiszerünk például a lenmag, a dió és a halfélék - omega-6 tartalmú pegid a margarin, étolaj, állati zsírok. A helyes 1:1 arányt felváltotta az 1:20 arány, amelynek beláthatatlan következményei lesznek a civilizált világ egészségére. A civilizációs betegségek: stressz, rohanó élet, koleszterinszint problémák, szerotonin hiány és az elfogyasztott gyógyszerek károsan befolyásolják mindennapi életünket, de hála az Energy cégnek van megoldás a hiánybetegség megszüntetésére ez pedig nem más, mint a Vitamarin kapszula folyamatos szedése.
Az omega-3 és a szív
Az eszkimók rendkívül sok állati zsírt és koleszterint fogyasztanak, és mégis ismeretlen körükben az érelmeszesedés és a szívhalál. Az ottani orvosok felfigyeltek arra, hogy az asztma, multiplex szklerózis, cukorbetegség, a rák sok fajtája és a pszoriázis (bőrbetegség) ritkán fordul elő. A kutatásokból kiderült, hogy az omega-3 nem a koleszterinszint - csökkentő hatása révén, hanem ettől függetlenül védi az érrendszert és a szivet. Az omega-3 hatásai: folyósítja a vért, csökkenti a vérrög képződést, lazítja az erek falát, csökkenti a triglicerid szintet, gátolja az érelmeszesedést.Olyannyira csökkenti a szívritmus zavarok képződését, hogy egy vizsgálat szerint már infarktuson átesett betegek közt napi 1 gramm halolaj (1 kapszula) 3,5 év alatt 45%-kal csökkenti a hirtelen szívhalálok számát, 30%-kal a kardiovaszkuláris, 20%-kal pedig az egyéb eredetű halálozásk számát. Egyértelmű, hogy a fenti hiánybetegségeket omega-3 szervezetbe való jutásával lehet megelőzni napi 3 kapszula szedésével.
Az omega-3 és a rák
A különféle rákfajták előfordulási gyakorisága eltérő a különböző éghajlati övezetek tekintetében. Két nagy kockázati tényezőre derült fény az elmúlt 10-15 évben, az egyik a D-vitamin-hiány és az omega-3 hiány. Számos vizsgálat jelezte, hogy a mellrák, petefészekrák, a prosztatarák, az emésztőrendszeri rákok (a nyelőcsőtől a végbélrákig), valamint a vizeletkiválasztó rendszert érintő rákok és a pajzsmirigy rák kockázata fordított arányban van a fogyasztott hal vagy omega-3 mennyiséggel. Az állati és humán vizsgálatok azt mutatják, hogy nem egyszerűen az omega-3 mennyisége, hanem az omega-6 : omega-3 arány a döntő. Ennek oka, hogy az omega-6 zsírok származékai elősegítik a rák kialakulását, a tumorsejtek szaporodását, míg az omega-3 zsírok több feltételezett mechanizmuson keresztül gátolják azt. Diagnosztizált rák esetében, a szaklapok, ezen hatás eléréséhez napi 10-15 kapszula szedését javasolják. Folytatást keressék a Vitae magazinban…
Mészáros Márta, természetgyógyász, Szeged

King Kong Japánban
Érdeklődésem a természetgyógyászat iránt azokba az időkbe nyúlik vissza, amikor megjelentek nálunk az első ezzel kapcsolatos szakirodalmak, azaz úgy 1990-be. Akkoriban a készülékek és a különböző készítmények mellett rengeteg információ érkezett hozzánk külföldről. Amikor 1993-ban Japánba költöztem a férjem után már alig vártam, hogy tudomást szerezzek a természetgyógyászat legújabb vívmányairól. Valójában azonban sajnos pontosan az ellenkezője történt. Egyetlen kivétel talán csak a Reikivel való megismerkedésem volt. Ezt Japánban egy ausztráliai mester segítségével sikerült elsajátítanom, aki személyesen Phyllis Lei Furumototól tanulta a Reikit Havain. A gyógynövények (kivéve a kínaiakat), valamint a belőlük készült készítmények távol-keleten nem igazán elterjedtek, és ami van az nem olcsó (pl. 20 gramm szárított kamilla Japánban kb. 150 korona!), ezért szokásommá vált, hogy már több mint 10 éve hazautazom Csehországba a „növényeimért”.
1994-ben őszintén meglepődtem, amikor a természetgyógyászom bemutatta nekem az Energy cég termékeit. A Regeneráció a Pentagramban© rendszerét azonnal megértettem, és magvalósítását első ránézésre anyagi és a ráfordított idő szempontjából is reálisnak tartottam. Valamennyi készítmény közül a Gynexet értékelem a legtöbbre, mert segített meggyógyítani a húgyútak visszatérő gyulladásait. Férjem leginkább a King Kongot szereti, amelyet egyébként a kimerítő japán nyarak után mindketten használunk. A gyógymód alapja ugyan a rendszeres „kanalazás”, de mivel alapjában véve szeretek kísérletezni, kíváncsi voltam, hogyan lehet az Energy készítmények használatát összekötni a keleti orvostudomány ismeretivel. A Gynexet elkezdtem alkalmazni lokálisan is az akupunktúrás pontokon, pályákon és a reflex zónákon. A kísérletezésem csúcsa a hetente egyszer vett Gynexes fürdő volt. Egy ilyen fürdő után az ember tele lesz energiával, az elméje megnyugszik.
Nem vagyok szakember, de az az érzésem, hogy éppen a bioinformációs technológia az, ami ilyen csodákra képes. Röviden szólva az Energy kis hazánk határain túl is sikereket arat.
Ing. Michaela Takamine, Tokió

Az őszi influenza szerencsére elkerült minket!
Ez annak is köszönhető, hogy a megelőzés érdekében a tízéves fiamnak szeptembertől áprilisig naponta 2 csepp Vironalt adok. Feszülten vártam, mikor jön haza náthásan, köhögve, mert tudják, hogy van ez az ő korában: edzés után leizzadva jön haza, széttárt kabáttal, néha sapka nélkül. Aggodalmam 3 nappal szenteste előtt beigazolódott. Ezért a napi Vironal adagját 5 cseppre növeltük, és „befogtuk” a Grepofitot is. A náthája 6 nap alatt elmúlt, és a Vironalnak és a Grepofitnak köszönhetően csodálatos ünnepeink voltak.
Eva Kadlecová, Cheb

Kutyabaj!
Pinci kutyáról korábban már írtam, most újra a segítségemre szorult. A karácsonyi ünnepek idején történt az eset, amikor nem csak az emberek, de a kutyusok sem tudnak ellenállni a sok finomságnak. Késő délután volt, amikor a telefonban a szomszédasszony kétségbeesett hangja arról érdeklődött, hogy van-e otthon No-Spa tablettám. Nocsak, kinek görcsöl a hasafl– kérdeztem vissza. Kiderült, hogy a kiskutya a szenvedő alany, és hívták már az állatorvost, de vidéken van, máshoz meg nem szívesen vinnék. Az elmondottak alapján javasolta az állatorvos a görcsoldó tablettát. Én is megkérdeztem a tüneteket, aztán pedig azt, hogy nagy baj lenne-e, ha tabletta helyett cseppeket vinnék. Kiderült, hogy a kutyusnak nem is tudják beadni a tablettát.
Fogtam a Regalenes üvegemet, és elköszöntem a családomtól: „Átmentem a szomszédba kutyát gyógyítani, majd jövök!”. A vidám kiskutya helyett egy kókadt fülű, fényes szemű, száraz orrú, behúzott farkú kis állatot találtam. Szinte könyörgött a szemével, hogy segítsek neki. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért voltam benne olyan nagyon biztos, hogy a Regalen segíteni fog, de minden hitemet és szeretetemet beleraktam abba a 3 cseppbe, amit a kutyus kanalába tettem. Mint „gyakorlott Energy fogyasztó” pillanatok alatt fellefetyelte a cseppeket. Ezután kezdtem el faggatni a gazdikat a történtekről. Kiderült, hogy a kutyus reggel nyers diót evett, majd nem sokkal utána kávét ivott, persze tejjel, hogy ne legyen neki nagyon erős. Később hússalátát is fogyasztott, amely kifőtt tésztából, majonézes szószból, csirkehúsból és kaliforniai paprikából állt. Ezt követően jelentkezett a kutyusnál hasmenés. Amikor elmondták, hogy a székletében egészben megtalálhatóak voltak a paprikadarabok, akkor már biztos voltam benne, hogy jó üveget vettem le a polcról. A hasmenést a gazdik úgy próbálták meg orvosolni, hogy étcsokit etettek a kutyussal. Nos, akinek volt már problémája az epéjével, az a saját bőrén tapasztalhatta, hogy az epebántalmak miatt jelentkező hasmenés esetén az étcsoki csak olaj a tűzre. Pinci kutyának is rosszabbodott az állapota, farkát teljesen behúzta a lába közé és kiflibe görbülve járt körbe-körbe.
Amíg megtárgyaltuk a történetet, s persze egyebeket is, eltelt egy óra, s a kutyus szemmel láthatóan jobban lett. Farkincáját az ég felé tartva hevesen csóválta, és már nem fénylett úgy a szeme, a fülei is hegyesen felfelé álltak és az orra is kezdett nedvesedni. Otthagytam az üveget, hogy később még adjanak neki, és kértem, hogy azért vigyék el az orvoshoz, mondják el neki azt is, hogy mit kapott a kutya. Két nap múlva érdeklődtem. Az ultrahangos vizsgálat azt állapította meg, hogy a belső szervekben nincs kóros elváltozás, a jelzett tünetekre utaló ok már nem kimutatható. Az állatorvos üdvözölte az alkalmazott gyógymódot, és gyógyultnak nyilvánította a kutyust. Igen ám, de az ultrahangos vizsgálathoz leborotválták több helyen is a kutyus szőrét! S nehogy legközelebb tüdőgyulladás miatt kelljen a szomszédba rohannom, kötöttem neki egy kabátot. Itt parádézik benne a fotón!
Takács Mária tanácsadó, Zalaegerszeg

Sportsérülés
Kisfiam a futballedzésen rosszul hajtotta végre a becsúszó szerelést. Amikor a földre érkezett, kitámasztott a kezével, így az esés teljes súlya a csuklóját és az alkarját érte. A hirtelen érkező óriási terhelés persze nagy fájdalmat okozott, szerencsére törés és zúzódás nem keletkezett, így nem dagadt fel a gyerek keze s elszíneződést sem tapasztaltunk. A fájdalom azonban kellemetlenül erős volt, különösen amikor fogni vagy szorítani akart a kezével, s amikor a gyerek panaszkodott emiatt, akkor megkérdeztem tőle: -  Kisfiam, mit csináljakflVigyelek orvoshozfl- Elképedve nézett vissza rám, s szinte felháborodott: - Nem!! Csinálj valamit!! - Ez persze azt jelentette, hogy ahogy máskor is szoktam, vegyek le a polcról valamilyen Energy terméket, amitől elmúlnak a problémái. A gyerekből áradó óriási hit és bizalom felért fél gyógyulással, nem okozhattam neki csalódást. Adtam neki 3 csepp King Kongot, majd készítettem egy Biotermálos fürdőt a karjának. 15 percig áztattuk a jó meleg vízben, amely azonnal enyhítette a fájdalmait. Fürdő után Ruticelittel kentük be az egész alkarját, aztán rugalmas fáslival tekertem be, hogy melegen tartsam az izmokat és inakat. Jobb kézről lévén szó, nem lehetetett kivédeni, hogy a gyerek egyáltalán ne használja a kezét, így a fájdalom már kevésbé intenzíven, de még jelentkezett. A 2. és 3. napon is folytattuk a kezelést, a King Kongot rendszeresen fogyasztotta, a fürdőt csak naponta egyszer alkalmaztuk. A 4. nap reggelén a gyerek úgy döntött, kipróbálja tud-e már írni. Remekül tudott, sajnos ugyanolyan rondán, mint máskor.
Amikor hirtelen nagy terhelés éri az izmot vagy az inat, akkor ugyanolyan stressz helyzet alakul ki, mint amikor megijedünk. Az izom elveszíti rugalmasságát, feszül, merevedik, nem képes kiengedni, nyomja az idegeket, így fájdalmat okoz. Ilyen sérülések esetén mindig törekedjünk az izom rugalmasságának helyreállítására. Erre több módszer is létezik, én a következőket ismerem:
-    ha a páciens el tudja viselni a gyengéd masszírozást, akkor eredményesen alkalmazhatjuk a kineziológiából ismert Spindel sejt mechanizmust. Keressük meg a kérdéses izom két végpontját: ahol ered és ahova tapad. Például az egészségpont plakátokon is látható, hogy az izmok hogyan helyezkednek el. Az izom két végére helyezzük ujjainkat és kifelé húzzuk gyengéden az izom elhelyezkedésével azonos irányban, mintha nyújtani akarnánk egy gumiszalagot. Ezt csináljuk meg 8-szor. Nem szükséges erős mozdulatokat végezni, mert nem az erő a lényeg, hanem az inger. Utána a mozdulatot befelé is végezzük el 8-szor, mintha össze akarnánk tömöríteni az izmot. Pár alkalommal lehet ezt ismételni, attól függően hogyan viseli a paciens, arra azonban ügyeljünk, hogy mindig összenyomással fejezzük be. Később újra lehet alkalmazni, valószínűleg már jobban fogja bírni és eredményesebb is lesz.
-    ha érintésre is érzékeny a sérült terület, akkor ne masszírozzunk. Az izmok lazítását melegítéssel is elérhetjük. A Biotermálos vagy Balneolos fürdő azért jobb, mert közben elvégezzük az adott terület méregtelenítését is, ami nagyon fontos. Ugyanis a stressz hatására beindul a szervezetben egyfajta hormonképződés, amely ugyanúgy salakanyagot termel, mint amikor izomlázat érzünk. Ez a salakanyag csak mozgással bomlik le, pont azzal, ami ebben az esetben a legnagyobb fájdalmat okozza. Ezért szokott hosszan tartani a gyógyulási folyamat az ilyen sérüléseknél. Méregtelenítéssel meggyorsíthatjuk a salakanyag eltávolítását, így az izom hamarabb visszanyerheti rugalmasságát. A King Kong szintén ebben segít nekünk.
-    A krémek közül azért a Ruticelitet választottam, mert a stresszes izomzatban a keringés is beszűkül, az izomrostok egymáshoz préselődnek, ezáltal kevesebb oxigén jut el az izmokhoz, és lassabban tud távozni a salakanyag is.
Nekünk segített ez a kombináció, s a kisfiam újabb piros pontot könyvelt  el az Energy javára, és abban a hitében is megerősödött, hogy én vagyok a világ legjobb anyukája ☺
Takács Mária tanácsadó, Zalaegerszeg

A budapesti Energy Klubból
Szeretnék köszönetet mondani az Energy cégnek a kitűnő termékeikhez! Különösen a Cytosan nyerte el a tetszésemet, és megelégedésemet. Az egyik barátnőm ajánlotta méregtelenítésre, amely igen jól sikerült. Az eddigi étkezésemet betartva 12kg-ot is lefogytam tőle. Nagy örömömre én is ajánlottam az ismerőseimnek, akik egytől-egyig meg vannak elégedve a hatékonyságával. Azóta nem győzöm ellátni őket, és ha születésnap, vagy névnap van mindig ezzel ajándékozom meg őket. Mindig mondom, hogy ami az egészséges életmódhoz hozzá segít, az többet ér, mint egy bonbon. Ekkor virág helyett a Spiron spray kerül a csomagba virág helyett, mert ebben a rohanó világban nagyon jó hatással van az idegekre is. Remélem, hogy még sok terméket ki tudok próbálni , és azokat is ilyen szeretettel és megelégedéssel tudok tovább ajánlani. Én olyan típus vagyok, hogy amit én szeretek és nekem bevált, buzdítom a körülöttem lévő embereket a használatára.
Tisztelettel: egy megelégedett vevő

Betegség=Diszharmónia
Harmónia hiánya=Betegség
Mit csinál a SpironunkflHarmonizál!!!
Természetemből adódóan, éberen figyelem a jeleket, melyek üzeneteket hordoznak. Az Energyben jelenlévő termékek, végtelen variációi állnak rendelkezésünkre a Harmónia, Szeretet, Egészség helyre állításához. Éber figyelem szükséges, ellazult, gondolat nélküli elmével, mint üres kehely töltsön be bennünket a segítő információ. Mivel igaz lényünk a Szeretet nincs más vágyam erre a hullámhosszra hangolódni. Ebből adódik ”hogyan segíthetnék”, ez a sejtjeink belső párbeszéde is. Így bukkantam rá áldott Spironunk természetére.
Az Energy továbbképző kurzusáról hazafelé tartva, betértünk az aluljáróba jegyvásárlás céljából. Egyszer csak tömeg tömörült a hátam mögé, párom megjegyezte elájult valaki, tudomásul vettem, éppen indultunk volna ki. Mikor az Isteni szikra kipattant, kimondtam hangosan: de hát nem hagyhatjuk itt, hogy nem segítünk, visszaléptem a tömeg széthúzódott, lehajoltam, egy verejtékező ájult 15 éves kislány feküdt a földön. Jött a 2. szikra „SPIRON” a táskámban, elővettem, rögtön a szív csakrára és a torok csakrára fújtam, majd a csuklón a tüdő 7,8,9,-es pontot lefogtam, és a tudat nyugtató, szívburok 6-os pontot.
Pillanatok alatt történt mindez. A verejték eltűnt a lány arcáról, majd rám mosolygott, és azt kérdezte, „mi ez?”
Mondtam: éterikus olajok, ami „harmonizál”  pillanatok alatt felült a lány, egy zsebkendőt befújtam Spironnal és átadtam neki, hogy többször szagoljon bele. Így köszöntem el. Ő annyit mondott, „Csak azt éreztem, hogy ide be kell jönnöm, mikor jött a rosszul lét. Mindenki életébe ott a segítség, csak az éber figyelés, tiszta szándék segíti a jelek felismerését. Mindezek további instrukciót eredményeztek. És tudom, hogy a fájdalmas terület diszharmónia, betegség frekvenciák, a Spironban lévő információ pedig nem más, mint a Szeretet információ, amely képes azt az információt, amely a fájdalmat okozza, szétoszlatni, és azonnal harmónia tölti be. Egyszerűen szólva megszűnik a fájdalom. Csak fújjuk a fájdalmas területre és tapasztaljuk meg, nem csak a brosúrában leírt dolgokra fejti ki jótékony hatást. Békés, Harmóniával telitett életet kívánok a mindennapokban, úgy, mint az Ünnepekben. Minden embernek és az egész teremtett Létnek.
Gyenese Ibolya, Klubvezető, Keszthely

Ha kínoz a gyomorsav…..
Kollégáimmal együtt nagyon stresszes szellemi munkát végzünk, ráadásul pár hónapja feszített tempóban, gyakran hétvégén is. Mindenki másképp viseli a megpróbáltatásokat. Harmincas éveiben járó férfi kollégám kérte, hogy a gyomor panaszaira ajánljak neki valamit. Nem mondta konkrétan, hogy gyomorsav problémái vannak, de egyéb jelekből tudtam, hogy ezzel a tünettel is számolni kell.
Megnéztem a meridiánjait, és konkrétan a gyomor meridián gyengesége mutatkozott kezelendő problémának. Gynexet ajánlottam, de a kolléga hevesen tiltakozni kezdett, hogy ő nem beteg, nem akar gyógyszert szedni. Pont egy gyomor meridiánossal nem állok le vitatkozni arról, hogy mi a gyógyszer! Rendben, akkor szedjél C vitamint, használj gyógy-fogkrémet. Ennek a javaslatnak már örült, szívesen elfogadta a Flavocelt és Diamantot. Két hét múlva arról számolt be, hogy gyomor panaszai teljesen elmúltak, és nagyon elégedett a készítményekkel. Napi egy Flavocelt szed, és a fogkrémet is csak egyszer tudja használni, mert nem tetszik neki, hogy nincs benne extra mennyiségű mentol, mint a szokásos fogkrémjében.
Kis idő múlva egy kolléganőm szólt, hogy napok óta gyomorgörcsei vannak, és sem a savlekötő, sem a szokásos házi praktikák nem használnak. Görnyedezik az íróasztalánál, nem tud dolgozni. Őt is végigteszteltem, és nagyon kíváncsi voltam, hogy mit mutat a kollégámnál már bevált kombinációra. Nem is nagyon lepődtem meg, amikor erre a kombinációra mutatta a legmagasabb értéket. Két hét múlva nála is érdeklődtem, arról számolt be, hogy fájdalmai már csak nagyon ritkán és enyhén jelentkeznek, nem kell tejet innia és állandóan kekszet rágcsálnia. Ő is elégedett volt a fejleményekkel, így amikor egy közös kolléganőnk gyomorsav problémákra panaszkodott neki, azonnal hozzám irányította őt.
Nem mértem semmit, csak adtam a „szokásosat”.
Takács Mária tanácsadó, Zalaegerszeg

Gyermekkori elhízás kezelése Energy készítményekkel
Magyarországon a gyermekek 16 %-a elhízott vagy túlsúlyos.
Az elhízás a szervezet zsírtartalékainak komoly mértékű felszaporodása, amely az esztétikai problémákon túl súlyos betegségek forrása és élettartam rövidítő tényező is lehet.
Elhízás kialakulhat akár gyermekkorban is. A túlsúlynak illetve az elhízásnak ezen korban alapvetően 3 oka lehet: az örökletes, illetve genetikai tényezők, a mozgáshiány, egészségtelen táplálkozás, illetve ezek kombinációi.
A gyerekkori elhízás problémáját nagyon komolyan kellene venni, mert a kövér gyerekek 40-85 %-nál a túlsúly állandósul, ugyanakkor a gyerekkori elhízás a későbbi testsúlytól függetlenül is befolyásolja a felnőttkori egészségi állapotot és halálozást.
A kövér gyerekek körében is kimutathatók a szív- és érrendszeri betegségeket kialakító rizikófaktorok, így a magas vérnyomás, a diabétesz, a magas koleszterin-szint (a koleszterin anyagcsere felgyorsulása miatt serdülőkorban gyakori a vesekő), ekkor már jelentkezhetnek következményként ortopédiai vagy alvásproblémák. Tisztában kell lennünk azzal, hogy a 7 éves elhízott gyermekek 41%-a, míg a 10-13 éves kiskamaszok 72%-a lesz kövér a harmincas éveiben.
Az emelkedett vérnyomás gyakorisága az elhízott gyermekeknél 10-30%-ra tehető. Azon fiatal felnőttek vérnyomása, akik gyermekkorukban kövérek voltak magasabb, mint azoké, akik normál testalkatúak voltak. A hasi típusú elhízás fokozza az alsó végtagok visszerességét. A gyermekkori elhízás nem csak a későbbi betegségek rizikófaktorait növeli, de valódi káros hatással jár a szervezetre: magas vérnyomás, rugalmatlan érfalak, anyagcsere, endokrin eltérések, légzőszervi problémák alakulhatnak ki. Fent nevezett problémák megelőzésére rendkívül hatásosak az Energy készítmények. Nagyon fontos a megfelelő mennyiségű rostanyag bevitele a szervezetbe, illetve megfelelő mennyiségű és minőségű víz (szénsavmentes) fogyasztása. A cukortartalmú rostos levek és főleg az édesített szénsavas üdítő italok rengeteg kalóriát tartalmaznak. A tisztító kúrát minden esetben kalóriaszegény diétával kell kezdeni és e mellett Vironalt fogyasztani reggel és este. Ez biztosítja a napi rendszeres székletet és a vastagbél normális működését. A Probiosan kapszulával biztosítani tudjuk a toxinok távozását és az emésztéshez nélkülözhetetlen hasznos bélbaktériumok jelenlétét. Ezt a kúrát 3 hétig folytatjuk, majd a reggeli Vironal mellé napközben fél liter vízbe néhány csepp Regalent adagolunk, amit a nap folyamán a gyermek elkortyolgat. A Fytomineral adása rendkívül fontos a nyomelem bevitel, a csontozat és a fogazat, no és természetesen az immunrendszer erősítése érdekében.
Mészáros Márta, Klubvezető, Szeged

Gyermekkori elhízás kezelése Energy készítményekkel (2. rész)
A menstruációs zavarokkal küzdő lányok 1/3-a kövér. A kövérség rontja a vérzészavar hátterében álló hormonális eltéréseket. Általában a teherbe esés is rosszabb az átlagosnál, terhességi-szülési szövődmények is gyakrabban alakulnak ki. A serdülő kori lányoknál a fent említett kúrát folytathatjuk úgy, hogy reggel Gynex, napközben fél liter vízben oldott Gynex, és este lefekvés előtt néhány csepp Regalen és természetesen a Probiosan és a Fytomineral használata is javasolt. Adagolás: gyermekeknek testsúlykilogrammonként fél csepp (pl.: 40 kg-ra a napi bevehető összes csepp mennyisége nem haladhatja meg a 20 cseppet a Pentagram termékekből). És külön felhívnám a figyelmét a szülőknek a rengeteg kenyér, tészta, pizza, szénhidrát, cukros üdítő, édesség eltiltására.
Az ortopédiai elváltozások, a lúdtalp a nagy testsúly okozta fokozott terhelés miatt gyermekeknél és serdülőknél is gyakran észlelhető. A tartós fokozott ízületi terhelés kedvez a degeneratív folyamatok kialakulásának. Az inaktivitás miatt az izmok ereje csökken, izomegyensúly felborul, romlik a testtartás, így gyakrabban alakul ki gerincferdülés illetve gerincsérv. Ezen problémákra a Skeletin kapszula szedését javaslom.
A krónikus gyermek-, illetve serdülőkori elhízás pszichiátriai zavarokkal is együtt járhat, természetesen a zsíranyagcsere betegségeit is enyhíthetjük a cég által forgalmazott Vitamarin kapszula adásával. Legújabb kutatások szerint az omega-3 hiányos táplálkozás depresszió kialakulását vonhatja maga után, hiszen az agy működésében zavart okozhat. (Erről a témáról bővebben a következő cikksorozatban írok).
Összességében elmondható, hogy a elhízás egy olyan krónikus betegség, amelyet nem kezelve a gyermek állapota bár lassan, de folyamatosan romlik, egyre több szövődmény jelenik meg. Ezért nagyon fontos, hogy időben felismerjük a problémát és felelősséggel, ha kell szigorral, odafigyeléssel egészséges felnőtté neveljük gyermekeinket.
Mindezekhez sok sikert és kitartást kívánok!
Mészáros Márta, Klubvezető, Szeged


Az Energy termékek kiválóak
"Az Energy minden terméke megkönnyíti az életet. Csak nehéz a legjobbat kiválasztani, ez mindegyikre érvényes, csak azon múlik, mi a problémánk. 1999 óta vagyok az Energy klub tagja. Az orvos kijelentése után, hogy a vesén lévő több tíz cisztával nem lehet mit kezdeni, a Renol és néhány fürdő a zsurlóban volt az, ami a cisztáktől megszabadított engem. Tizenhét évig éltem cisztákkal a mellemben és a Gynex volt az, ami mindig néhány napos használat után megszabadított a mell és felkar fájdamaitól, de a hőhullámoktól és a változás korának más jeleitől is. A Vironal és a Grepofit - ezek olyan termékek, amelyek nélkül minden influenza keserves. Velük minden simán megy, a Spironnal és a Droserinnel együtt könnyen megbirkózom az allergiás náthával és az asztmával is. A munkahelyemen, ahol ismerni kellet a számvitelt, a béreket, jogi dolgokat a sok változással együtt, jó gondolkodás nélkül nem lehetett meglenni. Ha 2x úgy megyek be a spájzba, hogy nem tudom mit akartam, mindig a Korolenhez nyúlok, és a gondolkodás folyamatosan rendben van. Egy hat hete begipszelt törés után a lábfejemen elkezdtek a csontok szétesni. A Fytomineral és az Artrin volt az, ami segített mindent helyrehozni. A gerinc skoliózisa és a térd II. és III. fokú artrózisa a Fytominerál, Renol, Skeletin és Artrin után jött rendbe.
Az Energy krémek alkalmazásának a su joku szerinti pontokra vagy a reflexzónákra nagyon jó és gyors hatása van. Amikor megcsípett a kullancs és pár nap múlva kezdett szépen vörösödni, az Artrin volt, ami a problémát megszüntette. Az Artrin ugyanúgy használ a sebekre és a sömörökre is. A tacskónknak segített egy csúnya daganatnál, ami azután keletkezett, hogy a pofáján a szeme alatt megcsípte egy kullancs. Az a nátha, ami megtelepedett a fülemben és még a fogaimat is megfájdította, szépen megkínzott engem, amíg be nem szereztem az Audiront, de azután pár nap alatt elmúlt. A Celitint, a Vitamatrint és a Piedint a családunk más tagjai dicsérik. A legszebb pihenés és a fájdalmak és problémák enyhülése a Balneol és Biotermal fürdőben van.
Az Energy termékek nélkülözhetetlen részeivé váltak az életemnek és nagyon köszönöm őket. Az Energy termékekben a gyógynövények hatékonysága garancia a jó választás biztonságára és kényelem a gyűjtés és termesztés során szükséges komoly ismeretek nélkül. A LEGJOBBAT, azt hiszem, nem tudnám kiválasztani, mindegyiket nagyon tisztelem"
Marie Segeťová ,Vlčnovból, Cseh Köztárssaág

Antibiotikumok helyett Audiron
A nyári vízi túránkon a Morava folyón „csattantunk”. Átöltöztünk, kiöntöttük a vizet a hajóból, nevettünk egyet és mentünk tovább. Három nap múlva már néhány száz kilométerrel arrébb voltam a gyerekekkel a nyaralónkban, egyedül, autó nélkül.  A fiamnak este el kezdett fájni a füle.  Eszembe jutott a terjedelmes elsősegély dobozom, amin a férjem mindig nevet.  Audiront csepegtettem a fiam fülébe, szerencsére volt nálam.  Másnap az orvosnál így hangzott a diagnózis: középfülgyulladás, javasolt terápia – antibiotikumok.  Mivel a fiam már sokszor kapott antibiotikumot, úgy döntöttem, várunk. Láza nem volt, náthás szintén nem volt, középfül gyulladása sem volt még sohasem.  A türelmem kifizetődött.  Tovább csepegtettük az Audiront, és egy hét múlva, egy másik orvosnál a kontrollon a fül gyógyult volt. Megtudtam, hogy sérülésről volt szó, a fiam dobhártyája átszakadt!  Ekkor eszembe jutott a vízi balesetünk. A kenuból való kieséskor valószínűleg a vízbe való hirtelen becsapódáskor perforálhatott a dobhártya és víz került a fülbe.  A kezdődő gyulladást az Audiron megbízhatóan meggyógyította.    
Kateřina Himmelová, Prága, Cseh Köztársaság


Relaxáljon a kádban
Az egész testünk naponta ki van téve olyan hatásoknak, amelyek fárasztják a bőrt és többek között nedvességet vonnak el belőle.  Ez okból is mindannyiunknak elegendő időt kellene találnunk a komplex testápolásra, aminek a fürdő is része.  Nem egyszerű higiéniai intézkedésről van szó – a fürdő segíthet az általános ellazulásban a szellemi ellazulást is beleértve. Megfelelő adalékanyagokkal frissíti és élénkíti a bőrt is, melyet megszárítás után olyan testápoló tejjel vagy krémmel kényeztetünk, amilyet szeretünk.
A régi rómaiak állítólag egész napokat is eltöltöttek néha a fürdőkben.  A Caracall fürdőkben több mint 2000 fürdővendég válogathatott a különféle fürdőkből, és a 4. századig Rómában majd ötszáz ehhez hasonló nyilvános fürdőintézmény volt. Később sajnos feledésbe merültek, de a nyilvános fürdők kedvelése a középkorban ismét divatba jött.
A mai ember inkább a gyógyintézetek fürdőkúrái felé orientálódik, melyek kínálatából a konkrét egészségügyi problémái szerint választhat.  Egyre több azonban az olyan ember, aki a lakása berendezésekor már hangsúlyt fektet fürdőszobája felszerelésére, mert a pihenéshez megfelelő helyként tekintenek rá.  Noha nem mindenki engedhet meg magának egy saját masszázskádat örvényárammal, mégis egy kis fantáziával felajánlhatjuk testünknek a simogató, illatozó, nyugtató és gyógyító anyagokat tartalmazó vizes fürdő gyógyító hatását.
A fürdőbe való klasszikus adalékokon kívül, melyekből manapság megszámlálhatatlan mennyiség van a piacon, elég, ha benyúlunk az Energy házipatikába.  Ha hiányzik belőle a Biotermal vagy a Balneol fürdőadalék, az nagy kár, de mindenkinek jót tehet néhány csepp a kedvelt koncentrátumból, vagy egy darabka infokrém, feloldva a kádnyi kellemesen meleg vízben.

