Postai rendelés

Rendelést kizárólag a honlapunkon megtalálható Energy webshopon keresztül (https://www.energy.sk/hu/menu_x782x/) vagy írásban fogadunk el: postai levél vagy e-mail formájában:

info@energyklub.hu
Címünk: Energy Magyarország Kft.,1034 Budapest, Tímár utca 20.

További információk: 06-1-466-0545

Megrendelt termékek postai szállításának szabályai:
Az Energy cég üzleti rendszerében lehetséges a megrendelt termékek postai kiszállítása is, a következők szerint:

termékrendelést az Energy weboldalán megtalálható Energy webshopon keresztük vagy az Energy Magyarország Kft-nek elküldött írásos formában fogadunk el: levél, E-mail
a postai szállítás utánvétes formában történik úgy,
hogy az utánvét összege a szállítási költséget is tartalmazza
a cég budapesti központi klubja (III.ker. Tímár utca 20. Tel/fax: 06-1-466-0545) kifizeti a szállítási költséget, ha a rendelés összege – az esetleges árengedmény igénybevétele után - eléri a bruttó 19.000,-Ft-ot, amennyiben rendelésének összege ennél kevesebb, abban az esetben a szállítás díja bruttó 990.-Ft.
az Energy további budapesti vagy regionális klubjában minden esetben tartalmazza az utánvét összege a postaköltséget, kivéve ha az érintett klub vezetőjével ettől eltérő egyedi megállapodás történik.

Postai rendelés:
Központi Energy Klub Budapest:
Energy Magyarország Kft


1034 Budapest, Tímár utca 20.

Telefon: 06-1-354-0910
Email: info@energyklub.hu

Kérjük, hogy rendelés esetén adja meg az alábbi adatokat:
• Címzett pontos neve, egyéb adatai
• regisztrációs szám (amennyiben klubtagunk)
• telefonszám, email, egyéb elérhetőség
• rendelt termék pontos megnevezése
• dátum aláírás

A postai rendelés kiszállításának ideje jelen helyzeteben akár több munkanapot is igénybe vehet a kialakult járványügyi helyzet miatt. A világjárvány miatt a készletek pótlása nehézségekbe ütközik. Rendeléssel szállítással, sérülésel kapcsolatos reklamációval élhet cégünk központi igazgatóságánál (elérhetőségeket lásd fent). Magányszemélyek esetén sérülésmentes, felbontatlan termék visszaküldése vagy cseréje az átvételtől számított 14 naptári napon belül lehetséges.


Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.