Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra, a termékek egyénre szabott alkalmazására.


Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.


Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről, esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről. A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj bruttó 1500 Ft + legalább egy Energy készítmény vásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK, 2018. NOVEMBER

BUDAPEST 2. KLUB
Energy Klub Zugló, XIV. Stefánia út 81. fsz. 2.
Nice Hajgyógyászat
Minden hétfőn és csütörtökön 10-15 óra között ingyenes termékbemérés, Candida- és penészgombaszűrés. Minden pénteken ingyenes rádió­hullámú frekvenciakezelés: krónikus fáradtság / mellékvese kondicionálás, őszüléskezelés. Minden kedden kedvezményes rádióhullámú frekvenciakezelés: allergiakezelés.
Minden 25 ezer Ft feletti vásárlónk egy terápiás eszközt kap ajándékba, melynek segítségével energetikai szinten a panaszok okaira lehet hatni.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK:
Mikrokamerás hajvizsgálat és speciális skalpdiagnosztika; biorezonanciás góckutatás, állapotfelmérés; allergia és ételérzékenység mérés és terápia; ekcémaszűrés és terápia; hormonegyensúly-tanácsadás műszeres méréssel; rákmegelőző szűrés és terápia; Fscan mérés a kóros/kórokozó frekvenciák pontos kimutatására; ásványi anyag-, nyomelem-, vitaminhiány kimutatása.

KEZELÉSEK:
Rádióhullámú frekvenciakezelés RPZ 14 plazmagenerátorral: hormonegyensúly optimalizálás, hajproblémák, fejbőrpanaszok, bőrproblémák kezelése. Kórokozók elleni kezelés, egyéb problémák. Anti-aging program, komplex és látványos megoldások + rádióhullámú frekvenciakezelés: minden pénteken 11-12 óra között. Díja: 5000 Ft.
Előzetes bejelentkezés szükséges:
info@nicehajgyogyaszat.hu,
Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417,
Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416.
Honlapunk: www.nicehajgyogyaszat.hu

BUDAPEST 4. KLUB
ENERGY Klub Buda,
1027 Budapest, Horváth u. 19-23. fsz.,
kapukód: 51.
November 30., péntek, 17:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése.
A klubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra.
További info: Koritz Edit, (20) 504-1250,
energybuda@energyklub.hu

BUDAPEST 5. KLUB
ENERGY Belváros Klub,
1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1.,
kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől).
November 13., kedd, 17.30 óra
Németh Imréné Éva klubvezető előadása: Együttműködés a hormonokkal, a természetes egyensúly megőrzése életmódunkkal és az ENERGY termékeivel (II. rész).
november 27., kedd, 17.30 óra
Németh Imre klubvezető előadása: Miért van szükségünk étrendkiegészítőkre? Miért az ENERGY-t válasszuk?
BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL:
Meridiánok mérése, Meridimer készülékkel (időpont-egyeztetéssel). A javasolt ENERGY termékek személyre igazítása, adagolások beállítása.
TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:
Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés, testelemzés. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával.
Homeopátiás szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője.
Hormonegyensúly-tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Puhl Andrea fitoterapeuta természetgyógyász, ENERGY tanácsadó.
ÚJDONSÁG! Pedagógiai szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Németh Enikő tanító, tehetségfejlesztő szaktanácsadó, differenciáló pedagógus, ENERGY tanácsadó.
Jelentkezés a fenti tanácsadásokra az energy.belvaros@gmail.com, vagy az ENERGY Belváros Klubban és elérhetőségein.
Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj velünk! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga, hogy jól érezzük magunkat. Juhász Irén ENERGY tanácsadó irányításával.
Bejelentkezés, további információ:
Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél. Telefon: +36/20-9310-806,
energy.belvaros@gmail.com
Nyitvatartás: K-P: 12-20 óráig, szombaton 10-15.30 óráig. Hétfőnként a klub zárva tart.
FIGYELEM! A klub november 1-től november 5-ig zárva tart. Nyitás november 6-án!
A nyitvatartás részleteit, aktuális információkat az ENERGY weboldalán és az ENERGY Belvárosi klub Facebook oldalán figyeljék!

GYŐR
Szent István út 12/3., fsz. 4.
Az ENERGY TANÁCSADÓKÉPZÉS időpontja módosult: november 17-én kezdődik. Jelentkezni lehet a klubban vagy Zsilák Juditnál a 30/560-4405 telefonszámon.
November 9., péntek, 18.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése
Minden klubtagunkat és barátait szeretettel várjuk! Bejelentkezés szükséges a klubban, vagy a fenti telefonszámon.

KAZINCBARCIKA
Barabás M. u. 56.
Minden kedden 15-18 óra között klubnap.
További információ: Ficzere János klubvezető,
tel.: 0630/856-3365.