Az antibiotikumok helyett ismét a Vironal segített!
Amikor városunkban tombolt az influenza, ágynak dőlt miatta a középiskolás fiam is, habár eleinte nagyon védekezett, mert nem akart kimaradni az iskolából. A doktornő azonnal antibiotikumot írt fel, pedig még csak mintát sem vettek a torkából. A gyógyszert a biztonság kedvéért félretettük, és a gyerek négy órás időközönként kezdte szedni a Vironalt. A betegsége alatt végig Spironnal fertőtlenítettük a helyiségeket, amellyel e tekintetben szintén csak jó tapasztalatunk van. A fiam néhány nap leforgása alatt meggyógyult. A kontrollvizsgálatkor kiderült, hogy a betegség nem támadta meg a tüdejét, és a szedimentációja is viszonylag normális értékeken belül volt.
Az Energy készítmények a legjobbak, és mindenkinek csak javasolni tudom használatukat.
Eva M. Prága


Ajándékozzunk egészséget szeretteinknek!
Hihetetlen, de megint eltelt egy év. Újra itt a karácsony. Újra terítéken van az ünnep és a vele kapcsolatos feladatok. Az ünnepi menü megtervezése, valamint az ajándékok beszerzése. Az utóbbiban szeretnék tanácsot, segítséget adni.
Tavaly a sok munka mellett nem volt időm az üzletekben nyomorogni a sok tanácstalan ember között. Áthidaló megoldásként kitaláltam, hogy a szülőknek, nagyszülőknek és a barátoknak az Energy termékeiből készítek ajándékcsomagot. Nem árulok el titkot, nagy sikere volt, még tavasszal is emlegették, hogy milyen jó egy fárasztó nap után elmerülni a Balneol-os fürdőben.
Most egy pár ötletet szeretnék átadni:
Az egész család nagy hasznát tudja venni a Spiron spraynek. Finom illata nyugtatólag hat, valamint a vírusos időszakban fertőtleníti a légtért. Nem kell bajlódni a mécsessel, pár másodperc alatt élvezhetjük az illóolajok áldásos hatását.
A Balneol fürdő maga a csoda. Meglepődve olvastam az egyik cikkben, hogy valaki még a fürdőszobáját is átalakította, hogy élvezhesse áldásos hatását. Ha maradt tavaszra is az olajból, akkor ha méregtelenítésre szánjuk magunkat, jól kiegészíti a böjtöt, mert a bőrünkön keresztül sok méreganyagtól tudunk megszabadulni.
A Piedin készítményeket sokan csak a gombás láb kezeléseként ismerik, pedig a fáradt, kimerült lábnak csodaszere. A vadgesztenye kivonat a erekre hat, nyugtat és frissít. Az a legnagyobb elismerés, amikor a férj kéri, hogy „azzal a krémmel kenj már be, jó volt a múltkor is.”
A Pentagram krémek is tökéletes ajándékok. Kiemelném a Cytovitalt, amelyet bármely arckrémbe, vagy testápolóba be lehet tenni és azt „felturbózza”, így ránctalanít, fiatalít. A másik az Artin. Még nem találkoztam olyan felnőtt emberrel, akinek ne fájt volna a nyaka, dereka, válla, itt-ott. Elsősegélyként is nagyon jól használható.
Az új kapszulás készítmények szintén jó ajándékozási ötlet. Az idén megjelent két kapszula a Skeletin és a Peralgin, az ismert felhasználás mellett a szépészetben is nagy segítséget nyújt. A Skeletinben lévő kollagén segíti, hogy a bőr feszes és ránctalan legyen, a Peralginban lévő szőlőmag kivonat segíti a kollagén beépülését, ezért lassítja a ráncok kialakulását.
Remélem sikerült ajándékozási ötleteket adni. Biztos vagyok benne, hogy nagy örömet fognak adni szeretteiknek, mert az egészség megőrzésében nyújtott segítség az igazi szeretet-ajándék.
Kovácsné Ambrus Imola , Energy  Klubvezető – Debrecen

A Grepofittal kapcsolatos tapasztalataim
Anyósomnak már sok-sok éve problémája van a gyomorfekélyével. Talán már mindent kipróbált, amit lehetett, de minden hatástalan volt. Így vettem neki egy Grepofitot. Néhány nap után felhívott, hogy rosszabbul lett, és abbahagyta a használatát, ráadásul más akut problémájára antibiotikumot kellett szednie. Így visszaadta nekünk a Grepofitot, hogy most nem fogja szedni, de majd talán valamikor… Sokat gondolkodtunk, mihez kezdjünk ezzel. Egyrészről sajnáltuk, hogy a nagymamát elrémisztette a tünetek kezdeti rosszabbodása, amely egyébként véleményem szerint a régóta tartó probléma megoldása során elkerülhetetlen, másrészről viszont, kiderült, hogy ez a visszalépés mégis csak jó volt valamire.
Éppen akkor kezdődött a vakáció, és az én tizenhárom éves lányom már tele volt tervekkel, hogy mit is fog csinálni. Csakhogy, ajaj, elkezdett fájni a torka és felszökött a láza. Na most mi leszflEszembe jutott, hogy a Grepofit a megfázásra is gyógyírt hoz. Azonnal elkezdte a szedését, és kíváncsian vártuk, mi történik. A biztonság kedvéért elmentünk az ügyeletre is, hogy megelőzzük a torokgyulladást. A doktornő belenézett a lányom torkába, és a helyzetet úgy értékelte, hogy ez egy vírusos fertőzés, amely akár súlyosbodhat is. Egyáltalán nem tetszett nekünk, amit hallottunk! Nem volt veszteni valónk, ezért folytattuk a Grepofit szedését. Két nap múlva a lányom úgy érezte magát, mint hal a vízben. Igaz ugyan, hogy két napig csak feküdt, de hihetetlenül gyorsan leküzdötte a betegséget! Olyan gyorsan, mint még korábban soha.
Hasonló tünetek, azaz a megfázás jelei és torokfájás nem sokkal azelőtt jelentkeztek nála ismételten, hogy a nyári táborba utazott volna. Mindez július végén történt. Ezúttal nyugodtabb voltam, az ügyeletre nem mentünk el. Amint bejelentette, hogy kapar a torka, és gyengének érzi magát, világos volt számomra, mit „írok fel neki”. A Grepofitot. És amikor augusztus közepén el kezdte csomagolni a dolgait Horvátországba, a Grepofitot automatikusan betette magának a bőröndbe. Szerencsére nem volt rá szüksége, de szuper dolog, hogy tudjuk, mit kell elővenni, ha egészségét ismét megfázás vagy vírus fenyegetné.
Tehát, ha nincs az anyósom, akkor valószínűleg eszembe sem jut a lányom megfázását ezzel a készítménnyel kezelni…
M. Martínková, Liberec

A Piedin és a Stimaral (eddig) fel nem ismert csodái
Minden klubban megvannak a slágertermékek, melyeket mindenki fogyaszt és ajánl. De minden termékcsaládban megvannak a még fel nem ismert zsenialitások. Nálunk, Debrecenben két készítmény valahogy kevés sikernek örvendett. A Piedinek és a Stimaral. Ezért előadásokon, klubokon ezekről a termékekről többet beszélgettünk. Ezen alkalmakkor Ráczné Simon Zsuzsi – fitoterapeuta , részletesen elmagyarázta a készítményekben található hatóanyagok működési elvét, valamint el is hozta a készítményekben található gyógynövények egy részét. Mindenki örömmel „fogdosta” és szagolgatta , hisz az emberek többsége  nem sokszor fut össze igazi gyógynövényekkel. A Piedin készítmények forgalma mondhatni napról napra nőtt. De a legcsodálatosabb az volt, mikor az emberek elkezdték sorolni, hogy mennyi mindenre használják a termékeket. Fantasztikus lábgombára, fáradt viszeres lábra és ha egy kicsit véletlenül többet nyomunk ki a tubusból, akkor sincs vész, mert a combra kenve kiválóan kezeli a narancsbőrt is.
A „Stimaralról bővebben” címmel futó előadásnak is nagy sikere lett. Feltárta mennyi mindenre lehet használni e készítményt, így például tanulásnál nagy segítség a diákoknak, nemcsak vizsgaidőszakban, hanem az oktatások alatt is nagyon hasznos, mert az órákról több marad meg, így a vizsgák alatt kevesebbet kell készülni. Rendkívül hatékony azoknál, akik sok papírmunkát végeznek, segíti a koncentrálást és élénkít - nagy szeretettel használják könyvelők,irodai dolgozók,pedagógusok.
Kovácsné Ambrus Imola Klubvezető , Debrecen


Epekő műtét után
Szeretném Önnel megosztani néhány tapasztalatom. Néhány éve epekő műtéten estem át. A sok fájdalom után jól éreztem magam és azt hittem, hogy minden rendben van.
Senki nem mondta, hogy esetleg előfordulhatnak majd gondok. Úgy 3 hónap után mindennapossá váltak az olyan tünetek, mint a fejfájás, az émelygés és a rossz közérzet. Orvoshoz fordultam és sokféle fájdalomcsillapítás – belgyógyászat, idegorvos és koponya CT – után sem volt eredmény. Tudomást szereztem a kazincbarcikai Energy Klubról és elmentem egy műszeres mérésre, ahol megtalálták a problémámat és a megoldást is.
Az epekő műtét után kialakult emésztési gondokra a Regalen nevű terméket kaptam. Napi 2-3 cseppel azóta is jól vagyok. Közben kipróbáltam a Vironalt is, mert gyermekkorom óta székrekedéses voltam és ezen gondjaim is megoldódtak. Édesanyámnak hasi ultrahangos leletén fekete folt volt látható, és kétféle tükrözés volt előírva emiatt. Egy üveg Vironal beszedése után ismét elment ultrahangra és a fekete folt teljesen eltűnt.
Nagyon szeretem ezeket a termékeket! Gyógyszer szinte nincs is itthon!
Ha valami gondom van, tudom melyik terméket kell használnom.
Ezek a termékek nem csak az embereknek, de házi kedvenceinknek is segíthetnek. Egyik cicánk hátán tojás nagyságú „kinövés” volt és az állapota is leromlott. Megpróbálkoztam a Korolennel. 2 cseppet adtam neki egy kis tejben és reménykedtem. Másnapra a „kinövés” kicsit kisebb lett, majd 2-3 nap múlva a teljesen eltűnt, és a cica azóta is jól van!
A sokféle termékből mindenki talál magának megfelelőt a problémájára, ha megismeri saját szervezetét, és felismeri a jeleket, amelyeket testünk küld nekünk.
Tisztelettel: Zilahyné M. Gabriella


DiszpláziaflMár a múlté…
Kutyánk  kb. 4 hónapos korától húzta a jobb hátsó lábát, nem terhelte. Bár fiatal, játékos kutya volt, de ha tehette, lefeküdt. Őseitől fogva ( németjuhász anya, rotveiller apa) sajnos öröklött hajlama van a displasiára.  Ez egy igen csúnya betegség, az ebben szenvedő állatoknak nem fejlődik ki rendesen a combcsont fejét tartó vápa (porc), és a comb kifordul a helyéről.  Ez komoly fájdalommal jár, és a láb terhelhetősége is jelentősen csökken.
Deni kutyának is ilyen kórt diagnosztizáltak egy ultrahang vizsgálat után.
Kutyánk reggel King Kong-ot kapott, hiszen napközben azért mozgott, és tudjuk, hogy ez a szer csak mozgással fejti ki igazán a hatását. Délután pedig a vese órájában Renol csepegtettünk a szájába. (Két nap után szívesen fogadta a cseppeket, ahogy nyúltunk az üvegekért, Deni már „sorban állt” a cseppekért). A második héten már többet játszott, a harmadik héten séta közben már előre szaladt, nem feküdt le. Ebünk most másfél éves, jó egészségnek örvend. Időközben áttértünk a Skeletinre. Mivel párom is fogyasztja a terméket (térdében ment tönkre a porc még ifjú sportoló korában), minden nap reggel-este beszedik a kapszulába zárt egészséget, vitalitást.
Dankóné Kozsa Anita, Zalaegerszeg Energy Klub

A Gynex, mint pszichiáter…
Napjainkban sajnos népbetegség a depresszió. A fiatalok ugyanúgy beleesnek a hormonok csapdájába, mint az idősebbek. Tehát nem egy szűk emberi csoportot érintő problémáról van szó. A kedélyállapot változása eleinte csak szeszélynek tűnhet, de ha a probléma kezeletlen marad, hamarosan igen komoly mélységekbe képes eljutni az ember.
Ezen problémán segített már sok paciensemnek a Gynex. Amellett, hogy a belső elválasztású mirigyeken keresztül rendbe teszi a hormonháztartást, az áldásos bioinformációknak, és a homeopatikus hatásnak köszönhetően nagyon hatékony a psziché kezelésében is. Télen a Renol remek társa a Gynex, hiszen a fénymentes hetekben segíti az agyalapi mirigy működését, és elegendő „boldogság hormonnal” látja el a szervezetünket.
Vigyázat! „Mellékhatásként” bővülhet a család!! Tehát aki nem szeretne gyermekáldást, gondosan figyeljen a fogamzásgátlásra.
Dankóné Kozsa Anita, Zalaegerszeg Enegy Klub

A reflexterapeuta praxisából
A 42 éves hölgy jobb petefészek-ciszta műtétje előtt négy héttel látogatott el hozzám. Úgy döntött, hogy kipróbálja a reflexológiát. És bejött neki! A kölcsönös együttműködés után a ciszta gyorsan felszívódott, és az orvos kellemesen meglepődött. A hölgy négy reflexológiai terápián vett részt a Relax Központunkban. Minden rendszeren a pentagram alapján dolgoztam, és különös figyelmet fordítottam a hormonrendszerre. Ezzel egy időben ellazítottam az egész gerincet, legfőképpen a Th3-at (hatás a mellre), az L3-at (petefészkek, herék), valamint a 4. és 5. keresztcsigolya és a keresztcsont kapcsolódási pontját. A hölgy naponta Cytovitallal masszírozta az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy, a lép, a mell és a petefészkek reflexív felületeit. Cytovitalt alkalmazott továbbá az alhasi részeken, a mellre, az állra és a második valamint a harmadik csakra helyére a testen és a talpon. A Balneolos fürdőjébe is tett Cytovitalt. A reflexív terápiát kiegészítettük a Gynex használatával is. A Gynex ugyanis harmonizálja az egész hormonrendszert, a fogantatás meridiánját, a gyomor összekötőjét, és kiegészíti a Föld minőségét. Kiválóan alkalmazható menstruáció előtti feszülések, cikluszavarok, folyások, petefészek-gyulladás, csontritkulás (a vesse és a mellékpajzsmirigy zónáit kell masszírozni), mellcsomók és az átmenet időszakának esetében. Használatával pozitív hatás érhető el továbbá sterilitás, férfi terméketlenség, valamint a gyomor gyulladásos állapotai, sőt túlzott fogromlás és hajhullás esetén is – amennyiben a problémát a pajzsmirigy okozza. Alkalmazásával megelőzhető többek között a mell- és a méhnyak-rák, valamint a prosztata gyulladásos állapotainak kialakulása is.
Mgr. Yvetta Ledvényiová, Pozsony

A Fytomineral és a Flavocel megvédi nagypapánkat a collapsustól!
Nagypapánk idén márciusban háromszor is elájult. Nem ismertük ugyan az okát, de figyelembe véve a korát, nem csodálkoztunk. Hívtuk a mentőket, és egy hetes kórházi tartózkodás után mindig hazaengedték. Állapota egyáltalán nem volt kielégítő, és az orvosok szerint több oka is volt mindennek – elsősorban a szíve kezdte felmondani a szolgálatot.
A harmadik ájulás után megmértem a papát Supertronic-kal, mert éppen „friss” tulajdonosává váltam a készüléknek. Megállapítottam, hogy a fő probléma nem a szívével, hanem az érrendszerével van, ahol szinte mérhetetlen értékeket kaptam. Ezért naponta 3x kapott Fytomineralt (10 cseppet) és 3x 1 Flavocelt. Az orrát Ruticelittel kentük, és ha gyengének érezte magát a Spironnal tettük illatosabbá környezete levegőjét. A duzzadt lábait Biotermalos fürdővel, majd Ruticelittel kezeltük. A collapsus a mai napig nem tért vissza, és a nagypapa állapota összességében sokkal jobb.
Irena Gavlasová, Návsí u Jablunkova

Hogyan gyógyítható sikeresen a herpesz a Grepofit segítségével?
Azok közé a szerencsétlenek közé tartozom, akiket gyakran fájdalmas herpesz kínoz. Legyengült immunitásom mindig akkor jelentkezik, amikor a legkevésbé várnám. Néha a nap vagy a hirtelen időjárás változás, olykor egy könnyebb vírusos megbetegedés okozza – és már ott is van az ajkamon a fájdalmas ékesség. Aki ismeri, tudja, miről beszélek. Az ember sem enni, sem inni, sőt még nevetni sem tud, mert a hólyagocskák azonnal repedezni kezdenek… És több hétig is eltart, mire begyógyul. A különböző kenőcsök használatával ugyan mindig sikerült lerövidíteni a gyógyulás folyamatát, de egyik sem jelentett igazi megoldást. Ám később hallottam a Grepofitról. Amikor a herpesz ismét előjött elkezdetem naponta 2 szemet szedni egy hónapon át. Sőt egy darabot át is szúrtam, és tartalmával naponta háromszor kentem az ajkaimat, habár rendesen csípett. Meglepődtem, hogy a herpesz négy nap után eltűnt, és annak ellenére, hogy az eset óta már több hónap is eltelt, azóta sem jött ki újra.
Inka Sersenová, Trnava

Lelki bajokon is segít a Vironal!
Anyukámtól 200 kilométerre lakom, így ritkán találkozunk egymással. Azt azonban a telefonon is jól hallani, hogy már megint náthás, beteg. Elég sűrű látogató volt nála a betegség az utóbbi években. Mellhártyagyulladás, légcsőhurut, ha egy kis szél érte, azonnal problémái lettek. A gondos orvosi kezelés ellenére azonban a köhögése állandósult, semmilyen gyógyszer hatására nem múlt el. Évszaktól, időjárástól függetlenül éjjel és nappal is köhögött. Száraz, erőltetett köhögések voltak ezek, inkább olyan érzés volt hallgatni, mintha valami ki szeretne jönni, de nem tud. Pedig az anyukám minden házi praktikát bevetett: hársfavirág teát ivott sok mézzel, pörköltcukorból készített italt, lándzsás útifű szirupot kortyolt, és még ki tudja mit nem próbált. A köhögése már körülbelül 2 éve tartott, amikor megismerkedtem az Energy-vel. Miután magam is kipróbáltam, ő volt az első, akinek ajánlottam a készítményeket. A tünetek alapján a Vironalt javasoltam. Nagyon pontosan betartotta az adagolást, és egy hét múlva maga is érezte, hogy csökkent a köhögési inger. Éjszaka már egyáltalán nem köhögött, nappal is kevesebbet. 3 hét után 1 hét szünetet tartott, majd újra kezdte. Ekkor elkezdett reggelente sűrű sárga váladékot felköhögni. Bíztattam is a telefonban, hogy ez normális, beindult egy méregtelenítési folyamat, és tulajdonképpen ő most méregtelenít, örüljön neki, hogy kijön ez a sok rondaság. Nappal és éjszaka már nem köhögött, csak reggelente jelent meg a váladék. Két hét után felhívott, hogy ez egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig nagy mennyiségű váladékot köhög fel reggelente, honnan jöhet ennyi. Összesen 6 hétig tapasztalta a váladékürítést. Miután még egy üveg Vironalt beszedettem vele, el mertem neki mondani, hogy ha nem szabadítjuk meg a tüdejét ettől a sok méregtől, akkor lehet, hogy pár év múlva tüdőrákkal kerül kórházba, pedig nem is dohányzik, még passzívan sem. Pontosan ezért kezdtem el gyanakodni, hogy a háttérben komoly lelki motívumok lehetnek, és lehet, hogy most megúsztuk a bajt, de jobb lenne megelőzni. Elkezdtem leltározni a családot és a munkahelyi környezetet, hogy melyek azok a személyek vagy szituációk, amelyek anyukámban stresszt idéznek elő. Kerestem a jeleket, mert az ember akaratlanul is kimutatja, hogy hol a probléma, csak nem figyelünk annyira magunkra és egymásra, hogy észrevennénk az árulkodó kis jelzéseket. Mivel tüdő meridiánról volt szó, levegővel kapcsolatos motívumot kerestem. Ha kevés a levegő, akkor fulladozunk, úgy érezzük megfojt az az érzés. Ha túl sok, akkor szétfeszít bennünket, úgy érezzük, hogy a dühtől vagy éppen a tehetetlenségtől mindjárt szétrobbanunk, mint egy túlfújt lufi. Aztán ráeszméltem, hogy anyukám elég gyakran használja ezt a szófordulatot: „hú, ilyenkor szét tudnék robbanni!”. Talán másnak is ismerős. És persze elkészült a leltár is. Okulásul elmondok néhány tipikus példát.
Anyaként ki ne tenne meg mindent a gyermekéért, ki tud nemet mondani, ha segítséget kérflEz valahol természetes is, de ha a gyerek kihasználja ezt az anyai érzést, egyszerűen elvárja, hogy minden problémáját az anyja oldja meg, akkor ez már nyomasztó érzés. Legszívesebben nemet mondanánk a gyerek kérésére, de győz az anyai érzés, és igent mondunk akkor is amikor nemet gondolunk. Nem tudjuk elvágni a köldökzsinórt, és akkor is felelősséget érzünk a gyerekért, amikor az már felnőtt, képes lenne megoldani a dolgait, de persze odaadó anyai háttérrel könnyebb. Az anya is élné a saját életét, de nem teheti, mert helyette a gyereke gondjait kell megoldani, és közben megfojtja a nem tudok nemet mondani érzése. A probléma nem az, hogy segít a gyerekének, hanem az, ahogyan ezt a szituációt megéli. Stresszként éli meg, úgy érzi nincs más választása, nem tehet mást. A Vironal megerősíti az adott pályát, ezért segít a szituáció feloldásában. De nem dönt helyettünk. Nekünk kell felismernünk, hogy mindig van választásunk: üss, vagy fuss a stressz elmélet klasszikus példája szerint. Jelen esetben megpróbálunk néhányszor nemet mondani, kicsit a saját érdekeinket előtérbe helyezni másokéval szemben, vagy elfogadjuk ezt a szerepet, belátjuk, hogy fontosabb a gyereknek segíteni, mint amit egyébként tennénk ez idő alatt, és örömmel adjuk ezt a segítséget, úgy hogy feltöltődünk belőle.
Ha valaki nem csak anya, hanem gyermek is, és úgy érzi, hogy a szüleivel szemben is felelősséggel tartozik, akkor kettős szorításban él. A beteg szülők látogatása, ápolása segítségből teherré növi ki magát, és megint csak azt érzi az ember, hogy nincs más választása, meg kell tennie amit kérnek vagy elvárnak tőle. Úgy érzi, hogy elég sok áldozatot hoz, mégsem vár érte dicséretet senkitől. Ám amikor egy sógornő ezek után még azt jelzi, hogy kevés az, amit tesz, akkor elszorul a torka, mellkasi fájdalmak jelentkeznek és hamarosan valamilyen felső légúti betegség kezdődik.
Egy másik beteg vonatkozásában jelentkező motívum a kényszervállalkozás. Sok ember érez kényszert arra, hogy a tartós munkanélküliségből saját vállalkozásba meneküljön. Ebben az esetben persze nem azt csinálja, amit szeretne, amihez legjobban ért, hanem azt, amit működtetnie kell ahhoz, hogy a családját eltartsa. Szeretne megfelelni a családfenntartó szerepnek, ezért úgy érzi, hogy meg kell tennie, vállalkoznia kell, pedig igazából nem való ő vállalkozónak, s minden nap meg is éli az ebből fakadó lelki konfliktust. Olyat tesz, amit nem akar megtenni, de úgy érzi muszáj. Köhög, gyakran jelentkeznek légúti fertőzések. A Vironal itt sem abban fog segíteni, hogy megoldást találjon az apának a munkaügyi problémáira, de idővel el tudja majd fogadni a helyzetet, és nem éli meg konfliktusként, vagy kitör ebből a kényszerűségi körből és a megerősített energia pályákkal, pozitív gondolkodással magához vonzza a lehetőségeket, s így sikeresen válthat. Ez már az ő választása, addig is a Vironal megszabadítja a meridián tartós gyengesége miatti betegségektől.
Anyukám a harmadik üveg Vironalnál tart, nem köhög, beteg nem volt, és néha már mer nemet mondani. Igaz, hogy utána felhív, elmeséli, hogy mi történt, és megerősítést vár tőlem abban, hogy jól tette, hogy nemet mondott, de majd alakul ez is. A változáshoz idő kell, és minden kicsi eredménynek örülni kell.
Takács Mária, Tanácsadó, Zalaegerszeg

Tapasztalatok Debrecenből
Az új készítményeket nagy örömmel fogadták a régi és új Energy fogyasztók.
Így a CELITIN hatóanyagtartalma lenyűgözte az odafigyelőket: a legkitűnőbb minőségű
alapanyagok, a legnagyobb mennyiségben,a legkedvezőbb áron! Az egyetemisták nagy hasznát veszik vizsgaidőszakban. Fogyasztása után nagyon sok vérvételi eredményen a koleszterin nagyon kedvező változást mutat. A VITAMARIN-ról , mikor előadáson beszélek, felteszem a kérdést : ki az aki heti kétszer fogyaszt halatflPersze senki sem szokott jelentkezni, ezért mindenkinek ajánlom a VITAMARIN szedését, mert segít megelőzni a szívbetegségek,magas vérnyomás megjelenését,de a depressziós hangulaton is segít úrrá lenni A D-vitamin tartalma által gyönyörűen lehet barnulni vele. A PROBIOSAN nagy segítséget nyújt az antibiotikumos kezelés utáni bélflóra-regenerálásban. Egy egészséges embernek 1,5 kg a bélflórája, a mai kor emberének jó,ha egy kilogramm. A táplálékot a kevesebb bélflórának nagyobb feladat feldolgozni. A Probiosan segítségével a tápanyagoknak jobb a felszívódása és biztosítja a rendszeres székletet. A GREPOFIT az egyik slágertermék nálunk. Nagyon sokan az influenza és a nátha időszakában megelőzésként szedték nagy sikerrel.                                Akik nem készültek fel és megbetegedtek a Vironal-lal és Drags Imun-nal ötvözve,nagyon hamar kikeveredtek a betegségből.
A vírusos szemölcs kezelésében felülmúlhatatlan, nagyon sokan felhívtak,hogy a
GREPOFIT szedésére elmúlt a problémájuk és mondjam el másoknak is, hogy megszabaduljanak ettől a kellemetlen elváltozástól. Tapasztalat,hogy a gyermekek nem tudják lenyelni a kapszulát: vágjuk szét, és az ételben vegyék be. A várva várt SKELETIN beváltotta a hozzá fűzött reményeket:sokan már két hét szedése után felhívtak vagy az Energy klubba  bejöttek, hogy elmondják:a sok éve tartó derék-,gerinc-,láb-,stb. fájdalmuk csökkent,sok esetben megszűnt. Többen azért is vásárolják, hogy a kollagénnel(mint a SKELETIN egyik összetevője) kitolják a ráncok megjelenését bőrükön. A PERALGIN megjelenését is nagy várakozás előzte meg, elsősorban az allergiások részéről-nemhiába:fantasztikusan kíváló hatása hamar segít valamennyi allergiás tünettel szemben. A természetgyógyászok nagyon nagyra értékelik,mert a PERALGIN-ban megtalálható a kínai gyógynövénykultúrában nagyra becsült cordyceps.
Már van sok olyan visszajelzésünk is, hogy nagyon hatékony a migrén kezelésében.
Hiszünk benne, hogy az allergia-szezon elmúlásával sok sikeres tapasztalatot adhatunk át.
A Hungary Energy Kft vezetőségétől kapott információ,hogy még az idén , illetve 2007 elején több új (hasonlóan a jelenlegi Energy – termékskálán lévő készítményekhez), világszínvonalú
és kivételes hatású termék jelenik meg a piacon.
Az Energy Nemzetközi Társaság kutatói, orvos csoportja tehát nem elégszenek meg a jelenlegi termékek nagyszerű hatásaival,hatékonyságaival :újabb és újabb fejlesztéseken dolgoznak!
Köszönet érte. Biztosak vagyunk benne, hogy le fognak bennünket nyűgözni.
Kovácsné Ambrus Imola Energy Klubvezető, Debrecen


Ha tudjuk, hogyan fogjunk hozzá, az eredmény nem marad el!
Sok ember szenved ekcémában, és a legtöbbjük sajnos hiába keresi fel a legjobb allergológusokat és bőrgyógyászokat, mégis mindenhol azt a tanácsot hallja, hogy nincs már mit tenni, problémájával meg kell barátkoznia, betegségével meg kell tanulnia együtt élni. Hiszen nincsenek életveszélyben, mondják! Bizonyítékként, hogy az embernek nem kell beletörődnie a kellemetlen kiütések jelenlétébe, küldöm a klubunkat rendszeresen látogató páciensükről készített felvételeket.
Az első felvétel, amely tavaly áprilisban készült azt mutatja, hogyan nézett ki a harmincéves hölgy jobb kezét megtámadó ekcéma a kezelés előtt. Klubunk szakértője először is azt tanácsolta, hogy a hölgy zárjon ki étrendjéből néhány élelmiszert, elsősorban az édességeket, a tehéntejet, valamint annak termékeit és a fehér búzalisztet. Rendkívül pozitívan hatott a Cytosan (3x1 kapszula, majd 20 nap elteltével 2x1), a Regalen (3x6 csepp 3 héten át), majd utána a Renol (3x6 csepp). Mindezzel egy időben a páciens Fytomineralt is szedett (3x15 csepp), és a kiütéseket a Cytosan, Fytomineral és Cytovital everékével kenegette. A három hónapig tartó kúra eredményét a következő képen láthatják. Valóban ugyanazon hölgy ugyanazon kezéről készült a felvétel.


Egészen Olaszországból látogatott el hozzánk az Energy Klubba, hogy tanácsot kapjon
A fiatal hölgy Olaszországba férjhez ment, és éveken át próbált teherbe esni. Végül az Energy készítmények segítségével sikerült is neki. Ő és férje is hosszú ideig használták a Gynexet, a Fytomineralt, a Cytosant és a Flavocelt. Nemsokára pedig gyönyörű kisfiuk született. Öt hónap szoptatás után az anya petefészkén ciszta keletkezett. Az olasz orvosok azt tanácsolták, hogy hagyja abba a szoptatást, és kezdje el szedni a corticoid készítményeket. Az édesanya azonban ismét Csehországba látogatott el tanácsért, ahol a bruntáli Energy Klubban a Gynex használatát javasoltuk neki. E mellett az alhas, valamint a pajzsmirigy és a tejmirigyek környékét Cytovitallal kenegette. Két hét elteltével a Supertronic a Cytosan és a Fytomineral használatát „javasolta”. Az eredmény megdöbbentő volt, főleg az olasz orvosok számára: a ciszta sokkal kisebb lett, az anya tovább szoptatott, és a corticoidok használata tárgytalanná vált.
Eduard Kováč, a bruntáli Energy Klub vezetője

Kiskutyus újra szalad!
Viszonyom a szomszédék kiskutyájával sosem volt felhőtlen. A macska méretű házi kedvenc szembeszélben is húsz méterről kiszagolta a jelenlétemet, és heves ugatásba kezdett. Próbáltam barátkozni, meggyőzni, hogy nem vagyok az ellensége, de közeledésemre mindig elszaladt.
Egy alkalommal éppen az Energy termékeket vittem át a házigazdának, mikor észrevettem, hogy a körülöttünk sertepertélő kis jószág furcsán tartja a jobb hátsó lábát. Olyan volt, mintha kímélné, nem lép rá rendesen az állat, mert biztosan fáj neki. Szóvá tettem az észrevételemet, mire a házigazda legyintett: - Az semmi, néha szabályosan hallani lehet hogyan kattognak az izületei! Kisebb vita alakult ki a családban a kutyus állapotáról. Volt, aki azt állította, hogy agyon etetik ezt a kis állatot, erősen túlsúlyos, azért mentek tönkre a pici lábai. Más vélemény szerint egy ilyen pici állatnak nem szabadna ennyit lépcsőzni. Tény, hogy a kutyus törzse aránytalanul tömzsi volt, és azt nem lehet tudni, hogy a lába a túlsúlyától fáj, vagy a fájó láb miatti mozgásszegénység okozott túlsúlyt. – Miért nem adtok neki egy kis RenoltflKérdeztem ártatlanul a háziakat. Kérdésemre kérdés volt a válasz: - MiértflLehetflElmondtam, hogy már sok kedvező tapasztalat van a házi kedvencek gyógyításában is az Energy termékeivel, és nem vállalnak kockázatot, mert biztosan nem ártalmas a kutyusnak. Meg is beszéltük, hogy a kutyus szájába cseppentenek reggel és este 3-3 cseppet étkezés előtt fél órával.
Két nap múlva ismerős csaholást hallok a szomszédból. A háziasszony csitítgatja a hirtelen nyugtalanná vált kiskutyát, aki mindenáron oda akart jönni hozzám. Kicsit csodálkoztam is, hogy mire ez a nagy közeledés az állat részéről. Pinci kutyát felrakták a kőkerítés tetejére, hogy jól lásson, így az arca az enyémmel egy magasságba került. Az állat először jól megszagolgatott, aztán meg is nyalogatott, és olyan hálás volt a tekintete, hogy teljesen elérzékenyültem. A háziasszony elmesélte, hogy a kutyusnak a cseppeket mégis inkább műanyag kanálba csepegtették, és amikor eléje tették, akkor annyira tetszett neki, hogy majdnem a kanalat is megette. Azóta is nagyon lelkesen tisztára nyalja a Renolos kanalat. Nagyon megörültem a fejleményeknek, és biztattam a szomszédasszonyt, hogy ha a kutyusnak ennyire szimpatikus a Renol, akkor biztosan szüksége van rá, és biztosan használni is fog.
Azóta eltelt egy hónap. A kutyus jobb kedvű, már egyedül közlekedik a lépcsőkön, míg korábban bizony felfelé már ölben kellett hozni. A lábát már szépen tartja, és nagy valószínűséggel a fájdalmai is megszűntek, mert sokat szaladgál, sokkal többet hallom a hangját az udvaron, meg a házigazdáét is, aki éppen huszadszor próbálja beinvitálni a kutyát a lakásba, mondván, hogy kezdődik a meccs. A sok szaladgálásnak szemmel látható eredménye is van: határozottan fogyott a kutyus. A törzsén a legfeltűnőbb a változás, de a „könyökén” is észrevettük, hogy a korábban feszes bőr most felgyűrődik neki. A gazdik nagyon elégedettek és boldogok, mi pedig Pinci kutyával azóta is puszi-pajtások vagyunk!
Takács Mária, Tanácsadó, Zalaegerszeg

Epilepsziás panaszaim enyhültek
Már két éve annak, hogy írtam az Energy magazinban a betegségemről, az epilepsziáról, az Energy termékek használatával kapcsolatban. A cikk megjelenése óta az életemben történt néhány változás. Elváltam, egy új férfival kezdtem élni, terhes lettem, férjhez mentem és 2005. augusztusában megszültem a kisfiamat, Vaseket – és mindezt az epilepszia gyógyszerei nélkül. Tavaly és idén is voltam EEG vizsgálaton, ahol az orvos megállapította, hogy az eredmények jobbak, mint egy éve.
Mivel szívesen próbálgatom, hogy mi mindenre jók az Energy termékei, kipróbáltam őket a terhességem alatt is. Az alacsony vérnyomásra egy csepp Renolt szedtem, amikor dagadtak vagy fájtak a lábaim, Artrin és Ruticelin krémekkel kentem őket, a hasamat és a mellemet Cytovitallal kenegettem. Durván két hónappal a szülés előtt naponta egy csepp Gynexet szedtem. A szülés nagyon gyorsan és komplikációk nélkül zajlott. Vasecsek megszületése után gyorsan kijött a placenta is, amin az orvos nagyon csodálkozott.          
Mindjárt a szülés után elkezdtem szedni a Vitamarint. Sokat segített a pszichikumomnak, a szülés utáni depressziót egyáltalán nem éreztem. Ugyancsak nagyon gyorsan gyógyultam, egyáltalán nem voltak fájdalmaim. A szülés után egy nappal már nyugodtan ültem a széken, és a többi anyuka csodálkozott: hogy tud így ülni, nem fájflNem fájt. Nagyon gyorsan megszabadultam a fölösleges kilóimtól, és a férjem, Vasek azt mondja, hogy szebb vagyok, mint a teherbeesés előtt.
Az írásképességem egyre jobb és pontosabb. Előre örülök annak, hogy ismét elmehetek nagyszerű barátnőmhöz Bozenka Netolickához a prágai klubba és rendelkezésére állhatok és hasznára lehetek az embereknek.
Ivana Kunešová, Staňkov 


Amit nem talál meg az ismertetőben, avagy próbálja ki a Vitamarint
A cég újságjában egy csomó fontos tanácsot kapunk, hogy milyen módon és mikor használjuk az Energy termékeit. Ami azonban a VITAE oldalain még nem hangzott el hangsúlyosan, és ami nagyon fontos a gyógyuláshoz, figyelmeztetés arra, hogy minden beteget először alaposan méregteleníteni kell. A sokéves gyakorlat megmutatta, hogy az Energy termékei segítenek, és az ember megszabadul a problémáitól, de célzatosan és következetesen kell őket szedni, mert ellenkező esetben a problémák bizonyos idő múltán ismét megjelenhetnek. Ha az optimális eredményt akarjuk elérni, a beteget először méregtelenítni kell, amivel jelentősen növeljük a gyógyulási képességét. Hogyan fogjunk hozzáflHosszú éveken keresztül csak zsurlót használtunk, ami csodálatos és sokoldalú, de a gyógyulás a zsurló segítségével nagyon hosszadalmas. Úgyhogy azt tanácsoljuk, próbálja ki a Vitamarint! Kiválóan megtisztítja a testet a váladékoktól, csak ezt bele kellene írni a prospektusokba. Aki először váladékmentesíti szervezetét és azután gyógyítja, annak kiválóak az eredményei és ráadásul hosszantartóak.
Z. Šebková a J. Pavlová, Rakovník


"NA, ITT MEGMUTATHATOD, MIT TUDSZ"
2001 nyarán olvastam először az ENERGY krémekről. Cytovitalról többek között a következőt: "Műtéti hegeket regenerál." Akkor hangzott el a címként idézett mondat. Okom lehetett a kétkedésre. Volt egy majd 30 éves csúf heg az ujjam végén, és voltak tapasztalatok az efféle ígéreteket illetően is. '72 vagy '73-ban a bal hüvelykem utolsó ízének csonthártyája elfertőződött. A feltárás, ami az ujjvég izületig történő szétnyitását jelentette a csont mentén, az utolsó előtti esély volt. Ha nem szűnt volna meg a gyulladás, csonkolni kellett volna ezt az ízt. 7 napi gondos kezelés után vált egyértelművé, hogy sikeres volt a beavatkozás. Ezt követően már a természet tette, amit tehetett. A végeredmény egy "sziámi iker" ujjvég érzéketlen köröm felőli résszel. De legalább megvolt.
Ezt kínáltam fel a CYTOVITAL krémnek.
Az eredmény kétszeresen lenyűgöző! Először az esztétikai változás szembetűnő. Másodszor, és ez a fantasztikusabb számomra, az idegi kapcsolat is regenerálódott. Ma már a körömvágás "nem jár vérrel". Vajon, ha rendszeresebben használom, rövidebb idő alatt jutok erre az eredményreflNem tudhatom meg…
Plasztikai műtéttel gyorsabb lett volna a korrekció, de egyrészt az csak esztétikai változást jelentett volna (egy újabb drasztikus beavatkozás árán). Másrészt kevesebbek lettünk volna ezzel a tapasztalattal. További "csodás" változások sorát említhetném még, mint  terhességi csíkok, hasi műtét után visszamaradó csúnya heg, körömlevétel után kacskán nőtt köröm regenerációja....
Végezetül a "FEJLŐDÉSEM TÖRTÉNETE KÉPEKBEN"
Ezúton köszönöm meg Dr Bagi Magdolnának és Fohsz János kollégámnak, hogy rendelkezésemre bocsátották az évekkel ezelőtt készült felvételeket. Ha Ők nem ilyen előrelátók és gondosak, ma nincs ilyen "bizonyíték", csak az emlékezet. Köszönöm.
Utószó: A TERMÉKCSALÁD TÖBBI TAGJA IS BIZONYÍT NAP MINT NAP, HA HISZEL BENNE, HA NEM!
KELLŐKÉPPEN ÉRTÉKELJÜK, AMIT A SORSUNK A KEZÜNKBE ADOTT?
Jobbulást, és örömteli napokat kívánok mindenkinek tisztelettel
Kocsis Ilona, Klubvezető, Győr


