Korolen

bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

  • Támogatja a szív és az érrendszer megfelelő működését
  • Hozzájárul a vérnyomás normalizálódásához
  • Harmonizálja a koleszterinszintet és a vérzsírszintEt
  • Segít fenntartani a lelki egyensúlyt

A Korolen gyógynövény-koncentrátum használata

Kiemelt hatásterületei: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák. Az Energy cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

A Korolen bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő. Nem tartalmaz alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek vele –, és nincs benne semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék. Kizárólag a legtisztább forrásokból származó gyógynövényekből speciális úton nyert kivonatot tartalmaz.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (hko) megfelelően a Korolen az 5 elem közül a Tűz elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Tűzhöz tartozó jin-jang szervpárok, vagyis a szív és a vékonybél, illetve a szívburok és a hármas melegítő energetikai harmóniájának helyreállítását. A Korolen alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Tűz után következő Földhöz tartozó – lép-hasnyálmirigy és a gyomor energetikai egyensúlyát. A Korolen elsősorban a kormányzó meridián, valamint a szív, a vékonybél, a szívburok, a hármas melegítő energiavezeték működését, a lép összekötőjét és mellékágát, a vese és a máj energetikai pályáit harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek. (Például a kormányzó, a szív és a szívburok meridián elégtelen működése összefügghet érbetegségekkel, agyvérzéssel, infarktussal, érelmeszesedéssel, érszűkülettel, visszerességgel, magas koleszterinszinttel. Lehetséges ilyen jellegű kapcsolat hormonrendszeri, idegrendszeri és immunrendszeri zavarok vagy betegségek, gyermekek tanulási problémái, hiperaktivitás, dadogás esetén is.)

A készítményben található gyógynövények, kristályenergiák és homeopátiás információk jótékony hatása – külön-külön és egymást erősítve is – elsősorban a szív, a vékonybél, az agyi keringés, az érrendszer regenerálására, valamint az idegrendszer, a hormonrendszer, az immunrendszer szabályozására és lelki problémák megoldására irányul. A szív fontossága nem szorul bizonyításra, szervpárja a hagyományos kínai orvoslás (hko) szerint a vékonybél. A hko (nem anatómiai értelemben vett) külön szervnek tekinti és kezeli még a szívburkot és a hármas melegítőt. A szívműködés zavara rövid időn belül nehézségeket okozhat a vékonybél működésében és viszont. A kormányzó energiavezeték kiemelkedő fontosságú, hiszen gyakorlatilag az egész szervezet működését befolyásolja.

A Korolen az egyik legerősebb készítmény, amely az egész Pentagram® rendszerben dominál, és „a regeneráció királyaként” a legmagasabb helyen áll. Ahol már minden más csődöt mond, a Korolen még mindig „bevethető”. Ezért alkalmazzák a nagyon nehezen befolyásolható testi-lelki állapotokban. Hatást gyakorol a legmagasabban elhelyezkedő szervünkre, az agyra, amely életműködésünket irányítja. Befolyásolja továbbá az ereket és a vért – az életadó folyadékot, amelyik életre kelti szerveinket. A szív, az agy, az idegrendszer és a hormonrendszer tökéletes működéséhez szükség van a megfelelő keringésre, hiszen a vér szállítja el hozzájuk az oxigént és tápanyagokat. Az agy hibátlan működése elengedhetetlen ahhoz, hogy minden más szervünk helyesen tegye a dolgát. Ha ez nem így történik, az befolyásolja a szervezetünkben végbemenő energiatermelő folyamatokat. Energiaszintünk tartós csökkenése pedig krónikus fáradtság szindrómához (CFS) és a kórokozókkal szembeni védekezőképességünk, vagyis immunitásunk mérséklődéséhez vezethet. Az immunrendszer és a hormonrendszer hibátlan tevékenysége – más szervek működésével együtt – előnyösen befolyásolja az emberi élet hosszát és az élet minőségét.

