Egészségmegőrzés az ENERGY-vel

„Ahol az egész gyengélkedik, lehetetlen,
hogy a rész egészséges legyen.”

Platón: Athéni Köztársaság, i. e. 382

Bár a modern orvostudomány fantasztikus eredményeket ér el a műtéti eljárások és az akut betegségek gyógyítása terén, egészségünk védelmében a holisztikus orvoslást tartjuk a legfontosabbnak. Az emberi test egységes egész: a test, a lélek, az érzelmek és a szellem egyetlen rendszerben kapcsolódik össze.

Keressük az ok-okozati összefüggéseket, valamint a természetes, gyengéd
és kíméletes megoldásokat, és segítségükkel igyekszünk helyreállítani a szervezet harmonikus működését, a testi-lelki egészséget.

Salus hűségprogram

A SALUS HŰSÉGPROGRAMBAN KIZÁRÓLAG KLUBTAGOK ÉS TANÁCSADÓK VEHETNEK RÉSZT. (A SALUS LATIN SZÓ, JELENTÉSE: JÓLÉT, EGÉSZSÉG.)
VÁSÁROLJON ENERGY KÉSZÍTMÉNYEKET 12 EGYMÁST KÖVETŐ HÓNAPON ÁT,
HAVI LEGALÁBB 10 EZER FT ÉRTÉKBEN. NEM FONTOS, HOGY A PROGRAMOT AZ ÉV MELYIK HAVÁBAN KEZDI EL. 12 HÓNAP ELTELTÉVEL – A FENTI FELTÉTEL TELJESÍTÉSE ESETÉN –
ÖN JOGOSULTTÁ VÁLIK A 15 EZER FT ÉRTÉKŰ HŰSÉGBÓNUSZRA.

A hűségbónusz megszerzéséről Önt a havi elszámolásban értesítjük. A hűségbónusz érvényesítése az adott hónapban kötelező, viszont megbontva is felhasználható a tárgyhónapon belül, az alábbi feltételek szerint.
A hűségbónusz alapján érvényesített árengedmény nem haladhatja meg egy konkrét vásárlás értékének 50%-át. A hűségbónusz összege részekre is bontható, és ha az adott hónapban érvényesített részösszeg meghaladja egy konkrét vásárlás 50%-át, akkor ez szükséges is.
Az árengedményt nem lehet felhasználni regisztráció megújításának megvásárlására.

A bónusz felhasználása

A hűségbónusz érvényesítésének hónapjában automatikusan teljesül az adott hónap minimum 10 ezer Ft-os vásárlása.  A hűségprogram feltételeinek be nem tartása esetén
a program elölről kezdődik. A hűségprogram aktuális állását cégünk weboldalán,
a Karrier menüpontban követheti nyomon. 

Supertronic készülék

A Supertronic EAV módszer (vagyis a dr. Voll-féle elektroakupunktúra) alapján működő készülék. Pontosan meghatározott akupunktúrás pontokon a bőr ellenállásának (vezetőképességének) mérésével képet ad az akupunktúrás meridiánok, továbbá az energetikai pályákkal kapcsolatban álló belső szervek
és hozzájuk kapcsolódó szövetek energetikai állapotáról.

Tanácsadás

Az internetes oldalainkra látogatók rendelkezésére áll a szaktanácsadás, ahol szakembereinktől segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb Energy készítmény kiválasztásához.

Munkatársaink szívesen adnak tanácsot egészségügyi problémáinak hatékony megoldásához is, ez azonban nem helyettesíti az orvosi diagnózist vagy kezelést! A pontos diagnózis felállításához feltétlenül keresse fel szakorvosát! Tanácsadóink feladata mindössze az, hogy javaslatot tegyenek a fennálló probléma egyik lehetséges megoldására az Energy készítmények segítségével.

Gyakori kérdések

Használhatom az Energy készítményeket antibiotikumokkal egy időben?

Igen. Káros kölcsönhatásoktól nem kell tartania. Sőt, a Vironal alkalmazása esetén szinergikus hatást érhet el az agresszív vírusokkal szemben, miközben ezzel egy időben semlegesítheti az antibiotikumok negatív hatásait.

Kisfiam/kislányom még csak 2 éves. Használhatja az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeit és étrend-kiegészítőit általában 3 éves kortól ajánljuk. Ha Ön ennél fiatalabb korú gyermekét szeretné természetes gyógykezelésben részesíteni, konzultáljon szaktanácsadóinkkal.

Vannak-e mellékhatásai az Energy készítményeinek? Ha igen, milyenek?

Készítményeink teljes mértékben természetes eredetűek, így mellékhatásaik csak nagyon ritkán jelentkeznek (abban az esetben fordulhatnak elő, ha a fogyasztó allergiás a termék egyik vagy másik összetevőjére). Mellékhatás esetén javasolt az előírt adagolás csökkentése és a szaktanácsadó felkeresése.

Hogyan használjam a koncentrátumokat akut, illetve krónikus állapotok kezelésére?

Akut állapotokban a készítményeket rövidebb ideig és nagyobb adagban (napi 3x4-9 csepp) adjuk, és a javulással párhuzamosan fokozatosan csökkentjük az adagolást. Krónikus betegségeknél viszont kisebb adaggal kezdünk (pl. napi 1 csepp vagy 2-3x1 csepp), majd fokozatosan növeljük az adagot.

Vitae magazin

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.