Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra, a termékek egyénre szabott alkalmazására.


Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.


Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről, esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről. A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj bruttó 1500 Ft + legalább egy Energy készítmény vásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK, 2018. SZEPTEMBER

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon!
Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

Budapest 2. Klub
ENERGY Klub Zugló, XIV. Stefánia út 81. fsz. 2.
Nice Hajgyógyászat
Minden hétfőn és csütörtökön 10-15 óra között ingyenes termékbemérés, Candida- és penészgombaszűrés. Minden pénteken ingyenes rádióhullámú frekvenciakezelés: krónikus fáradtság / mellékvese kondicionálás, őszüléskezelés. Minden kedden kedvezményes rádióhullámú frekvenciakezelés: allergiakezelés.
Minden 25 ezer Ft feletti vásárlónk egy terápiás eszközt kap ajándékba, melynek segítségével energetikai szinten a panaszok okaira lehet hatni.
ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK:
Mikrokamerás hajvizsgálat és speciális skalpdiagnosztika; biorezonanciás góckutatás, állapotfelmérés; allergia és ételérzékenység mérés és terápia; ekcémaszűrés és terápia; hormonegyensúly-tanácsadás műszeres méréssel; rákmegelőző szűrés és terápia; Fscan mérés a kóros/kórokozó frekvenciák pontos kimutatására; ásványi anyag-, nyomelem-, vitaminhiány kimutatása.
KEZELÉSEK:
Rádióhullámú frekvenciakezelés RPZ 14 plazmagenerátorral: hormonegyensúly optimalizálás, hajproblémák, fejbőrpanaszok, bőrproblémák kezelése. Kórokozók elleni kezelés, egyéb problémák. Anti-aging program, komplex és látványos megoldások + rádióhullámú frekvenciakezelés: minden pénteken 11-12 óra között. Díja: 5000 Ft.
Előzetes bejelentkezés szükséges: info@nicehajgyogyaszat.hu, Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417, Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416. Honlapunk:www.nicehajgyogyaszat.hu

Budapest 4. Klub
ENERGY Klub Buda, 1027 Budapest, Horvát u. 19-23. fsz.
szeptember 28., péntek, 17 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai.
A klubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra.
További info: Koritz Edit, (20) 504-1250, energybuda@energyklub.hu

Budapest 5. Klub
Energy Belváros Klub, 1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1., kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől).
ELŐADÁS:
szeptember 25. (kedd), 17.30
Németh Imréné Éva fitoterapeuta természetgyógyász, klubvezető előadása: Együttműködés a hormonokkal, a természetes egyensúly megőrzése életmódunkkal.
TANÁCSADÓKÉPZÉS:
szeptember 29., október 6., 13. és 27. (négy szombati napon). Részletek a klubban, a klub elérhetőségein és a klub Facebook oldalán.
BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL:
Meridiánok áttekintése (időpont-egyeztetéssel). A javasolt termékek személyre igazítása, adagolások beállítása.
TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:
Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés, testelemzés. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával.
Homeopátiás szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos, a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője.
Hormonegyensúly-tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. tartja: Puhl Andrea természetgyógyász.
ÚJDONSÁG! Pedagógiai szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Németh Enikő tanító, tehetségfejlesztő szaktanácsadó, differenciáló pedagógus.
Jelentkezés a fenti tanácsadásokra az energy.belvaros@gmail.com címen vagy a klubban és elérhetőségein.
Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga Juhász Irén irányításával, hogy jól érezzük magunkat.
Bejelentkezés, további információ: Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél. Telefon: +36/20-9310-806, energy.belvaros@gmail.com, a honlapunkon: http://energybelvaros.hu/ és a Facebookon is.

Debrecen
Minerva Panzió konferenciaterem, Kossuth u. 59.
szeptember 29-én, szombaton 9 és 16.30 között
Egész napos ENERGY-konferencia Debrecenben Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató vezetésével.
A konferencia címe: Fókuszban – önmagunk.
Témák:
1. A máj mint az „ego” irányítója – a helyes férfi szerep. Miért beteg az idegrendszer és a prosztata? Hogyan gyógyít a REGALEN?
A pajzsmirigy a lélek központja – miért beteg annyi nő? A Fa–Föld tengely – hogyan gyógyít a GYNEX.
Az egészséges életmód alapelvei a hko szerint. A kínai hangokkal való gyógyítás.
2. Gyulladások a szervezetben. Belső szél – belső tűz – üres tűz. A krónikus reumatikus és ideggyulladások kezelése ENERGY-vel.
3. Hogyan védi a bélflóra az idegrendszert egy életen át. Alkalmazandó ENERGY összefüggések és lehetséges megoldások.
Sok-sok példa, kérdések megválaszolása, konkrét gyakorlati tapasztalatok, esettanulmányok.
Szeretettel várjuk kedves ENERGY tanácsadóink és klubtagjaink jelentkezését!
A részvétel térítéses és előzetes bejelentkezéshez kötött. Jelentkezni lehet a debreceni ENERGY klubban. További információ: Kovácsné Ambrus Imola klubvezető, tel.: 06/30/458-1757, Kovács László klubvezető, tel.: 06/30/329-2149, e-mail: info@imolaenergy.hu

Kazincbarcika
Barabás M. u. 56.
minden kedden 15-18 óra között: klubnap.
További info: Ficzere János klubvezető, tel.: 0630/856-3365.