Tisztelt ENERGY!
Két termékükkel kapcsolatos tapasztalatomat szeretném megosztani Önökkel!
Kb. másfél évvel ezelőtt történt, hogy a vasárnapi ebéd készítése közben a forró zsír az arcomra fröccsent. Minden hagyományos eljárást kipróbáltam, hűtöttem, krémeztem. Sajnos az arcom csúnyán feldagadt, a bőröm egy részen lejött. A seb nagyon lassan és hegesen kezdett gyógyulni, pedig az általam ismert szereket végig próbáltam. Szilágyi Judit szaktanácsadó ajánlotta az Artrin krémet, aminek a gyógynövényes illatát nagyon hamar megkedveltem. Az arcom napról napra gyorsabban kezdett gyógyulni. A tükör és a kolleganőim napról napra meggyőztek, hogy a heg kezd halványodni.
A kezelést Ruticelinnel folytattam, aminek a kellemes lágy illata úgy éreztem már önmagában gyógyítóan hat, így ezt a krémet az egész arcomra is használtam. Ma már a heg csak nyomokban látszik.
Az Artrin fájdalomcsillapító tulajdonságát is megtapasztaltam, mikor Édesanyám kezére rácsukódott a metró ajtaja, és a keze azonnal kezdett feldagadni. Szerencsére nálam volt a krém, amivel azonnal bekentük, így nem lett semmi komoly baj, a fájdalom szinte azonnal csillapodott, keze nem dagadt tovább, pár nap alatt meggyógyult.
Akkor is segített gyulladás gátló tulajdonságával az Artrin, mikor a fogam fájni kezdett, a fájó részt kívülről bekentem és a s a fájdalom gyógyszer szedése nélkül elmúlt.
Próbaképpen bekentem a hasnyálmirigy tájékot Artrinnal, és azt tapasztaltam, hogy a vércukor szintem kedvezőbb lett.
A krémek ára ugyan nem kevés, de miután minimális kell belőlük, ezért egy tubus több hónapig is elég lehet.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket!
Köszönöm Energy!
Lovasné N. Mária, Budapest

A fogápolás fontossága
Az Energy cég széles palettáján hihetetlen minőségű termékek vannak, melyek már sokat bizonyítottak.
Azt gondolom, hogy a fogkrémeket méltánytalanul háttérbe szorítottuk.
Az emberek nagy része nem veszi komolyan a fogfájásokat, a száj higiéniát, és a rendszeres fogorvosi ellenőrzést sem. Pedig fogaink állapota árulkodik belső problémáinkról.
A legtöbb beteg nem is tud róla, hogy a szájában gyulladásos folyamat zajlik, mivel ezek többsége tünetmentes, vagy csak kisebb kellemetlenségeket okoz. A gingvitisz (fogínygyulladás) súlyosbodhat és idült ínygyulladássá (periodontisszé), majd súlyos tályoggá alakulhat. A fertőzéseket rendszeres fogmosással, és fogselyem használatával kerülhetjük el. Persze a fogorvost is legalább félévente keressük fel, még ha problémamentesek is vagyunk.
A fogaink meridiánokon helyezkednek el. A tavalyi naptárunk oldalait tanulmányozva megállapíthatjátok, mely fogakhoz milyen belső szervek kapcsolhatók.
A Balsamio használatával hatékonyan befolyásolhatjuk a vékonybél, a lép, a máj funkcionális zavarait. Nagy segítség szájüregi fertőzéseknél, aftáknál, ill. torokgyulladásnál. (Ez esetben egészítsük ki Drags Imunos öblögetéssel!)
A veseproblémákra jellegzetes „acetonos” lehelet utalhat (esetleg már cukorbetegséggel is párosulva). Erre a problémára általában Renol cseppet javaslunk. De ha a Fehér gyémántot is hozzá csatoljuk, növelhetjük hatékonyságát. És betegünk elégedetten tapasztalja, hogy idővel emésztési problémái is csökkennek, sőt fogai fehérebbek lesznek, az esetleges fogkövek pedig leválnak a fogakról.
A Silix (a kedvencem, isteni fodormenta ízével!) a szív problémákkal küzdőknek nyújthat segítséget a Korolennel karöltve. Silicium tartalmánál fogva segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetből.
Fogkrémeink tehát nem „csak” esztétikai követelményeknek felelnek meg (tisztítják, fertőtlenítik a fogakat és a szájüreget). Hanem „tiszteletben tartják” a homeopátiás szerek hatékonyságát, és egész szervezetünk megköszöni  a segítségüket!
Dankóné Kozsa Anita, Klubvezető, Zalaegerszeg

Megmentő a Drags Imun
Egy 82 éves osztrák hölgy súlyos lábszárfekélytől szenvedett tizenéve, állandó seb tisztítás plasztikázás, kötözés mellett sem javult az állapota. Sőt olyan súlyossá vált, hogy combtőben le akarták vágni a lábát. Ökölnyi nyílt seb keletkezett a combján ami állandóan váladékozott, csakúgy mint a bokánál. Az orvosok azt mondták neki: nincs rá gyógymód, el kell távolítani a lábát. Természetes, hogy az ember ilyenkor kétségbe esik. Úgy döntött a család, megpróbálnak mindent, hogy ezt elkerülje a hölgy. Régi ismeretségünk révén eljöttek hozzám, mivel tudták, hogy természetes gyógymódok híve vagyok és sok egyéb dologban sikerült gyógymódot javasolni, ismét segítséget kértek. 3 éve tapasztalom az ENERGY termékek egyedülálló hatékonyságát, magam, a családom ismerőseim és munkám során. Így bátran javasoltam a Drags Imun, Ruticelit és Cytovital alkalmazását.
Drags Imun: először 2x5 csepp 1 pohár vízbe s mindezt növelni pár nap elteltével napi 2x10, 3x10 stb, addig növeljük az adagot míg harmonikusan érezzük magunkat. Az étvágy ez idő alatt csökken, nem kell megijedni.
A Fytominerál napi bevitele és a Vitamarin 2x majd 3x1 jó közérzetet biztosít, és pótolja a hiányokat.
Majd a sebbe bele pár csepp Drags Imun amitől a fájdalom és akár  a vérzés is megszűnik.
Desztillált vízben gézlapot megnedvesíteni és felváltva Cytovitálból, Ruticelitből, borsónyit rányomunk és a sebfelületre helyezzük. Egyik kötés alkalmával Cytovital a másik kötés alkalmával Ruticelit. Csakis desztillált vizet szabad alkalmazni. Kötéscserénél mindig desztillált vízzel kell lemosni óvatosan a sebet. És gyógyulás az eredmény!
A fényképet azért adták, hogy ezt látva mások is bátran alkalmazzák a Természet áldott ajándékait. Hálás köszönet a feltalálónak és mindazoknak akik azon munkálkodnak, hogy természetes úton gyógyulhatunk a mostani viszonylatokban.
És külön köszönet a Hungary Energy Kft vezetőségének, hogy ilyen tiszta és korrekt törekvései vannak, melyben teljes körű segítséget biztosítanak, hogy minél többen megismerhessék az öngyógyuláshoz vezető utat!
Gyenese Ibolya, Klubvezető, Keszthely

Egy rossz mozdulat, és egy pozitív tapasztalat
Három nappal ezelőtt a fürdőszoba felmosása közben előrehajolva csavartam ki a felmosó ruhát. Nagy roppanást hallottam, és olyan nagy fájdalmat éreztem a gerincem keresztcsonti részében, hogy kúszva-mászva tudtam csak bemenni a szobába. Minden mozgásra iszonyú fájdalom nyilallott belém. Annyira fájt, hogy nem tudtam felállni. Eszembe jutott, hogy a hónapok óta a fiókban heverő Artrin krém éppen az ilyen problémákra való. Elkúsztam a szekrényig, és bekentem a fájó részt. Eltelt egy jó óra, mire fel tudtam állni. A mozgás még nagy fájdalmat okozott. Este, mikor megjött a családi segítség, vettem egy Balneol fürdőt is. Az nagyon jól esett, éreztem, hogy a fürdő alatt megkönnyebbülök. Utána megint bekentem Artrinnal. Úgy helyezkedtem el az ágyban, hogy legkevésbé legyen érzékeny, és másnap reggelre legalább 50%-kal csökkent a fájdalom. A családtagok nem akarták elhinni, hogy ilyen mértékű javulás állt be. Azóta minden nap kenem kétszer. A megmaradt alapfájdalom fokozatosan oldódik. Nincs szükségem fájdalomcsillapítóra. Ülni, állni, és hajolni is tudok, igaz óvatosan mozgok. Semmi hirtelen mozdulatot nem teszek. 53 éves vagyok, ezt megelőzően többször volt hasonló problémám. Az előző esetek nem voltak ilyen súlyosak, mégis mindig orvost kellett hívni, hogy injekciót adjon, és fájdalomcsillapítót is kellett szednem. Azokkal a kezelésekkel összehasonlítva, ez volt az első, amelyik ilyen gyors javulást hozott. Ez volt a legszelídebb kezelés, amit erre a problémára valaha is kaptam, és ennek ellenére a leghatékonyabb is.
Szentgyörgyi Edit, Budapest

Az Energyvel ideálisan összeköthető a test és a lélek tisztítása
Már régóta foglalkozom a pszichikai és energetikai problémák megoldásával. Mivel a lélek tisztaságához hozzátartozik a test tisztasága is, magam is úgy döntöttem, hogy használni fogom az Energy Pentagram készítményeit.
Már az első adagoknál hihetetlen dolgot tapasztaltam. Testem különböző pontjain fájdalomérzet jelentkezett. Olyan helyeken kezdett fájni a testem, ahol valami probléma lerakódás volt, és amelyre az alkalmazott készítmény hatni kezdett. A fájdalom olyan jellegű és intenzitású volt, mint ahogyan azt stresszes életem vagy a betegségem idejében tapasztaltam. Nem is annyira a fájdalom volt érdekes, mint inkább az a pszichikai kiegyensúlyozatlanság, amely összefüggött az életemben jelentkező problémás eseményekkel. Ezen gondok segítségével volt lehetőségem megérteni, milyen érzelemnyilvánításokról vagy betegségekről van szó, és így képes voltam megszüntetni a pszichikai gócpontot.
Amikor a VIRONALT kezdtem használni, megszólalt a tüdőm. Sőt egy pillanatra mintha átéltem volna a légzésmegállást. Nem tudtam levegőt venni, és ez viszonylag sokáig tartott. Már-már mintha asztmás rohamom lett volna. Ha össze kéne hasonlítanom valamivel, azt mondanám, hogy úgy éreztem magam, mint annakidején a munkahelyemen, amikor túlterhelt voltam, és olyan gondokat kellett megoldanom, amelyek meghaladták az erőmet. A Vironal három hetes használata után sikerült megszabadulnom egy sor régi problémámtól. Sikerült például feloldanom egy olyan blokkot is, amely tíz éves koromban keletkezett. Annakidején télen szánkóztam, és egy magas dombról leugorva úgy megijedtem, hogy elállt a lélegzetem. A Vironal rátalált a problémákra, előhozta őket, és ezzel segített megtalálni a kiküszöbölésükhöz vezető utat. A Pentagram készítmények használatakor a test tisztításával egyidőben zajlik a pszichikum tisztítása is, méghozzá könnyedén és gyorsan.
Meg vagyok győződve, hogy az Energy készítmények és a munkám során alkalmazott módszer (A Cseh érzékenység nevű módszerről van szó) összekapcsolása kitűnő dolog. Lehetőséget ad a betegségekből való felgyógyulásra, valamint segít megszabadulni az érzelmi gondoktól, amelyek korlátoznak minket, és lehetetlenné teszik a boldog, egészséges életet. Így lehet ideálisan egyszerre tisztává tenni a testet és a lelket is.
Mgr. Jaroslava Zmítková, Hořice

A meggyógyított ló
A lányomnak van egy gyönyörű fekete hátaslova. 2003 nyarán daganatok jelentek meg a fején és a mellkasán, egymás után elkezdtek nedvedzeni, és egy idő után átterjedtek a lábára is. Az állatorvos adott neki valami injekciót, meg gyógyszereket, és a ló meggyógyult. 2004-ben a lányom elhozta a lovat a szünidőben a telekre, és három nap múlva ugyanolyan daganatok jelentek meg rajta mint egy évvel korábban. Az Energy készítményeit már több éve vásárolom, és mindig magammal viszem őket a nyaralásra is. Köztük volt a Ruticelit krém is. A lányom megpróbálta a gennyesedő duzzanatokat a krémmel kezelni. A sebek már másnap kezdtek száradni, négy nap múlva teljesen eltűntek, és már soha többé nem jöttek ki újra.
Tavaly nyáron feszülten vártuk, hogy mi fog történni. Minden rendben volt, a daganatok a mai napig nem jelentek meg újra. A ló élénk és egészséges. Örülök, hogy léteznek olyan készítmények, amelyek erőszak nélkül adják vissza egészségünket.
Bohdana Nováková, Prága


Köszönöm az anyatermészetnek, köszönöm az Energy-nek!
Már sokadszorra sikerült meggyőződnöm, milyen erővel is bírnak az Energy készítmények. Igyekszem segíteni, és tanácsokat adni a körülöttem élőknek is, és naponta „kisebb csodákat” látok. Ezúttal egy sérülés miatt a saját kilencéves lányomon kellett segítenem.
Március elején feldagadt, enyhén sérült jobb szemmel jött haza. Nem tudtam kihúzni belőle, mi is történt valójában. Nehezen tudott visszaemlékezni, és az esemény mozaikdarabkáit tudta csak felidézni. Ment a kis festékes táskájáért, és az osztálytársai fellökték, ő pedig ráesett a szekrényre. Utána állítólag sírt, és nagyon fájt a szeme. Körülbelül két órával a történtek után ért haza, a szeme még akkor is fájt, és érintés hatására a kislány elhúzódott. Fájdalom – sérülés, futott ás a fejemen – Artrin! Az eszem azt mondatta velem, vegyem elő az Artrint, és kenjem be vele a fájó, sérült helyeket. Ezután derítsem ki mi történt, és a szerint járjak el. Az iskolában túl sok mindent nem tudtam meg, és az osztálytársak csak annyit mondtak, hogy a lányom teljes testsúlyával ráesett a szekrény sarkára. Jéggel kezelték a sérülését, majd a tanítás végén hazaküldték.
A rendelkezésre álló információkkal elindultunk a baleseti sebészetre. A röntgen aznap kimutatta, hogy a lányomnak agyrázkódása van. Felkerestük hát a gyermekorvost is, aki jegelést és Ibalgin szedését írta elő, és a lelkemre kötötte, hogy a gyereket egész éjszaka figyelni, őrizni kell. A fájdalomcsillapító használata ellen felemeltem a szavam, mert szívesebben használom a fájdalomcsillapító hatású természetgyógyászati készítményben levő gyömbért. A doktor úr igent mondott, másnap pedig a kontrollon javulást konstatált. „Jegelte és Ibalgint adott neki?”- kérdezte. A válaszom nemleges volt, majd a doktor úr ismét elismételte a javasolt kezelést: „Legalább Paralent kéne adnia, de végül is a javulás szembetűnő. Rendben van, használja a gyógynövényeket, és két hét múlva jöjjenek vissza kontrollra.”
Az Artrinon kívül mást nem használtam. Negyedik nap SMS érkezett a kórházból, miszerint menjek a lányommal kontrollra. Ott közölték velünk, hogy a pénteki röntgenen valószínűleg egy repedés látható. A további vizsgálatok is ezt igazolták – arccsont-repedés és a szemideg sérülése. Azt mondták viszont, hogy a csont összeforr magától, nincs szükség beavatkozásra. A szem környékén vérömleny és daganat alakult ki. Ha, ez elmúlik, mondták, szemvizsgálatra lesz szükség. Közben otthon kiderült, hogy az esés során nem csak a szem sérült, mivel a fej jobb oldalán újabb fájó területre bukkantunk. Tapintásra, de ránézésre is 10 x 2 cm nagyságú daganatot lehetet látni. Miután ezt felfedeztük naponta Artrinos pakolást tettem a gyerek fejére, és naponta többször kenegettem vele az arcát. Tíz nap elteltével a fájdalom enyhült, és már az érintés is elviselhető volt. Következett a neurológiai kivizsgálás. Az ezt megelőző 10 napban a kislány csukott szemmel kétszer is hátraesett. A doktornő alapos kivizsgálást csinált, amely során ismét bizonyosságot nyert, hogy sérült a szemideg. A szem nem mozgott megfelelő szögben a sérült szemsarok felé. Az egyensúly hiányának érzése miatt agyi CT vizsgálat következett, amely kimutatta a már gyógyuló vérömleny nyomait. Ebben a fázisban már nem volt szükség beavatkozásra, minden javult, minden gyógyult. Az orvosok nyugalmat írtak elő, és két hét múlva visszahívtak kontrollra. Hirtelen felismertem, hogy az Artrin két operációtól is megmentette a lányomat. Elég volt csak időben és bizakodva felidézni, hogy a sérülés után meg kell akadályozni a gyulladás kialakulását, el kell távolítani a sérült sejteket, és megújítani a szöveteket. Az Artrin valójában ezért készült, és most megmutatta, mit tud.
Még nem értünk a gyógyuláshoz vezető út végére, legalább további két hétig folytatjuk az Artrin használatát. Tudom, hogy jól döntöttem, és szívesen megosztom önökkel a gyógyulási folyamat további eredményeit is.
Köszönöm az Energynek.
Vlastimila Husárová, Dobrá Voda u Českých Budějovic


A Celitines álom és alvás a regenerálódás garantált receptje
 Rengeteg varázslatos dolog van a világon, de az, amihez szinte semmi sem fogható, az véleményem szerint az alvás. A lobogó tüzű kandalló előtti mély alvás az erdő csendes magányában, vagy egy délutáni szundítás a kert függőágyban – úgy gondolom, ezek olyan pillanatok, amelyekre mindannyian örömmel emlékszünk vissza.
Nem kell hangsúlyoznom, hogy a jó, kiegyensúlyozott alvás biztos receptje a test és a lélek regenerálódásának. Az igazság pedig az, hogy az alvás az élet szükséges velejárója, és közülünk sokaknak az egyik kedvenc elfoglaltsága. Aki ezt a fajta pihenést elutasítja, és igyekszik elkerülni az alvást, annak el kéne gondolkodnia a halálhoz fűződő viszonyáról, mert ez a fajta hozzáállás tudatalatti halálfélelmet vagy az irányítás elvesztéséből adódó félelmet jelenti. De ez már egy teljesen más téma.
Foglalkozzunk az álommal… Bizonyára igazat adnak nekem, ha azt mondom, hogy az ember akkor piheni ki magát a leginkább, ha alvás közben hosszú és színes álmot lát. Tulajdonképpen nem is kell, hogy egyetértsenek velem, ez ugyanis tudományosan bizonyított tény. Az álom elválaszthatatlan része az ún. REM álom fázisnak. Amennyiben az ember éjszaka nem álmodik, és ez nem egyenlő azzal, hogy nem emlékszik rá, akkor az agy ezt a szükségletét nappali hallucinációkkal és látomásokkal kompenzálja. Álmodni egyszerűen kell, ráadásul az embernek reggel az az érzése, hogy az alvás sokkal jobban esett.
Az alvás ugyanis nem kóma, hanem a tudatos életünk teljesértékű és természetes része. Igaz ugyan, hogy tudatunk (jang) az alvás során a mélybe merül, de az agyunk fáradhatatlanul tovább dolgozik, és elmondhatjuk, hogy éppen éjszaka kezdődik a második, több munkát igénylő műszakja. Minden benyomást, érzést, gondolatot és élményt fel kell dolgoznia, illetve „át kell beszélnie” a tudatalattinkkal (jin), amely éjszaka jön a felszínre, és mi éppen ezt a munkát érzékeljük álomként. Már a cikk címéből világossá válik, hova szeretnék kilyukadni – igen, a Celitinről lesz szó. A Celitinnek valóban kiváló hatása van álmaink tarkaságára, hosszára, racionalitására és megjegyezhetőségére.
A magyarázat rendkívül egyszerű, és az agy alvás alatti jobb vérellátásával van összefüggésben. Nyugalmi állapotban ráadásul a foszfolipid lecitin akadálytalanul áramolhat az agyba, ahol zavartalanul foglalkozhat a sejtmembránok regenerálásával, míg izomaktivitás esetén az izomsejtek és hámszövetek regenerálásával van elfoglalva. Ugyanez a hatást érhető el a kereskedelmi forgalomban kapható bármelyik olyan készítménnyel, amely serkenti az agy vérellátását. Jót tesz, ha alvás előtt sétálunk egy nagyot az erdőben, lemegyünk a közeli tóhoz, vagy csak tornázunk egy kicsit a nyitott ablak előtt. Ha mindehhez hozzáveszi még a Celitin hatásait is, meglátja, nem győz majd csodálkozni!
Be kell vallanom, hogy erre a „furfangra” nem egyedül jöttem rá. Nemrég felkeresett egy barátom, hogy ajánljak neki valamit a „fejére”, mert nemsokára államvizsgázik. Ajándékba adtam neki egy Celitint, és vártam, hogy milyen hatást vált ki nála. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a barátom valóban nagyon lelkes lett. Remekül tudott tanulni, mindent könnyedén megjegyzett, és nem bénította meg a félelem. Államvizsgáját kitűnő eredménnyel tette le, és elárulta nekem a Celitin „mellékhatásait” is. Elmondta, hogy mióta használja a Celitint, azóta egészen rendkívüli álmai vannak, és hogy reggelre nem felejti el őket. És mindezt úgy, hogy a Celitint nem is este, lefekvés előtt használta, hanem reggel, a reggeli után. Ez felkeltette az érdeklődésemet, így kísérletezésbe kezdtem. A legnagyobb bizonyossággal állítom, hogy egy szem Celitin lefekvés előtt igazi kalanddá változtatja az éjszakát. Igaz, a Celitinnel kapcsolatos tapasztalataimat az is befolyásolhatta, hogy már régóta használom a Vitamarint, amely kiválóan gondoskodik az érrendszeremről, kitágítja az agyi ereket, és támogatja azok vérellátását, azaz a Celitin előtt szabad az út, és időhúzás nélkül „teheti a dolgát”.
Most nem mesélem el, mit álmodtam rögtön az első éjjel, de biztosíthatom önöket, hogy igazán valódi és érzelemdús volt. Reggelente gyakran kelek a realitás és az álom határán.
Kifejezetten érzem, hogyan játszadozik egymással a jingem és a janom, és csak utána indul el mindegyik a maga útján.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani barátomnak az új világok felkutatásához adott kiváló receptért, és szeretnék mindenkinek édes álmokat kívánni, akár a Celitinnel, akár nélküle.
Mgr. Tereza Viktorová

Energy-vel a boreliosis ellen
Tavaly nyáron arra kényszerültem, hogy kísérletezzek az Energy készítményeivel. A jobb lábam térd alatti mélyedésében egy piros foltra lettem figyelmes. A folt lassan kékülni kezdett, majd belül fehérré vált, és folyamatosan növekedett. Mindezt pedig három napig tartó lázas állapot és bágyadtság kísérte. Abban az időben a Brnoban tartott Bowen-masszázstanfolyamon vettem részt. Magammal vittem az Energy készítményeket is azzal a céllal, hogy eladok belőlük, de nem is sejtettem, hogy nekem lesz szükségem rájuk.
Dekoncentrált voltam, fájt a fejem, a hasam, egyetlen dologra vágytam csupán, hogy visszatérhessek a szállodába, és lefeküdhessek. Eszembe sem jutott, hogy boreliosisról van szó. Érzéseimre hagyatkozva először a Drags Imunt, a Vironalt és a Cytosant vettem elő. A lábamat felváltva kenegettem Artrinnal és vízben oldott Droserinnel, valamint Drags Imunnal.
Három nap elteltével az akkut problémák megszűntek ugyan, de a folt a bőrömön tovább növekedett. A fent említett kombináció három hetes használata, majd egy hét szünet után felemeltem a Drags Imun adagot napi háromszori 5 cseppről 10 cseppre. A Vironal és a Cytosan helyett pedig elkezdtem használni a Regalent és a King Kongot, méghozzá először naponta 2x 5 cseppet, majd mikor a folt továbbra sem tűnt el, felemeltem 10 cseppre. A lábamat továbbra is Droserinnel és Drags Imunnal kenegettem. A folt szabálytalan szélei szép lassan eltünedeztek.
A Korolen, a King Kong és a Gynex következő három hetes használata után a folt a semmibe veszett, és már semmiféle panaszom nem volt.
Petr Nižňanský, Ostrava

Hogyan győzedelmeskedtem az influenza fölött?
Az influenza pár óra alatt ledöntött. Egész testemben remegtem, mindenem fájt, fel sem tudtam kelni az ágyból. Elkezdtem hát használni a Vironalt, ahhoz hasonlóan, ahogy az antibiotikumokat szokás: két napig minden 4. órában 7-8 csepp, és mindehhez naponta két Flavocel tablettát szedtem. Hiszik vagy sem, harmadik nap az influenza eltűnt. Habár már jól éreztem magam, továbbra is szedtem a Vironalt, még egy hétig, naponta 3x 6 cseppet.
Az Energy készítményeit több éve ismerem, és mindig segítettek, nemcsak nekem, de az ismerőseimnek is.
Vladimíra Vykouřilová, Frýdek-Místek

Prevenció
Debrecenben is egyre többen ismerik fel a betegségmegelőzés fontosságát. A hölgyek járnak az élen, de a tapasztalataikat átadják családtagjaiknak, kollégáiknak is.
Tavasszal nagyon sokan méregtelenítenek a Regalennel, manapság újra nagy divat lett a böjtölés, de végre egy hasznos divat (a régi szokás felelevenítése).
A mai ember nagyon sok negatív hatásnak van kitéve: 4 kg vegyi anyag kerül a szervezetébe az élelmiszerekből (tartósítószer,ízfokozó,stb.)évente.
Stressz a munkájában, amit nem tud a munkahelyen hagyni, hanem haza viszi és mérgezi a családi légkört.
A sok munka miatt felgyülemlett feszültséget csak nagyon kevesek tudják lemozogni.
Ebből az ördögi körből segítenek az Energy cseppek kiszabadulni.
KOROLEN: Segít a stressz feldolgozásában, a problémából való kijutásban, felszínre hozza a mélyen szunnyadó szeretetteljes lényünket. (Nagyon sok apát adott már vissza a családjának.)
VIRONAL: Csodálatosan hat a mai népbetegségre , a depresszióra,oldja a bánatot és a szorongást. A Vironál a fém elemhez tartozik , így védelmet képez az ember körül - érdemes használni minden nagy váltásnál. (Óvodába, iskolába menet, munkahelyváltás, nyugdíjba vonulás,stb.).
REGALEN: A nagy méregtelenítő testi-lelki-szellemi szinten. Többen megjegyezték, hogy a szedés után ritkábban lettek dühösek, a problémáikat higgadtan tudták megoldani.
Ha nem tudunk dönteni , 3-4 nap szedés segít.
Kisebbségérzésnél segít, regenerálja az énképet. A máj kapuja a szem, ha a szem romlik,
érdemes megnézetni a májat,méregteleníteni.
RENOL: A vese és a húgyhólyag energetikai pályáját regenerálja. A vese a máj után a másik fontos méregtelenítő szervünk. Egyes filozófiák szerint meghatározott életenergiával születünk , ami a vesénkbe raktározódik , ezért nem mindegy, hogy a veséink milyen állapotban vannak.
A vese kapuja a fül, ha a hallásunk romlik érdemes a vesék állapotát megnézetni. A Renol nagyon sokat segít a másik népbetegség, a pánikbetegség kezelésében.
GYNEX: Minden nőnek csak ajánlani tudom, a termék fitohormonokat tartalmaz , amelyek optimálisra hangolják a hormonszintet, jótékony hatást fejt ki a menstruációs zavarok, klimax kellemetlen tünetei (hőhullám, csontritkulás) kezelésében. A nőknek a munka, család és a
háztartás mellett nincs energiájuk a nőiesség megélésére, ebben segít a Gynex.
A PENTAGRAM CSEPPEKET nem csak probléma esetén érdemes használni , hanem megelőzésként is. Ha pl. a családban a nagyszülők szívbetegek , akkor érdemes kúraszerűen alkalmazni, így a betegség megjelenése kitolható vagy elkerülhető.
Kívánom, hogy mindenki tapasztalja meg a cseppek jótékony hatását.
Kovácsné Ambrus Imola, Klubvezető, Debrecen

Családom régi, rendszeres használója az Energy készítményeinek
Nagyon ritkán fordul elő, hogy betegség miatt hiányoznánk iskolából, munkából. Február közepén váratlanul belázasodtam. Délutánra 39 C° fölött volt a lázam, mire hazaértem. Párom azonnal lázcsillapítót akart adni. Természetes reakció, hiszen gyerekkorunk óta ez így működött. De most másképp kellett történnie. "Köszönöm nem! ENERGY, kedvesem E N E R G Y!" Győzködött, hogy felelőtlenség, hogy mi lesz, ha... Látva elszántságomat, hamar feladta. Kiteszteltem mire van szükségem és hogyan. 11 órára megszűnt a lázam, és a következő napokban még csak hőemelkedésem sem volt!
Bizonyára használható információ lesz sokak számára a tapasztalatom. Tehát mi is történt du. fél 5-11-ig:
A lázat csillapítani kell 38 C° felett, ez nyilvánvaló. Ezért fürdőkádba bújtam nyakig. A fürdővízbe biotermál fürdősót tettem, bevettem 3 db flavocel tablettát, és a levegőt spironnal fissítettem. Fél óra múlva ágyba feküdtem, bevettem 10 csepp Drags Imunt, 2 pohár vízzel 7 csepp Vironalt további 1 pohár vízzel. Ezt követően minden órában 7 csepp vironalt 1-1 pohár vízzel elfogyasztottam. A Vironalt töményen a nyelvemre csepegtettem, miután lenyeltem, ittam meg a vizet. Felrázni (dinamizálni) csak 7-szer kellett alkalmanként.
Fél 10-kor úgy éreztem, hogy elpárolog a velőm. Tettünk borogatást a lábszáramra és a fejemre. 10-kor még 10 csepp Drags Imunt kellett bevenni a Vironal mellé. 11- kor nem volt lázam. Amilyen váratlanul jött, úgy tűnt el nyomtalanul.
Persze nem tudom, hogy így történt volna-e akkor is, ha a megszokott módon kúrálom magam. Egy biztos, mellékhatások nélkül zajlott le a folyamat. Azt sem mondhatom, hogy ez egy kőbe vésett recept. Akkor és ott ezt teszteltem ki. Azóta is remek az egészségem. A tavaszi fáradságnak nyoma sincs. Örülök, hogy mertem bízni az Energy termékekben ilyen helyzetben is.
Kívánok mindenkinek jó egészséget!
Zs.J. Győr.

