Rólunk / Kapcsolat

A csehországi anyavállalat alapjait több, mint 26 éve, a folyamatosan megújuló holisztikus szemléletnek és a fogyasztók komplex kiszolgálásának gondolata mentén tettük le. A hazai leányvállalat, az Energy Magyarország Kft. 24 ÉVVEL ezelőtt KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT: klubhálózata és forgalma egyaránt folyamatosan NÖVEKSZIK, az értékesítést tekintve jelenleg ELSŐ HELYET FOGLAL EL  a cégcsoport LEÁNYVÁLLALATAI között.

Cseh anyavállalatunk magas színvonalú termékfejlesztéssel és gyártással büszkélkedhet, miközben termékeinknek a fogyasztóinkhoz vezető útja is kivételesnek mondható.

Legyen szó akár innovatív egészségvédő élelmiszerekről vagy étrend-kiegészítőkről, akár gyógyító-és ápoló kozmetikumokról – készítményeink maximálisan természetes eredetűek, kíméletesen és rendkívül hatékonyan hatnak az emberi szervezetre. Fejlesztésük során különböző gondolkodásmódok érvényesülnek. Emellett fontosnak tartjuk a szakmai nyilvánosságot, az orvosok és más terapeuták közötti harmonikus kapcsolatot.

Tiszteletben tartjuk a modern tudomány legújabb kutatási eredményeit, ugyanakkor a hagyományos orvosi, filozófiai tanok ismeretanyagából és tapasztalataiból is merítünk.

Egymástól elválaszthatatlan, egységes egészként tekintünk cégünk termékeire, valamint a vásárlóinknak ajánlott komplex egészségvédő kezelésekre. A magas színvonalú és részletes állapotfelmérés, az előadások, a tanfolyamok, saját klubmagazinunk és szakmai továbbképzéseink – csak egyetlen szeletét képezik annak a széles és folyamatosan bővülő kínálatnak, amelyet klubtagjaink rendszeresen igénybe vehetnek.

Meggyőződésünk, hogy az emberi kapcsolatok napjainkban pótolhatatlan szerepet töltenek be. Ezért nemcsak klubjaink számának bővítésére törekszünk, hanem arra is, hogy mind több országban legyenek elérhetők az általunk fejlesztett készítmények és szolgáltatások. És mivel az energia nem ismer határokat, mi is olyan együttműködési lehetőséget kínálunk, amellyel élve klubtagjaink és tanácsadóink mindenféle korlátozás nélkül végezhetik munkájukat.


Értékeink

Minden lépésünket a szilárd értékválasztás határozza meg. A kiegyensúlyozott eredmények nemcsak a készítményeinkben mutatkoznak meg, hanem az üzleti kapcsolataink is nagyon fontosak a számunkra. Nincsenek olyan termékeink, amelyeket mi magunk ne alkalmaznánk vagy ne adhatnánk oda a gyermekeinknek.
A siker alapja az ember és a csapatmunka. Rajongunk a természetért, tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik, és képesek vagyunk örülni a jól végzett munkának.

Minőség

Valamennyi termékünk maximális mértékben természetes. A készítményeinkben felhasznált hatóanyagok többsége a szabad természetből vagy biogazdaságokból származik. Anonim beszállítóktól nem vásárolunk. Igyekszünk mindig alaposan megismerni azokat a helyeket és embereket, ahonnan és akiktől a gyógynövényeket, a ritka illóolajokat, esszenciákat és a készítményeink gyártása során felhasznált egyéb alapanyagokat beszerezzük.
Csakis a legjobb minőségű, legtisztább és leghatékonyabb alapanyagokkal dolgozunk, hogy megőrizzük készítményeink egyedülállóan kivételes voltát. Termékeink receptúráinak megalkotásakor nemcsak a születendő készítmény hatékonyságát tartjuk szem előtt, hanem azt is, hogy bármikor bátran belenézhessünk fogyasztóink szemébe. Vállaljuk a felelősséget minden hiányosságunkért, ugyanakkor tanulunk a saját hibáinkból.

Kötelezettségeink

Értékeinkből és az általunk megteremtett minőségből soha nem engedünk. Vásárlóink elégedettsége a legfőbb szempont cégünk számára. Ha fogyasztóink bármilyen okból elégedetlenek volnának, akkor visszatérítjük nekik a termék árát.