Az öregedés elleni hatás azonban csak akkor érvényesül, ha elegendő energia áll rendelkezésre. A megfelelő energia-háztartás az egész szervezet helyes működésének alapja, és csak akkor érezhetjük jól magunkat, ha elegendő van belőle. A Korolen összetevői – gyógynövények, illóolajok, ásványi anyagokból származó és bioinformációk – a legfontosabb meridiánokban megújítják az energia áramlását, így lehetővé teszik, hogy meginduljanak, illetve felerősödjenek a regeneráció folyamatai. Segítségével természetes, szelíd módon fokozhatjuk életerőnket, meghosszabbíthatjuk életünket.

Alkalmazása

Használat előtt gondosan rázza fel (kb. 21x)! Ezzel dinamizálja az információs összetevőket, és növeli a szer
hatékonyságát. A készítményt fél órával étkezés előtt vagy után alkalmazza, ha lehet, vízben hígítva vagy kiskanálra csepegtetve.
A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott a napi bevitt folyadékmennyiség növelése.
Három hét használat után mindig tartson egy hét szünetet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény
használatának és helyes adagolásának meghatározása céljából konzultáljon orvosával vagy/és természetgyógyászával.
Krónikus (idült) betegségek esetében először minimális adagot, akut (heveny) megbetegedések esetében kezdetben maximális adagot
fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot mindaddig, amíg a kellemetlen tünetek meg nem szűnnek, majd
térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció,
jelzi a szervezet készségét és képességét a megújulásra. A korábbi betegségek tünetei csak átmenetileg jelentkezhetnek– csakúgy,
mint más természetes gyógymódok alkalmazása esetén.

Összetevők

 

Páfrányfenyő: Javítja az agy és a szervezet vérellátását, erősíti a memóriát, valamint a koncentrációt. Jótékonyan hat fejfájás és migrén esetén; segíti a hideg végtagok jobb vérellátását.
Lapacho: Serkenti az immunrendszer működését, főleg a daganatokkal, leukémiával, gombás betegségekkel,
májproblémákkal, vérszegénységgel szemben. Erősíti a szív és az idegrendszer működését.
Közönséges vadgesztenye: Növeli az érfalak rugalmasságát és feszességét. Aranyér, lábszárfekély, érgyulladás és migrén, valamint elégtelen perifériás vérellátás esetén használatos.
Fehér szamárkenyér: Erősíti a memóriát, javítja a hallást és a látást. Alkalmazzák bénulás, neuralgia és ideggyulladás során. Serkenti a szívműködést.
Vidrafű: Májzavarokban, epeproblémákban és vérképzési bajokban, fejfájásban és reumában nyújt segítséget, továbbá csillapítja a lázat, a háromosztatú ideg fájdalmait, enyhíti a gyomorgyulladást és a kimerültséget.
Vérfű: Csillapítja a lázat, elállítja a vérzést, gyulladásellenes és antibakteriális hatású. Pozitív hatása van tüdőbetegségekre és a sebek gyógyulására.
Orvosi levendula: Neurológiai és emésztési problémákban használatos, erősíti a szívműködést és nyugtató hatású. Fájdalomcsillapító, baktériumellenes és fertőtlenítő tulajdonságai vannak.
Lucerna: odása), köszvény és reuma kezelésében használatos.
Vörös áfonya: Fertőtlenítő hatású és C-vitamint tartalmaz. Főleg urológiai és nőgyógyászati gyulladásokban nyújt segítséget.
Cukorbetegeknél serkenti az inzulintermelést.
Kocsányos tölgy: Antibiotikumos és méregtelenítő hatása van. Hasmenés, fogínygyulladás és emésztőrendszeri gyulladás ellen kiváló, fájdalmas aranyérre is jótékonyan hat.
Vérzéscsökkentő és gyulladásgátló.
Fűszerkömény: Bakteriosztatikus hatású és felveszi a harcot a bélparazitákkal, a sima izomzat görcseinek oldására és gyomor és a belek működését.
Kapor: Görcsoldó, vizelethajtó és fertőtlenítő hatással van a húgyútakra és az emésztőrendszerre, kiírtja a bélparazitákat, fokozza az étvágyat.
Orvosi gyömbér: Serkenti a vérkeringést, javítja a perifériás vérellátást, enyhíti a kólikát. Elősegíti a verejtékezést és csökkenti a vér koleszterinszintjét. Kimerültség, energiahiány esetén használatos.
Segíti a tüdő működését fertőzések esetén.
Vadárvácska: Allergia, reuma, ér- és bőrbetegségek, főleg ekcéma esetén használatos. Segíti a tüdőműködést és a váladék felköhögését. A Korolen tartalmaz még illóolajokat (pl. kardamom, csombormenta, levendula, rozmaring, kapor, kömény stb.), növényi információkat, olajokat és ásványokat (pl. malachit, fluorit és gránát). (népgyógyászati hagyományok útján, vagy népgyógyászati tapasztalatok alapján)

