Rendelés, házhozszállítás

Rendelést kizárólag a weboldalunkon megtalálható Energy webshopon keresztül fogadunk el.

Címünk:
Energy Magyarország Kft.,1027 Budapest, Horvát utca 19-23. fszt.1.

További információk:
+36 70 670 8646

Megrendelt termékek kiszállításának szabályai:
Az Energy cég üzleti rendszerében lehetséges a megrendelt termékek házhozszállítása is, a következők szerint:
termékrendelést az Energy weboldalán megtalálható Energy webshopon keresztül fogadunk el,
a kiszállítás utánvétes formában történik úgy,
hogy az utánvét összege a szállítási költséget is tartalmazza.
 A cég budapesti központi klubja (Bp. II.k. Horvát utca 19-23. Tel/fax: +36 70 632 6316) kifizeti a szállítási költséget, ha a rendelés összege – az esetleges árengedmény igénybevétele után - eléri a bruttó 29 990,-Ft-ot, amennyiben rendelésének összege ennél kevesebb, abban az esetben a szállítás díja bruttó 1790.-Ft.
az Energy további budapesti vagy regionális klubjában minden esetben tartalmazza az utánvét összege a postaköltséget, kivéve ha az érintett klub vezetőjével ettől eltérő egyedi megállapodás történik.

A csomag kiszállításának pontos időpontjáról a futárcég fogja tájékoztatni a Megrendelőt, kollégáink ezzel kapcsolatban nem rendelkeznek információval. A megrendelt termékek kiszállításának ideje jelen helyzeteben akár több munkanapot is igénybe vehet. Rendeléssel szállítással, sérülésel kapcsolatos reklamációval élhet cégünk központi igazgatóságánál (elérhetőségeket lásd fent). Magányszemélyek esetén sérülésmentes, felbontatlan termék visszaküldése vagy cseréje az átvételtől számított 14 naptári napon belül lehetséges.


Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.