MICKOLC
Zsolcai kapu 9-11., I. em.
November 7-én, szerdán 14.00-16.00 óráig: A miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Időpont-egyeztetéshez bejelentkezés: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.
November 9-én, pénteken, 17.00 óra
ELŐADÁS a Tudomány és Technika háza klubszobában. (Miskolc, Görgey Artúr utca 5.) Előadó: Ráczné Simon Zsuzsanna fitoterapeuta, ENERGY szakoktató. Téma: Immunrendszerünk felerősítése az őszi-téli időszakra. Fertőzéses betegségek megelőzése, kiegészítő kezelése az ENERGY termékeivel. Az ENERGY új készítményeinek ismertetése.
Bejelentkezés és további információ: Ficzere János klubvezető 30/856-3365

NYÍREGYHÁZA
Nyíregyháza, Egészségügyi Főiskolai kar,
Sóstói út 2-4., A épület, 1. emeleti tanterem.
november 14., szerda, 17.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése.
További információ: Fitos Sándor klubvezető
06/20/427-5869, fits58@gmail.com,
www.nyirenergy.hu

SIÓFOK
ENERGY Klub, Wesselényi u. 19.
November 8., csütörtök, 18.00 óra
A tüdő felépítése, működése a HKO szemléletében is. Erősítése ENERGY termékekkel.
November 22., csütörtök, 18.00 óra
A vastagbél felépítése, működése a HKO szemléletében is. ENERGY termékek használatában rejlő lehetőségek.
További információ: Ángyán Józsefné klubvezető, 06/20/314-6811, margagitika@gmail.com

SOPRON
ENERGY Klub, Vörösmarty u. 8.,
Egészségház oktatóterme
November 24., szombat, 10.00-12.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Az ENERGY termékek mélyebb használatának összefüggései a HKO tükrében. Új termékek bemutatása: CELITIN, sárgabarackmag olaj, homoktövis olaj.
További információ: Pinezits Viktória klubvezető. Tel.: 0620/446-0196

SZEGED
ELŐADÁS lesz a szegedi ENERGY Klub szervezésében, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara oktatótermében (6721 Szeged, Párizsi körút 8-12.)
November 17., szombat, 09.00-11.00 óra
Mészáros Márta természetgyógyász, reflexológus, klubvezető, ENERGY Klub Szeged előadása: Gyógyítás fitoterápiával. Hogyan alkalmazzuk a fitoterápiás készítményeket a mindennapi betegségek megelőzésében és gyógyításában. Helyes alkalmazás és adagolások a szinergizmus szabályainak figyelembevételével. Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Új kutatások bemutatása. A pentagramok mélyebb összefüggései a HKO tükrében. Részletesen az új termékekről: CELITIN, sárgabarackmag olaj, homoktövis olaj. Csanádi Mária természetgyógyász előadása: A szervóra és az érzelmek hatása. Szervtérkép áttekintése.
További információ: Mészáros Márta klubvezető, tel.: +36 30 289 3208

SZÉKESFEHÉRVÁR
ENERGY Klub, Basa u. 1., a klub oktatótermében.
November 28., szerda, 17.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése.
További információ: Ostorháziné Jánosi Ibolya klubvezető, tel.: 0620/568-1759

SZOLNOK
Zsálya Herbaház és Egészségház oktatóterme
Szolnok, Arany János. u. 23.
november 13., kedd, 16.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése.
November 20., kedd, 16.30 óra
Klubnap Dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász, akupresszőr, kínai asztrológus vezetésével. Téma: Mit tartsunk szem előtt az ünnepekre készülve? Kötetlen beszélgetés az asztrológia tükrében.
ÁLLAPOTFELMÉRÉS hétfőtől-péntekig, 9.00 és 17.00 óra között díjazás ellenében vehető igénybe, előzetes időpont-egyeztetés alapján. Supertronic készülékkel, Meridim készülékkel, Mini Quantum készülékkel, valamint kínai horoszkóp készítése, numerológia.
Az eredmények ismeretében ENERGY termékek ajánlása.
Az Egészségházban igénybe vehető szolgáltatások: masszázs, természetgyógyászati rendelés, kineziológia, energiagyógyászat, orvosi rendelések, melyekhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
További információ és jelentkezés Németh Istvánné Éva klubvezetőnél
Tel.: 06/56/375-192, 06/30/292-8399
szolnokegeszseghaz@gmail.com

VESZPRÉM
ZöldLak oktatóterem
Veszprém, Diófa u. 3.
November 21., szerda, 17.00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Fém elem mélyebb összefüggései a HKO szerint. Felkészülés a téli időszakra az ENERGY étrendkiegészítőivel. Új termékek ismertetése.
Információ és jelentkezés: Vértes Andrea, Török Tamás klubvezetőknél, tel.: +36 30 994-2009.


ZALAEGERSZEG
ENERGY Klub, Mártírok u. 17.
nov. 7-én (szerda) 17-18: Hajproblémák szűrése
nov. 12-én (hétfő) 17-18: Mozgásszervi problémák
nov. 13-án (kedd) 17-18: Mit tehetsz magadért? – Földelés
nov. 14-én (szerda) 17-18: Személyes terméktanácsadás
nov. 19-én (hétfő) 17-18: Belső gyermek
nov. 20-án (kedd) 17-18: Mit tehetsz magadért? – Bekapcsolás
nov. 21-én (szerda) 17-18: Pajzsmirigy szűrés
nov. 26-án (hétfő) 17-18: Kössünk együtt!
nov. 27-én (kedd) 17-18: Egyensúly az 5 elemmel: Víz
nov. 28-án (szerda) 17-18: Parazita szűrés
A meghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy
mara.energy@gmail.com és www.maraboszi.hu


 

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.