  Páfrányfenyő (ginkgo) – Ősi kínai fafaj, szabadgyök-fogó flavonoidokat és az érfali membránokat védő terpéneket (ginkgolidokat) tartalmaz, Jótékony hatású agyi, illetve perifériás érbetegségek, valamint gyengült hallás, szédülés és fülzúgás esetén (prof. dr. Petri Gizella). Hasznos még memóriazavarok, fejfájás és szenilitás esetén, lassítja az öregedést.

Pau d' Arco (lapacho, taheebo) – Dél-Amerika indiánjai évszázadok óta ismerik, és sokféle betegség kezelésére használják a fa kérgét. Hatóanyagai többek között alkaloidák, flavonoidok és szaponin, sok ásványi anyag és nyomelem is található benne. Immunstimuláló, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és antibiotikus hatású, fokozza a májsejtek méregtelenítő tevékenységét, gátolja a daganatsejtek szaporodását (dr. Balaicza Erika).

Orbáncfű – Nyugtató, gyulladáscsökkentő, depresszióellenes (antidepresszáns) hatású. Alkalmazzák még idegrendszeri eredetű fájdalmak és betegségek, így neuralgia, farkcsonti fájdalmak, reumás és ízületi fájdalmak és idegsérülések kezelésére is (dr. Michael Tierra). Hangulatjavító hatása lassan, 2-3 hónap alatt érvényesül. Indokolt az alkalmazása gyomor- és bélfekélyben, máj- és epebántalmakban, bőrbajokban és sebgyógyításban is (dr. Oláh Andor). Magas vérnyomás, belső és külső vérzések, vesebántalmak ellen is használják (Rápóti–Romváry).

Vadgesztenye – Az érfalat regeneráló, erősítő, tisztító és gyulladásgátló hatóanyagokat tartalmaz (dr. Nagy Géza). Erősíti a visszerek falát, csökkenti törékenységüket, megszünteti gyulladásukat és a kis erek körüli vérzéseket (dr. Oláh Andor). Összehúzó, erősítő, gyomor-és bélgörcsoldó, trombózist megelőző (Rápóti–Romváry). Hasznos lehet aranyér, migrén kezelésére és a perifériás vérellátás zavarainál.

Szamárkenyér – Már Petőfi által is megénekelt, az articsókával rokon gyógynövény. Echinopsin nevű alkaloidja szabályozza a paraszimpatikus idegrendszer működését, erősíti az emlékezőképességet, javítja a látást és a hallást. Alkalmazzák bénulás, neuralgia, gerincvelő-gyulladás és -károsodás esetén, valamint szíverősítőként.

Vidrafű (vidraelecke) – Fitocianidokat, jódot, vasat és mangánt tartalmaz. Szaponin és keserű glikozidák is vannak benne (Rápóti–Romváry). Elsősorban gyomorerősítő, bélnyugtató hatású. Csökkenti a lázat, segít emésztési zavar esetén (Varró Aladár Béla). Használják a máj, az epehólyag és a vérképzés zavarai, valamint fejfájás és reuma esetén. Vérnyomás-szabályozó hatású (Eisenreich–Handel–Zimmer).