Korolen  a szívért, az erekért, és az örömért
49 éves asszony, akinek 10 éve volt egy szívműtéte, állandó ellenőrzés alatt áll. Rossz közérzetről s rossz alvásról panaszkodott, az orvosai szívkoszorúér műtétre jelölték ki.
Közben előadásra került sor az Ő falujában. Elmondása szerint azonnal érezte: itt van remény a jobbulásra.
Egy hónap állt rendelkezésre. A talp reflex feltérképezés is a Korolent jelölte. Betartott mindent a hölgy ahogy javasoltam. Vitamarin halolaj kapszula naponta 3x1, de növelve először 1 majd 2 és végül 3-at. Korolenből kezdésnek 3x1 csepp 2-3 napig, majd önmagát figyelve emelte az adagot . 3x6 cseppnél jött a kijelölt műtét előtti vizsgálat. Történt a meglepetés és elcsodálkozás, mert az erek olyan jó állapotba kerültek, hogy elmaradt a műtét. Valamint javult az éjszakai alvása és a napközbeni közérzete, már tud nevetni és örülni, amiket már rég elfelejtett. Minden esetben javaslom a fizikai támogatás mellé az 1x hígítású oldatot mely felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
Ugyanez az eset történt meg Fertődön is, tavaly. Az illető (férfi) minden mindegy alapon mivel a szívkoszorúér műtétre már ki volt írva, nagy adagban kezdte el szedni a Korolent. Rá két három héttel a műtét előtti ellenőrzésen, nagy örömére kiderült, hogy nem kellett elvégezni a műtétet. A sors kezünkbe teszi a gyógyulást, ha felismerjük tudni fogjuk mit kezdjünk vele. 
Koncentrátum napi 3x 1, 2, 3, fokozatos növelés önmegfigyelés alapján, ami kényelmes harmonikus érzést biztosít, legalább 2 liter tiszta víz fogyasztása mellett.
A hígított forma: napi 1x ½ dl vízbe 3 csepp koncentrátum melyet előzőleg 21x felrázunk, s aztán műanyag kanállal jobb irányba 21x elkeverünk, utána megisszuk.
Az életünk ajándék, a természet kincs, tiszteletben tartva, felfedezhetjük az élet csodáit.
Gyenese Ibolya, Klubvezető, Keszthely

A vesekő
Anci néni 72 éves, 3 éve szedi az Energy készítményeit nagy megelégedettséggel. A Pentagram készítményei közül szinte mindegyik megtalálható nála. Valamit szeret, például a Korolent, valamit nem hajlandó beszedni. Egy kivizsgálás során kiderült, hogy epe és veseköve van. Megbeszéltük, hogy Regalent szedjen kis mennyiségben, óvatosan. Két hét múlva kétségbeesetten telefonált, hogy vért vizelt és vesegörcse volt./ Persze napi 3-szor 2o cseppet szedett/ Nagyon megijedt és abbahagyta a Regelen szedését. Mondtam neki. Hogy csak egy csepp Renolt vegyen be vízzel hígítva.. Szót fogadott, jól érezte magát. Pár hét múlva boldogan telefonált, hogy ultrahanggal megvizsgálták és a vesekő kiürült, nem található.   Köszönjük Energy!
Szieber Ágnes, tanácsadó, Budapest

Segít a Spiron!
Amióta megvan ez a kicsike flakon, velem jön mindenhová. Már többször segített rajtam: megnyugtatott, kiegyensúlyozott nehéz helyzetekben, a ruhára, a szegycsont fölé fújt picike adaggal. Huzatos autóban megtett félnapos autóút után a dohos szálláson menthetetlenül elért az orrdugulás - azt hittem, végem. A Droserinnel bekent orrom elé Spironnal befújt papír zsebkendőt tettem, s azon keresztül vettem levegőt, orron és szájon át. Egy biztos, végül átjárhatóvá vált légutakkal átaludtam a maradék éjszakát. Máskor felső légúti fertőzéssel kínlódó társam fullasztó köhögését enyhítette a Spiron, s Ő is átaludta az éjszakát. Kis kolléganőm ismeretlen eredetű, rossz közérzettel gubbasztott az irodában. A Spironos papír zsebkendő megtette a hatását: rövidesen a megszokott harsánysággal intézte napi teendőit. Legközelebb a szomszédom fogadott elgyötört arccal: Őt előző látogatójának erős, édeskés parfümfelhője küldte a padlóra. Háborgó gyomrára és fejfájására ismét a Spironos trükk: Húsz perc múlva meglepve mondta: „Elmúlt az egész”. Azután a fodrásznőm következett. Egyre erősödő fejfájását - nem csak a frizurám érdekében - a Spiron „mintha elvágta volna”. Azóta mindketten boldog Spiron tulajdonosok.
F.né. L. E. Kazincbarcika

Tisztelt Klubtársaim!
Szeretném megosztani tapasztalataimat Önökkel, és egy kicsit más szemszögből körbejárni az immunrendszerünk működését és ok-okozati összefüggését.
Elöljáróban gondolkozzunk el egy kicsit azon, hogy miért az őszi - téli időszakban van a legtöbb fertőző megbetegedésflAzért, mert rövidek és napfényszegények a nappalok, ami nem tesz jót a lelkünknek. Elkezdjük „nyalogatni a vélt vagy valós sebeinket”, önsajnálatba, sőt mi több depresszióba is esünk. Ahelyett, hogy szembenéznénk a megoldásra váró problémákkal, inkább mint a strucc, a homokba hajtjuk a fejünket. Ha Ő nem lát, azt hiszi Őt sem látják és úgy gondolja hogy nem történhet vele semmi rossz. (Ez nem más, mint a problémamegoldás hiánya.) Ezt a szokást Mi is alkalmazzuk össznépi szinten az őszi - téli időszakban. Annyi különbséggel hogy Mi még sajnáltatjuk is Magunkat a saját butaságunk következményeiért. Na ná, mindent és mindenkit elmarasztalunk, hogy ez így történt.
Szerintem itt az ideje, hogy szembenézzünk Önmagunkkal. A hírekből azt halljuk, hogy a madárinfluenza veszélye, mint Demokles kardja a fejünk felett lebeg. Talán nem kellene annyira össznépi pánikot kelteni, mert ez is csak egy betegség a sok közül. De ha valamitől félünk és rettegünk, hogy be ne következzen, azt előbb vagy utóbb bevonzzuk Magunknak. Tehát meg fog történni az, amitől rettegünk.
Az Immunrendszerünket elsősorban az alábbi Energy termékekkel tudjuk támogatni, megerősíteni:
DRAGS IMUN, FLAVOCEL, VIRONAL, GREPOFIT
E négy csodálatos Energy termék felülmúlhatatlan hatású, ha ezeket használjuk, nagy gond nem lehet. A hitünket is erősítsük meg abban, hogy nem fogjuk ezt a betegséget elkapni, mert egyszerűen nincs rá szükségünk. De ezt higgyük is el! Ugye milyen egyszerűflÉs ez így igaz!
Ez az én személyes véleményem, amit lehet vitatni vagy elfogadni mint jó tanácsot. De ez a dolgok lényegén nem változtat.
Mikor ez a betegség felütötte a fejét eldöntöttem magamban, hogy nem fogom elkapni és ez így is lesz, mert így kell lennie. Temérdek sok tennivalóm van még az embertársaimért, amit meg kell tennem és meg is fogok tenni.
A fertőzés nem más, mint a meg nem oldott konfliktus helyzet fizikai síkon való megnyilvánulása.
Mit értek ez alatt?
Az immunrendszerünket ingerhatás éri: pl. kórokozók, melyek lehetnek baktériumok, vírusok vagy toxinok, nyitva áll a kapu és behatolnak a testünkbe. A bejutásuk nem a kórokozók minőségétől és mennyiségétől függ, hanem a testünk befogadó képességétől.
Aki nem nyitja meg a tudatát a konfliktusoknak, az a testét nyitja ki a kórokozóknak. Tehát azok az emberek kapják meg a fertőző betegségeket, akik problémáikat nem képesek feldolgozni, vagy bármilyen megoldást találni rájuk.
Minden fertőzés az anyagi síkon megnyilvánult, megoldatlan konfliktushelyzet. A tudatunkkal állandóan két lehetőség közül kell választani. Szüntelenül döntenünk kell, mindig le kell mondanunk az egyik lehetőségről azért, hogy a másikat megvalósíthassuk. Ez a tény állandó feszültségben tart Minket. Ezért érezzük sokszor, hogy szerencsétlenek vagyunk. Ez ellen csak annyit kell tennünk, hogy elismerjük az Emberi lét konfliktusosságát és feszültségét. Merjük átérezni, akkor tudunk megoldást is találni a problémákra. Mert ha úgy gondolkodunk, hogy nem látunk, nem érzünk, akkor nincs is probléma. Ekkor tesszük a legrosszabbat magunknak. Tárt karokkal várjuk a kórokozókat, melyek meg is teszik a dolgukat.
     Azt tanácsolom, hogy gondolkozzunk el azon hogy:
1.    Mik azok a problémák amit nem látok meg a saját életemben?
2.    Milyen helyzet elől akarok kitérni?
3.    Milyen létező problémám van, amit nem vallok be magamnak?
4.    Ahhoz hogy a probléma forrását megtaláljuk, feltétlen figyelembe kell venni az érintett szerv, vagy testrész analógiáját.
Ennyit szerettem volna elmondani dióhéjban az immunrendszerünkről. Kérem, fontolják meg a leírtakat és ennek fényében cselekedjenek.
Üdvözlettel: Szépe Ilona Kazincbarcika

Csodával határos gyógyulás!
Ezen a helyen már nagyon sokan dicsérték az Energy készítményeket. Ezzel én csak egyetérteni tudok, és örömmel osztom meg önökkel a velem megesett érdekes esetet is.
Nemrégiben találkoztam egyik ismerősömmel, aki elpanaszolta nekem szenvedéseit. Már több éve pikkelysömörben szenvedett, amelyet az orvosok gyógyíthatatlan betegségnek tartanak. A doktorok tanácsára az úriember minden évben elutazott a tengerhez. Állapota mindig javult ugyan, de csak átmenetileg. Teljesen boldogtalan volt e miatt. Mikor lehajtotta a fejét, mintha hó hullott volna a hajából, az orrából, a füléből.
Szóba kerültek az Energy készítményei. Átmértem őt a Supertronic-kal, és kiderült, hogy nagyon rossz állapotban van a mája, gyenge a szíve, és kezdődő cukorbetegségben szenved. Minderre olyan gyógyszereket szedett, amelyek láthatóan nem használtak. Javaslatomra elkezdte szedni a Cytosant, később pedig a Regalent. Kis időre súlyosbodtak ugyan a tünetek, de a kiütések lassan múlni kezdtek. Sokat segített a Protektin is, amellyel a sérült helyeket kenegette.
Az Energy készítményeivel folytatott kúra kicsit tovább tartott ugyan a megszokottnál, de a kiütések végül teljesen eltűntek. Később megszűnt a cukorbetegsége is, és a szívére sem kellett már gyógyszert szednie. Valóban boldog lett. Az orvosa már talán kevésbé örvendezett, mert elveszített egy „állandó” pácienst.
Věra Mašková, Hostákov

Az Önök készítményei visszaadták az egészségemet!
Három évvel ezelőtt másodszor is teherbe estem, és fiam született. Örömöm nem volt felhőtlen, mert beárnyékolták az epehólyagommal összefüggő problémák. Gyakori fájdalom és kólika tört rám. Az orvos epeköveket talált nálam. Véletlenül tudomást szereztem az Energyről. Ellátogattam hát egy Energy klubba, ahol a Supertronic-kal történő átmérés után megtudtam, hogy az epehólyagom nem működik megfelelően, és hogy a problémáimat a pajzsmirigyem okozza. Szinte hihetetlen, de a Vironal és a Korolen egy hónapos használata után már sokkal jobban voltam, hormonjaim visszatértek a normális állapotukba. Később használni kezdtem a Fytomineralt is, jelenleg a Vitamarint „kóstolgatom”. Mérhetetlenül elégedett vagyok a Cytovitallal is.
Irena Gawlasová, Návsí u Jablunkova

A Vitamarin javítja a pszichikum állapotát is!
Hányszor evett az elmúlt héten halat vagy valamilyen tengeri állatotflAz ön válasza ideális esetben az lenne, hogy háromszor, de megkockáztatom, hogy legutóbb a karácsonyi ünnepi asztalon látott halat … Rendben, akkor remélem, hogy a múlt héten legalább két marok morzsolt lenmagot fogyasztott vagy minden este spenótot vacsorázott… Szerintem ennek a valószínűsége is vajmi kevés, igazflÉs pszichikai szempontból jól érzi magátfl
Most biztosan feltette magában a kérdést, hogy mi köze a halnak, a lenmagnak és a spenótnak a pszichikum egészségéhez. A most következő sorokban pedig én elárulom önnek, hogy nagyon is sok. A sötétlevelű zöldség, a lenolaj és a dió is azon alfa-linolenikus esszenciális zsírsav forrásai, amely az ún. n-3 vagy más néven omega-3 savak csoportjába tartozik, és amelyet szervezetünk önmaga nem tud előállítani. Az emberi szervezet ezt a savat minden erőfeszítés nélkül rendkívül hosszú láncú EPA (eicosapentaein-sav) és DHA (decosahexaen-sav) n-3 többszörösen telítetlen zsírsavvá képes alakítani. Ezen savak elsődleges forrásai a halak és a tenger gyümölcsei. A cikk éppen az EPA és DHA savakra összpontosít, mert ezek azok az anyagok, amelyek alapvetően befolyásolják a pszichikai állapotunkat. Szervezetünk ezeket a savakat csupán az alfa-linolenikus savból képes elegendő mennyiségben szintetizálni, és ráadásul azt is csak akkor, ha az enzimek működését nem kötik le túlontúl az n-6 csoportjába tartozó telítetlen zsírsavak (szója, napraforgómag, kukorica- és szezámolaj), és rendszerint ez így van. Ezen oknál fogva ésszerű lépés, ha közvetlenül az n-3 savak forrásait, azaz a halakat és a tengeri élőlényeket használjuk fel.
Az n-6 aránya az n-3-hoz az étrendünkben az utóbbi 100 évben drámai változásokon ment át. Míg régebben ez az arány 1:1 volt, ma sokszor meghaladja a 20:1 arányt, az n-6 javára. Ez azt jelenti, hogy rohamosan csökken az n-3 telítetlen zsírsavak fogyasztása, és epidemiológiai tanulmányok szerint a nyugati világban ezzel párhuzamosan nő a depressziós megbetegedések száma. Sőt a kutatások szerint az utóbbi 100 évben a depressziós problémák megjelenésének következtében csökkent jelentősen az átlag életkor. Joseph Hibbeln doktor volt az első, aki rámutatott a depresszió kialakulása és a halfogyasztás közti összefüggésre. Hibbeln 1998-ban írt tanulmánya szerint a nagyobb mértékű halfogyasztás kölcsönös viszonyban áll a depressziós megbetegedések alacsonyabb számával, és csökkenti a szülés utáni depresszió, valamint a szezonális affektív problémák (laikusan szólva: őszi depresszió) kialakulásának veszélyét. Hibbeln tanulmányát egy sor újabb olyan tanulmány követte, amely rámutatott arra, hogy éppen az EPA és DHA képes általánosságban véve javítani a pszichikum állapotán, és enyhíteni a depresszió különböző tüneteit. Pozitívan hatnak továbbá a premenstruációs szindrómára, a szorongó és letargikus állapotokra, növelik a libidót, elmélyítik az alvást, és „törlik” az öngyilkosság gondolatát. Az EPA-nak és a DHA-nak köszönhetően jó eredményeket sikerült elérni a határeseti személyiségzavar gyógyításában is, amelyben a pszichológusokat, illetve pszichiátereket felkeresők mintegy 50% szenved. A szóban forgó savaknak köszönhetők továbbá a skizofrénia, a napjainkban egyre gyakrabban előforduló betegség gyógyításában elért pozitív eredmények is.
Az EPA és DHA depressziót enyhítő mechanizmusát egyelőre pontosan nem ismerjük. Ma már azonban biztosan tudjuk, hogy ezek a savak jelentős szerepet játszanak az agy fiziológiájában és szerkezeti felépítésében, mert integrált részei az idegsejtek membránjának. A kettős kötések nagy mennyiségének köszönhetően biztosítják a membránok rugalmasságát, illetve elősegítik azon kémiai anyagok egyszerű átjutását, amelyek az idegimpulzusok átvivőjeként működnek a szervezetben (neurotranszporterek). Amennyiben a szervezetbe nem jut elegendő EPA és DHA, úgy a membránokba n-6 savak sorába tartozó savak épülnek be, amelyek sokkal kevesebb kettős kötéssel rendelkeznek, ezért a membránok kevésbé rugalmasak, és az idegi szignálok átvitele körülményesebbé válik.
Tanulmányokban olvasható továbbá az is, hogy a szerotonin hormon (amely alapjaiban befolyásolja az ember viselkedését, kedvét és emócióit) alacsony szintje összefügg az EPA és DHA alacsony szintjével a vérben, és viszont. Több mint valószínű tehát, hogy ezek a savak valamilyen módon részt vesznek a szerotonin hormon előállításában. Az EPA ráadásul képes csökkenteni néhány olyan kémiai anyag szintjét a szervezetben, amely a depresszióban szenvedő páciensek esetében igen magas (pl.: prostaglandin E2). A szóban forgó savak további feltételezhető pozitív tevékenysége - amellyel befolyásolni tudják a pszichikai funkciókat - az agy jobb vérellátásának biztosítása. Képesek ugyanis kitágítani a vérereket és csökkenteni a vér viszkozitását. Az emberi szervezet ráadásul rendkívül jól tolerálja ezeket az anyagokat, és használatuk során semmiféle mellékhatás nem jelentkezett.
Amennyiben tehát Ön nem rajong sem a halért, sem a tenger gyümölcseiért, úgy ideje elgondolkodnia, milyen módon pótolhatja az EPA és DHA bevitelt. Ezek az anyagok ugyanis nemcsak lelkünk egészségének megőrzéséhez kellenek, de segítségükkel olyan civilizációs betegségek kialakulása is megelőzhető, illetve gyógyítható, mint például a szív- és érrendszeri megbetegedések, a rákos betegségek, a kóros elhízás vagy éppen az allergia. A VITAMARINBAN mindhárom n-3 sav megtalálható.
A pszichikai állapot javítása érdekében, elsősorban a téli időszakban, naponta 4 Vitamarin kapszula fogyasztása javasolt. Egy reggeli, egy ebéd, és kettő vacsora után.

A betegségekre nézve kritikus időszakok és az Energy készítményei közti kapcsolat
Az immunrendszer megfelelő működésének biztos záloga a VIRONAL. Természetes módon stimulálja az immunrendszert, kiválóan alkalmazható prevencióként, elsősorban az influenzajárványok idején, és beindítja a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Használata elsősorban immundeficites, azaz legyengült szervezetű emberek esetében javasolt.
A védelmi energia aktiválására remekül alkalmazható továbbá a GREPOFIT, társaságunk azon újdonsága, amelynek használata szabadon kombinálható a Vironal használatával. A Grepofitban levő grépfrútmag-kivonat hatásainak köszönhetően, a készítmény segítséget nyújt egy sor fertőzéses betegség gyógyításában. A Grepofit további összetevői egyrészt az orvosi zsálya, amely energiát és erőt ad a testnek, hogy az képes legyen felvenni a harcot a fertőzésekkel szemben, másrészt a bíbor kúpvirág (echinacea), amely megszünteti a nyálkahártyák duzzanatait.
Megelőzés szempontjából a Vironal használata előnyösebb, mert a Grepofit, előkészítés nélküli alkalmazása az első fázisban gátolná és lelassítaná a készítmény kiváló hatásainak működését.
A következő vírusellenes és antimikrobiális hatású készítmény a DRAGS IMUN. Természetes antibiotikumként működik, és nyálkahártya gyógyító tulajdonságait főleg a vírusos megbetegedések kezelésekor értékelhetjük. Amennyiben a betegség ideje alatt a beteg arra panaszkodik, hogy „ég” a légcsöve, érdemes egy napig kétóránként egy FLAVOCEL tablettát szednie.
Az említett készítmények mindegyike pozitívan hat, ha ön tudja, hogyan használja őket. Az immunrendszer megerősítése segíthet télen elkerülni a fertőzéses megbetegedéseik kialakulását, illetőleg, ha már beüt a baj, igyekezzék természetes úton legyőzni a kórt.
Ne tévessze szem elől, hogy a láz, legyen akármilyen kellemetlen is, azt jelzi, hogy a szervezet harcol a betegséggel szemben. Abban az esetben, ha a lázas állapot nem tart túl sokáig, inkább kerülje el a lázcsillapítók használatát.

King Konggal a csúcsra!
Mindenki szeretne egyszer a csúcson lenni. Talán innen jött a gondolat, hogy másszuk meg a Mont Blanc csúcsát. Pedig nem vagyok képzett hegymászó és életemnek volt olyan időszaka, amikor az emeletre történő feljutás is komoly kihívásnak számított.
Ez év szeptemberében aztán nekivágtunk a nagy kalandnak. Este indultunk el Magyarországról, hogy a pár napos jó időt kihasználva elérjük célunkat. A végtelennek tűnő osztrák és olasz autópályákon, alagutakon jól jött a Stimaral segítsége elalvás ellen, így az 1200 km-t egy éjszaka alatt magunk mögött tudva megérkeztünk Chamonix-ba. Ez a francia kisváros a Mont Blanc-ra indulók kiinduló bázisa. Mi se késlekedtünk sokáig, rövid szállás keresés után nekivágtunk a Mont Blanc csúcsa felé tartó utunk első szakaszának, a 3100 m magasan lévő első menedékházig. Az út első szakaszát még nyári öltözetben, de már hegymászó bakancsban tettük meg, bár a menedékház körül már összefüggő hómezőt és kiterjedt gleccsereket találtunk. Valamint azt a rossz hírt, hogy menedékház megtelt, alvási lehetőség az étterem padlóján, vagy kinn a hóban, ha van sátrunk. Nekünk nem volt, így maradt az első megoldás. Nem is maradtunk másnap reggel sokáig, amint lehetett elindultunk a második szakaszon, a 3800 m lévő második menedékház felé. Technikailag ez az út legnehezebb szakasza, havas, meredek sziklataréjokon, gleccser vízmosásokon át vezet az út. Ez utóbbiakat a hegymászók orosz rulettnek is hívják, mivel kiszámíthatatlan időközönként kisebb nagyobb kövek száguldanak végig bennük. Majdnem az egész napunk ráment mire hágóvasak és mászó-botok segítségével felértünk a következő menedékházig, hátunkon cipelve a teljes felszerelésünket. Itt már elég hideg szél és csodálatos panoráma várt bennünket, valamint újabb kellemetlen meglepetés (telt ház), a szokásos megoldási javaslattal: padlón, avagy hóban alvás. Inkább megint a padlót választottuk, tudva, hogy éjfélkor útnak kell indulni a csúcs felé, hogy annak első szakaszát még az éjszaka megfagyott hómezőkön át lehessen leküzdeni. Még napnyugta előtt tanúi lehettünk egy igazi hegymászó esküvőnek is, itt a hegy oldalában, amihez a hegymászó közösség hívatlanul, de lelkesen asszisztált. Rövid de kényelmetlen éjszaka után éjfél magasságában többekkel együtt mi is nekivágtunk a „csúcstámadásnak” Ebben a magasságban már érezhetően ritka a levegő, és hajnali kelés sem tesz jót az étvágynak. Energia és folyadék viszont kell, mivel innen a csúcsig kb. 6-7 órás folyamatos gyaloglás várt ránk Mindenki teát, főzött, amit mi felturbóztunk King Konggal majd kezdetét, vette a felfelé vezető út. Felejthetetlen látvány volt a csúcs felé kígyózó fejlámpák sora az alpesi éjszakában. Pedig a hegy nem a legszebb arcát mutatta –10 fokos metsző szél és apró hózápor akadályozta a haladást. Hárman egy biztosító kötéllel egybekötve, jégcsákányok segítségével tapostunk utat, a hol térdig, hol combig érő hóban.  A hajnal már 4100 méteren talált minket, mi pedig találkoztunk jó néhány emberrel, aki itt adta fel, mert elfogyott az ereje, vagy a kitartása, vagy mindkettő. Innen már ragyogó napsütésben haladtunk  tovább egy keskeny gerincen, két oldalon 5-600 méter mély meredek hegyoldal. A szél már nem fújt annyira, viszont a levegő már olyan ritka, hogy 50 lépésenként meg kellett állnunk pihenni. Mindegyik előttünk tornyosuló csúcsról úgy gondoltuk talán az lesz az utolsó de, kiderült, hogy még mindig van egy mögötte. Aztán az utolsó legmeredekebb szakasz után hirtelen kitágult a világ egy  kisebb plató és mögötte már semmi.  Hat és fél óra mászás után fenn álltunk Európa tetején, az akarat és kitartás diadalaként. Örök hegymászó igazság, hogy a  „A csúcs csak az út felénél van”,  így rövid nézelődés és fotókészítés után mi is nekivágtunk a lefelé vezető útnak, ami legalább annyira fárasztó és hosszadalmas volt, mint a felfelé vivő. King Kong + tea + csoki kombinációval újra lendületbe hoztuk magunkat, és délutánra vissza is érkeztünk a menedékházba. Itt egy éjszakai pihenő után másnap leereszkedtünk a kiindulási helyünkre.
Kotricz János, Budapest

Szilveszter estém a bárányhimlővel
Alapjában véve teljesen hétköznapi szilveszter este volt a tavalyi. Tulajdonképpen nem is volt olyan hétköznapi… Harmincnégy éves vagyok, és van két kisfiam (2 és 5 évesek). A nagyobbik óvodás, és tavaly az ünnepek előtt bárányhimlős lett. Azonnal eszembe jutott, hogy én nem voltam bárányhimlős, ezért a kisebbik fiammal rettegve vártuk, hogy mi lesz.
Szilveszter reggelén rettenetes hideglelés lett úrrá rajtam. Nagyon jól tudtam, mi történik, és egyáltalán nem voltam boldog. Abban reménykedtem, hogy azt a „néhány pöttyöt” csak túlélem valahogy. Állapotom azonban óráról órára romlott. Ebéd körül már járni sem tudtam, és ha nincs az én jó férjem, akkor nem is tudom, mit kaptak volna enni a gyerekek. A testhőmérsékletem egyre nőtt, míg éjjel 39 fokon meg nem állapodott. Az éjféli pezsgőt a férjem már ágyba hozta, és akkor kezdett el „pöttyöződni” a kisebbik fiam is.
Az Újév reggelén felkelő Nap megszámlálhatatlan mennyiségű pöttyöt világított meg bőrömön. Talán több ezer viszkető és egyre növekvő kiütés díszítette testemet. Csak feküdtem az ágyban, és minden izmom fájt. A lelkem azonban nem akarta feladni a harcot.
Már jó néhány éve foglalkozom természetgyógyászattal, és az egyik előadáson olyan emberekkel találkoztam, akik bemutatták az Energy készítményeit. A termékeket először magamon próbáltam ki. A Cytovitalt a cisztákra és a megdagadt nyirokcsomókar használtam. A fiamnál, aki asztmás kipróbáltuk a Vironalt. Később barátaimnak, klienseimnek is el kezdtem ajánlani a cég készítményeit, ők főleg migrénnel kísért hátfájásra, különböző vírusos megbetegedésekre és bőrproblémákra kerestek gyógyírt (Artrin, Vironal, Cytovital).
Most, amikor a változatosság kedvéért én feküdtem az ágyban, én, aki mindig igyekeztem mások baján segíteni, nem hagytam magam, és csak törtem a fejem. Vigyen el az ördög, ha nincs valami megoldás! Rá kell jönnöm, hogyan szabadulhatunk meg leggyorsabban ettől a hihetetlenül kellemetlen betegségtől. És akkor, mint égből a villámcsapás: Cytovital! Ha segít a kiütések kezelésében, és a sebek gyógyításában, akkor itt is hatnia kell! És Biotermálom is van, gyorsan tegyünk sót a fürdővízbe…
Harmadik nap, amikor a lázam már kicsit lejjebb ment, rászántam magam a fürdőre. Három kanál Biotermál, és uccu neki! Jó sokáig feküdtem a kádban, és arra gondoltam, ha egyesítem az imádság és a természetgyógyászat erejét, ennek hatnia kell! És hatott. Amikor végeztem a fürdővel, és a férjem rám nézett, nem hitt a szemének. A kiütések fele eltűnt. A fürdő után bekentem az egész testemet Cytovitallal, és vártam a reggelt. Új kiütések nem jelentek meg, és a meglévők is kisebbek lettek, és elkezdek száradni. A fürdőt másnap azonnal elkészítettem a kétéves fiamnak is. Talán el sem hiszik, de a bárányhimlő két nap múlva a múlté lett. És még egy apróság: minden izomgyengeségem elmúlt, és a fürdővel az erőm is visszatért, amelyre a gyereknevelés során egy állandóan dolgozó férj mellett szükségem is van.
Soňa K. Děvín

A FYTOMINERAL NÉLKÜLÖZHETETLENSÉGE!
Mint a Lélek Tudományában tudatos kutató munkatárs, belső indítatásból érzem megosztani és feltárni az ébredező emberiségnek önvalónk nagyszerűségét és egyediségét, amely által teljes lehet a gyógyulás és elvezet a békességhez.
Egy alkalommal rövid említést tettem róla, most teljeségében leírom.

„Aki birtokában van a „tudásnak”,
merüljön alá a többieknek, és emelje fel őket.
A „Tudás” hatalom,
A hatalom lehetőség a „szolgálatra”
A szolgálat a jobb létre.
A „jobb lét” pedig lehetőség a „Békességre”.

Míg az emberiség az érzékek szintjén megreked, lehetetlenné teszi önmaga számára a helyes megértést mely nélkül nincs felülemelkedés a Tiszta Tudatba.
A tudomány eljutott a mélységekbe és a magasságokba. Dollár milliókat feláldozva, de az emberek boldogabbak lettek tőleflEgyre több depressziós ember lett, az agy kapacitásának erőltetése egyre nagyobb feszültséget hozott létre kozmikus pályáinkon, amely testi szintünk funkció zavarait eredményezte s ebből következően pszichés betegségek alakultak ki. Ahhoz, hogy megértsük mit mondanak a betegségek, szükséges az önmegfigyelés, felismerés, helyes megértés. Akció-reakció törvénye-amit keleten Karma kerekének hívnak-, más néven a Sors kereke, ebben rejlik az Élet és halál misztériuma.
Semmiféle Isten nem ver bennünket a sorssal, csapással, betegséggel, hanem ha egyszer elkövetünk valamit annak van következménye, és annak gyümölcsét szüreteljük, attól függően, hogy az jó vagy rossz, mindkettő köt.

„Aranylánc is lánc és a vaslánc is az.”

Akik jártasak a kvantum fizikában, számukra világos minden fényből és hangból van. Minden alaki forma energiát bocsát ki és információt közöl. Minden sejtünk önálló tudattal rendelkezik. A betegség kezelése nem hoz tartós eredményt, pedig sejtjeink állandóan megújulnak, mégis miért nem tartós a gyógyulás és miért öregszik az emberi testflA sejtek belsejében elhelyezkedő DNS spirál őrzi az emlékeket és tovább örökítődik az új sejtekben, és a bennünk zajlódó kémiai folyamatok tánca hozza létre cselekvés szintjén megnyilvánuló gondolati formákat. Ahogyan az univerzum egészben történik a gondolkodás során is a semmiből pattan elő valamiféle anyagi dolog, azaz a neuropeptid. Ebben az esetben nem a neurópeptidek atomjai jönnek létre, mivel a létükhöz szükséges hidrogén, szén, oxigén és egyéb anyagok amúgy is jelen vannak az agy üzemanyagaként használt glükózban, hanem a neuropeptidek szerkezete születik meg a semmiből. Itt a kvark mezőről van szó, amely az anyagi lét határán található protonnál is kisebb részecske ez semekkora helyet sem foglal el. Amikor az atomban lévő atommag meghasad fény és hang szabadul fel. Amikor megszületik bennünk a gondolat pl.: boldog vagyok vagy szomorú egy kémiai hírvivő kis darab anyaggá fordítja le ezt az érzelmet, és oly tökéletesen igazodik az adott érzéshez, hogy az összes sejtünk értesül a boldogságunkról vagy szomorúságunkról és részt vesz abban. A lényeg, hogy az Energy termékeivel Egész-ségre lelhetünk amit ma még kevesen tudnak. Most ez alkalommal a Fytomineralt emelem ki amelynek fogyasztása nélkülözhetetlen. Ha testünk rendszeresen észleli ennek a növényi kolloidnak az alkotóelemeit, egy idő után elkezd összerendeződni és együttműködő vegyületek helyes információt közölnek. Minden életfunkciónk megújul, megfiatalodik és az optimális testsúlyunk is helyre billen. Mivel a kényszeres viselkedések létfontosságú ásványok, nyomelemek, aminosavak /melyek 22 féle fehérjéből álnak/ hiányából adódnak, ezt a rendkívül kezelhetetlen betegséget is helyre tereli.
Egy példa: valaki azt veszi észre magán mit kellene vásárolni, enni, inni, türelmetlen, tervezget így vagy úgy lenne jó valami, majd hirtelen nem érzi képesnek magát valaminek a megvalósítására. Hangulat ingadozás, vélemény gyors változtatása, irigység, harag, düh, szomorúság, féltékenység, stb. /negatív érzelmek/.
Javaslat: a Fytomineral tiszta H2O= vízben emelt adagban fogyasztani, napjában többször.
Következő példa: az égési sérülést egy órán belül eltünteti, de rögtön leveszi az ismert fájdalmat ami az égéssel jár.
Javaslat: Ruticelit + H2O-ban 15 csepp Fytomineral.
H2O csak ozmózis során lehetséges olyan szűrési folyamat amely mindent kivesz a vízből Pl.: desztillált víz. Ezt a vizet a Fytomineral élővé teszi. Kizárólag a tiszta víznek van oldó és méregtelenítő hatása, ellentétben egyéb vizekkel. A tiszta víz meghatványozza az Energy termékek hatékonyságát.
Jó egészséget, és tiszta gondolatokat kívánok mindenkinek, a békés élet eléréséhez!
Gyenese Ibolya, Klubvezető, Keszthely

„Ha netán a véletlennek akartam volna betudni a hirtelen javulást, akkor az ember számára fontos "bizonyítékként" megkaptam a természet erőitől a második megerősítést is!”
Szeretném saját sikerélményemet megosztani Önökkel!
Nemrégen fedeztem fel az interneten kószálva az Önök készítényei kínálta lehetőségeket. Több éve "gondos, kitartó munkával" sikerült szervezetem harmóiáját összekúszálnom mindazok ellenére, hogy soha nem cigarettáztam, kávéztam, italoztam. Ennek ellenére már 20 évvel ezelőtt méhszájcarcinoma miatt eltávolították a méhemet. Ehhez az időben orvosilag "megoldott" tünethez azóta sok egyebet gyűjtögettem be, mint pl. a 30kg-s elvizesedésem is. Tehát elmentem Önökhöz, és ügyfélszolgálatuk dolgozóitól is a mai világunkra általában nem jellemző figyelmes, türelmes "kiszolgálást" kaptam (ez már önmagában is gyógyító erejű érzés - bárcsak vírus-sebességgel terjedne Földünkön az ilyen hozzáállás).
A hálózatépítést nem vállaltam, mert az nem az én világom. Itt következett a második élményem, hogy Önök "emberszámba veszik" a "csak" gyógyúlni akarokat is, és nem kényszerítik üzletelni a számukra "kecsegtető" haszon érdekében.
Önök "megelégednek" azzal is, ha "csak" MEGGYÓGYUL a testi tünetekké manifesztálódott lelki gubancaiból az "ügyfél".
Tudom, hogy több évtizedes "szemetet" nem lehet 3 nap alatt kitakarítani, mert abba talán bele is halna a gyógyulni varázsütésre AKARÓ...
Tehát várok türelemmel és tudom, érzem, hogy gondos, fáradtságot nem kímélő, hihetetlen szeretetet, odafigyelést, segítő szándékot, harmóniát sugárzó tiszta készítményeik engem is gatyába ráznak.
Friss és konkrét élményem azonban, hogy a hónapok óta fenálló ingyulladásom 1 hetes Drags Immunnal történő szájöblítés, és helyi ecsetelés után ELMÚLT. Ha netán a "véletlennek" akartam volna betudni a hirtelen javulást, akkor az ember számára fontos "bizonyítékként" megkaptam a Természet Erőitől a második megerősítést is. Nagyon ritkán szokta a Szervezetem a számon megjelenő herpesssel jelezni, hogy az immunrendszerem gyengélkedik. Most megtette! Elővettem a Dargs Immunt és napi 3 alkalommal bekentem a fájdalmas elváltozást. Már 12 óra múlva visszavonulót fújt a támadó, majd még meglévő csapatainak is sikerült elvennem a kedvét a támadástól.
Szóval:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm az Önök munkáját itt magyar földön és
szlovák honban is.
Felkeltette az érdeklődésemet a "Podhájszka" gyógyfürdő is. Remélem el tudok oda is vonattal, busszal jutni majd. Addig is használom a Balneolt.
Szívből kívánom, hogy számtalan rászorulót terelgessen Önökhöz az Univerzum, és hogy Önök mindannyian érezzék nap mint nap munkájuk értelmét, és a gyógyuló ember háláját, a remélhetőleg "elhatalmasodó" HARMÓNIÁT.
Tisztelettel, szeretettel, köszönettel:
dr.Honéczy Zsuzsanna, Budapest

Mindig hűséges maradok az Energy termékeihez!
Nem szabad, hogy kifogyjanak – mindig jók nátha, torokgyulladás, influenza, gyulladások esetében …(Flavocel, Vironal, Spiron, Audiron), na meg persze a nőgyógyászati gondjaimra (Gynex, Cytovital). Különböző betegségekre hoznak gyógyírt, orvoshoz nem kell járnunk, mert az Energy készítményei mindig megbízhatóan gyógyítanak.
A legnagyobb fejlődést az egészségmegőrzés terén a hat éves Lukáš fiamnál tapasztalom. Születése után átesett egy gyermekparalízisen DMO (spastikus forma), és a Český Těšínben praktizáló doktornőnek köszönhetően, aki megismertetett minket az önök termékeivel, a fiam állapota sokban javult. Egy éves kora óta naponta 3x kapja a Korolent, és idén kezdtük el a Celitin szedését is (reggelente 1 kapszula). Az orvosok úgy vélték, hogy a fiamnak egész életét tolókocsiban kell leélnie. Három éves korában azonban elkezdett beszélni, felülni és lefeküdni, a következő két évben pedig olyan sokat fejlődött, hogy ma már folyamatosan beszél, dalokat énekel, és emlékszik. Ami a mozgását illeti, ma már lábra áll, és segítségünkkel önálló lépéseket tesz!
A legutóbbi orvosi vizsgálatok szerint Lukášnak minden esélye megvan arra, hogy képes legyen önállóan ellátni magát, és normális életet élni. Az orvosok is csak csodálkoztak a fejlődésén. Mindezt az Energy készítményeinek köszönhetem, és ígérem, életem végéig hűségesek maradunk hozzájuk.
Jana Morávková, Ostrava

Nincs jobb az Energy krémjeinél
Szavakat sem találok dicséretükre, oly sokszor segítettek már rajtam. Nem ismerek náluk jobbat. Először a Cytovitalt kezdtem használni, amely sokban javított a bőröm minőségén. Később a Ruticelit segítségével megszabadultam a visszértágulatoktól, de legtöbbször az Artrint használom – a túlerőltetett izmaimra, de vese-, gyomor-, vagy fejfájásra is. Jelenleg a Droserint alkalmazom, hogy megerősítsem a tüdő és a vastagbél pályáját.
Az Energy készítményeit nem csak én, de az egész családom és ismerőseim is nagyra értékelik. Némelyek közülük ugyan eleinte nem hittek bennük, de amint kipróbálták, nem akartak semmi mást.
Mgr. Renata Kozlíčková
Hostákov u Třebíče

A legkedvesebb Energy készítményem
Már három éve használom az Energy készítményeit, és ez alatt az idő alatt olyan tapasztalatokat szereztem, amelyeket szeretnék másokkal is megosztani.
Az Energy készítményei visszaadták az egészségemet
Lányom néhány héttel ezelőtt véletlenül a bal karjára öntötte a lábasban lévő forró olajat. Elsősorban az ujjai, a kézfeje és a tenyere sérült. Jeges vízben Droserin krémet oldottam fel, és a lányom ebben az elegyben áztatta kezét majdnem reggelig. Legnagyobb meglepetésünkre a keze másnap már nem fájt és a hólyagok is eltűntek. Szövetei olyannyira rendbejöttek, hogy a mai napig el tudja látni fodrászi hivatását (természetesen védő és PVC kesztyűben). Sérült szöveteit még több napig Droserinnel kenegettük. A keze egy hét múlva, tartós károsodás nélkül begyógyult.

Az Energy készítményei segítettek a mi kis házi kedvencünkön
A tizenhárom éves törpeuszkárunk, Filip, egy nap sántítani kezdett, és egy idő után a jobb hátsó lába elsorvadt, így három lábon szaladgált. Vizébe naponta 1 csepp Renolt, 1 csepp Regalent és 1 csepp Fytominerált adtam. Három hét után szünetet hagytunk, és két hónap elteltével Filip ismét négy lábon közlekedett. Sérült lába láthatóan még mindig gyengébb ugyan, de ez nem okoz neki semmiféle gondot. Sőt játszás közben úgy tűnik, mintha megfiatalodott volna.