Kapcsolat

Energy Magyarország Kft.

1027 Budapest, Horvát utca 19-23. fszt.1.

Tel.: 06 70 670 86 46
Email: admin@energyklub.hu

Marosi Zoltán

ügyvezető igazgató

Marosi László

kereskedelmi igazgató

Czimeth István

szakoktató, klubvezető

Koritz Edit

klubvezető asszisztense

Bombicz Gabriella

manager asszisztens

Cseh Krisztina

Vitae magazin szerkesztő

Bódizs Tünde

manager asszisztens

Pálné Bakos Eszter

asszisztens

Várkonyi Edit

természetgyógyász, szaktanácsadó

Pajorné Tokár Erika

asszisztens

Tompits Attila

központi raktár


Cseh Krisztina

szerkesztő, Energy kiadványok, Vitae magazin

Szaktanács

Az Energy Társaság kezdettől fogva orvosokkal, más specialistákkal és természetgyógyászokkal együttműködve végezte tevékenységét – és ez ma sincs másképp. A cégünkkel legszorosabban együttműködő szakemberek társaságunk Szaktanácsának tagjaivá váltak. Ők azok, akik garantálják az általunk kínált termékek és szolgáltatások kiváló minőségét, ugyanakkor felelnek cégünk szakmai hírnevének megőrzéséért és terjesztéséért is.
A Szaktanács tagjai között van többek között dr. Bohdan Haltmar szülész-nőgyógyász, dr. Jiří Hanzel háziorvos, homeopata, Eva Joachimová, a hagyományos kínai orvoslás, a kínai kozmológia és a feng-shui szakértője.

Magyarországon elsősorban a klubvezetők és a klubok mellett működő, gyógyítással foglalkozó szakemberek várják a klubtagok kérdéseit, ők adnak tanácsokat készítményeink helyes használatával kapcsolatban.
Emellett szakértőink, Dr. Gulyás Gertrúd és Ráczné Simon Zsuzsanna online válaszol a feltett kérdésekre.

Dr. Gulyás Gertrúd

Dr. Gulyás Gertrúd 1993-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1998-ban szakvizsgázott háziorvostanból, 20 éve ezen a területen tevékenykedik a fővárosban. Az Energy cég termékeit évek óta használja a páciensei körében, de saját maga és a családja részére is alkalmazza nagy megelégedéssel. Gyógyító munkája során a holisztikus szemléletet képviseli, általános orvosként széles területen bővíti az ismereteit. Érdeklődéssel fordul egyéb gyógyító technikák felé – pl. pránanadi energetikai gyógyítás, quantum balance tanácsadás.

Ráczné Simon Zsuzsanna

Ráczné Simon Zsuzsanna természetgyógyász, hormonegyensúly-tanácsadó Debrecenben született 1970-ben, s jelenleg is ott él férjével és két nagy gyermekével. Belgyógyász édesanyja mellett felnőve, az élete részévé vált a gyógyítás, segítés. Ennek ellenére nem vonzotta az orvosi pálya – éppen a családot megterhelő mivolta miatt. A természetgyógyászat felé a gyermekei születése után fordult. Először elvégezte a reiki I-II. tanfolyamot, majd elsajátította a fül-, test- és csakragyertyázást. Később, 2003-ban végzett mint fitoterapeuta természetgyógyász.
Az Energy készítményeivel 2004-ben ismerkedett meg, és azóta is tanácsadóként működik.
Az Energy szakoktatójaként rendszeresen és örömmel tart szakmai előadásokat az ország különböző pontjain. Munka után szívesen kertészkedik, és gyógynövényeket termeszt családi házuk kertjében, saját családja és ismerősei számára.

Munkatársaink

Czimeth István, szakoktató, klubvezető
Bódizs Tünde, klubvezető, Zugló

Várkonyi Edit, dietetikus, asszisztens

Bombicz Gabriella, manager asszisztens
Pálné Bakos Eszter, asszisztens
Koritz Edit, asszisztens
Tompits Attila, raktározás
Cseh Krisztina, szerkesztő, Energy kiadványok, Vitae magazin Árurendelés, egyéb információk: admin@energyklub.hu

Energy Magyarország Kft.
1027 Budapest, Horvát utca 19-23.

Tel.: 06 70 670 8646
Email: admin@energyklub.hu

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.