Tanácsadás

Az internetes oldalainkra látogatók rendelkezésére áll a szaktanácsadásunk. Itt orvos és természetgyógyász szaktanácsadóinktól segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb Energy készítmény kiválasztásához.

Munkatársaink szívesen adnak tanácsot egészségügyi problémáinak hatékony megoldásával kapcsolatban is, ez azonban nem helyettesítheti az orvosi diagnózist vagy kezelést! A pontos diagnózis felállításához feltétlenül keresse fel szakorvosát! Tanácsadóink feladata az, hogy javaslatot tegyenek a fennálló probléma egyik lehetséges megoldására az Energy készítmények segítségével.

Dr. Gulyás Gertrúd

Háziorvos

1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
1998-ban szakvizsgáztam háziorvostanból, 20 éve ezen a területen tevékenykedem a fővárosban.
Az Energy cég termékeit évek óta használom a pácienseim körében, de saját magam és a családom részére is alkalmazom nagy megelégedéssel. A gyógyító munkám során a holisztikus szemléletet képviselem, általános orvosként széles körben bővítem az ismereteimet. Érdeklődéssel fordulok egyéb gyógyító technikák felé – pránanadi energetikai gyógyítás, quantum balance tanácsadás, gyógyítás. Legjobb tudásom szerint igyekszem megválaszolni a kérdéseiket,
köszönöm a megtisztelő bizalmat!

Ráczné Simon Zsuzsanna

természetgyógyász, hormonegyensúly-tanácsadó, Energy szakOKTATÓ

Ráczné Simon Zsuzsanna vagyok. Debrecenben születtem 1970-ben, jelenleg is itt élek férjemmel és két nagy gyermekemmel. Belgyógyász édesanya mellett felnőve, az életem részévé vált a gyógyítás, segítés. Ennek ellenére nem vonzott az orvosi pálya – éppen a családot megterhelő mivolta miatt.
A természetgyógyászat felé a gyermekeim születése után fordultam. Először elvégeztem a reiki I-II. tanfolyamot, majd elsajátítottam a fül-, -test- és csakragyertyázást. Később, 2003-ban végeztem mint fitoterapeuta természetgyógyász. Azóta hivatásszerűen foglalkozom a hozzám fordulókkal a saját rendelőmben.
Az Energy-vel 2004-ben ismerkedtem meg, és azóta is tanácsadóként működöm.
Az Energy szakoktatójaként rendszeresen és örömmel tartok szakmai előadásokat az ország különböző pontjain a készítmények használatával kapcsolatban. A munka után szívesen kertészkedem, és gyógynövényeket termesztek családi házunk kertjében, saját családom és ismerőseim számára.

Sok szeretettel várom kérdéseiket!
Korábbi kérdések és válaszok listája

Keresés:
Loading...

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.