A Drags Imun egyszerűen csodás!
Jitka barátnőnk faaprítás közben angol szavakat tanult, nem figyelt oda, és a bal kezének második ujján körmével együtt levágta a distális ujjperc egy részét. A Drags imun rövid idő alatt elállította a bő vérzést. A sebet naponta egyszer átkötöztük, és Drags imunnal bekentük. Három nap múlva a hiányzó szövet kiszemcsésedett, és ekkor vettük elő a Ruticelitet. A mutatóujjat egy hét múlva már nem kellett kötöznünk, de továbbra is használtuk a Ruticelitet. Jitkának ugyan még egy kicsit várnia kell a körmére, de a gyógykezelés nem hátráltatta a munkában, nem lett magatehetetlen, nem alakult ki fertőzés, vagy bármilyen traumatikus változás. A Drags imun és a Ruticelit kiváló kombináció a különböző sérülések esetében.
Jana Landová, Nové Dvory u Kutné Hory


A divat, a trendek túlzó, károsító hatásainak kivédése.
A mai világban az emberek a divat, a trendek, a tömegszellem hatására jobban elvesztik egyéniségüket, mintha egyenruhába bújtatnák őket. Azt hiszik és hangoztatják, hogy önállóak, szabadok, miközben önként és dalolva dugják fejüket a hurokba, lesznek a pénz, a fogyasztás, a trendek rabszolgái – nem mernek igazi önmaguk lenni.
   A divat nem azért van, a reklámokkal többnyire nem azért bombáznak bennünket folyamatosan, hogy nekünk jó legyen, hanem azért, hogy akik ezt csinálják, jól megéljenek  belőle. A divat csak keveseknek áll jól, de a „trendiség” miatt szinte senki sem akar (mer) kilógni a sorból- fél, hogy megszólják Bármilyen divatosnak is tűnik valami, csak akkor hordjuk, használjuk, ha ízlésünknek, alkatunknak megfelel és jól érezzük magunkat benne,  kényelmes is, így nem nyomorít el. A jó öltözék az előnyöket kiemeli, az alkati hátrányokat fedi, tompítja. Alkalmanként elmegy a kényelmetlen viselet is, de ha ez gyakori, vagy állandósul, betegséghez vezet. Ne viselkedjünk saját ellenünkre csak azért, hogy mit szól a szomszéd, a haver, vagy mások. Döntsük el, kinek akarunk megfelelni, tetszeni – a közönségnek, a divatnak, vagy magunknak és társunknak, ez ugyanis ritkán esik egybe.
Néhány példa a divat káros hatásaira:
- Top: a vese-derék-köldök vonalat, a test energetikailag legfontosabb részét hagyja szabadon. Ha ez a rész fiatal korban megfázik, vese, derék, hát, alhasi, emésztési, kiválasztási gondokat okozhat az egész hátralévő életben.
- Állandóan hangosan dübörgő diszkózene, villogó fények: az agy megzavarodik, a legmagasabb erkölcsi szűrő kikapcsol, az idegrendszer és ezzel együtt az egész szervezet lassan de biztosan- szinte észrevétlenül- károsodik.
- Ékszerek, testékszerek, mobiltelefon, elektromos órák: megzavarhatják a test energiaáramlását – főleg az érzékszervek, vese, szív és a köldök környékén elhelyezettek, valamint a szoros gyűrűk. A mobiltelefont ezért mindig táskában hordjuk, sohasem testen. Az elektromos órákat, szoros gyűrűket legalább éjszakára vegyük le.
A mértéktelenül használt szépészeti „mű”- szerek –lakkok, lemosók, festékek, izzadásgátlók, stb.- a káros testi hatásaikon túl- ideg, máj, tüdő, bőrkárosítás az arra hajlamosaknak- szinte észrevétlenül lelkileg is könnyen „műembereket” formálnak használóikból.
   Kerüld a „Jövő sokk”-ot, a nagy rohanást érzékelési szinten, (kerülni a villogó, dübörgő zaj- és fényhatásokat, más zajokat is csökkenteni, esetleg füldugót használni; kellemes, nyugtató zenéket hallgatni, stb.) információs szinten, (kerülni a negatív híreket, a mindent elöntő reklámokat, tévéfüggést, stb.) és döntési szinten, (kevesebb feladatot vállalni, kevesebb döntést hozni) is.
A természet sohasem siet!
A divat túlzó, károsító hatásainak kivédése, mindenki számára hozzáférhető, mellékhatásmentes, ingyenes – sőt megtakarítást eredményező – gyógyszerként hat.
   Nagy divat most a különféle táplálék-kiegészítők, vitaminok szedése is. Ezekkel óvatosan bánjunk, mert ha túlzásba visszük, a fel nem szívódó anyagok feleslegesen terhelik a szervezetet. Én az általam ismert sokféle gyógyhatású termékek közül legjobbnak az Energy termékeket tartom. A legtöbb termék hatása csak a szedés idejéig tart, az Energy termékek viszont hosszabban, mélyebben hatnak - sokszor elég csak emlékeztetni a szervezetet és már reagál. A nyáron műszeres teszt hatására Vitamarin kúrát tartottam. Jó hatását legjobban a visszereimen érzem, amik ugyan megvannak, de a szokásos húzó – feszítő fájdalom, a nehézláb-érzés közel két hónapja egyáltalán nem jelentkezik. Nekem jól bevált a Fytomineral és a Flavocel használata, főleg klímaváltáskor ősszel és tavasszal, mikor az időjárás átmegy melegből hidegbe, illetve hidegből melegbe. Jobban elviseli szervezetem az átmenetet, könnyebben alkalmazkodik.
Sándor Ferenc - Kazincbarcikai Energy Klub
Hogyan segítettek a kislányomnak az Energy termékek a bárányhimlő leküzdésében?
Kislányom még oviba jár. Tavaly, természetesen a karácsonyi ünnepség előtt egy nappal belázasodott, és gyanús kis pöttyök kezdték ellepni a testét. Kiderült, hogy csoporttársai közül többen is bárányhimlősek lettek. Waldorf oviba jár, ezért természetes volt, hogy mindenki homeopátiás szerrel próbálkozott enyhíteni a tüneteket. Én is adtam neki bogyócskákat, de kiegészítettem azt az Energy tapasztalati táblázatban talált Vironállal. Ezt a már jól bevált koncentrátumot adtam neki napjába többször is 3-3 cseppenként, és az összes kiütését vékonyan bekentem - amikor csak szólt, hogy viszket - Protektin krémmel. Csodálatos eredményre jutottunk. Egyetlenkiütése sem gennyesedett el, láza sem volt, és 3-4 nap alatt lezajlott a különben több hétig tartó betegség. Karácsonyra szinte már el is felejtettük, hogy bárányhimlős volt. Januárra, mire az ovi elkezdődött, már nyoma sem volt a kiütéseknek sem. Egyetlen heg sem maradt rajta, miközben a többieknek, akik csak hagyományos, homeopátiás szert szedtek még bőven volt pörk a bőrén.(Akiknél előbb jelentkeztek a bárányhimlő tünetei, azoknak is!)
Örülök, hogy ismerem az Energy termékeit, és lehetőségem van a használatukra!
P. Rita

Szolnoki tapasztalatok
Néhány éve agyműtéten estem át, a hipofízis mellől daganatot távolítottak el. Ezen szerencsétlen eset következményeként hormonrendszerem felborult, mely a menstruációs ciklusok rendszertelenné válásával, egyensúlyzavarral, idegi feszültséggel, lelki labilitással járt. S nem utolsósorban - túlnyomórészt az arcomon - fájóan éktelenkedő pattanások torzították el tükörképemet, és döntötték romba lelkemet.
Kezelőorvosom, - miután nőgyógyászatilag rendben találtak - hormontablettákkal látott el. Hatására elviselhetetlen rosszullétek, hőhullámok, légszomj és hányinger gyötört, majd pár nap múltán a testemen felbukkantak úgynevezett gumócskák, amelyek a hajlatokban (pl. hónalj) gyors növekedésüknek köszönhetően iszonyú fájdalommal keserítették meg nappalaim, majd már éjszaka sem tudtam aludni, mivel végtagjaim nem tudtam mozgatni. Ekkor jött az igazi kétségbeesés! Félelem uralkodott el rajtam. Bőrömön még nagyobb pattanások éktelenkedtek.
Soha nem voltam "gyógyszerszimpatizáns", de mivel ez - a következményeket tekintve - kivételesen komoly problémának minősült, elfogadtam orvosom tanácsát. Ezekután már nem volt merszem újfajta gyógyszerkísérletbe belebonyolódni.
Lázas kutatómunkám eredményeként - a természetes gyógymódok irányába - bukkantam rá az Energy készítményeire. Azonnal a Gynex-szel kezdtem, mellé a Cytovital krémet használtam és vártam a számomra még hihetetlennek tűnő csodát. Az adagolási útmutatót szigorúan betartottam és már az első üveg elfogyasztása alatt testi,-és lelki állapotom, közérzetem látványosan javult. Az addigra már tyúktojás nagyságúra nőtt csomók szemlátomást zsugorodtak össze (ebben segített a gyertyázás és a Kolopi iszap is), a hőhullámok, szédülés megszűntek, kezdett az erő visszatérni végtagjaimba.
Pár hónap folyamatos szedés mellett a menstruációm szépen rendeződött. Bevallom, amikor abbahagytam újból zavarok jelentkeztek, így aztán beláttam , hogy nekem erre folyamatosan szükségem van. Mindemellett számos jó hatását is élvezem. A görcsös fájdalmak megszűntek és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
A Cytovital krém azóta sem hiányozhat a fürdőszobapolcról. Neki köszönhetően már csak 1-2 halványbarna folt emlékeztet arra, hogy milyen óriás pattanások csúfították arcomat. A már meglévő májfoltjaim teljesen elhalványodtak és úgy gondolom neki köszönhetem, hogy 45 éves létemre a ráncok nem mernek a szemem köré gyülekezni. Rettentő hálás vagyok ezeknek a készítményeknek és őszinte szívvel ajánlom őket mindenféle bajra gyógyírnak.
Azóta ia látogatom az előadásokat, hogy mindig elsőként tudjak az újonnan megjelenő, testet-lelket éltető, számomra az egészséges életet jelentő termékekről.
Papp Éva – Szolnok


A segítő Vironal
Az Energy Pentagram termékei közül a Vironal koncentrátummal kapcsolatos pozitív tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Mivel már régóta fogyasztom ezeket a kiváló termékeket, így bátran merem ajánlani mindazon ismerőseimnek, akik javítani szeretnének életminőségükön.
Így adódott, hogy egy kedves barátomnak - évek óta tartó makacs, kínzó, száraz köhögéssel küszködött - beszéltem a Vironal-ról. Mondtam neki, hogy veszteni valója nincs, legfeljebb e kellemetlen köhögést "veszítjük el". Elkezdte hát szedni a koncentrátumot: 3x1 csepp, 3x3 csepp, 3x5 csepp, végül 3x9 csepp adagolásban.
Természetesen figyelemmel kísértem állapotát, tapasztalatairól kérdezgettem. Bátorítottam, hogy legyen kitartó és szedje türelmesen a készítményt, hiszen a gyógyuláshoz idő kell! Majd megjön az "eredmény " is!
Már a 2. üveg szedésénél tartott, amikor egy alkalommal bátortalanul említést tett a készítmény szedése közben jelentkező
"mellékhatásról". Hosszú évek után, 77 évesen ismét kellemes, szép érzései lettek, vagyis "fickós" lett. Szerintem nagyon sokan szeretnének ilyen "mellékhatást"! A köhögéssel pedig ott tartunk, hogy nagyon elvétve adódik a 2. üveg végén.
Bizonyára a 3. üveget befejezve már el is felejtjük az egészet! Csak a jó tapasztalat és közérzet marad.
Szné - Szolnok

Mozdulj, vidd a hírt, a gyógyírt!
Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor elhatároztuk, hogy bejárjuk Zalaegerszeg körzetét, körbe hordozzuk az Energy zászlaját  megyénkben.
Egy újságtól megkerestek, és riportot készítettek az egészség megőrzésről, prevencióról. A lapban megjelentek - a Hungary Energy cég által vallott, és általunk képviselt - egészséges életmódra felszólító sorok is. A lap négy régióban jelenik meg, és így minden hónapban bejárjuk azokat a falvakat, településeket, ahol az újság olvasható.
Augusztusban Zalalövő és környékét kerestük fel. Két héten keresztül minden estére előadásokat szerveztünk a közösségi házakban.  Nagy érdeklődésről számolhatunk be. Kedves idős nénik avattak be a legbensőbb titkaikba, segítséget, enyhülést remélve bajaikra. A minap keresett fel egy nyugdíjas klub, hallottak a Csödén tartott előadásomról, és szeretnék megismerni az Energy termékeket. Állok elébe.
Szeptemberben Lenti és vidékén jelenünk meg, hasonló sikereket remélve.
Mozduljatok ki a városokból, vigyétek el ezeket a csodálatos, egyedi termékeket a falvak lakóinak is! Ily módon olyan helyekre jut el a segítségünk, ahová még a madár se jár.
Sok sikert kívánok mindenkinek:
Dankóné Kozsa Anita, Klubvezető, Zalaegerszeg


KÉPZELT BETEG
Azon kívül, hogy masszőrként dolgozom színházi színész és rendező is vagyok. Május közepén David Kraus barátom arra kért, segítsek neki a „Képzelt beteggel”. Azt mondta, hogy Moliére darabját először júliusban Křivoklát várában, majd a híres, forgó nézőtérrel rendelkező Týn nad Vltavou városában akarja színpadra vinni. Mindennel együtt húsz előadásról lett volna szó. Belementem. Május közepétől kezdődően napközben pácienseim fájó testét masszíroztam Prága 4. kerületi Energy Klubjában, és esténként a „Képzelt beteg” próbáin részt vevő színészek lelkét ápoltam.
A darabot bizonyára mindannyian jól ismerik. A főhős egy gazdag, középkorú polgár, aki de facto teljesen egészséges, potenciális betegségének fizikai tünetei nincsenek, ráadásul anyagilag nagyon jól el van eresztve. Mindazonáltal egy óriási probléma mégis csak fennáll: érezhetően hiányzik neki a szeretet, az odafigyelés, a gyengédség, a simogatás. Ezért a „beteg” Argan egyik orvost a másik után hívja a házába, hogy diagnosztizálják nála az állítólagos betegséget. Azonban főleg arról van szó, hogy mindennél jobban áhítozik az emberek figyelmére. Mivel a „páciens” nem szűkölködik a javakban, az orvosok buzgón sürögnek körülötte, és mindenféle gyógyszerekkel, porokkal és hashajtókkal tömik. Minden doktor más betegséget állapít meg. Az egyik szerint Argan mája, a másik szerint a gyomra, a harmadik szerint a tüdeje vagy a vastagbele a beteg, így Argan, aki a darab elején teljesen egészséges volt a második felvonás elejére kezd súlyos beteggé válni. Ebben a pillanatban jelenik meg a színen a főhős testvére, aki pontosan megállapítja, miben is szenved a bátyja: Argannak a feje, azaz a gondolkodásmódja beteg. Belebetegedett környezete közönyébe. Hiányzik neki egy emberi kéz érintése, egy simogatás, a gyengédség. „Komolyan, megkérdezem az orvosokat, milyen betegségben is szenvedsz valójában, hogy ennyi gyógyszerre van szükséged. Fejőstehént csináltak belőled. Az emberi test nem erős annyira, hogy elviselje a betegséget és az orvosokat is egyszerre. Hagyd a tested, hadd segítsen magán szépen lassan, finoman. Figyeld meg, képes rá, csak nem szabad akadályokat gördíteni elé.” Ezekkel a szavakkal illette Argant a testvére, így végül minden jóra fordul. A „képzelt beteg” elűzi a doktorokat, és többé már nem az a goromba fráter, aki volt. Rádöbben, hogy a gyógyulást mindenki saját maga éri el, mert az orvosok csak kivizsgálnak, és felírják a gyógyszereket. Végül Argan képes normális életet élni.
A vígjátékot Moliére 1673-ban a korabeli orvos praktikák kritikájaként vetette papírra, és én a próbák alatt rendezői asszisztensként nagyon jól megértettem mindazt, ami a sorok között rejtőzik. A darab üzenetét konkrétan egyik szereplő sem fogalmazza meg, mégis érthető, és a mai napig aktuális. Amennyiben az olyan legalapvetőbb szükségleteinket, mint a szeretet, a nyugalom, a biztonság, a gyengédség átélését sokáig nem elégítjük ki, úgy ezek az érzelmi frusztrációk fizikai szinten betegségként jelennek meg. A klasszikus orvostudományok doktora az alapján, amit a nyugati orvoslásról tanult, meg tudja ugyan állapítani, melyik szervünk működik rosszabbul, illetve melyik sérült, ám a betegség okát, ami a fejből indul, azt nem tudja meggyógyítani. Társadalmunkban rengeteg „képzelt beteg” él, akik csak testüket gyógyíttatják, de a lélek és a test közti összefüggést nem hajlandóak figyelembe venni.
Masszőrként figyelve egy másik aspektusból is érdekes ez a darab. Minden előadás fizikailag és pszichikailag is igénybe veszi a színészek kondícióját, és a nem hagyományos, színházi környezet csak még inkább leterheli szervezetüket. A függöny rendszeresen este fél tízkor gördült fel, éjfél felé járt, amikor az előadás véget ért, azaz aludni hajnalban jártunk. Mutassanak nekem egy színészt, aki az előadás után nem ül le beszélgetni egy pohár itallal – és minderre még a nagy hőmérsékletingadozások is rátettek egy lapáttal. Így természetes módon a társulat tagjainál megjelentek a kimerültség legkülönbözőbb problémái, úgyis, mint a vesebaj, nyakfájás, gyomor- és bélbántalmak, ízületi- és hátfájások…
Eszembe jutott Eva Joachymová cikke a július energiáiról. A Kecske havának, érzékeny, művészi beállítottságú, de egyben szeszélyes és kényeskedő régense valóban a tettek mezejére lépett. Az Energy készítményeinek segítségével a helyzetet szerencsére sikerült időben stabilizálnunk. És amikor előjöttek az egyenetlen terepen való futás miatti láb- és hátfájások, akkor következett a masszázs és az energiákkal való munkálkodás. Talán mi voltunk a világ első színházi társulata, amelynek saját masszőrje volt, és amelynek munkáját az Energy készítményei támogatták. Mindez ráadásul a „Képzelt beteg” című darabnál…
Michal Kolář

DIABETES MELLITUS ENERGY-S SZEMMEL
A becslések szerint Magyarországon kb. 900.000 embert érint a 2-es típusú cukorbetegség. Évről évre nő a számuk, és ráadásul nem is sejtik, hogy érintettek. Pedig a betegség teljes kialakulását megelőzi az un. csökkent glukóz tolerancia. Az éhgyomri glukózszint mérés mellett nagyobb hangsúlyt kell kapnia a "terheléses vizsgálatoknak", amit 2 órával 75 g glukóz elfogyasztása után kell mérni. Az így kapott érték ugyanis felhívja a figyelmet arra, ha a szervezet nem használja fel tökéletesen az inzulint. Normál esetben az inzulinszint 7,8 mmol/l alatt van. Ha ez az érték tartósan magasabb, az figyelmeztető jelzése a szervezetnek. Ha figyelembe vesszük, és időben megtesszük a megfelelő lépéseket, kivédhetjük a betegség súlyos szövődményeit (érrendszeri károsodások, agyvérzés, infarktus, retinopátiák, vesebetegségek, lábszárfekélyek,...)
Az ENERGY TERMÉKEK segítségünkre lehetnek mind a prevencióban, mind a kialakult betegség gyógyításában.
Egyes hatóanyagok fontos szerepet játszhatnak a diabetes késői szövődményeinek megelőzésében.(C-vitamin, cink, króm, vanádium...)
A C-VITAMIN megköti a szabad gyököket, segíti a kötőszöveti kollagén rostok regenerálódását, amivel hozzájárul a sebgyógyulás folyamatához. Cukorbetegségben ez köztudottan zavart szenved.
CINK élettani szempontból az egyik legsokoldalúbb nyomelem. Többek között szerepe van az inzulintermelésben. Az inzulin cinkhez kötődve tárolódik a hasnyálmirigyben, de szükséges ahhoz is, hogy a sejtmembránon átjuthasson, hisz a glükóz a sejt életfolyamataihoz szükséges "üzemanyag". Ez a funkció szenved kárt a 2-es típusú cukorbetegségben. A sebgyógyuláshoz
is fontos.
KRÓM bevitele számos betegség esetében bizonyult hasznos segítségnek. Elsősorban a vércukorszintre és a zsírszabályozó mechanizmusra van hatással. Javítja a glükóz hasznosulását az izmokban, agyban. A biológiailag aktív króm további szerepe, hogy elősegíti bizonyos aminosavak beáramlását az agyi vérkörbe, mérsékli az étvágyat, az éhségérzetet. Javítja a sejtek oxigénellátását, légzését, anyagcseréjét. Szabályozza a szérumzsír szintjét. Fokozza az izomerőt és az állóképességet, és az izomszövetből segít eltávolítani a zsírokat.
MANGÁN szintén létfontosságú nyomelem. Nélkülözhetetlen a fehérjék, zsírok anyagcseréjéhez, az idegek épségéhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a vércukorszint szabályozásához. Az enzimek egész sorát aktiválja, így sokféle anyagcsere folyamatban vesz részt. Pl. az agy számára fontos glutaminsav termelésben, a fehérjék lebontásából eredő salakanyagok eltávolításában, a szénhidrátok energiává való átalakulásában.
VANÁDIUM nélkülözhetetlen a sejtfejlődésben. Csontritkulás, fogszuvasodás ellen véd, csökkenti az izomveszteséget. Serkenti az inzulin sejten belüli tevékenységét.
Az eddigiek alapján a FLAVOCEL és a FYTOMINERAL tökéletes szerei lehetnek a megelőzésnek. A megfelelő táplálkozást kiegészítve e két termékkel a biztosíthatók a szükséges nyomelemek, és a C-vitamin. A FYTOMINERAL-lal az ásványi anyagokat kolloid állapotban vehetjük magunkhoz, ami a beépülést csaknem 100%-ban biztosítja, szemben egyéb kötésformák max 60%-os hasznosulásával. A FLAVOCEL C-vitaminja flavonoidok társaságában nyújtja a legtökéletesebb hatást.
További segítség lehet a regenerációban: GYNEX, CYTOVITAL,RUTICELIT, DRAGS IMUN.
GYNEX a lép-hasnyálmirigy-gyomor műküdését erősíti. Gyógynövénykomponensei, bioinformációi révén harmonizálja az endokrin rendszert.
CYTOVITAL, RUTICELIT krémek a felhám gyorsabb, tökéletesebb regenerációját segítik.
DRAGS IMUN-t elsősorban a lép erősítése érdekében ajánlatos fogyasztani.
A napi táplálék minőségére mindig ügyelnünk kellene. De a figyelmeztető magasabb cukorszint mellett már tudatosan kell étkezésünkre figyelni.
     Kerülni kell:
        *nyers ételek fogyasztását
        *feldolgozott/ konzerv ételek fogyasztását
        *zsíros ételeket
        *tej, tejtermékek, cukor, mogyoró, búza, élesztő, paradicsom, sör, kávé fogyasztását!
    Részesítsük előnybe:
        *köles, hajdina, articsóka, uborka, fokhagyma, zöldbab, vöröshagyma, szója, tengeri moszat, algák fogyasztását!

Filipné Varga Zsuzsa, Győr
természetgyógyász
/reflexológus, kineziológus/   


SZERVEZETÜNK VÉDELMÉRE
A káros anyagok elhárítása az elsődleges feladat.
A XXI. században népbetegséggé vált az allergia. Már azt sem tudjuk, milyen is a tiszta
levegő. Nyáresti séta alkalmával nagyon jól lehet érzékelni pl. szegedi viszonylatban - a három körút szakaszait. Ahogy haladunk kifelé a városból (és közben a levegőre, a légzésre koncentrálunk!), úgy hűl, ill. tisztul a levegő minősége, egyre több a fa. A belvárosban is nagyon sokat segíthetnének a nagy fasorok, ligetek, szökőkutak, mesterséges tavak - ám ez országos viszonylatban is kevésnek mondható. Tüdőnk rendkívül fontos folyamatait segíti a Vironal, helyes légzéssel kombinálva.
Víz. Vízszűrőket otthon is beszerelhetünk, ill. palackozott vizet fogyaszthatunk (kemény palackosat, v. üvegeset). Ivóvizünk minőségét néhány csepp Fytominerállal  is kondicionálhatjuk.
Élelmek. Számtalan forrásból károsodhat, szennyeződhet. Az étkezés egyik fő örömünk, jó, ha szorongás nélküli. Ha az élelmiszerlánc felső szintjén táplálkozunk - nagyobb a kockázat, hiszen a környezeti mérgeket koncentrált adagokban kapjuk. Az élelmiszerláncon belüli alsóbb szinten való táplálkozás esetén minimalizálhatjuk a kockázatot, ha figyelünk a termékekben található mérgekre. Sajnos a mezőgazdasági vegyszerek egy része mosással sem távolítható el, mert a termény belsejébe jut. Az élelmiszeripari termékekben felhasznált adalékanyagok (tartósító, ízesítő, színező), mesterséges édesítőszerek mind-mind halmozódnak elkényelmesedett szervezetünkben és egyszer csak "váratlanul" allergiás tüneteket produkálnak. Ekkor jelentkeznek a gyomor- és bélrendszeri, ill. bőr panaszok. Megfelelő mennyiségű, minőségű tiszta víz ivásával, elegendő rostos anyaggal szabályos bélműködést érhetünk el. Ha odafigyelünk magunkra, segíthetjük szerveinket sétával, tornával, szaunával, ill. Renol, Regalen, Gynex bioinformációs készítmények fogyasztásával.
Figyeljünk oda magunkra, környezetünkre! Megéri! Jó egészséget kívánok mindenkinek.
Kreininger Jánosné Szeged, egészségvédelmi tanácsadó

A félelem legyőzhető
Kislányom félelmeivel fordultunk Molnár Judithoz. Évek óta tartó problémánk azzal kezdődött, hogy Stelli nem mert egyedül aludni, majd egyedül kimenni a konyhába, később azt szerette volna, ha az iskolába is vele megyek. Jártunk szakembernél, gyógyszert is kapott, de abból csak egyre több, majd másik kellett. Judittal a beszélgetések, a kapott házi feladatok és a cseppek a vártnál gyorsabban hoztak eredményt. A 2. hét végén egyedül mert maradni a konyhában, a 3.hét óta egyedül alszik éjszaka. Öt héttel ezelőtt ismerkedtünk össze, azóta már megkérdezték, mi történt a kislányommal, mert olyan mesélős, mosolygós, vidám lett. Igen, valóban ilyen lett az én visszahúzódó kislányomból! Köszönöm!
S.Jné Pécs
Szívvel-lélekkel segíteni az Energy-vel!

Minden álmom és vágyam az volt, hogy segítsek az embereken, boldogan és egészségesen lássam őket. Szerintem minden betegség lélekből ered, és ha a lelki okát megtaláljuk, utána természetes úton lehet gyógyítani (pl. gyógynövényekkel), majd gyógyulni. Ma már tudom hogy az Energy termékcsalád segítségével ez sikerülhet. Mivel kismama vagyok, nem minden termékről van még személyes tapasztalatom, de annak örülök, hogy sok ismerősömnek tudtam segíteni.
Néhány tapasztalat:
Vironal:     napi 2x2 csepp által elmúlt a láz és influenza, abbamaradt a köhögés.
Droserin kém:    borsónyi adagot vizes kézzel torokra kentem reggel és este → elmúlt a torokfájás és a köhögés.
Renol:        naponta 3x4 csepp fokozatosan adagolva → a vizelettel darabonként kiürült a vesekő.
Artrin krém:    naponta reggel és este bemasszírozva az ízületi fájdalom helyére oldja az ízületi fájdalmakat és lazítja a feszült izmokat.
Korolen:    napi 3x5 csepp fokozatosan adagolva helyreállítja a vérnyomást, és a front-érzékenyek könnyebben átvészelik a változó időjárás viszontagságait.
King-Kong:    egy kedves ismerősöm napi 3-4 cseppel a káros szenvedélyéről, a dohányzásról szokott le. Ugyancsak a King-Konggal egy másik ismerősöm többet tud dolgozni, több energiája van és fizikailag jobban bírja a munkát.
Stimaral:    jobban oda tud figyelni és koncentrálni a munkájára.
    Egy főiskolás diák a napokban élménybeszámolót tartott nekünk:
    „ Amióta a Stimaralból 2-3 cseppet szedek tanulás előtt, könnyebben, odafigyelve tudok tanulni. Annyi elég ha az iskolában odafigyelek, és nem kell otthon könyvet elővennem. ”
Jó érzés visszahallani a sok-sok jó tapasztalatot és látni ismerőseim arcán az örömteli, egészséges, vidám életet.
Köszönöm a Jó Istennek hogy megismerhettem ezt a csodálatos termékcsaládot, ezáltal segítve az emberek gyógyulását és hozzájárulhatok egészséges életmódjuk előremozdításához.
Kovácsné K. Sz., Zalaegerszeg        

               
A King-Kong és a Stimaral csodái!
Két kis rövid történet, de jól példázzák a szerek hatékonyságát.
Sz. Tamás barátom edzőként tengeti mindennapjait. Előzményként: volt egy balesete amikor 3-4 m magasról lezuhant és kisagyi zúzódást,kemény agyrázkódást kapott, aminek következményeként évekig küszködött idegrendszeri,pszichés panaszokkal. Ráadásul nagyon lassan javult. Történt egy nap, hogy felhív: nagy baj van, szeretne velem beszélni. Találkozunk, s mondja, hogy fiatal barátnője van és problémák adódnak a libidójával,mármint Tamás barátoméval, s tudok-e valamit ajánlani neki. Ismerve a balesetét, sőt alvási zavarokról s beszámolt, rögtön a Stimaral és a King-Kong ötlött az eszembe. Ekkor még nagy kiszerelésű szirupok voltak forgalomban. Fejest ugrottunk az ismeretlenbe mindketten, mert egyszerre még nem szedettem senkivel sem a kettőt. Megbeszéltük a lehetséges reverz reakciókat, s feladtam neki az utolsó kenetet. A Stimarallal kezdtünk reggel 1 kisujjkörömnyit műanyag kanálba, majd du. szintén ugyanennyit a King-Kongból. Félve a reverz reakcióktól az első 3 hetes kúrát ezzel az adagolással szedettem vele. A hatásra nem kellett ennyi időt várni, ugyanis kb. 1 hét után telefonált, hogy képzeljem minden rendben van, működik a dolog, mármint helyreállt a libidó. Nem számítottam ilyen gyors hatásra,de nagyon örültem barátom sikerének. Hát még ő! Azóta is szedi rendszeresen a Stimaralt és a King-Kongot, de már nem egyszerre.
A másik történet még durvább, ugyanis még rövidebb idő alatt zajlott le a változás.
De ami a legmeglepőbb, hogy S. Gyula barátom felesége keresett meg, hogy baj van az oldalbordája teljesítőképességével, többet punnyadt a lelkem, mint fickós. Elbeszélgettem az asszonykával, kikérdeztem a párja dolgaival kapcsolatban, s elláttam a szerekre vonatkozó utasításokkal. A döntés a King-Kong szirupra esett. Itt a napi kétszeri reggeli és délutáni szedésben egyeztünk meg.
Természetesen itt is beszéltem a lehetséges reverz tünetekről és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról. Hát kérem 5. nap hív a feleség, hogy képzeljem el megtörtént a csoda, s Gyula barátom tökéletesen működik a szeren. Mondanom sem kell, hogy azóta is a King-Kong a favorit ebben a családban, persze az asszonyka szigorú utasítása mellett.
Vitéz Gábor Attila, Baja


Köszönöm Energy !
Amikor egy délelőtt a munkahelyemen égni kezdett az ajkam, rémülten vettem észre, hogy nincs nálam Zovirax. Viszont nálam volt a kedvencem, a Droserin. Azonnal bekentem vele a herpesz szokásos helyét. Pillanatokon belül megszűnt az égő viszketés. Még néhányszor bekentem, majd otthon jött a Protektin, hogy az Energy-nél maradjak kísérletképpen. A hólyag csak „épphogy” jött elő, majd néhány nap múlva (a szinte észrevehetetlen pörk alatt rejtőzködve) nyomtalanul eltűnt.
   Ismeretségem az Energy-vel évekkel ezelőtt kezdődött. Amikor először kentem be a hajlatokat Droserinnel, illetve a comb belső oldalát azonnal érezni lehetett a finoman csipkedő, bizsergő érzést: dolgozni kezdett. Azóta majd minden termékkel találkoztam. Ismeretemet velük kapcsolatban kitűnő klubvezetőmnek, illetve az általa szervezett előadásoknak köszönhetem. Sok segítséget nyújtanak az Energy lapok és a termékismertetők.
   Jó szolgálatot tett már PMS-nél az alhas és a mellek kezelése Cytovitallal: azonnal enyhültek a tünetek. Segített már a Spiron fejfájásnál, mentette már meg előadások élvezetét a mögöttem ülő köhögő társamat a „fulladástól”.
   Úti patikámban a Pentagram krémek képviselik az Energyt, de minimum a Droserin és a Spiron velem jön. Ha nincs időm „luxusfürdőre”, legalább a lábaimat áztatom bokáig érő Balneolos fürdőben. Az idei télen gyakori, az emésztőrendszert támadó, és a hűléses tüneteket okozó vírusfertőzés esetén antibiotikum mentes és főleg gyors gyógyulást hozott a Droserin, Drags Imun és a Flavocel karöltve, persze kivette belőle a részét a Gynex is, amit a méhszájseb miatt a teszt javasolt. Lehet hogy nem Panacea egyik termék sem, de mióta megismertem őket, nagyobb biztonságban érzem magam a test, a lélek és a szellem egyensúlyának helyreállításában.
Kazincbarcika, F.né.L.E.


A Fytomineral és az elsavasodás
Csak kevesen tudják, hogy a savak pufferolásához (közömbösítés) felhasznált nyomelemek és ásványi anyagok hiánya felörli a szellemi, testi és szexuális energiákat. A szervezetben ha a savasság tullép egy bizonyos fokot, az a hangulatunkon is érződik, agresszíve idegessé, ingerülté válunk. Ilyenkor fáradtnak kimerültnek érezzük magunkat. De vajon miért vagyunk savasakflAzért mert nagyon kevés lúgosító és túl sok savasító élelmiszert fogyasztunk.Aki beteg annak pedig 7x annyi lúgosító élelmiszer kell! Mai modern ember étrendjének 80%-át savasító édességek,húsok, kávé, fehérliszből készült tészták alkotják. Lugosító gyümölcsök valamint szénsavmentes ásványvíz csak 20%-ot tesznek ki. A hús emésztése során húgysavak keletkeznek, a kólák és üditők foszforsavat, a cukorral finomlisztből készült tésztafélékből ecetsav lesz, a sajt és a sózott tartósított felvágottak salétromsavat termelnek, a borból kénsav lesz, a kávé és teábol csersav a sok buborékos ásványvízet pedig szénsavval dúsítják. A helytelen életmód is kibillenti a sav-bázis egyensúlyát. A stressz a kevés alvás és a lazítás hiánya a túlterheltség a gondok a jövőtől való félelem a mozgás hiánya állandoan a savasság irányába tolják el a szervezet érzékeny egyensúlyi pontját. A szervezetünk pedig, hogy e savak ne károsítják a sejtjeinket teljes erőbedobással dolgozik, hogy a vér ph-ja 7,2-7,4 között legyen. A túlélés érdekében kénytelen a savakat a szervezet ásványi anyagaihoz kötni, hogy semlegesítse kémhatásukat. Ezek a salakok vegytanilag amelyek savakból és ásványokból állnak a sók. Ezeket a sókat ha nem üritjük. akkor gyülnek-gyülnek a kötőszövetben. Ez öregedést jelent mert fellép a salakanyag felhalmozódás és az ásványi anyagok hiánya. Sok apró jel figyelmeztet arra, hogy testünk elsavasodott. Pl latens acidózis, szédülés, állandó fejfájás, piszkos bőr, sok miteszer, kellemetlen szájszag, lepedékes nyelv és sokak bánatára a cellulitísz hivja fel a figyelmet. További figyelmeztetés, a gyomorégés, a fogszuvasodás, gombásodás, hajhullás és a karikás szemek. Ezért én még hosszan tudnék irni a tünetekről, de azzal folytatom, hogy senki ne keseregjen, hanem igyon mindennap 3x10 csepp fytomineralt ami a mengyelejev táblázat 64 elemét tartalmazza kolloid formában, igy 98%-ban felszívodik. Nem ismerek hozzá hasonló jó készítményt. Használjuk bátran, hogy soha ne legyen a szervezetünk ásványi anyagok hiányában, hogy a savakat, közömbösíteni tudják. Én mindenkinek ajánlom, ragyogó eredményekkel, amelyekről folyamatosan irni fogok. Közben igyunk nagyon sok tista vízet, mozogjunk sokat a friss levegőn, ha tehetjük járjunk el masszázsra, nevessünk sokat, együnk minnél több gyümölcsöt, figyeljük és szeressük magunkat akkor egyre kevesebbszer betegszünk majd meg.
Kántor Lászlóné, Klubvezető, Miskolc
Cytosan
 Az idén már januárban elkezdtem a méregtelenítést. Odafigyeltem mit eszek,többet mozogtam, és ehhez még szedtem az Energy készítményeit. Választásom a Cytosan-ra
esett,s szedtem még a két nagy kedvencemet:a Flavocel-t és a Fytomineral-t.
 Tavaly találtak a méhemben egy miómát,az egyik orvos azt javasolta,hogy vegyék ki
a méhem,”s ha már fel vagyok nyitva” a petefészkeimet is. A másik orvos azt tanácsolta,hogy járjak sűrűn kontrollra,s ha negatív változás van,akkor végezzék el a műtétet.
 Hála a Jó Istennek , erre az utóbbi orvosra hallgattam. A napokban voltam ellenőrzésen és
nemhogy rosszabbodás nem volt,hanem még a mióma is eltűnt a méhemből. Nagyon köszönöm az Energy termékek feltalálóinak,hogy megúsztam a komoly beavatkozást.

