Ahol a természet gyógyít

A TERMÉSZET IRÁNTI TISZTELET ÉS A TISZTA, JÓ SZÁNDÉK TETTE LEHETŐVÉ A SZÁMUNKRA, HOGY MEGALKOSSUNK EGY OLYAN KIVÉTELESEN HATÉKONY ÉS IDŐTÁLLÓ KONCEPCIÓT, AMELY TÁMOGATJA  TESTÜNK REGENERÁCIÓJÁT, VALAMINT A LÉLEK ÉS AZ ELME KIEGYENSÚLYOZOTT MŰKÖDÉSÉT.

Az emberi szervezetre egységes egészként tekintünk. Nem létezik benne sem egészség,
sem betegség, csakis harmónia vagy diszharmónia. Az egyensúlyi állapotból való kibillenés okát keressük, és gyengéd, kíméletes hatással adjuk vissza
a test természetes erejét és vitalitását.

Valamennyi készítményünket mélységes felelősségtudattal, valamint a fitoterápia,
az aromaterápia, a homeopátia legújabb ismereteinek felhasználásával
és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei iránti tisztelettel állítjuk elő.

oheň dřevo kov země voda

Pentagram® regeneráció

Kínálatunk gerincét a rendkívül hatékony Pentagram® regeneráció módszere alapján kifejlesztett és összeállított készítmények alkotják.

Öt termék, amely az öt fő természeti elemet képviseli: a Fát, a Tüzet, a Földet, a Fémet és a Vizet. Bár az egyes készítmények hatása leginkább az emberi test egy-egy szervrendszerének területén érvényesül, a különleges bioinformációs gyógynövény-koncentrátumok kölcsönösen kiegészítik, kiegyensúlyozzák egymást, és közösen, egységben alkotnak olyan rendszert, amely hatékonyan regenerálja az ember szervezetét.


Pentagram 5 elem videó sorozat

FÖLD ELEM

TŰZ ELEM

FA ELEM

VÍZ ELEM

FÉM ELEM

Aktualitások

Ne maradjon le a havi ajánlatokróll és a fontos információkról.

Egészségügyi témakörök

Mindannyian egyediek vagyunk. Viszont a társadalmat érintő tíz leggyakoribb egészségügyi témakört megpróbáltuk az alábbiakban a lehető legegyszerűbben megragadni.Vitae Magazin

A hétköznapok kivételes olvasnivalója. Érdekes cikkekkel, hiteles tapasztalatokkal és inspirációval teli, olvasmányos magazin. Ügyelünk a szakmai hitelességre és a tárgyilagosságra, változatosságot és különböző látásmódokat kínálunk.
A Vitae magazint évente 10 alkalommal megtalálja a postaládájában.

Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin

Salus hűségprogram

SALUS A SALUS HŰSÉGPROGRAM AZOKAT A KLUBTAGOKAT JUTALMAZZA,
AKIK ÁLLHATATOSAN KITARTANAK KÉSZÍTMÉNYEINK MELLETT, ÉS HŰSÉGÜKET HAVI RENDSZERES VÁSÁRLÁSSAL IS BIZONYÍTJÁK.

A Salus hűségprogramban kizárólag klubtagok és tanácsadók vehetnek részt. (A salus latin szó, jelentése: jólét, egészség.) Vásároljon Energy készítményeket 12 egymást követő hónapon át, havi legalább 10 ezer Ft értékben. Nem fontos, hogy a programot az év melyik havában kezdi el. 12 hónap elteltével – a fenti feltétel teljesítése esetén – Ön jogosulttá válik a 15 ezer Ft értékű hűségbónuszra. A hűségbónusz megszerzéséről Önt a havi elszámolásban értesítjük. A hűségbónusz érvényesítése az adott hónapban kötelező, viszont megbontva is felhasználható a tárgyhónapon belül, az alábbi feltételek szerint. A hűségbónusz alapján érvényesített árengedmény nem haladhatja meg egy konkrét vásárlás értékének 50%-át. A hűségbónusz összege részekre is bontható, és ha az adott hónapban érvényesített részösszeg meghaladja egy konkrét vásárlás 50%-át, akkor ez szükséges is. Az árengedményt nem lehet felhasználni regisztráció megújításának megvásárlására.

A bónusz felhasználása A hűségbónusz érvényesítésének hónapjában automatikusan teljesül az adott hónap minimum 10 ezer Ft-os vásárlása. A hűségprogram feltételeinek be nem tartása esetén a program elölről kezdődik. A hűségprogram aktuális állását cégünk weboldalán, a Karrier menüpontban követheti nyomon.

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.