Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege
és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak
és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra,
a termékek egyénre szabott alkalmazására.


Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.


Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről,
esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről.
A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj 1500 Ft + legalább egy táplálékkiegészítő megvásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK, 2018. JÚNIUS

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon!
Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

Budapest 2. Klub
ENERGY Klub Zugló, XIV. Stefánia út 81. fsz. 2.
Nice Hajgyógyászat
Minden hétfőn és csütörtökön 10-15 óra között ingyenes termékbemérés, Candida- és penészgombaszűrés. Minden pénteken ingyenes rádióhullámú frekvenciakezelés: krónikus fáradtság / mellékvese kondicionálás, őszüléskezelés. Minden kedden kedvezményes rádióhullámú frekvenciakezelés: allergiakezelés.
Minden 25 ezer Ft feletti vásárlónk egy terápiás eszközt kap ajándékba, melynek segítségével energetikai szinten a panaszok okaira lehet hatni.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK:
Mikrokamerás hajvizsgálat és speciális skalpdiagnosztika; biorezonanciás góckutatás, állapotfelmérés; allergia és ételérzékenység mérés és terápia; ekcémaszűrés és terápia; hormonegyensúly-tanácsadás műszeres méréssel; rákmegelőző szűrés és terápia; Fscan mérés a kóros/kórokozó frekvenciák pontos kimutatására; ásványi anyag-, nyomelem-, vitaminhiány kimutatása.

KEZELÉSEK:
Rádióhullámú frekvenciakezelés RPZ 14 plazmagenerátorral: hormonegyensúly optimalizálás, hajproblémák, fejbőrpanaszok, bőrproblémák kezelése. Kórokozók elleni kezelés, egyéb problémák. Anti-aging program, komplex és látványos megoldások + rádióhullámú frekvenciakezelés: minden pénteken 11-12 óra között. Díja: 5000 Ft.
Előzetes bejelentkezés szükséges: info@nicehajgyogyaszat.hu, Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417, Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416. Honlapunk:www.nicehajgyogyaszat.hu

Budapest 4. Klub
Energy Klub Buda, 1027 Budapest, Horvát u. 19-23. fsz.
A klubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra.
További info: Koritz Edit, (20) 504-1250, energybuda@energyklub.hu

Budapest 5. Klub
Energy Belváros Klub, 1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1., kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől).

ELŐADÁS:
június 19., kedd, 17.30
Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetők előadása: Pihenés, nyár, szünidő, szabadság és utazás az ENERGY készítményeivel.
BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL:
Meridiánok áttekintése (időpont-egyeztetéssel). A javasolt termékek személyre igazítása, adagolások beállítása.

TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:
Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés, testelemzés. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával.
Homeopátiás szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos, a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője.
Hormonegyensúly-tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. tartja: Puhl Andrea természetgyógyász. Jelentkezés az energy.belvaros@gmail.com címen vagy a klubban és elérhetőségein.
Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga Juhász Irén irányításával, hogy jól érezzük magunkat.
Bejelentkezés, további információ: Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél. Telefon: +36/20-9310-806, energy.belvaros@gmail.com, a honlapunkon: http://energybelvaros.hu/ és a Facebookon is.
Figyelem! Május 1-jén és május 22-26. között a klub zárva tart.

Debrecen
Figyelem! A debreceni ENERGY Klub június 18-ától június 25-éig zárva tart. Ezen időszak alatt a futáros megrendelés felvétele és a csomagküldés is szünetel.
További információ: Kovácsné Ambrus Imola klubvezető, tel.: 06/30/458-1757, Kovács László klubvezető, tel.: 06/30/329-2149, e-mail: info@imolaenergy.hu

Kazincbarcika
Barabás M. u. 56.
minden kedden 15-18 óra között: klubnap.
További info: Ficzere János klubvezető, tel.: 0630/856-3365.
Figyelem! Szabadság miatt május 14-18. között a klub zárva lesz.

Kecskemét
Napra Néző Egészség Centrum, Juhász u. 2.
június 17., vasárnap, 9-16 óra között
Minikonferencia a kecskeméti ENERGY klub szervezésében, Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató vezetésével: Vírusok és gyulladások, 2. rész. (Egész napos szeminárium, térítéssel.)
További info: Horváth Tímea, tel.: +36 20 342-1415.

Miskolc
Zsolcai kapu 9-11. I. em.
június 11., hétfő, 15-17 óra között
A miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Előzetes bejelentkezés és további info: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.

Siófok
ENERGY klub, Wesselényi u. 19.
Ángyán Józsefné természetgyógyász, klubvezető előadásai:
június 7., csütörtök, 18 óra
Nyári viszontagságok, a hőhullám elviselése, hatásai a szervezetünkre, kivédésének lehetőségei ENERGY termékek használatával.
június 21., csütörtök, 18 óra
Az egészség fenntartása napjainkban ENERGY termékek alkalmazásával.
További info: Ángyán Józsefné klubvezető, (20) 314-6811, margagitika@gmail.com

Szombathely
Berzsenyi Dániel Könyvtár, Dr. Antall József tér 1.
június 1., péntek, 17 óra
Ángyán Józsefné kineziológus, természetgyógyász, siófoki ENERGY klubvezető előadása: A szív és az-érrendszer szerepe és működése szervezetünkben.
További info: Nánási Eszter klubvezető, 0630/852-7036, eszterbiobolt@outlook.hu

Veszprém
ZöldLak, Diófa utca 3.
június 18., hétfő, 17 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Tűz elem misztériuma és mélyebb összefüggései a hko szerint.
További info: Török Tamás klubvezető, 06 30 994-2009, 06 30 482-3233, facebook.com/HarmoniahazGyogynoveny

Zalaegerszeg
ENERGY Klub, Mártírok u. 17.
június 11-én (hétfő), 17-18: Gerinc állapotfelmérés és szűrés.
június 12-én (kedd), 17-18: Lézerhasználat a terápiákban.
június 13-án (szerda), 17-18: Parazitaszűrés.
június 18-án (hétfő), 17-18: Személyes terméktanácsadás.
június 19-én (kedd), 17-18: Nyaraláskor vidd magaddal!
június 20-án (szerda), 17-18: Hajproblémák szűrése.
június 25-én (hétfő), 17-18. Pajzsmirigyszűrés.
június 26-án (kedd), 17-18: EDU-kineziológia.
június 27-én (szerda), 17-18: Refluxszűrés.
A meghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok (az április 15-ei mikrokonferencia kivételével) a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com, www.maraboszi.hu

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.