Energy Top
Értékesítés

Kérjük, keresse fel a lakhelyéhez legközelebb található Energy Klubot, ahol hozzájuthat készítményeinkhez. A klubok szaktanácsadói az Energy készítmények értékesítése mellett egészségügyi-, kereskedelmi-, és életmód tanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre. A legtöbb Energy klubunk megszerezte a "Regenerációs központ" minősítést, ahol a fent említetteken kívül magas színvonalú terápiás kezeléseket lehet igénybe venni.

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján található tanácsadás és egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatás, és havonta minden klub individuális programokat szervez azok számára, akik többet szeretnének megtudni az egészségmegőrzésről, a prevencióról, esetleg a természetgyógyászat
i kezelések módszereiről.

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár, és nem csak a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedményeket illetőleg.

Magyarországon 25 Energy Klub és több, mint 100 képviselet áll vásárlóink rendelkezésére, melyek biztosítják cégünk saját fejlesztésű és gyártású termékeinek értékesítését.

Bővebb információkat az "Energy Klubok" és "További munkatársaink" menüpontban található elérhetőségeken kaphat.