P.Istvánné Debrecen


Találkozás az Energy-vel
Tavaly ősszel ismerkedtem meg az Energy Cég termékeivel. Először saját magamon próbáltam ki a cseppeket és a krémeket.
Lenyűgözött,hogy milyen hamar érezhető a készítmények jótékony hatása.
Termékforgalmazóként felvettem az Energy termékcsaládot cégem repertoárjába, s elkezdtem
ajánlani a gyógyulni vágyóknak. Még a vártnál is jobb a reakció:sorra jönnek hálájukkal ismerőseim,megköszönik,hogy ajánlottam nekik a cseppeket.
Nagyon sok páciensem van, mert az elégedett vásárlók/fogyasztók küldik az embereket.
A sok „hála csoki” már alig fér a fiókomba.
Tóth Ilona, Debrecen


MÉRGES VAGYOK?
- A TERMÉSZET maga a CSODA. Soha nem tökéletlen! A beteg ember nem a Természet valamiféle tőkéletlenségének áldozata ... ! A betegség azt jelenti, hogy letértünk a harmónia útjáról. A zavar információ szinten van. Ma a tudomány költséges technikával kezeli az ember szerveit, testrészeit, a lebetonozott várost, az avarillatú erdőt - holott ez az egész = EGY.
- A tünetek kezelése - "kátyúzás". Ezzel ki van pipálva, de nincs negoldva a feladat. A Természet és az Ember teherbíró képessége véges! Az ember egyre kényelmesebben, ezzel együtt egyre egészségtelenebbül él, így napról napra terheli saját szervezetét és környezettét, az egész Földet.
- A különféle termékeken feltüntetett értékek feladata - a fogyasztó megnyugtatása. De ... !
- A tartósítás vegyi anyagokkal történik. A zöldség, gyümölcs és minden növény a növényvédő szerektől, műtrágyáktól, ill. a levegő szennyezettségétől terhelődik (arzén, ólom, fluor, cink). Az ember szépen lassan (határértéken belül!) töltődik a környezeti ártalmakkal ivóvízből, élelmiszerekből, "rémísztő szépítőkből", gyógyszerekből, tisztítókból, festékekből, kedvtelési vegyi anyagokkal, stb.
- A tünet nem a betegség! Tünet jelentkezik pirosodás, émelygés, kiütés, stb formában, DE ... ki figyel odaflÉs egyszer csak megjelenik a STOP tábla - ÁLLJ! ELÉG! Az immunrendszer sejtvédelme megsérült - allergiák, gyulladások, krónikus betegségek ... MI EZflEz az utolsó csepp a pohárban!
- A nehézfémek, a színező anyagok, a sók, az ízesítők, az aromaanyagok tehetők felelőssé a gyerekek hiperaktivitásáért, tanulási problémák nagy részéért. Dr Feingolt diétás kísérleteti bizonyították, ha az étrendből kikerülnek az adalék anyagok, minimum a felére csökken az agyi terhelés, a hiperaktivitás, a tanulási nehézségek túlnyomó többsége.
- A szennyező anyagok nagy mértékben befolyásolják a kálcium- és vas anyagcserét, ami figyelmetlenné, fáradékonnyá teszi a gyerekeket. A szintetikus ízesítőszerek nyak- és lábérzékenységet, fej- és hasfájást okoznak, növelik a hízási hajlamot, passzivitást eredményez. A vér magas nitrit tartalma fokozza a vetésési esélyt, veszélyezteti a vitamin háztartást.
- Kitűnő segítséget jelent a FYTOMINERÁL és a CYTOSÁN, sőt segítséget jelenthet a DRADS IMUN.
- Lássuk be! A beteg maga a tettes - szennyez, azután kétségbeesetten ítélkezik. A harmónia zavara a tudatban, az információk szintjén áll fenn - a testban "csak" megmutatkozik.
- Cél: az örömteli rácsodálkozó élet. "Vissza kell nyúlnunk a régi időkbe, amikor még teljes EGÉSZ-ként működtünk!" (Issels)
Kreiningerné Ági, egészségvédelmi tanácsadó, Szeged
                                       

A Drags Imun és a Pentagram készítmények kerülnek porondra
Sokan tudják, hogy az Energy készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre.
A homeopátiás készítményekre vonatkozó "szabályok" ezekre a készítményekre is igazak, miszerint legalább előtte-utána fél órával a vízen kívül, egyebet fogyasztani, mentolos fogkrémmel fogat mosni, fém kanálra csepegtetni, vagy megkavarni nem szabad, hiszen a készítmények hatásfokát rontják.
A termékek használatakor növelni kell a folyadék, lehetőleg a víz fogyasztását (információvivő szerepe is van), de a gyógyteák is kitűnő kiegészítői lehetnek az Energy termékeknek.
Közülük a Drags Imun egy bioinformációs készítmény, mely:
- az immunerősítésre , az agy különféle betegségeire, aknéra, onkológiai betegségekre, a csonttal kapcsolatos problémákra, gyulladásokra (elsősorban a szájüregi, garati, gége), vírusos és bakteriális fertőzésekre, a szövetek és bőr, afták, fekélyek helyreállítására használható. Jótékonyan hat gombásodásodásokra, paraziták ellen, az érrendszer és a vér különböző problémáira, a sűrű vért hígítja, vérzésekre, száj- és szájüreg öblítésre, stresszellenes és tonizáló hatása is van,   ...,  és még sok egyéb betegségre, illetve ezeknek megelőzésére szolgálhat.
Ha megelőzésre szeretnénk használni, egészen kis adag is elég lehet belőle, akár napi 3 csepp. Akkut fertőzés esetén 1-3x maximum 10 csepp az ajánlott adagolás. A készítményt használat előtt mindig alaposan fel kell rázni, melyet csepegtethet közvetlenül szájba, nyelv alá, vagy (szénsavmentes ásvány)vízbe is, melynek mennyisége meghatározatlan.
Gyermekeknek, terhes nőknek és szoptatós kismamáknak nem ajánljuk.
Három hét után mindig tartsunk egy hét szünetet!
Bármelyik alapkészítménnyel lehet kombinálni:
- a Vironallal együtt a DragsImun torokfályás,  antibiotikum helyett, bakteriális és vírusos fertőzés, Candida gomba, égési seb, gyulladás, bélbetegségek, Hipofízis daganat, kullancstól származó Lime-kor, rovarcsípés, paraziták, illetve TBC esetén is kiváló.
- a Regalennel való kombinálás esetén például alkalmas akne kezezésére, (migrénes) fejfájásra, hasmenésre, nehézfémek eltávolítására, öv- és pikkelysömörre,  lábszagra, méregtelenítésre, Hepatitiszre, pattanásokra, szemölcsökre, trombózisra és viszketésre is.
- a Renollal való kombinálás esetén segíthet csontvelő, húgyutak gyulladása, ínysorvadás, ízületek, mandula-gyulladás, urulógiai problémák, esetén is.
- a DragsImun és a  Gynex együttes használatakor a cukorbetegség, női folyás, gyomor-fekély, hasnyál-mirigy, illetve hüvely-gyulladás, mióma fennállásánál jelenthet gyógyírt.
- a Korolen és a DragsImun kiegészíti egymást az agyműködésben, agyhártya-gyulladásnál, infarktusnál, érelmeszesedésnél, érgörcsnél, érszűkületnél. hajszál-ereknél, izomgörcsnél, Kemo-terápiánál, Leukémiánál, lábszárfekélynél, sejt-regenerációnál, vérképzésnél, szívbetegségnél, szívritmus szabályozásnál, a szív gyengeségénél és nagyobbodásánál, trombózisnál, visszereknél, amputáció megelőzésénél, Arterio-szklerózisnál egyaránt.
De nem csak a Pentagram készítményekkel szedheti, illetve használhatja együtt, hanem bármely infokozmetikummal, vitalizáló készítménnyel és az egyéb kiegészítő termékekkel is.
Üdvözlettel: Nagy Renáta, Klubvezető, Budapest
 

Miben segítenek az Energy cég készítményei kedvenc háziállatunk élete során?
Amikor hozzánk kerül 6-8 hetesen egy kiskutya, még nem érezzük át igazán, hogy mennyire rajtunk múlik az ő további sorsa. Azzal, hogy magunkhoz fogadtuk, felelősséggel tartozunk érte. Mint ahogy azért is, hogy mellette legyünk, ha kölyökkorában valami kárt tesz dolgainkban, (ekkor gondoljuk végig, hogy mindig a gazdi a hibás) vagy éppen szomorú, vagy talán beteg. Az Energy termékei kiválóan segítenek születésüktől fogva sok-sok problémára, melyeket most szeretnék megosztani minden Gazdi számára.
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy kedvencünket minden esetben vigyük el állatorvoshoz, ha valami szokatlan, vagy viselkedésben a megszokottól eltérő módon cselekszik.
A szüleitől, és testvéreitől való elszakításkor, vagyis az első napokban csöpögtessünk az ivóvizébe 1-2 csepp Vironalt, hogy könnyebb legyen számára az elengedés. Fizikailag segíthet abban, hogy ha hűvösebb helyen tartjuk, mint ezelőtt volt, nem fog megfázni sem, és egyben elkezdődik az immunerősítés folyamata is. Nem borul fel az emésztése, ha tudjuk milyen fajta tápot kapott eddig, illetve tájékozódunk róla, hogy már mit evett, és mit nem. Fontos ez az időszak, hiszen most „formázódik” meg a gyomra.  Figyeljünk arra, hogy ne vigyük más kutya közelébe, amíg meg nem kapta az utolsó oltását, mert ilyenkor még könnyen elkaphat különböző vírusokat, vagy fertőzéseket. A féreghajtás különösen fontos, (a későbbiekben negyedévente), főleg, ha velünk lakik a kedvenc.  A különböző fajtájú gyógyszereket nem helyettesíti, de kiegészítheti a Vironal, a Regalen, és a Cytosan is. Ugyanezeket a készítményeket használhatjuk allergiás kutyák esetében is. A Regalen remekül segíthet még az emésztésében, ami mellett a kefir is kiválóan használható. Ilyenkor kis adagokat adjunk inkább többször. Hogy melyik a legjobb neki, abban segít a kutyánk. Az állatok rendelkeznek egy ún. 7. érzékkel, mely szerint tudják mi a jó nekik. Tehát, ha valamelyik szert nem akarja bevenni, nem kell erőltetnünk. Nem kell félnünk attól, hogy sokat adunk belőle, túladagolni egyébként sem lehet. Bízzunk a kutyánkban, majd segít nekünk!
Amíg nem éri el végleges méretét, gyorsan fejlődik, a csontjai rohamosan nőnek. Ezért fontos, hogy gondoskodjunk megfelelő ásványi anyag, és vitamin szükségletéről, melyben segít a Fytominerál és a Flavocel is. Ha lábát megvágja, kenhetünk rá Drags Imunt, vagy Piedin krémet, melyek egyébként segíthetnek különböző, akár a szájban, vagy a száj körül lévő gombásodás esetén is.
 Az idő múlásával fogkő alakulhat ki fogukon, melynek segítségében megtaláljuk az Energy készítményei között a három fajta fogkrémet: a Diamantot, a Silixet, és a Balsamiot. Mivel nincs erős mentolos íze, kutyánk számára nem kellemetlen használni. Ha fogínysorvadás lépne fel, nyugodtan ecseteljük DragsImunnal, melyet ilyenkor belsőleg is alkalmazhatunk.
Ha felfázik, melynek egyik jele a vizeletének narancssárgás-pirosos elváltozása, máris elkezdhetjük a Renol adagolását. Nagyméretű, és arra hajlamos kutyusoknak segíthet a Diszplázia megelőzésében, (erre alkalmas a Cytosan kapszula is) és mivel egyre több vese problémás ebről hallani, nem árt, ha évente egy-két alkalommal megerősítjük az itt található energiapályáját.
Ha szuka kutyusunk van, kb. 1 éves kórtól, nagyjából félévente „tüzelés” nehezíti meg életü(n)ket. Ha ilyenkor Gynexet adunk, gyorsabb, nyugalmasabb lefolyásnak lehetünk tanúi. Cukorbetegség esetén is bizonyított a jótékony hatása. Ilyen esetben kiegészíthetjük a Fytominerál folyamatos használatával.  Meglepő eredményeket tapasztalhatunk.
Ha kutyánk huzamosabb ideje nyughatatlannak látszik, vagy folyamatosan liheg, kapkodja a levegőt, adjunk neki Korolent. Ez megnyugtatja. Az epilepsziás kutyáknál is ez a készítmény válhat be a Gazdik reményeként.
Ha nyirokcsomó nagyobbodásáról, vagy tokosodásról szerzünk tudomást, kívülről kenhetjük a Droserin, vagy a Cytovital krémmel. Segíthet a növekedés meggátolásában, vagy akár vissza is fordíthatja a folyamatot.
A kutyáik egyik legnagyobb ellensége tavasztól-őszig, a természetben megtalálható növény: a toklász. Fontos, hogy hosszú szőrű, nagy fülű kedvencünket folyamatosan ellenőrizzük. Sajnos a többi kutyusban is találhatunk, bár az esélye kisebb. Ha még időben észrevettük, és még nincs szükség orvosi segítségre, távolítsuk el azt, majd kenjük be a helyét Audironnal. Természetes fertőtlenítő, gyulladás-gátló és csökkentő hatása van. Megelőzhetjük vele a gennyesedést.  Ha a hallójáratba került, huzamosabb ideig is használhatjuk.
Ha az erdőben, vagy annak közelében kirándulunk, figyelmesen nézzük át kedvencünk testét is, (különösen a hajlatokban) mert ilyenkor megbújhat benne egy-egy kullancs. Érdemes ilyen esetben megelőző intézkedéseket tenni, pl. az állatpatikákban kaphatóak különféle termékek, melyek a bolhák és kullancsok riasztószere. Ha ennek ellenére mégis bekövetkezne ez a kellemetlen esemény, ne essünk kétségbe! Ha tudjuk, távolítsuk el magunk, ha pedig képtelenek vagyunk rá, forduljunk állatorvoshoz. Adjunk neki Vironalt és DragsImunt, ami segíthet a kullancstól elkapott Lime-kór megelőzésében, illetve kezelésében.
 Bármely állat problémáira használhatók az Energy készítményei. Alkalmazásuk, kombinálásuk ugyanaz, mint az embereknél. Mivel az ő életfolyamatuk eltérő, általában gyorsabb a miénknél, illetve adódhatnak némi súlykülönbségek is, így ennek megfelelően adagoljuk a termékeket.
Azonban egy lényeges momentumot nem szabad elfelejtenünk soha. A legszebb dolog, amit neki is megadhatunk: a szeretet. Ha ebben nincs hiány, akkor egy életerős, egészséges, vidám, és hűséges társat tudhatunk magunk mellett. Ezt kívánom minden Gazdinak!
Üdvözlettel:Nagy Renáta, Klubvezető, Budapest


Az Energy termékek régi fogyasztója és tisztelője vagyok!
A termékek hatékonysága több évi fogyasztás után még mindig tudnak kellemes meglepetéseket okozni. Ezt szeretném megosztani írásommal, Klubtársaimmal.
A jobb kezem középső ujján a körömház fölött lett egy fehér dudoros kinövés. Azt hittem, hogy megszúrtam valamivel a kertben, bár nem fájt de folyamatosan nőtt.
Megmutattam bőrgyógyásznak, aki elküldött vele a sebészetre. Ott közölték, hogy ez ízületi kinövés, de ha zavar menjek vele a reumatológiára, de ha zavar menjek az ortopédiára, és ott műtéttel eltávolítják.
Innentől nem mentem sehová.
Nyár végén a pajzsmirigyem miatt elkezdtem egy Gynex kúrát és használtam a Cytovital krémet is, amivel az ízületi kinövést is bekentem esténként, és egy kicsit masszíroztam. A dudor az ujjamon napról-napra kisebb lett, szinte éreztem, ahogy a krém hatására húzódik vissza a dudor.
Három hét alatt teljesen eltűnt az ujjamról a dudor, és azóta sem jött vissza.
Miután én az elemek közül a Levegő jegyhez tartozom, mivel az asztrológiai jegyem Vízöntő, így a Gynex rám igen intenzíven és jótékonyan hat.
Saját tapasztatommal tudom megerősíteni Dr. Czimeth István filozófia docens, 2004. 05. 29-én az Energy Napon megtartott előadásában elmondottakat, hogy: „a termékek minden emberre másképpen hatnak”.
Ezúton köszönöm az Energy Klub Vezetőinek, hogy szervezett előadásaikkal segítik a klubtagok ismereteit, mert a termékek sokoldalúságát csak folyamatos tanulással lehet egyre jobban megismerni és eredményesen alkalmazni.
Tisztelettel:
Gálné Berliner Éva, Energy Tanácsadó


Az Energy bioinformációs fogkrémei
A napokban  kedves barátommal találkoztam. Elmesélte hogy éppen fogorvostól jött és hála az Energy fogkrémeknek, semmilyen beavatkozást nem kellett végezni nála. Az orvosa meglepetten közölte, hogy még fogköve sincs. Zárójelben jegyzem meg, hogy a fogkő eltávolítása sem egy kellemes dolog. Ezen felbátorodva én is bejelentkeztem a doktornőmhöz. Amikor megérkeztem a váróterembe, meghallottam a furó jellegzetes hangját, rögtön  görcsbe szorult a gyomrom. A fogorvosi székbe reménykedve szálltam be és boldogan szálltam ki, mert minden rendben volt. A Silix-et, a Diamant-ot és a Balsamió fogkrémet felváltva használjuk a párommal. A három fogkrém hónapokig elég és nem elhanyagolandó, hogy mennyi fogászati költséget spórolunk meg.
Kovácsné Ambrus Imola, Energy Klubvezető, Debrecen


Tisztelt  ENERGY Szerkesztőség!
Abból az alkalomból ragadtam tollat, hogy kifejezzem hálámat a Regalen nevű termékük gyógynövényeit termelőknek, a kísérletek munkatársainak, orvosaiknak, a készítmény előállítóinak, tanácsadóiknak és forgalmazóiknak.
A történetem a következő:
Tavaly decemberben a jobb szememen szürke hályog alakult ki, amit megpróbáltam Antikataraktikum (DE) cseppel visszaoldani. Ez azonban nem sikerült dacára annak, hogy az elmúlt 10 év során 23 barátomon tudtam vele segíteni.
Ezután testgyertyával próbálkoztam, de mint kiderült előrehaladott állapotú volt, így a szürke hályogot inkább megérlelte, azaz operálhatóvá tette. (Azonban 6 kg fogytam).
De nem adtam fel, ekkor került a Regalen , -amelynek gyógynövényei epe-és májtisztító hatásúak-, a látókörömbe, mivel augusztusban már a bal szemem is látásvesztett lett. Természetesen, hogy a műtétet elkerüljem a lehető legnagyobb dózisban vettem be, 3x9 cseppet. Az üveg szuszpenzió 2 hónapig tartott. (Ugyanis a szem betegsége a máj tisztátlansága.)
A szemre lerakodott tisztátalanság sajnos már nem tudott reverzibilissé válni, azonban két hónap alatt 12 kg fogytam
S ez egy nem várt, előre nem belátható és így nem remélt többlethatás jelentkezett.
Bár a szemeim műtétét nem kerülhettem el, de mindezt 18 kg-mal könnyebben és annak tudatában folytattam le, hogy mindent elkövettem.
Mivel vegyészmérnök és természetgyógyász is vagyok, a fenti jelenségre a következő magyarázattal szolgálhatok.
Az epe-máj kitisztítása után a máj epe termelése növekedett, így több zsírt tudott elégetni, ami a testtömegem „elolvadásában” nyilvánult meg. Mivel a felhalmozott zsírfeleslegtől szabadultam meg, ez kb. 25 cm-es méretcsökkenést okozott.
A Természet vegykonyhájában ez ilyen egyszerű…..
És még csak nem is diétáztam!!!
Kívánok Mindenkinek hasonló örömöket, mert a nadrággumikat 20-25 cm-rel bevenni igencsak örömteli esti foglalatoskodás.
Most kezdtem el a második üveget, melynek elfogyasztása után ismét jelentkezem.
Dr. Székely Éva, Budapest


A pánikbetegségről
Azok az emberek akik állandóan a legrosszabbra számítanak időről, időre átélik a szorongás érzését. Egyeseknél azonban a szorongás olyan súlyos tünetekkel jár amelyek már rontják a mindennapi iskolai vagy munkahelyi teljesítményt, megnehezítik a baráti és egyéb szociális kapcsolatok fenntartását. Ezek a bénító erejű szorongások pánikrohamokba, illetve pánikbetegségbe mehetnek át. Leggyakrabban a serdülőkor végén, vagy a korai felnőtt korban (főleg diákoknál)  jelentkeznek először.
A pánikroham tünetei
A tünetek hirtelen alakulnak ki, általában néhány perc és egy óra közötti időtartamig tart.
Jellemző rájuk:  -  erős félelem vagy diszkomfortérzés
                        -  szapora szívverés
                        -  vérnyomás emelkedés
                        -  remegés, izzadás
                        -  légszomj, fulladásérzés
                        -  mellkasi fájdalom
                        -  émelygés, hányiger
                        -  szédülés, ájulásérzés
                        -  a realitás érzésének elvesztése
                        -  halálfélelem
                        -  zsibbadás, bizsergés
                        -  hőhullámok, vagy hidegrázás
 
Ha a fent említett tünetek közül legalább négy megfigyelhető nagy valószínűséggel pánikbetegségről beszélünk.
 
Az ENERGY készítmények közül figyelmükbe ajánlom a RENOLT - mellyel a vese meridiánját erősítjük és így közvetve az idegrendszert. Fél liter vízbe néhány cseppet adagolva egész nap kortyolgatva 21-szeri felrázás után.
Három heti szedés után a STIMARÁLT kezdjük el adagolni szintén óvatosan hasonló módon. Az esti pihenést és a mély REM fázisú alvást a KOROLEN fogja biztosítani. (szintén óvatosan 1-3 csepp töményen)
Az idegrendszer erősítéséhez FYTOMINERÁL-t és a gyógyszertárakban kapható MILGAMMA-N-t szükséges szedni, amely B 12 vitamin tartalmánál fogva nagymértékben hozzájárul a gyógyuláshoz.
Ha a fent felsorolt készítmények nem hoznak megnyugtató javulást, keressék fel orvosaikat.
Senki ne felejtse el, hogy a test-lélek-szellem harmóniája biztosítja csak a teljes gyógyulást. 
Mészáros Márta, Energy Klubvezető, gyógyszertári analitikus, Szeged


Két év tapasztalata
Két év tapasztalata alapján úgy érzem, hogy reális képet tudok leírni az Energy termékekről. Komplex problémáim (memóriazavar, bizonytalan rosszullétek) 2001 évben kezdődtek. Hónapokon keresztül a problémák hátterében a túlfeszített munkát, kevés pihenést, a napi 6-7 órás számítógépes munkavégzést gyanítottam. 2001 év őszén egyensúlyzavarom ismétlődött és erősödött. Hoszabb, rövidebb helybenállás alkalmával egyre gyakrabban volt olyan érzésem, hogy balra billentem és korrigálnom kellett. Kivizsgálásom ebben az időben több irányban elkezdődött. 2002. január 10.-én elvégzett koponya CT „Suprasellatis menigeomat” elváltozást mutatott ki. A daganat körbefonta a szemideget és a szemem felé kúszott le. Az operáció elkerülhetetlen volt. Kivizsgálásom kezdetekor ismerkedtem meg az Energy termékekkel egy előadás keretében. Az előadás és a termék nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de mint minden újat és ismeretlent fenntartással fogadtam. Ez alkalommal még nem volt bátorságom a kipróbáláshoz. Az említett bemutatón részt vett egy 60-65 év körüli hölgy, aki nagyfokú, szinte elviselhetetlen izületi fájdalmai miatt csak nagy nehézségek árán volt képes az előadáson megjelenni, támbottal járt. Ő kipróbálta a terméket. Két hónap elteltével, a következő előadáson mindenki örömmel tapasztalta, hogy az említett hölgy bot nélkül, minimális fájdalmakkal tud mozogni. Arca nyugodtságot, kiegyensúlyozottságot sugárzott, megszépült. Örömmel újságolta, hogy már kerékpározik is. E nagyfokú, pozitív változás láttán eldöntöttem, a Pentagram alaptermékeit kipróbálom, a Korolennel kezdtem. Rendszeres szedés után már az első 1-2 hétben pozitív változást tapasztaltam. Nagyfokú fáradságérzetem csökkent, lelkileg stabilabb lettem. Könnyebb volt a problémám feldolgozása, családtagjaimat én nyugtatgattam. 2002. február 25-én eltávolították a daganatot. Lábadozásom és gyógyulásom ideje alatt sem hagytam abba a termék szedését sőt, kiegészítettem a Ruticelit krémmel. Nagyon vékonyan a műtéti területre kentem és kb. 1 hetes használat után a szemöldököm feletti 7 cm-es heg kezdett vékonyodni, befelé fordulni. Ma már, aki nem tudja, hogy koponyaműtétem volt, nem is veszi észre. A daganat ugyan érintette a szemideget, de a vakság még nem következett be. Műtét után is rendszeres orvosi ellenőrzés alatt álltam. 2002. november 20-án a koponya CT ismét megtörtént. A CT a daganat kiújulását mutatta: „…8 mm-es recidiva, a kontrasztanyagot halmozottan tartalmazza…”. Ezt követően a Cytosant, a Vironalt és a Korolent 3X szedtem naponta, nagyon sok folyadékbevitellel. 2002. december 20-ai MRI vizsgálat eredénye: „…recidiva nem észlelhető…”. Évente két alkalommal ezt a kúrát megismétlem, de az átmeneti időszakban sem hagyom abba a termékek szedését, szigorúan betartva a szünetet, és a napi 2-2,5 l folyadék bevitelét. A közérzetem jó, nagyfokú fáradságom megszűnt, teherbíró képességem megnőtt sőt, ami számomra és a családom számára is nagyon meglepő, ősz hajszálaim folyamatosan színesednek, közelítik az eredeti hajszínt.
Köszönetemet fejezem ki a feltalálónak és nem utolsó sorban Kántor Lászlóné Mariannak, aki megismertette és megszerettette velem a termékeket!
Kiss Józsefné


„Családi Kör”
Az Energy termékeket egész családom gyógyítására  előszeretettel használom.
Anyukámnak igen sok betegsége, problémája volt. Azért írom hogy volt, mert 3 és fél éve, amióta az Energy termékeket használja, szinte visszajött régi egészsége, ereje. Szóval, édesanyámnak 2 nőgyógyászati műtétje is volt. 1970-ben egy méhen kívüli terhesség, majd 1972-ben petefészek daganat miatt műtötték. A petefészek összedolgozott a pajzsmirigy hormonokkal, és ennek következtében 1984-ben a debreceni klinikán pajzsmirigyre is meg kellett műteni.A műtétek után sem szűntek meg a problémák, sőt még a klimaxos tünetcsoport is hozzáadódott, így állandóan a nőgyógyászatra járt, és szedte az újabb és újabb gyógyszereket.Én 3 és fél éve ismertem meg az Energy termékeket,. Szponzorom tartott is egy családi tanácsadást, ahol a jó ismerősök is jelen voltak, és a Gynex szedését javasolta anyukámnak., /-akkor még a szirup volt forgalomban-/  naponta 3-szor egy kiskanálnyit szedett. Hatása nagyon gyorsan, szinte napokon belül érződött, és 3 üveg Gynextől teljesen rendeződött minden probléma.Mivel szívbetegsége is volt, a második üveg Gynex után a Korolent is közbeiktattuk, melyből 2 üveggel szedett be, a kúrát a Vironállal folytattuk, és az Energy lassan felváltotta a gyógyszerek zömét. Ma már sokkal jobb a közérzete, nincsenek fájdalmai, úgy érzi megfiatalodott.
Nagyon hálás az Energy termékek feltalálójának és a cég Magyarországi  képviseletének, hogy lehetővé tették, e csodálatos termékek használatát. Két kislányom van, 8 és 12 évesek. A Vironál nálunk egy gyors elsősegély termék. Ősztől tavaszig a porondon szerepel, naponta 2-szer 2-3 cseppel adagolom. Különösen a kisebb lányom volt nagyon beteges, az óvodában minden vírust elkapott,  így szinte alig járt oviba.. Amióta a Vironált adagolom Neki, folyamatosan jár a közösségbe, és annyira megerősödött, hogy legfeljebb néha van egy kis megfázása, de láz nélkül. Leginkább a fülére érzékeny, gyakran fáj a füle, ilyenkor egyetlen alkalommal cseppentek bele Audiront, és máris megszűnik a fájdalom, és az is egyre ritkábban fordul elő.
Az idén nyáron viszont a strandon összeszedett valami húgyúti fertőzést, a vizelete véres és gennyes volt. Elkezdtem adagolni a Vironált napi 2-szer 3 csepp, és a Renolt 1-szer 3 cseppel, és 1 hét múlva a kontrol teljesen negatív volt.
Az elmúlt 3 és fél év alatt, szinte minden készítményt használtam családi körben, és valamennyivel nagyon meg vagyok elégedve.
Én csak ajánlani tudom másoknak is, és köszönöm, hogy életünket megkönnyítette.
CZIKORÁNÉ Sz. Zsuzsa ,Nagybarca (Kazincbarcika)

Hasznos tudnivalók a sárgaság okairól
A sárgaság többféle okból alakulhat ki. Oka lehet: a mellékvesekéreg hormontermelő működésének csökkenése, a máj, az epe, a vérképző szervek és a hasnyálmirigy bizonyos működési zavara. A máj a test legnagyobb mirigye, a hasüreg jobb felső részében a rekeszizom kupolája alatt helyezkedik el. Két lebenye közül a jobb oldali jóval nagyobb és átnyúlik a bal bordaív alá. Az epehólyag a máj alsó felszínén elhelyezkedő 10 cm hosszú körte alakú képződmény, amely összenőtt a máj állományával. Kivezető csöve együtt fut a máj csövével és a patkóbélbe nyílik. A máj kb. 3/4 l májepét termel, mely az epehólyagban 1/10-besűrűsödik, és nyúlós, barnászöld hólyag epe alakul ki belőle. A máj az epetermelésen kívül fontos anyagcsere és méregtelenítő feladatokat lát el. Glykogén alakjában raktározza a szőlőcukrot, részt vesz zsírok képzésében és lebontásában, az aminosavak átalakítását, a fehérjék szintetizálását végzi. A haemoglobin lebontásával bilirubint képez (ez a vegyület a vér piros festék anyagából a hemoglobinból bomlik le, melyből biliverdin képződik (zöld színű), majd a bilirubin. A bilirubin a szervezetünk egyik fontos védelmi anyaga, mely antioxidáns hatású. Segít a szervezetben képződő rákkeltő, szabad gyökök lekötésében. Amíg a bilirubin termelődése és kiválasztása között teljes az összhang, nincs semmi baj, ha azonban több bilirubin termelődik, vagy a megszokottnál kevesebb választódik ki, emelkedik a vér bilirubin szintje és előbb csak a szem kötőhártyája, majd a bőr teljes felületén sárgaság lép fel. A májsejtek bilirubin felvevő kapacitása korlátozott, így hiába keletkezik több bilirubin a vérben, a máj nem tud vele foglalkozni. A májban még be nem került bilirubin az ún. nem konjugált, nem kötött bilirubin. Labor módszerekkel megkülönböztethető a májban járt és kötőfehérjével kapcsolódott bilirubin. A diagnózis szempontjából fontos, hogy a baj oka a vérképző szervekben, a májban, vagy az epében keresendő. Epeút elzáródás, esetleg májsejtek pusztulásával járó megbetegedések esetében vagy mechanikus gátja van az epe elfolyásának, vagy annyira sérül a májsejtek közötti, egyébként szoros kapcsolat, hogy az ott képződött bilirubin közvetlenül bejut a vérbe. Ez a fajta bilirubin már járt a májban, tehát kötött, konjugált bilirubin,- ennek tünete ismét sárgaság. Az epeutak elzáródása lehetséges májon belül és a májon kívül is. A májon kívüli epeút elzáródás leggyakoribb oka az epekő, mely műtéttel eltávolítható. Májon belüli epút elzáródást okozhat pl. májdaganat. A fenti kórkép megkülönböztetésére a vizeletben meghatározott urobilinogén (mely a bilirubin további bomlásterméke) vizsgálatot végzik. A májon kívüli epeút elzáródásakor ez a vegyület nem mutatható ki. Az esetleges komoly májbetegségek során egészen sötétbarnára színezi a vizeletet, a székletet pedig agyagszürkére. A fenti jelenség magyarázata az entero-hepatikus körforgás. Az entero a belet, a hepatikus pedig a májbélit jelenti. A körforgás közben a májban képződött bilirubin az epevezetéken keresztül bélbe kerül, ahol tovább bomlik urobilinogénre és szterko-bilinogénre. Utóbbi a bélrendszerben szaporodva adja a széklet jellegzetes színét. Amíg az urobilinogén visszaszívódik a bélből, egyrésze közvetlenül a vizeletbe, másik része viszont a májba jut. Ez az oka annak, hogy teljes, májon kívüli epeút elzáródás során nem jut bilirubin a székletbe, így abból urobilinogén nem tud képződni, és így a vizeletben sem jelenik meg. A hasnyálmirigy bizonyos megbetegedései szintén a sárgaság kialakulásához vezetnek. Ennek hátterében az az egyszerű mechanikai tény áll, hogy a közös epevezeték és a hasnyálmirigy kivezetőcsöve egyazon nyíláson át jut a vékonybélbe. Láthatjuk tehát, hogy milyen tökéletes összhangban kell működnie a vérképző szerveknek, májnak, epének és a hasnyálmirigynek, bélrendszernek és a veséknek ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. Ehhez óriási segítséget nyújtanak az Energy készítmények, különösen a Regalen és a Gynex amelyeket szisztematikusan adagolva visszaállíthatjuk szervezetünk harmonikus működését.
Mészáros Márta, gyógyszertári analitikus, reflexológus


