Mi mindenben segít  Önnek az ajánlott „agyfényesítő” termékcsomag?

Játékunk és az „agyfényesítő” kampány célja, hogy segítsen megoldani az összpontosítási képességgel, valamint a fizikai és szellemi teljesítőképességgel kapcsolatos problémákat. Ebből a szempontból nincs jelentősége annak, hogy Ön élsportoló, menedzser, tanár, fizikai munkát végző dolgozó vagy diák. Élete során mindenkinek teljesítenie kell, és ettől a teljesítménytől függ, hogy mit sikerül elérnünk a munkánkban, az iskolában vagy az életünkben. Koncentrálóképességünket olykor negatív tényezők befolyásolják, és ezek kedvezőtlenül hatnak felfogóképességünkre, valamint érdeklődésünkre a végzett tevékenység iránt. Az Energy gyógynövény alapú, természetes készítményei támogatják az agyműködést, és lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználhassuk a rendelkezésre álló agykapacitásunkat. A szellem és a lélek számára kivételesen hatékony kombinációt jelent két koncentrátum, a KOROLEN és a STIMARAL alkalmazása, CELITINnel megerősítve. Ezekkel a készítményekkel, illetve kombinált fogyasztásukkal jótékonyan hatunk az agy vérellátására, segítjük a szívműködést, támogatjuk a keringést. Alkalmazásuk ezért nemcsak tanulók és mindazok számára előnyös, akiknek hosszasan kell összpontosítaniuk, hanem mindazoknak is, akik kiemelkedő szellemi vagy fizikai teljesítményt szeretnének elérni.

A csomagot bármelyik Energy Klubban megvásárolhatja. A klubok listájához, elérhetõségükhöz kattintson ide.

A csomag az Energy gyógynövény alapú, természetes készítményeit tartalmazza. A szellem és a lélek számára kivételesen hatékony kombinációt jelent két koncentrátum, a KOROLEN és a STIMARAL alkalmazása, CELITINnel megerősítve. Ezt a 3-féle terméket „agyfényesítő” csomagunkban most kedvezményes áron, 10 900 Ft-ért vásárolhatja meg, és ajándékokat is kap hozzá. Ehhez mindössze regisztrálnia szükséges. Ha ezt most, az agyfényesítő csomag megvásárlásával egyidejűleg teszi meg, akkor a regisztrációja ingyenes, és a csomag mellé egy jegyzetfüzetet és egy tollat is kap tőlünk ajándékba.


     STIMARAL            CELITIN             KOROLEN


Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.