Kecskemét
Gabona Székház oktató terem, Klapka u. 11-13.
szeptember 21., péntek, 16 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai.
További info: Mészárosné Lauter Erzsébet természetgyógyász, klubvezető, tel.:+36 76/324-444, fitoteka@freemail.hu

Keszthely
Lovassy u 13., a klub oktató helyiségében.
szeptember 2., 9., és 16. (vasárnapi napokon), 9-16 óra között
Tanácsadói alapképzés 30 órában.
Jelentkezés: Sárvári Balázs, Gyenese Ibolya klubvezetőknél, tel.: +36 30 560-7785, +36 30 225-4917.

Miskolc
Zsolcai kapu 9-11. I. em.
szeptember 3., hétfő, 14-16 óra között
A miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Előzetes bejelentkezés és további info: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.

Nyíregyháza
Egészségügyi Főiskolai kar A épület, I. em. tanterem, Sóstói út 31.
szeptember 12., szerda, 17 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai.

Siófok
ENERGY klub, Wesselényi u. 19.
szeptember 13., csütörtök, 18 óra
Ángyán Józsefné természetgyógyász, klubvezető előadása: Az egészségmegőrzés módszerei. ENERGY termékek felhasználási lehetőségei.
szeptember 20., csütörtök, 17 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai.
További info: Ángyán Józsefné klubvezető, (20) 314-6811, margagitika@gmail.com

Székesfehérvár
A rendezvény helye a résztvevők számától függ.
szeptember 26., szerda, 17 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai. A kínai misztikus hangzók használata az egészség megörzésében.
A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges!
További info: Ostorháziné Ibolya ENERGY klubvezető, tel: +36 20 568-1759

Szolnok
Zsálya Herbaház és Egészségház oktatóterem, Arany János út 23.
szeptember 11., kedd, 16 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Föld elem mélyebb összefüggései a hko szerint és az őszi méregtelenítés szabályai.
szeptember 18., kedd, 16.30
Első őszi klubnap, vezeti: dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász, akupresszőr, kínai asztrológus. Téma: 2 új készülék (Meridim és Mini Quantum) gyakorlati bemutatása, ezekkel történik szeptembertől az állapotfelmérés.
szeptember 22., szombat, 9-16 óra között
Mikrokonferencia, vezeti: Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató.
Témák: Részletesen az ízületi betegségekről. Alternatív lehetőségek az ENERGY készítményeivel.
A konferencia térítési díjas.
További információ és jelentkezés: Németh Istvánné Éva klubvezetőnél, tel.: +36 56 375-192.
Továbbra is igénybe lehet venni az állapotfelmérést, melyet dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász, akupresszőr, kínai asztrológus végez, díjazás ellenében, előzetes időpont-egyeztetéssel. Ingyenesen kérhető az egyénre szabott tanácsadás, ENERGY termékek ajánlásával.
Az Egészségházban különböző szolgáltatások találhatók: masszázsok, orvosi rendelések, kineziológia, energiagyógyászat. E szolgáltatásokhoz időpont-egyeztetés szükséges.
További információ: Németh Istvánné Éva klubvezető, 0656/375-192, 0630/292-8399, szolnokegeszseghaz@gmail.com, www.szolnokegeszseghaz.hu

Szombathely
Berzsenyi Dániel Könyvtár, Dr. Antall József tér 1.
szeptember 14., péntek, 17 óra
Ángyán Józsefné kineziológus, természetgyógyász, siófoki ENERGY klubvezető előadása: Szervezetünk őszi karbantartása.
További info: Nánási Eszter klubvezető, 30/852-7036, eszterbiobolt@outlook.hu, Eszter Biobolt, Szent Márton utca 15.

Veszprém
Zöld Lak oktatóterme, Diófa u. 3.
szeptember 30., vasárnap, 9-16 óra között
Mikrokonferencia, vezeti: Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató.
Témák: Részletesen a metabolikus szindrómáról. Vírusok, mutációk. Sok eset és gyakorlatok.
A konferencia térítési díjas.
Információ és jelentkezés: Vértes Andrea, Török Tamás klubvezetőknél, tel.: +36 30 994-2009.

Zalaegerszeg
ENERGY Klub, Mártírok u. 17.
szeptember 10-én (hétfő), 17-18: Személyes terméktanácsadás.
szeptember 11-én (kedd), 17-18: Egyensúly az 5 elemmel: Föld.
szeptember 12-én (szerda), 17-18: Mit tehetsz magadért? – Földelés.
szeptember 17-én (hétfő), 17-18: Pajzsmirigyszűrés.
szeptember 18-án (kedd), 17-18: Kék tenger meditáció.
szeptember 19-én (szerda), 17-18: Mit tehetsz magadért? – Önmasszázs.
szeptember 24-én (hétfő), 17-18: Parazitaszűrés.
szeptember 25-én (kedd), 17-18: Belső gyermek.
szeptember 26-án (szerda), 17-18: Kössünk együtt!
szeptember 27-én (csütörtök), 17-20: Lélek- és szellemgyógyász tanfolyam indul! Részletek a maraboszi.hu weboldalon.
Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. ENERGY Klub. A meghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com és www.maraboszi.hu

 

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.