„Széljegyzet”
Kissé bizonytalan voltam a címadásban, mert érzésekről szeretnék írni. Érzésekről, amiket nehéz úgy leírni, hogy az olvasóban is hasonló gondolatokat indukáljon, vagy legalábbis kiérezze belőle az őszinteséget. Ha költő lennék talán művészi eszközökkel meg tudnám oldani, de nem vagyok az. Én „csupán” egy ENERGY tanácsadó vagyok, és kimerem jelenteni, hogy büszke vagyok arra, hogy az lehetek.
Várgesztes. – Rendezvény a vezető munkatársaknak. Milyen emlékekkel is jöttem el onnanflA hovatartozás érzésével. Azzal az érzéssel, hogy minden segítséget megkaphatok a vezetőktől, akik munkájukkal, hozzáállásukkal már korábban kivívták bennem a megbecsülést. És ez nem véletlenül van így. Meg vagyok győződve arról, hogy az ENERGY termékei olyan magas szintűek mind fizikai, - mind - spirituális szempontból, hogy csak a jót, a minőségit, és a pozitívat tűrik meg maguk körül.
...és szintén Várgesztes... – Csöng a telefonom. Egy anyuka hívott fel éppen. Mintegy 3 hónapja voltak nálam. Hozta magával a 10 év körüli kislányát, akinek szép arcán, nyakán, kezein számtalan szemölcs éktelenkedett, és az eddigi kezelések nem mutattak eredményt.  Látszott az anyuka szemében a kétségbeesés. Vironált ajánlottam, és kívülről Audiront ecsetelésre. Majd Drags Imun-t  külsőleg belsőleg, életkorának megfelelő adagolással.
A telefonon keresztül hallom az anyuka megnyugodott, hálás hangját: - Képzeljem, nincs a gyereken egyetlen szemölcs sem.
Lehet a fentiekhez még bármit hozzáfűzni?
Fitos Sándor, Klubvezető, Nyíregyháza

Kúra
Tapasztalataimat az Energy termékekkel kapcsolatban szeretném megosztani másokkal is. Az Energy termékek egy Isten adta csoda, amelynek gyógyító hatását felelőtlenség nem kihasználni. Ugyanis minden testi betegség addig áll fönn, amíg a lelki okok meg nem szűnnek. No de míg meg nem oldjuk a  „lélek" problémáját, addig sem föltétlen kell szenvednünk, mert az Energy termékek úgy szolgálnak minket, „mint egy mankó a törött láb tehermentesítése céljából" . Ezzel a hasonlattal tudnám e csodálatos termékeket jellemezni. Rengeteg pozitív példával tudok szolgálni, ami gyógyulást hozott, de csak abban az esetben, ha a beteg betartja a termékek szedésével kapcsolatos javaslataimat. Ugyanis nagyon sokan a gyógyulást máról-holnapra várják.  Ami nem így van, mivel a betegségek kialakulása sem máról-holnapra történik.A gyógyulás érdekében jól jön még ha a beteg tényleg meg akar gyógyulni:
•    Van hite, hogy meg is fog gyógyulni, ez már fél siker.
•    Türelem önmagával szemben, hogy kivárja a gyógyulását
Összegezve:
•    GYÓGYULNI  AKARÁS
•    HIT, REMÉNY, SZERETET
•    TÜRELEM
•    plusz még az ENERGY TERMÉKEK
és akár betegségek nélkül is leélhetnénk életünket. Ez csak rajtunk múlik és egy jó tanácsadón.
Most már rátérek egy-két példára is, kissé hosszúra nyúlt a bevezetőm után.
Föltétlen fontosnak tartottam ezeket a témákat pár mondatban foglalni.
Égési sérülés:  Az égett bőrfelületre 3 csepp Vironál, majd 1 óra elteltével 3 csepp Audiron.
Ezt addig ismételjük, míg a fájdalom meg nem szűnik. Utána már csak Audironnal kenjük be.
Heg nélkül és nagyon rövid idő alatt meggyógyul az égett bőr. Ez a mennyiség 5 cm. Átmérőjű égett felületre érvényes.
Méregtelenítéseket úgy kezdem, hogy a kúra előtt 1 üveg Fytominerált adok. Utána jöhet bármelyik alaptermék. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlom /Túlpörögnek tőle/.
Magas vérnyomás    / -vese eredetű, párkapcsolati probléma

1  hónap        3x2 csepp Renol        Vérnyomás     200 / 82-90
2  hónap        3x3 csepp Renol
2. hónap        3x2 csepp Vironál        Vérnyomás     150 / 80-90
3. hónap        3x3 csepp Renol
3. hónap        3x3 csepp Vironál        Vérnyomás 140 / 80-90
   3x2 Magne B6  vitaminnal rásegíthetünk ha a végtagok dagadtak /vizesek/
De csak ha vizesedés lép föl, egyébként nem kell szedni semmi mást, csak a cseppeket.
4. hónap        3x2 csepp Renol
4. hónap        3x3 csepp Vironál        Vérnyomás 130 / 80
5. hónap        3x2 csepp Renol
5. hónap        3x2 csepp Vironál
6. hónap    1. hét     4 csepp Renol
        2. hét     4 csepp Vironál
        3. hét     4 csepp Renol
        4. hét     4 csepp Vironál
7.     hónap felváltva, mint az előbbiekben 2 - 2 csepp Renol - Vironállal
8.     hónap (ugyanúgy mint a 7. Hónap) Emlékeztetőül kell szedni a cseppeket.A cseppek adagja egyébként változhat.Két betegem gyógyult meg 3 hónap alatt a 20 éve tartó magas várnyomásából.
Oraveczné Szépe Ilona, Kazincbarcika


 ...úgy is, mint használó...
Hosszú évek óta foglalkozom  természetes gyógymódokkal, gyógynövényes készítményekkel, de ilyen termékekkel mint az Energy még nem találkoztam.
Korábban csak álmaimban fordult elő, és hihetetlen, hogy az álomból valóság lett: egyetlen termékkel testi, lelki, szellemi szintű gyógyítás,  mely az egészség alapfeltétele. Nálam a gyógyszereket már évek óta felváltották a gyógynövények, a házi patikámban csak lázcsillapító gyógyszer található, ezen kívül az Energy termékek úgy megelőzésre, mint gyógyításra. A kézitáskámból soha nem hiányzik az elsősegély készletem: az Energy krémek, az Audiron és Spiron. Valamennyit alkalmaztam már gyors segítségre: A Droserin arc ill. homloküreg-gyulladásnál az egész arcot bekenve, szinte azonnal megszüntette a feszítő érzést és fájdalmat, de láz esetén is segített. A Protektin gyomorrontásnál, puffadásnál: a máj és gyomor környék bekenésével segített, az Artrin igen gyors és hatásos fájdalomcsillapító, még fogfájásnál is használható: az arcra kentem a fájó fognál, de bármilyen fájdalomnál hatásos.  A  Cytovitált égési sérülésnél alkalmaztam, a Ruticelitet  aranyérnél. Az a tapasztalatom, hogy a krémeket nem nagyon vásárolják meg, csak az alapterméket, pedig ha külsőleg és belsőleg egyszerre kezeljük a problémát, többszörös hatást érünk el. Az Audiront fülfájásnál, fülbe cseppentve és kívülről a fül környékét bekenve, valamint nagyon hatásos volt „kisírt szemre”  vagy allergia miatt kipirosodott szemnél: szemhéjra kenve,  gyorsan megszüntette a pirosságot. A Spiron ájulásnál vizsgázott igen jó eredménnyel, de fertőtlenítésre is kiváló kisebb sérüléseknél. Tehát nélkülözhetetlennek tartom e készítményeket a kézitáskámban, és egy bizonyos biztonságérzetet adnak, hogy fel vagyok készülve nem várt eseményekre is. Környezetemben nem titkoltam soha, hogy mivel foglalkozom, így nagy  örömömre szolgál, hogy igen sokan fordulnak hozzám, ha egészségügyi promlémájuk van úgy  az otthonomban, mint a munkahelyemen.
Egy alkalommal az egyik kollégának munkavégzés közben nagyon összehúzta a görcs a jobb kezét, mely nagy fájdalommal járt, és nem akart oldódni, ezért gyorsan bejött hozzám az irodába, és kérdezte, tudok-e erre adni Neki valamit. Máris készítettem Neki az Artrinból tiszta vízzel egy híg kencét, és a kezét bekentem vele. 10 perccel később hívott telefonon, hogy tudok-e Neki hozni ilyen csodaszert, mert gyakran volt ilyen esete és sok mindent kipróbált már rá, de eddig még ilyen gyors és hathatós segítséget nem kapott.
Így van ez rendjén, és én nagyon nagy hálával gondolok minden alkalommal e termékek feltalálójára és a Hungary Energy KFT  vezetőire, hogy e termékekkel életünket könnyebbé, egészségesebbé teszik .
Köszönet érte:  Jakab Zoltánné, Kazincbarcika


Csilla esete:
2004. 04. 11-én úgy jött haza a lányom az iskolából, hogy fájt a feje, a hasa, hányingere volt. Diétáztatással másnap iskolába ment, bár a tornaóra alól felmentést kért.Másnapra nem volt semmi baja. Egy hónappal később, pontosabban 2004. 05. 26-án az egyik osztálytársnője kísérte haza azzal, hogy a gyerek nagyon rosszul érzi magát, és fal fehér. Fáj a hasa, hányingere van, és szédül. Lefektettem, kekszet adtam neki, és pihent. Annyira panaszkodott a hasfájásra, hogy gondoltam, ezt már lássa az orvos, azonban indulásra a kislány elhányta magát. Elvittem a körzeti orvoshoz, ahol azt mondta az egyik helyettes orvos, hogy a gyerek – úgy néz ki – nagylány lesz, és ezért lépett fel ez a probléma. Daedelont adott a gyereknek, és másnapra elküldte a gyereklány rendelésre, ahol azt mondta az orvosnak nem nevezhető nőszemély, hogy ez nem nőgyógyászati gond, valami más. Másnap nem ment iskolába, pihent. Harmadnapra minden rendbejött, nem fájt semmije. Bné-nek, aki engem már segített a problémáimban néhány hete, elmondtam a felmerült problémát. Kértem a segítségét a gond megoldásában, és az ő tesztelése alapján a húgyhólyag gyulladása jött ki, nem nőgyógyászati probléma. Azt ajánlotta, adjak a gyereknek sok C-vitamint, A-vitamint, valamint a tesztelés a Renol készítményt hozta ki a probléma megoldására. Az ajánlott Renol cseppnek a szedése, napi 2*3 csepp volt. A kúrát 2004. 06. 01-én kezdtük és 06. 15-én ért véget az első „futam”. Körülbelül egy hét pihenés után folytattuk, tehát 2004. 06. 25-től 2004. 07. 09-ig tartott a második alkalom. A kúra vége külföldön ért véget. Hazaérkezésünket követően ismételten felvettem a kapcsolatot Bné-vel, aki örömmel értesített, hogy a kislány ellenőrzött tesztelése a 2*3 hét szedés után már teljesen gyógyult jelzést mutatott. Amit az is megerősít, hogy a kislány teljesen panaszmentes, és a kúra ideje alatt is az volt. A kúra óta sem jelentkezett egyetlen egy alkalommal sem a rosszullét és az ezzel járó kellemetlenség.
A másik problémája már iskolakezdéskor (első osztályos korában) kezdődött. (Most 13 éves a gyerek). A jobb kezén, a csukló és a hüvelykujj közötti részen a bőre kisebesedett, szinte szétnyílt. A bőrgyógyászhoz éveken keresztül, számtalan alkalommal vittük, minden alkalommal más és más készítményt adott neki, azonban javulás egyiknél sem következett be.
Bné javasolta a Ruticellit krém napi kétszeri-háromszori használatát. Körülbelül két havi kenegetés után a gyermek keze teljesen sima volt, mintha nem is lett volna semmi baja sem.
/Irénke néni/


Hogyan „kúráltam ki” egy egyiptomit az Energy segítségével
Az idei szabadságon részt vettem egy tizenöt napos társasutazáson Egyiptomban. Szerencsénk volt az Adly nevű kiváló idegenvezetőnkkel, aki százszázalékosan nekünk szentelte magát. Az egyik nap azonban nagyon szomorú, levert hangulatú volt. Elárulta nekem, hogy fáj a füle, forog a feje, és rosszul van (állítólag ezek a problémái évente két-háromszor is megismétlődnek). Mivel rendkívül jó tapasztalataim vannak az Energy termékeivel – már hosszú évek óta használom őket, minden szabadságra velem „utazik” többek között az Audiron és a Spiron.   
Felajánlottam Adlynak, hogy megpróbálom „kikúrálni”. Először nagyon bizalmatlan arcot vágott, de mivel továbbra is tartott a rosszulléte, végül habozva elfogadta az ajánlatomat. Audironnal naponta néhányszor bekentem a füle környékét, éjszakára pedig mindkét fülébe egy kis darab, ebbe a készítménybe mártott vattát tettem. Másnap reggel Adly már várt rám, és boldogan jelentette, hogy sokkal jobban van. Még egy napig alkalmaztuk az Audiront, és a harmadik napon teljesen abbamaradtak a problémák. Az egyiptomi nem fukarkodott a köszönetekkel. Megkapta tőlem az Audiront ajándékba, végül pedig a Spiront is hozzáadtam, amelynek szintén lelkesen dicsérte a hatásait.
Nagyon örülök, hogy bemutathattam az Energy termékeit egy ilyen távoli országban, ráadásul hogy ismét nem okoztak csalódást. A gyönyörű élményeken kívül egy csodálatos érzést is magammal hoztam a szabadságomról, hogy segíthettem, és tudtam is segíteni. 
Köszönöm a saját nevemben, és Adly idegenvezető nevében a kiváló termékeket!
Alena Smolíková, Rohoznice.


A macskák is tudják, mi a jó, igazat kell adnunk a reklámnak
Úgy döntöttem, hogy megosztom a King Kong és az Audiron termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat. Tavaly ősszel ugyanis átestem egy újbóli ínygyulladáson. A gazdám akkor úgy döntött, hogy véget vetünk az örökös antibiotikumoknak, és az Energy termékeivel helyettesítjük őket, amelyeket ő maga már több éve használ.
A pardubicei klubban megbeszélték a problémámat, és felírták az említett King Kongot. Egész télen kaptam és az egészet elfogyasztottam. Most már megint nemcsak husikát falatozgatok, de granulátumokat is. Már a tüsszögést is abbahagytam, hogyha véletlenül odakint töltöm el a hideg éjszakát. Az Audiron után rendbe jött mindkét fülem is, amely gyakran gyulladással gyötört. A termékeiknek köszönhetően megint fitt vagyok.          
Tulajdonképpen elnézést kell kérnem, pardon – hogy még nem mutatkoztam be. Majdnem hároméves kandúr vagyok, Matýsek, a gazdámnál lakom Pardubicében és közösen mondunk köszönetet az egészségemért!
Jitka Schejbalová Doubravice u Pardubic-ból.


Piedin krémet, és az Audiron fülcseppet csak ajánlani tudom!
A Piedin krémet és az Audiron cseppet szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani. Tavaly nyáron többször jártam strandon. Az egyik alkalom után azt vettem észre, hogy a lábamon gombás elváltozások jelentek meg. Rögtön megpróbáltam eltüntetni, de más készítmények csak enyhítettek a problémámon, igazi megoldást nem nyújtottak. Viszont amikor a Piedin krémet kezdtem el használni, gyors javulás kezdődött. Két tubus teljesen elmulasztotta a fél éve meglévő lábgombát.
Télen uszodába járok és volt rá példa, hogy fülfertőzést kaptam. De amióta ismerem az Audiron cseppet, nincs ilyen problémám. Úszás után becseppentek a fülembe az Audiron - ból és azóta semmilyen fertőzés nem lép fel.
Köszönöm az ENERGY cégnek hogy kifejlesztették ezeket a termékeket, így biztosan gondtalanabb lesz a nyaralásom is.
R.I. Debrecen


Nyíregyházán is nagyon kedveltek az Energy termékei:
Klubvezetőként napról-napra hallom, látom mások tapasztalatait, és a termékek szedésével kapcsolatos eredményeket, ami mindig megerősít abban, hogy az ENERGY készítményei milyen hatékonyak. Természetes dolog, hogy akinél azonnali, látványos a javulás  (pl. lábdagadás megszűnik, helyreáll a vérnyomás, vagy legutóbb egy beteg jelezte, hogy a Cytosan és a Balsamio használatával gyakorlatilag az ínyében lévő rosszindulatú daganatot sikerült megszüntetni)  lelkendezve beszél termékeinkről. Azok esetében, akiknél nincs ilyen azonnali tapasztalás, - nem érzi - vagy netán úgy gondolja, hogy számára nem megfelelő - azok esetében is szépen dolgoznak a szerek, - csak ezt inkább a kívülálló veszi észre, hiszen itt először a pszichikum változik.
Folyamatos szedéssel és regenerációval hónapról-hónapra kerül az egyén jobb állapotba,   így a javulást nagyobb időintervallumban kell vizsgálni, hiszen a látványos változásoktól elvonatkoztatva a test egész energiarendszerének kell helyreállnia.
Saját személyes tapasztalataim: Én a Regalent kezdtem el először szedni. A választás nem volt tudatos, csak egyszerűen kellett egy termék, mert másképpen nem lehetett belépni tagnak. A szedést követően a második héttől szokatlan, szinte eufórikus hangulatba kerültem jó kedvem volt, és olyan tettre késznek éreztem magam, mint azelőtt soha. Ez az állapot kb. 2-3 hétig tartott, aztán kiegyenlítődött. A Regalen után a Renol következett volna a regenerációs kúra elvei szerint, de közben megfáztam, így a Vironálra esett a választás. A Vironál szedésénél én is – mint oly sokan – megtapasztalhattam mi is az a reverz tünet.  Néhány nap után kellemetlen érzéseim támadtak az izületeimnél, nehéznek, súlyosnak éreztem a karomat, lábaimat. Napok teltek el, míg tudatosult bennem, hogy ez a tisztulási folyamat következménye az izületekben lerakódott méreganyagok távoznak, amelyek főleg lázzal járó vírusfertőzés esetében rakódnak le.
Vironált mindig tartok magamnál, - egyfajta gyorssegélyként, - ha érzem, hogy egy kicsit kapar a torkom, azonnal segít.
Gyakorlatilag mindig használom a helyzetnek és a regenerációnak megfelelő termékeket, nemcsak a koncentrátumokat, hanem a többit is és egyértelműen kijelenthetem, hogy nem csodát várva, de a folyamatosságot figyelembe véve mindenki számára egy élhető, jókedvű, és jó egészségi állapotú életet lehet megszerezni és fenntartani az ENERGY készítmények segítségével. Végezetül ezt az említett állapotot kívánom mindenkinek.
Üdvözlettel: Fitos Sándor – nyíregyházi klubvezető


Köszönet a Renolnak!
Az Energy nagyon hatékony termékei közül a "Renol"-lal kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani, gondolom sokak segítésére. Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat utáni héten véres lett a vizeletem, amelyhez egyéb kellemetlen érzések is társultak. A vizeletvizsgálat E. coli baktériumos fertőzést mutatott ki. Azóta több embertől hallottam, hogy hasonló panaszokat okoz nekik a krónikus hólyaghurutjuk. Nyolc hónapon keresztül különböző, kb. 6-7 féle antibiotikumot szedtem. A kellemetlen panaszok azonban nem múltak el, csak az antibiotikumok káros mellékhatásai kezdtek jelentkezni, mivel a bélflórában egyre csökkent a hasznos baktériumok száma.
Ekkor hallottam a barátnőmtől az Energy termékeiről. Minden lehetőséget megragadtam, hogy jobban megismerjem azokat. Elmentem tájékoztató előadásokra, termékbemutatóra. Talán nem véletlenül, a számítógépes mérés eredménye is azt igazolta, hogy érdemes lenne a Renol-t kipróbálni. S láss csodát - hasonló helyzetben Te is meggyőződhetsz róla - én közel 3/4 évig vártam rá, s szinte egy csapásra megoldódott a problémám. Kb. 2 hetes használat után a hólyaghurut elmúlt, és hála Istennek az óta sem tért vissza. Köszönöm, hogy megismerhettem, kipróbálhattam és másoknak is tiszta szívvel ajánlhatom ezt a fantasztikus terméket.
Tisztelettel: M. Istvánné, Budapest


„Jó bornak nem kell cégér!”
…tartja a közmondás. Éppen ezért én szinte soha nem hittem és nem is olvastam el azokat az olvasói leveleket, amelyeket egy-egy termék „csodatételéről” szóltak. Véleményemet a Gynex kipróbálása változtatta meg, egészen annyira, hogy tollat ragadtam, megosztani tapasztalataimat másokkal.
Múlt évben a hormonháztartásom teljesen felborult – oka a polycistás ovarium-.
A műtétet megelőzően az orvosom azt javasolta, hogy próbáljuk meg gyógyszerekkel a hormonszintet rendezni. Legmagasabb a prolaktin nevű hormonom volt, ami a megengedett szint tízszerese volt. Azt mondta az orvos, hogy kb.1 év, mire gyógyszerekkel sikerül az optimális szintet visszaállítani. Nem akartam gyógyszereket szedni, mert féltem az esetleges mellékhatásoktól és hát az időt is elég hosszúnak tartottam, amire eredményt ígért.
Ekkor megosztottam problémámat egy barátnőmmel, aki javasolta, hogy próbáljak ki egy Gynex nevezetű homeopátiás terméket, melynek semmiféle mellékhatása nincs, és hormonok nélkül segít a hormonháztartás egyensúlyát megtalálni. Majd hozzátette, „sokkal hamarabb rendbe fogok vele jönni, mint gondolnám”. Igaza lett. Két hónapig szedtem naponta 3x, majd ezt követően jött a kontroll vizsgálat. A vérvételi eredmény szerint hormonszintem a legoptimálisabb volt.
Azóta szinte az összes barátnőm kipróbálta, mert szinte minden nőgyógyászati bajra gyógyír, és ezt ők is megerősítették.
Köszönettel: Kereskényi Zsuzsanna


Gyógyulásomat az Energy termékeinek köszönhetem!
Közel harminc évig dolgoztam körzeti ápolónőként, jól ismerem tehát a hagyományos orvoslás szépségeit és buktatóit egyaránt. Hamar megtapasztaltam, hogy a kémiai szerek alkalmazása sokszor lehetetlenné teszi a gyógyulást, és ha használnak is a hatás sokszor csak tüneti, az okok valódi felismerése nélkül. Jómagam szerencsére ötven éves koromig szinte alig voltam beteg, de közvetlen családtagjaim betegségei, az alternatív gyógymódok felé tereltek. Lányom életét e módszerek alkalmazásának köszönhetem és a most 96 éves mamámat, pár éve mágneses akupresszúrás kezeléssel hoztam vissza az életbe. Kézenfekvő volt tehát, hogy amikor engem is ágyba döntött a fájdalom (többszörös gerincsérvet diagnosztizáltak) mielőtt még egy súlyos műtétet vállalok, megpróbálkozom a gyengéd gyógymódokkal.
Egy biorezonanciás felmérés kapcsán Renol és Gynex szedését kezdtem el,
Mágneses rezonancia kezeléssel párhuzamosan és a hatás számomra megdöbbentő volt. A fájdalom már közel egy hét alatt elviselhetővé vált, -azóta eltelt közel két év- és én hála az Energy termékek fogyasztásának, azóta is jól vagyok.
Első utam természetesen az Energy céghez vezetett, hogy mindent megtudjak ezekről a csodálatos termékekről és az azóta megnyílt természetgyógyász rendelőm polcán, mindenki nagy megelégedésére, ott sorakoznak termékeik.
A megfelelő készítmény kiválasztásában mostantól a Supertonic készülék is segít.
Guba Józsefné, természetgyógyász


Energy termékek az oviban
Mivel „előző életemben" óvónőként dolgoztam, és mai napig szoros kapcsolatban vagyok az ott dolgozókkal ezért természetes volt, hogy megnézzük milyen Energy terméket lehet használni egy ilyen közösségben. Az elsődleges szempont, hogy olyan terméket válasszunk, amely mindenkinek jó lehet és olyan problémákat old meg, ami gyakran előfordul a 3-6 éves gyerekek között.
Először természetesen tájékoztattuk az óvodába járó gyerekek szüleit, milyen készítményekről van szó, és miben segít a gyerekeknek. Miután megkaptuk a szülők beleegyezését /nagyon fontos, minden gyerekekkel foglalkozó intézmény esetében a szülők engedélye/, először az Audiron került bevezetésre, hiszen a legnehezebben megoldható probléma a hirtelen fellépő fülfájás, ami gyakran előfordul az ovis gyerekeknél.  Ezelőtt rengeteget szenvedtek a gyerekek, mert meg kellett várni, míg eljött a szülő és elvitte az orvoshoz, ami gyakran csak este történt meg. Ma már ez nem probléma és a gyerekek, szülők és az óvónők hálásan használják ezt a nem mindennapi készítményt, amely megszabadítja  a felesleges fájdalomtól a kicsiket és nagyokat egyaránt. Természetesen számtalan felhasználási lehetősége van még ezen kívül is az Audironnak, de most az a célom, hogy összefoglaljam a szerintem óvodában használható termékeket.
A következő termék, amit bevezettünk, a Spiron spray volt. Jól használható a levegő fertőtlenítésére, megfázáskor, a légutak felszabadítására, az immunitás növelésére, de a levegő felfrissítésére is illetve különféle tárgyak vagy apróbb sebesülések fertőtlenítésére. Nem hiszem, hogy bárkiben is kétely merülne fel, ideális termékről van-e szó az óvodai csoportok számára. Esetünkben is ez történt, minden csoportnak saját Spiron-ja van, és a gyerekek nagyon élvezik a használatát, hiszen csak az óvónőjük kreativitására van bízva, mi mindenre használják.        Például „álomhozó"-nak hívják, amikor a délutáni pihenőkor a mese után a levegőbe permetezik /hiszen ismerjük az agyhullámokat harmonizáló hatását/.
Nagyobb gyerekek jutalomként kapják a feladatot, hogy ők permetezhessenek. Hihetetlenül élvezik, alig várják, mikor kerül rájuk a sor.
A másik remek felhasználási mód, amit nevelési céllal is lehet használni, amikor kicsit                               „elszabadul a pokol" egy-egy gyerekcsoportban. Az óvónő előveszi a Spiron spray-t, és indul a játék, ki érzi meg hamarabb az illatát. Ezt természetesen csak csukott szemmel lehet játszani, és mint tudjuk a gyerekek, ha becsukják a szemüket a szájuk is becsukódik /a kivétel mindig erősíti a szabályt/. Tehát csendben figyelik, ki érzi meg az illatot, ami az illóolaj tartalom miatt nagyon intenzív és kellemes.
Egyelőre ezek azok a készítmények, amit az óvodákban véleményem szerint mindenki megelégedésére lehet használni. Természetesen nagyon hasznos, ha az óvónők között van, aki tud tanácsot adni az egyéb termékeket illetően, hiszen a szülők hálásan fogadnak minden megoldást, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek ne legyenek betegek.
Hiszem, hogy ezekkel a termékekkel a legjobb megoldást kínáljuk mindenkinek, aki nyitott az Energy cég által képviselt gyógyító termékek és filozófia befogadására.
Nagymihály Marianna, Energy klub  Szeged

Az Energy termékeivel Önmagunkra találhatunk!
Huszonhárom évem ellenére is fáradtnak és „öregnek” éreztem magam az utóbbi egy évben, amihez valószínűleg csökkent szexuális aktivitásom is hozzásegített. Krónikus hüvelygyulladásom és az ezzel együtt járó erős fájdalom, viszketés beárnyékolta minden egyes napomat és emiatt párommal szinte megszűntek az intim pillanataink. A nőgyógyászok által felírt különböző kúpok, kenőcsök és gyógyszerek csak egy-két napra szüntették meg panaszaimat. Az utolsó hónapokban azonban már ennyi „javulást” sem tapasztaltam. Az Energy termékekkel először 1999-ben találkoztam. Három hete végre elkezdtem szedni a Gynexet, ugyanis nőgyógyászati problémáim mellett – főként 2-3 évvel ezelőtt – gyakori gyomorpanaszoktól is szenvedtem, valamint az evés és a nőiesség kérdésével voltak mindig gondjaim. A termék fogyasztásának 6. napján határtalan örömmel tapasztaltam, hogy megszűnt a hüvelygyulladásom! Annál szomorúbb voltam a következő kb. egy hétben, mert visszatértek panaszaim, étvágyam felfokozódott, s mély depresszióba zuhantam, hullámokban tört rám az elkeseredettség és a halál gondolata… Azonban a 3. hétben ezek a negatív érzések szépen eltűntek, hüvelyfolyásom és a gyulladás szinte teljesen megszűnt és végre fájdalom nélkül, önfeledten együttlehettünk a párommal! Kiegyensúlyozottabban élem meg a nőiességemet, szexuális étvágyam is nőtt, táplálkozási szokásaim is rendeződni kezdtek, már nem jár minden gondolatom az evés körül. Jelenleg egy hét szünetet tartok a Gynex használatában, majd folytatom a kúrát, hogy teljesebb legyen a regeneráció.
Boldogan gondolok az Energy termékeire, ajánlom őket mindenkinek, s alig várom, hogy a többi készítményüket is kipróbálhassam!

Az orvos praxisából
Dr. Leona Horáčková: A Cytosan reményt ad
A daganatos megbetegedések témájával foglalkozó Universum 2004 óta immáron egy év telt el. Ezen a rendezvényen engem ért a megtiszteltetés, hogy bemutathattam, az akkor még újdonság erejével ható, csodálatos Cytosant. Az ember mindig szívesen meghallgatja mások tapasztalatait, először is azért, mert általuk újabb tudáshoz és inspirációhoz jut annak érdekében, hogy olyan bonyolult esetek kezelését se adja fel, ahol az alkalmazott terápia csődöt mondott, másodszor  azért, mert mások tapasztalatai reményt adnak. Fontosak az előremutató, jó tapasztalatok, de ugyanolyan fontossággal bírnak azok a negatív tapasztalatok is, amelyek óvatosságra és alázatra intenek minket.
Ebben az évben a Cytosan használatát több komoly megbetegedés esetében is javasoltam. Példaként említhetném annak a férfinak (77 éves) az esetét, akinek homlokán bőrdaganat jelent meg, és a szövettani vizsgálatok kiderítették, hogy basilomája van. A szóban forgó páciens először mindig egyedül próbálja megoldani egészségügyi problémáit, ezért eltartott egy ideig mire orvosi segítséget kért. A klasszikus orvostudomány orvosai a rákos daganat sebészeti eltávolítását javasolták. Még mielőtt a páciens rászánta volna magát az operációra egy bizonyos ideig (négy hónapig), megszakítás nélkül, naponta 2 x 1 kapszula Cytosant szedett, és ezzel párhuzamosan három hetes intervallumokban Korolent fogyasztott. Eleinte 2 x 3 cseppet, később 2 x 5 cseppet. Az adagok mennyiségét heti intervallumokban teszteltük. Körülbelül két hónapig láthatólag semmi nem változott, de csökkent a daganat érzékenysége, valamint az általa okozott fájdalomérzet. Két hónap elteltével a daganat kezdett visszahúzódni, két és fél hónap után kb. 2 mm-rel csökkent a mérete és 85%-al a vérzékenysége. A javuló tendencia azonban nem folytatódott, ezért a férfi alávetette magát a műtétnek.
Miután hazatért a kórházból ismét elkezdte szedni a Cytosant, az első hónapban 2 x 1 kapszulát, majd a másodikban 1 x 1 kapszulát naponta, ezt követően pedig abbahagyta a készítmény szedését. A legutóbbi kontrollon, a sebészeti ambulancián, amelyre 3 hónappal az operáció után került sor, minden rendben találtatott, a műtéti seb begyógyult. A páciens, elmondása szerint nagyon jól érzi magát.
Másik példaként szeretném bemutatni annak a fiatal férfinak (35 éves) az esetét, aki súlyos bélgyulladásban szenvedett, és akinek azt tanácsolták, hogy „tanuljon meg együtt élni” ezzel a problémával. A páciens Cytosant (naponta 3 x 1 kapszulát), Korolent (naponta 3 x 5 cseppet) és Bétakarotint szedett. E mellett persze tisztességesen betartotta az előírt diétát. Hat hét elteltével folyamatosan enyhültek a panaszai. Csökkentettük a Cytosan adagját: egy hónapig naponta 2 x 1 kapszulát szedett. Jelenleg a páciens problémái szinte teljesen megszűntek. Még használja a Cytosant (1 x 1 kapszula) és a Korolent (naponta 5-3-5 csepp). A gyógykezelés alatt mindent EAV készülék segítségével mértünk, illetve a terápia eredményeit a klasszikus orvostudomány eszközeivel ellenőriztük.
A két bemutatott eset remek példája annak, hogy a természetes készítményekkel való gyógyítás eredményes, és reményt ad azoknak az embereknek, akik maguk is próbálnak tenni valamit egészségük érdekében. Bármilyen betegségről is legyen szó a sikeres gyógyuláshoz mindig elengedhetetlen a kitartás, az, hogy az ember soha ne adja fel, és megfelelő alázattal bízzon a természetben és magában is.
Dr. Leona Horáčková


