Postai rendelés

Rendelést kizárólag a honlapunkon megtalálható Energy webshopon keresztül (https://www.energy.sk/hu/menu_x782x/) vagy írásban fogadunk el: email vagy fax formájában:

info@energyklub.hu fax: 06-1-3540911

További információk: 06-1-354-0910

Megrendelt termékek postai szállításának szabályai:
Az Energy cég üzleti rendszerében lehetséges a megrendelt termékek postai kiszállítása is, a következők szerint:

termékrendelést az Energy weboldalán megtalálható Energy webshopon keresztük vagy az Energy Magyarország Kft-nek elküldött írásos formában fogadunk el: levél, E-mail
a postai szállítás utánvétes formában történik úgy,
hogy az utánvét összege a postaköltséget is tartalmazza
a cég budapesti központi klubja (XIV.ker. Istvánmezei út. 2/A. fszt.41. Tel/fax: 06-1-3540910 / 3540911) kifizeti a postaköltséget, ha a rendelés összege – az esetleges árengedmény igénybevétele után - eléri a bruttó 19.000,-Ft-ot, amennyiben rendelésének összege ennél kevesebb, abban az esetben a szállítás díja bruttó 990.-Ft.
az Energy további budapesti vagy regionális klubjában minden esetben tartalmazza az utánvét összege a postaköltséget, kivéve ha az érintett klub vezetőjével ettől eltérő egyedi megállapodás történik.

Postai rendelés:
Központi Energy Klub Budapest:
Energy Magyarország Kft


1146 Budapest, Istvánmezei út. 2/A. fszt.1.

Telefon: 06-1-354-0910
Email: info@energyklub.hu

Kérjük, hogy rendelés esetén adja meg az alábbi adatokat:
• Címzett pontos neve, egyéb adatai
• regisztrációs szám (amennyiben klubtagunk)
• telefonszám, email, egyéb elérhetőség
• rendelt termék pontos megnevezése
• dátum aláírás

A postai rendelés kézhezvételétől számított 2 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt termékeket. Rendeléssel szállítással, sérülésel kapcsolatos reklamációval élhet cégünk központi igazgatóságánál (elérhetőségeket lásd fent). Sérülésmentes, felbontatlan terméket az átvételtől számított 8 munkanapon belül lehetősége van egyéb más Energy termékre cserélni.


Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.