Megtaláltam az igazit!
Én saját tapasztalatomból kiindulva szeretnék egy pár tanácsot adni, hisz az okos ember más kárán tanul!
Sajnos az én időmben nem voltak még ilyen ”csodák”, mint ma vannak.
Az volt a módi, ha betegek voltunk, orvoshoz mentünk, aki tele tömött mindenféle gyógyszerrel. Fel sem merült bennünk, hogy ezzel akár többet árthatunk szervezetünknek, mint használunk.
Én nagyon beteges gyerek voltam, rengeteg gyógyszert kaptam, amit gyerekként be is kellett szednem. A rengeteg gyógyszertől olyan gyógyszerallergiám alakult ki 35 éves koromra, hogy szinte semmilyen gyógyszert nem szedhetek. Akkor nagyon megijedtem, hogy mi lesz velem, hogy fognak meggyógyítani, ha beteg leszek.
Arra kényszerültem, hogy a különböző alternatív gyógymódokban, gyógynövényekben keressek gyógyírt.
Lázasan kutattam a különböző gyógynövényeket tartalmazó termékeket árusító cégeknél, többnek tagja is lettem, majd a különböző homeopátia, távol-keleti filozófia és egyéb iránt is érdeklődtem.  Arról álmodtam, milyen jó lenne, ha mindez egy termékben ötvöződne, az lenne a csoda. Egy gyógynövényes hálózatnak az egyik vezetője voltam, amikor egy barátnőm elhívott az Energy cég szakmai előadására. Nem akartam elmenni, hisz rengeteg munkám, és több mint 100 fős hálózatom volt, azt gondoltam jó helyen vagyok. Barátnőm lelkes szavai azonban meggyőztek, hogy legalább egy újabb esélyt adjak magamnak.
Szájtátva hallgattam az előadást, és akkor döbbentem rá, hogy én hosszú évek óta erről álmodok, ezt keresem!!!
Egy percig sem gondolkoztam, ott helyben be is léptem, és azóta is csak az ezt ajánlom mindenkinek.
Szerencsém van, hogy találkoztam az Energy termékekkel, szenzációsan  jónak találom valamennyit, és igen jó tapasztalatokról tudok beszámolni amióta foglalkozom vele. Ebből egy-egy példát szeretnék leírni.
Vironal: Egyik este 22 óra után a barátnőm hívott, hogy eljöhet-e hozzám egy Vironálért, mert egy kolleganője 40 fokos lázzal jött be dolgozni éjszakára, (nem mert táppénzre menni). Elmentünk hozzá, és egy mokkáskanál szirupot bevéve 15 perc múlva 38 fok alá ment a láza, és sokkal jobban érezte Magát.
A Droserint arcüreggyulladásnál nagyon eredményesen használom vendégeimnél, a fájó területre kenve, szinte azonnal megszünteti a fájdalmat, és segíti a váladék feloldását, kiürülését.
A Regalent egy ismerősömnek pikkelysömörre alkalmaztuk. Hosszú évek óta a fejéről nem múlt el, emiatt nem tudott fodrászhoz sem járni. 3 üveg Regalen szirup után, már 2 éve tünetmentes.
A Protektin gyomorrontásnál a hasra kenve nagyon hatásos.
A Renollal nagyon óvatosan kell bánni, már kis adagokban is nagyon hatásos. Egy vendégemnek évek óta komoly problémái voltak a veséjével, ami szülésnél majdnem végzetes lett. Orvosa azt mondta, hogy nem vállalhat másik gyermeket a veséje miatt. Egyetlen üveg Renol koncentrátumtól és 1 Artrin-tól teljesen normál értékeket mutat a labor, és most már nincs akadálya a szülésnek sem.
Az Artrin fogfájásra is nagyon hatásos, a fájó fognál külsőleg, az arcra kenve.
Gynex: Egy barátnőmnek ajánlottam, akinek a pajzsmirigyével komoly gondjai voltak. Túladagolták nála a gyógyszert, melynek következtében teljesen felborult a pajzsmirigy működése, emiatt naponta 2x  működést fokozó, 1 alkalommal pedig működést csökkentő gyógyszert szedett hónapokon át. A haja fénytelen, kezelhetetlen lett, rengeteg ki is hullott, nagyon rossz volt a közérzete, és gyenge is volt. Nehezen szánta rá magát a Gynex szedésére, csak napi 1-2 cseppet mert szedni a szirupból, ennek ellenére pár hónap alatt teljesen rendbejött, a haja gyönyörű fényes,  dús lett, és nagyon jól érzi magát. Csatlakozott az Energy-be, és lelkes ajánlója termékeinknek.
A Cytovital a legcsodálatosabb ránctalanító, az arckrémbe téve egy picit a legdrágább arckozmetikumot is felülmúlja. Cisztáknál is eredményesen használható.
A Korolen a ”király”. Egy idős néni, akinek évek óta, szívritmusszabályzója van 3 üveg szirupot szedett be növelt adagban. Az újabb műtétig3 hónapja volt,  ezalatt be is szedte a 3 üveggel. Teljesen rendbejött, és elkerülte a műtétet.
A Ruticelit: egy ismerősöm több mint 2 hónapig kínlódott az aranyerével, gyógyszereket szedett és krémet használt, mégsem jött rendbe. A Ruticelitet ajánlottam neki, melytől 1 hét alatt teljesen meggyógyult
Audiron: A sóbarlangba egy apuka hozta el az 5 éves kisfiát, akinek gyakran van középfülgyulladása. Amikor vette le a gyerekről a sapkát, a füléhez ért, és a gyerek rettenetesen elkezdett ordítani a fájdalomtól. Sikerült meggyőzni a gyereket, hogy van nekem egy csodaszerem, amit ha belecseppentünk a fülébe, rögtön megszünteti a fájdalmat. 3 napig, amíg jártak hozzám 1-1 cseppet  cseppentettem a fülébe,  azóta kb. 1 éve nem kellett felszúrni a fülét.
Diamant fogkrém: Egy családi tanácsadás alkalmával a háziasszony nagyon betegen fogadott, igen erős gyomorrontása volt, és felfúvódott. Amikor beléptem az volt az első szava, van-e nálam fogkrém. Egy borsónyit elszopogatott, mire elkezdtük a tanácsadást kb. 20 perc múlva, a jelenlévők legnagyobb meglepetésére a háziasszonynak semmi baja nem volt. Azt hiszem ez  a tapasztalat többet jelentett, mint amit elmondtam.
Órákig tudnám sorolni a tapasztalatokat!
Nagyon örülök, hogy mindezt leírhattam.
Én már 17 éve nem szedek semmilyen gyógyszert, és 54 éven túl, sokkal egészségesebbnek érzem magam, mint azelőtt.
Gyermekeimet kizárólag ”természetes  gyógymódokkal” kúrálom, nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre. Kisebb fiam súlyos asztmás volt, így kerültem kapcsolatba a SOMADRIN klímaoldattal, és sóbarlangot is nyitottam. Szerencsémre így  sok emberrel kerülök kapcsolatba, és sok emberen tudok segíteni  az Energy termékekkel, és ennek filozófiájával.
Végezetül egy jó tanács: sokkal célszerűbb most kis összeget fordítani a megelőzésre, mint később, ha gond van, nagy összeget a gyógykezelésre.
Nagyon fontos a betegséghez való hozzáállás, ha ezt egy intő jelnek fogjuk fel, és teszünk ellene, akkor egy hosszú és egészséges életesélyt biztosíthatunk magunknak, családunknak és ismerőseinknek e csodálatos termékekkel.
Jó egészséget kívánok minden olvasónak!
Jakab Zoltánné, Energy szaktanácsadó, Kazincbarcika

Cytovital kozmetikumokkal kapcsolatban:
Gyakran olvashatjuk, hallhatjuk, tapasztalhatjuk is, hogy bőrünk az aktuális egészségi állapotunk mellett az idő múlását is híven tükrözi.
Ez utóbbi az én esetemben nagyon szembetűnően mutatkozott a kézfejemen
feltünő barna foltok, elvékonyodott, rugalmatlanná vált bőr formájában. Mintha ez a részem 20 évvel előbbre járt volna.
A múlt idő használata nem véletlen. A CYTOVITAL beauty kozmetikumokat november óta használom naponta egyszer. Az arcbőröm színe, szerkezete olyan módon változott meg, amit semmilyen korábbi terméknél nem tapasztaltam. Igazi meglepetés a kézfejem bőrének megváltozása. Elhalványodtak a barna foltok.
A kollagén rostok rugalmassága oly mértékben javult, hogy az öröm mellett csak ámulok-bámulok. Ha nem velem történik, nem hiszem, hogy ilyen lehetséges. Azt gondolnám, hogy némi reklám célú túlzás van a dologban, pedig higgyék el kérem, nincs!!!
Köszönet a fejlesztőknek minden termékért. Jó egészséget és sikereket kívánok!
W.K.   Győr    

Nyak merevség, derék- és gerincvégi fájdalom
Ezek a fájdalmak különböző okok miatt jönnek létre, felpörgött életünk rákényszeríti erejét az egész társadalomra, a társadalom pedig a polgáraira .
Mi történtflEgy beteg gondolat, gerjesztett még több beteg gondolatot, majd halmazzá nőtte magát. Mint beteg negatív erő, amely ma már világméretűvé nőtte magát. Azt gondolja a tisztelt olvasó, hogy saját gondolatait fejezi ki, hát nem. Ezek a láthatatlan létező erők hatást gyakorolnak mindenkire. Úgy hívják, „BEFOLYÁSOLÁS”.
Itt lép be „fáj a nyakam, nem tudom fordítani!” –ugye, ismerős?
Mert mi mindnyájan egyek vagyunk azonos problémákkal.
Mit tehetünkflFel kell ismerni honnét származik a fájdalom. Sok esetben képes azonnal megszűnni, ha felismerjük „leleplezzük”. De, az Audiron, Vironal és az Artrin képes az ilyen tipusú fájdalmakat oldani.
Az Artrin idegingerületen keresztül információt küld a központi idegrendszerbe, melyen keresztül felvesszük a külső és belső benyomásokat, ingereket, majd aktiválja a Hólyag és Vese meridiánját és az összes hozzá tartozó információt pszichés viselkedéseket s aztán várakozik a segítő társra amely a felismerés után következik Droserin /vastagbél/ elengedés. E két krém létrehoz egy harmóniát nyaki szinten, de hogy ez teljes legyen, ahhoz nélkülözhetetlen az Audiron, amely feloldja információ szinten a konfliktust. És már könnyedén mozog a nyak a derék és a gerinc sem feszül. Bizonyos esetekben az első bemaszírozással elmúlnak a panaszok, de vannak esetek, hogy több alkalom után szűnnek meg, ez egyediségünk miatt van így.
Gyenese Ibolya, Kubvezető, Keszthely

Z. I. –né tanácsadó, Kazincbarcika:
A termékeket az egyik ismerősöm ajánlotta, aki ódákat zengett a GYNEX csepp és a CYTOVITAL krém hatásáról.
Miután átolvastam a termékekről szóló tájékoztatókat, úgy döntöttem, hogy a regenerációt az elejéről kezdem a VIRONAL -lal.
Ezen a télen elmondhatom, hogy nem voltam influenzás, sem náthás.
Egyetlen este éreztem úgy, hogy kerülget az influenza, ezért 2 óránként 2 csepp VIRONAL -t vettem be. Reggelre nyoma sem volt a rossz közérzetemnek.
De az a legjobb, hogy a téli depressziómat is megúsztam.
Az Artrin krémnek akkor vettem nagy hasznát, amikor reggelre elaludtam a nyakam. Miután bekentem az ARTRIN krémmel, fél óra múlva semmi problémám nem volt.
Az AUDIRON cseppet „véletlenül” vettem meg az egyik akció keretében a SPIRON spray és egy fogkrém mellé. Egyik reggel iszonyú fülfájásra ébredtem. Szerencsére eszembe jutott, hogy van itthon erre a problémára való szer. Becseppentettem a fülembe és el is felejtkeztem a fülfájásról. Délután jutott eszembe, hogy reggel mennyire fájt a fülem.
Minden tavasszal méregtelenítek, de már most örömmel tölt el, hogy a REGALEN cseppel még hatásosabb lesz a kúra.

Fontos a méregtelenítés!
A tavasz közeledtével megsimogatják arcunkat az első melegebb napsugarak, felhangzik a madarak éneke, egyre intenzívebben érezzük, hogy ébredezik a természet. Lassúbb ritmusából felébredve testünk, lelkünk is kívánja a megújulást, „újjászületést”.
E kívánság megvalósítása érdekében jó szolgálatot tehetünk magunknak, ha hozzásegítjük szervezetünket a méreg-, és salakanyagoktól való megszabaduláshoz. Létfontosságú szerepet játszik szervezetünkben a nyirokrendszerünk a salaktalanításban, ez egy bonyolult szűrőrendszer, mely a sejtek közötti térből veszi fel a salakanyagokat, az anyagcsere bomlástermékeit vízben oldott formában. Továbbá részt vesz a sejtek, szövetek táplálásában, az immunvédekezésben, valamint a daganatos sejtek megsemmisítésében a T-lymphociták kapcsán. Gyulladásoknál része van a fagocitózisban; a vírusok, gombák és baktériumok elleni védekezésben. Nyirokrendszerünk memória sejteket is termel, melyeknek a hosszú távú immunvédekezésben van jelentős szerepük. Nagyon hálás hadsereget tisztelhetünk e rendszerben. Érdemes odafigyelni rá és segíteni működését, hiszen a megelőzésben és a betegség egészséggé változtatásában is komoly funkciót tölt be.
Milyen tünetek jelezhetik számunkra a harmonikus működés megbomlását?
Pl.: megduzzadt, fájdalmas nyirokcsomók; ödéma keletkezik, a testrész megduzzad, a bőr fényesen kifeszül. A keringés elégtelen működését jelzi továbbá a cellulit megjelenése. Elsősorban a comb és a fenék területén a legjellemzőbb. Ez esetben a nyirokrendszer nem tudja elszállítani a sejt közötti térben lerakódott salakanyagot, mely igen nagy mennyiségűre is szaporodhat, -- összenyomva a véredényeket akadályozza a sejtek oxigén és tápanyagellátását. Ez a felgyülemlő lerakódás kitüremkedik a bőr alól és hullámos – karfiolra emlékeztető— formát ad a lábnak. Ez sem esztétikailag, sem egészségügyileg nem kívánatos, mivel esetenként begyulladva – cellulitisz—jelentős fájdalmat okoz.
Fenti tünetek megjelenése esetén feltétlenül támogassuk nyirokrendszerünket. Hathatós és kiváló segítség erre a célra az Energy termékek közül a Renol koncentrátum, a Balneol fürdőolaj és a Cytovital krém.
A felsorolt termékek mellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyire fontos a megfelelő mennyiségű tiszta víz (legalább 2 liter) fogyasztása. Ez hígítja az esetlegesen besűrűsödött nyirok folyadékot és segít kimosni a nem kívánatos lerakódásokat a szervezetből. Tornával, sétával, nyirokmasszázzsal kiegészíthetjük a terápiát.
Az előzőekben leírtak alapján, ha figyelembe vesszük a nyirokrendszer jó működésének fontosságát, ne várjuk meg a tünetek megjelenését.
Tudatosan előzzük meg a betegség kialakulását, a harmónia felbomlását és igyekezzünk megszabadulni a testi-, és lelki méreg-, és salakanyagoktól, melyek nap, mint nap érnek bennünket!
Meleg szeretettel kívánok jó egészséget mindenkinek!
BVA

A Gynex-et csak ajánlani tudom!
Az Energy termékcsaládra egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmem. Ő az interneten talált rá a Gynex nevű termékre, és a sok dicsérő írás felkeltette érdeklődését. Felkereste az Energy honlapját, ahol megtalálta a forgalmazókat. Így találtunk a kazincbarcikai Ficzere Jánosra, aki kedvesen és rendkívül segítőkészen fogadott. Ellátott minket minden információval, a fogyasztóktól összegyűjtött tapasztalatokkal is.
Elkezdtem szedni a Gynex-et, majd egy héttel utánam három barátnőm is követte példámat. A harmadik nap után érdekes álmaim voltak. Éjjelente régi, elnyomott, fel nem dolgozott emlékek szabadultak fel. Amilyen fáradtan ébredtem, olyan jól éreztem magam napközben. Ez az állapot kb. két hétig tartott. A tizedik napon volt egy mélypont, olyan feszült voltam, hogy mindenbe és mindenkibe belekötöttem. De ez egy nap volt, azután minden a helyére került. Barátnőim is tapasztalták a különleges álmokat. Meséltem nekik a tizedik napi mélypontról, melyet ők is átéltek a hetedik és a tizedik nap között, egy napon ők sem „bírtak” magukkal. A második hét után közérzetünk helyreállt, sőt mind a négyen észrevettük, hogy nőiességünk megélésében pozitív változás állt be.
Bárhová mentem társaságba, mindenhol tudtam volna párkapcsolatot kialakítani. Csakhogy én boldog házasságban élek. Én úgy gondolom, hogy a Gynex-et minden nőnek szednie kellene, csak ajánlani tudom.
Elmondhatom, hogy az Energy termékcsalád 80%-át már kipróbáltam, eredményesen használom, s nagyon jók a tapasztalataim. Hasonlóan vélekednek barátnőim, ismerőseim is.
Kívánom, hogy minél többen ismerjék meg az Energy család jótékony hatásait!Kovácsné Ambrus Ilona, Debrecen


Szakorvosok internetes tanácsadásaiból:

Dr. Haltmar interenetes tanácsadójából
• Harmincegy éves vagyok, és a férjemmel immáron harmadik éve próbálkozunk, de a gyermekáldás egyelőre elkerül minket. Az orvosok hyperprolaktémiát találtak nálam, ami összefügg a hypophysis működésével. Már több, különböző vizsgálaton átestem, és mindent rendben találtak. Körülbelül két éve rendszertelen a menstruációs ciklusom, 16-18 napos. Állandó barna folyásom van, és együttlétkor vérzek. Voltam méhkaparáson is és méhnyak-fagyasztáson, de semmi nem segített. Az orvos tulajdonképpen nem tudja mi bajom, ezért mindent kipróbál, hátha használ valami. Biztosan csak azt tudjuk, hogy a prolaktinértékeim nagyon magasak, az ösztrogénszintem viszont alacsony. Az Estrofen nevű gyógyszert szedtem, de emiatt ismét vérezni kezdtem. Jelenleg nem szedek semmit. Adjon tanácsot, kérem, hogyan válhatnék jól működő nővé?
L.Ž, Martin

Tisztelt asszonyom, az ön problémája viszonylag bonyolult. Azt javaslom, hogy a nemi hormonokon kívül a pajzsmirigy hormonjait is vizsgáltassa ki. A pajzsmirigy elégtelen működésével ugyanis gyakorta összefüggnek azok a tünetek, amelyeket ön is leírt, és az említett szerv funkciójának korrekciója nélkül a ciklust nem lehet hosszútávra rendbehozni. Előnyös lenne továbbá a magas prolaktinszintet helyreállító gyógyszer szedése, pl. a Bromokryptiné. Amennyiben ugyanis a prolaktoszintje magas, nem eshet teherbe, és alacsony marad az estradiolszintje is. Az alternatív készítmények közül a Cytosan (2x1), a Fytomineral (3x15 csepp) és a Gynexe (3x7 csepp) használatát javaslom. Az ön kezelését egy képzett, tapasztalt szakembernek kéne irányítania a ginekológiai endokrinológián. A hypophisis diagnosztizálásához mágneses rezonancia (MRI) vagy legalább egy CT vizsgálatot kell elvégezni.
Sok sikert kívánok

• Polycistikus petefészkeket diagnosztizáltak nálam. Már háromszor voltam IUI stimuláción, de a kezelések sikertelenek voltak. Most lesz egy kis szünet, mielőtt IVF-re mennék, ezért szeretném ezt az időt kihasználni arra, hogy megtisztítsam testem a hormonoktól. Felfedeztem a Gynexet, amely számomra valószínűleg megfelelő lenne. A petefészkek jobb reagálása érdekében Metformint szedek. Azt szeretném megtudni, hogy a Gynex használható-e együtt ezzel a gyógyszerrel?
Köszönöm, A.B., Prága

A Metformin és a Gynex kombinált használata lehetséges. Nem írja ugyan, de nyílván túlsúllyal is küszködik, és szeretne lefogyni. Azt javaslom, hogy a Gynex mellett hat hétig szedje a Cytosant (2x1) és a Fytomineralt (3x15 csepp) is.

Dr. Jan  Sipos internetes tanácsadójából
Tanácsot szeretnék kérni. Hároméves kisfiam szívrendellenességgel született. Jelenleg túl van a harmadik műtéten, és belátható időn belül egy negyedik várja. Anoprynt, Verospiront, Enapot és Imunort szed. Egy éves Imunor és Imodin kezelés után többek között az immunitásával is baj van. Az eredményei változatlanok, a sejtimmunitása 0, száraz a bőre, olykor kiütéses, olyankor propoliszos kenőcsöt használok. Kérem, hogyan segíthetnék fiamon az Energy készítményeivel?

Az immunitás támogatásához használjanak Vironalt, naponta 3x1 – 3x2 cseppet. Kisebb adagokkal kezdje, és fogyassza három hétig. Majd tartson egy hét szünetet, és utána ismételje a kúrát. Ezzel egy időben szedheti a Flavocel baby nevű készítményt is naponta 1x1 – 2x1 tablettát. A kiütések kezelésére használja a Droserin krémet, naponta 2x – 3x vékony rétegben kenje be vele a sérült területet. A gyógykezelést továbbra is kardiológus és szívsebész felügyelete alatt folytassa.
Fiának mielőbbi gyógyulást és életerőt kíván
Dr. J. Šípoš


Dr. Barta Gizella, onkoradiológus orvos internetes tanácsadójából:
Már két éve dolgozom Londonban, és minél tovább vagyok itt, annál rosszabbul bírom a helyi éghajlatot. Otthon, Szlovákiában, úgy diagnosztizáltak, mint aki krónikus náthától szenved, a problémáim azonban egyre rosszabbak. Nemcsak, hogy állandóan náthás vagyok, minden nap áttetsző folyadék folyik az orromból, és viszonylag nagy problémáim vannak a légzéssel, főleg éjjel és reggel. Az orrom állandóan el van tömődve, vagy folyik. Azt gondoltam, hogy ez allergia, de nem használ semmilyen antihisztamin-tabletta sem, az orrcsepp olyan 2 órán át hat, aztán ugyanott vagyok, ahol azelőtt, plusz a köhögés és tüsszögés, amitől rendesen fájnak a hörgőim. Ezek a gondok már majdnem egy éve tartanak, így Önhöz fordulok, mint az utolsó reménységhez. Körülbelül egy évvel ezelőtt használtam a Vironalt és valóban segített. Kérem, adjon tanácsot. Nadja

Kedves Nadja! Az alapján, hogy a Vironal használatát követően kiújultak a problémái, arra következtetek, hogy a regenerációs kúra nem volt elégséges. Nemcsak, mert hogy nyilván rövid volt, hanem azért is, mert más rendszereket is regenerálni kellene, nemcsak a tüdő és a lép energetikai pályáit. Most is kezdheti a Vironallal, de 2-szer háromhetes kúra után folytassa Renollal, szintén 2, háromhetes kúrát ajánlok (az első kúra során naponta 3 x 2 csepp, de a második során már napi 3 x 5-6 csepp). A Renol után ismét térjen vissza a Vironalhoz (2 kúra), és már tavasszal lesz, amikor vegyen 2 kúra Regalent (naponta 3 x 2 csepp az első, és 3 x 5 csepp a második kúra során). A krónikus problémák leküzdéséhez mindig szükséges legalább 6 hónapot szánni a regenerációra, hogy rendbe jöjjön minden rendszer, amelynek problémája együttesen vesz részt az adott problémához vezető mechanizmusokban. Bizonyára nem használ a londoni klíma sem, de biztos vagyok benne, hogy sikerül megerősítenie az egész szervezetét annyira, hogy képes legyen ellenállni a kellemetlen hatásoknak. Akut segítségként használhat homeopatikus orvosságokat is, amelyek minden bizonnyal ott is recept nélkül hozzáférhetőek (a több-összetevőjű termékekre – mint amilyen a Paragrippe és az Euphorbium compositum orrspray – gondolok) – mindkettőt egyidejűleg használhatja az Energy készítményeivel. Jó egészséget kíván Dr. Barta Gizella

● Szeretnék tanácsot kérni, hogy erős náthával és magas lázzal kísért megfázás esetében, melyik Energy készítményt (Vironal, Grepofit, Flavocel) használjamflNem igazodom ki ebben a kérdésben. Válaszát előre is köszönöm.
Katka

Tisztelt Katka! A vírusos megbetegedés akut fázisában használhat Grepofitot, naponta 3x2 kapszulát, 3-4 napig, majd csökkentse az adagot 3x1 kapszulára egészen a 10. napig. Ezt követően térjen át a Vironal használatára 3x4-5 cseppet a 21. napig. Tartson egy hét szünetet, és folytassa a kúrát Vironallal (naponta 3x3 csepp) még három hétig. Ezzel teljesen rendbe hozza immunrendszerét, és egyúttal nagy a valószínűsége, hogy nem kap el újra semmilyen vírusos eredetű betegséget. A Grepofitot valóban akut esetben használja, és jó tudni, hogy ilyen esetekben rendkívül hatékony lehet a Vironal is. A betegség kialakulásának megelőzésére elsősorban a Vironal és a Flavocel alkalmasak. Szóba jöhet a Vironal és a Grepofit kombinálta használata is, amíg el nem múlnak az akut tünetek.
Jó egészséget kívánok!

● 44 éves vagyok, és túlságosan hullik a hajam. A gyógyszertárban azt mondják, hogy a stressz miatt, de nem tudnak segíteni rajtam. Szeretném ezt a problémámat az Energy valamelyik készítményével megoldani, ezért hálás lennék a tanácsáért, illetve valamelyik készítményük ajánlásáért.
Jitka

Tisztelt Jitka asszony! Túlzott hajhullás esetében a nőknél elsősorban a Gynex, a Fytomineral és a Vitamarin kombinált használata vált be. Hozzá kell azonban tennem, hogy néha nem árt a Renolt is beállítani a sorba, méghozzá két Gynex kúra után, illetve akár felváltva is használhatók. A kúrák három hetesek, és mindegyik után egy hét szünetet kell tartani. Az első kúra ideje alatt használjon naponta 3x3 csepp Gynexet, 2x10 csepp Fytomineralt (2 dcl vízbe) és 1 kapszula Vitamarint. A második kúra alatt növelje a Gynex adagját napi 3x5-8 cseppre, a többi készítményt ugyanúgy alkalmazza, mint az első kúránál.
Javaslom, hogy a 2. kúrát követő szünetben teszteltesse le állapotát Supertronic készülékkel, és az alapján döntsenek a következő lépésről
Sikeres regenerációt és jó egészséget kívánok!

Emeljük rezgésszintünket!
Manapság sokat olvashatunk tudományos filmek foglalkoznak a globális felmelegedéssel, a fotonövvel, ami a föld élőlényei számára egyre inkább megnehezítik az életfeltételeket.
Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy a sorsunk nem megváltoztathatatlan, csupán minden egyén tudatán, döntésén, vibrációján múlik. Életünket természetesen befolyásolják a szülőktől átvett minták, családtagok, tanítóink, társaink, a társadalom, amiben élünk, más emberek által belénk táplált hiedelmek, táplálkozási szokások. Viszont az emberi tapasztalás olyan természetű, hogy a tudat és a fejlettség nagyon magas szintjére is emelkedhet. Meg kell változtatni a téves gondolkodásunkat, téves érzelmi szemléletmódunkat, hogy megváltozzon a vibrációnk, mert a vibráció megváltoztatása a sors megváltoztatásának kulcsa. Egészségesnek lenni mindössze annyit jelent, hogy emeljük rezgésszintünket, harmóniába hozzuk testünk energiapályáit.
Nem hinném, hogy van még egy termék a piacon, amely olyan hibátlanul szolgálná a XXI. század emberének szükségleteit – test, lélek, szellem szinten - , harmonizálna, mint az Energy termékei.
Mindannyian tudjuk, hogy az élet vibrációja 7,83 Hz. Így a gyógyításhoz minimum 10 Hz kell, amivel a mi termékeink rendelkeznek.
Legutóbb egyik előadásomon éppen erről beszéltem, amikor az egyik munkatársunk arról számolt be, hogy olyan vért is vizsgáltak mostanában ahol a frekvencia 9,4 Hz volt. Döbbenetes, hogy tudományosan is bebizonyítható, hogy bizony egyre nő az emberek rezgésszáma. Alacsony rezgésszámú „gyógytermékeknek” egyre kevesebb lesz a létjogosultsága.
Most is azt vallom, hogy életet csak az orvos menthet, de a szintetikus gyógyszerek használata az energia elfojtása céljából káros következménnyel járnak. Lehet kémiailag befolyásolni az agyat, hogy eltompuljanak az érzelmi nehézségek, így az illető gyógyszerfüggővé válik, mert el akarja érni az egyensúly kémiailag kialakított hamis egyensúlyát. Viszont amint elhagyja a gyógyszert visszazuhan a káoszba, mert az eredeti energiák már nem tudnak működni. Az agy kémiai folyamatait gyógyszerekkel irányítani olyan, mint „ágyúval verébre lőni”. Én egyre-másra tapasztalom, hogy pácienseim marék számra hagyják el a gyógyszereket , természetesen a fokozatosság elveit betartva. Semmiképpen nem lehet elvonási szindrómát produkálni. Csodálatos gyógyulások vannak az egyén tudatának, döntésének köszönhetően, hiszen az Energy termékek fogyasztása a vibrációjuk emelkedését vonja maga után. Az pedig nem más, mint a gyógyulás. Az Energy csodálatos, de a CSODÁK akkor is Ők, akik a változásnak, változtatásnak ezt a rögös útját végig járják.
Gondolkozz másként, szeress, igyál több vizet, tornázz, egyél több zöldséget és gyümölcsöt, nem ihatsz kólát nem ehetsz „fehéreket”stb…
Sokat foglalkozom az emberek tájékoztatásával, a tudatszint emelésével. Próbálok választ adni a miértekre, pl: „ Miért szedje Ő a Fytomineralt?” Válaszom: A számtalan ismert ok miatt: táplálék, gyógyszer, candida, stb…
A bolygónk oxigén és ásványi anyag szint csökkenése miatt csökken a föld életereje. Tehát biológiai szinten ezek emelése a cél.
A világ kutatói, és a mi kutatóink is felfedezték a kolloidásványnak nevezett dolgot, mely (Fytomineral) az ásványi anyagok kolloid formájában óriási segítséget nyújt ezen a téren.
Abidin doktor előadásán tudtuk meg, hogy a candida betegség tönkreteszi a szervezet nyomelem, ásványi anyag szintjét. Káros végtermékül a Prion(fehérje) savas PH kivonja a csontunk Ca tartalmát (csontritkulás), valamint megfoszt minket a nyomelemektől, ami híd a vitaminok sejtünkbe történő beépüléséhez. Így a krónikus betegségek gyógyításánál nélkülözhetetlen táplálékkiegészítő a Fytomineral.
Köszönöm, hogy elolvastál. Emeld a vibrációdat!
Csanádi Mária, természetgyógyász, szaktanácsadó


A kardiológus tanácsadójából jelentjük
-    Édesapám 75 éves, és volt egy enyhe agyszélhűdése. Tanácsot szeretnék kérni, mely Energy készítmények használata segítene elkerülni a következő esetleges agyszélhűdés kialakulását. Eddig a magas vérnyomására és a prosztatájára kellett orvosságot szednie. Kombinálhatja a hagyományos gyógyszereket az Energy készítményeivel?
Köszönettel Lenka

-    Igen, a hagyományos orvostudomány gyógyszerei és a természetgyógyászat készítményei kombinálhatók egymással. Agyszélhűdés után az Energy készítmények közül az alábbiak használatát javaslom: Korolen – eleinte kisebb adagokban naponta 3x1-2 cseppet csepegtessen egy pohár vízbe, és étkezés előtt fél órával igya meg, majd 7 nap után folyamatosan növelje az adagot napi 3x6 cseppre. 21 napi használat után tartson egy hét szünetet, és legalább 2x ismételje meg a háromhetes kúrát napi 3x6 cseppel (3 hét után mindig tartson 1 hét szünetet). Ezt kiegészítheti a Celitin szedésével – naponta 1x1 kapszula reggelente, és három hét szedés után ebben az esetben is tartson egy hét szünetet. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel – igyon legalább 2-3 liter vizet egy nap. Amennyiben édesapjának magas a vérnyomása, fontos, hogy minimálisra csökkentse a só használatát, és továbbra is szedje a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, illetve más betegségeire felírt orvosságokat.
Üdvözlettel mihamarabbi gyógyulást kívánva
MUDr. Július Šípoš


A Cytosan visszaadta az antibiotikumok által tönkretett egészségemet
Az Energy készítményeivel már több éves tapasztalatom van. Hat évvel ezelőtt, amikor először találkoztam velük, sokat segítettek. Egészségem használatuknak köszönhetően rendbe jött, ezért egy kis időre abbahagytam alkalmazásukat. Tavaly októberben azonban, amikor egyik napról a másikra ledöntött a torokgyulladás, amihez füldugulás is társult, rögtön a betegség lecsengése után felkerestem a klubot, és az Energy készítményekre bíztam szervezetem teljes gyógyulását. A torokgyulladás ugyan 4 nap alatt elmúlt, de a füldugulásom csak nem akart szűnni. Az első antibiotikum adagot viszonylag jól viseltem. Amikor azonban elküldtek a fülészetre, ahol újabb antibiotikumot, majd még egy más fajta antibiotikumot írtak elő, néhány nap használat után kezdtem érezni, hogy nagy baj közeleg. Minden étkezés után úgy éreztem, összeszorul a torkom, és mintha valaki meg akart volna fojtani. A gyomrom miatt alig tudtam levegőt venni, ezért csak felszínesen lélegeztem, és minden normális lélegzetért hálás voltam. Az állandó torok- és szájszárazság sem volt túl kellemes érzés. Ezért szép lassan leszoktam az evésről. Végül már csak vajkrémes kenyeret, rizst kompóttal, tésztát és teát voltam képes enni. Semmi mást. Sokáig gondolkodtam, vajon meddig bírom mindeztflAmikor már pszichikailag is padlón voltam, elkezdtem használni az Energy készítményeket. Saját magam állapítottam meg, mely készítmények lennének ideálisak a számomra. Elsősorban a Regalen – amely a legjobb készítmény a májra. Kombináltam a Vironal használatával, és egy idő után a Vironalt felváltottam a Gynex-szel. Állapotom lassan javulni kezdett. Végre ehettem egy jót, mint minden normális ember. Csak az édességek okoztak továbbra is gondot. A vérvétel eredményei pozitív változást mutattak. Elégedettnek kellett volna lennem, de úgy éreztem, még mindig hiányzik valami. Mindenesetre teljesen leszoktam a feketekávéról és az alkoholról, amit egyébként korábban sem fogyasztottam túl sokszor, illetve a vendéglátó ipari létesítmények által előállított ételekről, legalább is egyelőre. És természetesen elhagytam a nehéz ételeket is. Végül valaki megsúgta: próbáljam ki a Cytosan és a Regalen kombinált használatát. Az antibiotikumok ugyanis állítólag a májat teszik tönkre először. A Regalent már használtam, így csak a Cytosant kellett megvennem, és két nap használat után hihetetlen megkönnyebbülést éreztem. Az Energy szórólapjai között felfigyeltem még egy termékre, a Probiosanra. Ez a készítmény ugyanis antibiotikumok használata után rendbe hozza a bélflórát. Meg kell, hogy mondjam, mindkét készítménnyel határtalanul elégedett vagyok.
Jarmila Hylmarová, Nová Paka

Sikerült megmenteni a csecsemőt!
Az Energy készítményeit már régóta használom, de hál’ istennek eddig csak náthára, köhögésre, és hasonló „apróságokra” szedtem őket. Nemrégiben azonban meggyőződtem arról, hogy akkor is segítenek, ha valóban nagy a baj.
Amikor másodszorra teherbe estem (az első fiam majdnem 2 éves volt), meglepett, hogy néhány nappal a terhesség megállapítása után vérezni kezdtem. Már azt hittem, hogy elvetéltem, de az ultrahang szerint a magzat ott volt a méhemben. Kellemetlen hírként ért azonban, hogy van egy hematómám is, méghozzá közvetlenül a magzat alatt a placentához tapadva. A következő hetekben is előfordult vérzés, és a doktornő 50-50 százalékot adott, hogy a magzat megmarad. Nagyon féltem a vetéléstől, de a fiam miatt nem akartam befeküdni a kórházba.
Ekkor írtam Haltmar doktorúrnak az internetes tanácsadójába. Ő szinte azonnal válaszolt, mely készítményeket szedjem (a Vitamarinról és a Flavocelről van szó), én pedig rögtön be is szereztem őket. Három hét után ismét ultrahang vizsgálatra mentem, és az eredmény minden reményemet felülmúlta: a hematóma teljesen eltűnt (tulajdonképpen kettő, mert időközben még egy kialakult), és a gyerek is rendben volt. Nagy kő esett le a szívemről. Pszichikailag egészen addig a pillanatig nem voltam a legjobb állapotban, főleg az orvosok állandó „ijesztgetései” miatt. Egyedül Haltmar doktorúr tartotta bennem a lelket, ráadásul fizikailag is segített, amiért ezúton szeretnék még egyszer köszönetet mondani neki.
Andrea Opršalová, Brno

Számomra a Fytomineral a csúcs!
Kiskorom óta gyenge az immunrendszerem, ezért szinte minden körülöttünk repkedő bacilus megtalál. Tulajdonképpen mindig is igyekeztem erősíteni az immunrendszeremet, mozgással, egészséges táplálkozással, és főleg különböző étrendkiegészítők szedésével. A multivitaminok hosszú éveken keresztül voltak az én hamis barátaim. Immunrendszerem csak nem tudott megerősödni, míg végül kialakult egy jó kis vékonybél-gyulladás a szervezetemben. A kötelező kortikoidás és más szükséges mérgekkel történő kezelések után megismerhettem, mi az a krónikus fáradtság, elszürkült a hajam és a bőröm, vizesek lettek a szemeim, töredezett a körmöm. Egy szó mint száz, messziről látszott rajtam, hogy az egészség már régóta elkerül. Az egyik hölgy a kórházban takarítás közben megkérdezte, hogy kemoterápián estem-e át, hogy ennyire hullik a hajam.
Az Energy készítményekkel egy barátnőm ismertetett meg, akinek relaxációs stúdiója van Uhersky Brodban. A Supertronicos mérés után elkezdtem szedni a Drags imunt, amely a Probiosannal együtt segített a szervezetem méregtelenítésében. Számomra azonban a Fytomineral volt az abszolút csúcskészítmény. Három napos használat után érezni kezdtem az energiahullámot. Udvari fodrászom kb. két hónap elteltével észrevette, hogy ismét sűrű, valamint egészséges a hajam és a körmöm, amit most megint kicsit hosszabbra növeszthetek. A szürke bőr már nem jelent problémát, nem is emlékszem, mi az, a szemem pedig újra a régi. Szóval nekem a Fytomineral a csúcs, habár csak „kiegészítő készítményről” van szó. Köszönöm az Energynek, hogy visszaadta az energiámat, és további sok sikert kívánok!
Markéta Bublíkova, Vlčnov

Köszönet az ENERGY-nek!
50 éves vagyok.
Méh eltávolításra voltam előjegyezve mióma, megnagyobbodott méh
és megvastagodott méhnyálkahártya miatt.
Ezt rendszertelen vérzés és többszöri abrázió kisérte.
Ezt követően, az ENERGY-t megismerve, adtam magamnak még egy esélyt!
Az ENERGY készítményei közül a KING-KONG, CYTOSAN, és CYTOVITAL
kombináció javaslatát kaptam. Két hónap rendszeres szedés és használat után az ultrahangos vizsgálat kimutatta, hogy a mióma eltünt, a méh normális nagyságú és állapotú lett.
Örülök hogy találkoztam ezekkel a csodálatos termékekkel.
M.-né Ági, Kazincbarcika







Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.