Vérfű (őszi vérfű) – Hasmenés, gyomor- és bélvérzés, erős havi vérzés ellen fogyasztják (Rápóti–Romváry). Antiszeptikus, antibakteriális, gyulladásgátló és összehúzó hatású. Lázcsillapítóként, tüdő- és más légúti betegségek esetén ugyancsak alkalmazzák. Jó vesebántalmakra, és vérnyomáscsökkentő hatású (Eisenreich–Handel–Zimmer).

Levendula (francia levendula) – Idegnyugtató, görcsoldó, szélhajtó és étvágyjavító (Rápóti–Romváry). Emellett használható depresszió ellen. Miként más kék vagy liláskék virágú növények, a levendula is hűtő, idegerősítő hatású (dr. Michael Tierra). Alkalmas továbbá fertőtlenítésre, fájdalomcsillapításra, vérnyomáscsökkentésre, a szívműködés erősítésére (Michael Kraus).

Lucerna – Kiváló természetes ásványianyag- és vitaminforrás, igen gazdag klorofillban. Vértisztításra, vízhajtásra, láz és vérzés csillapítására alkalmazzák, emellett hasznos vérszegénység, fekélyek, ödéma és ízületi gyulladás esetén is (dr. Frawley–dr. Lad). Páratlan tonizáló, erősítő hatásáról ismert. Támogatja a felépítő folyamatokat, regenerálja az életerőt, minden olyan esetben adható, amikor hízást, erősödést akarunk elérni (dr. Michael Tierra). Előnyösen hat a hormonrendszerre is.

Vörös áfonya – A húgyutak fertőtlenítésére, valamint reuma, köszvény és köhögés ellen használják (Rápóti–Romváry). Belső vérzés, vérhas, fehérfolyás kezelésére is jó; hatóanyaga ugyanaz, mint a medveszőlőlevélé (Varró Aladár Béla). Alkalmazzák gyulladások, mozgásszervi megbetegedések és cukorbetegség esetén is.

Tölgyfa (kocsányos tölgy) – Javítja a vér összetételét, vizelethajtó hatású, húgyhólyag- és aranyeres bántalmak esetén gyakran használják (Varró Aladár Béla). Hasmenés, gyomor- és bélvérzés ellen is jó (Rápóti–Romváry). Méregtelenítő és antibiotikus hatása ugyancsak figyelemre méltó.

Kömény (konyhakömény) – Féregűző (parazitaellenes), görcsoldó, élénkítő, vizelethajtó hatásáról ismert (Michael Kraus). Szélhajtó és emésztést javító teakeverékek alkotórésze (Rápóti–Romváry). Erősíti a gyomrot, segít szívszorulásban és elégtelen havivérzésben (Varró Aladár Béla). Kitűnő hurutoldó, megkönnyíti a felköhögést. Fokozza az anyatej-termelést. Ösztrogénhez hasonló hatású (dr. Nagy Géza).

Kapor – Emésztést serkentő, szélhajtó és bélféregűző teák alkotórésze. Illóolaja vizelethajtó hatású (Rápóti–Romváry). Jó fertőtlenítésre, görcsoldásra, nyálkaoldásra, a test melegítésére is (Michael Kraus). Javítja a szív vérellátását, használják szívtáji szorító fájdalom, koszorúér-elégtelenség (angina pectoris) esetén, infarktus után.

Gyömbér – Serkentő, izzasztó, nyálkaoldó, szélhajtó, hányinger elleni és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható szívbetegségek, fejfájás, aranyér, ízületi gyulladás, görcsök, influenza esetén is (dr. Frawley–dr. Lad). Gyomorerősítő, étvágyjavító (Rápóti–Romváry). Fertőtlenítő, testmelegítő, lázcsillapító, féregűző hatása ugyancsak figyelemre méltó (Michael Kraus). Javítja a perifériás vérellátást, hasznos utazási betegségben (kinetosis) is.

Vadárvácska (háromszínű árvácska) – Teája erősítő, vértisztító (pl. csalánkiütés), nyálkaoldó, vérnyomáscsökkentő hatású (Rápóti–Romváry). Vizelethajtó teák alkotórésze, jó reumára, érelmeszesedésre, izzasztásra, száraz és nedvedző bőrkiütések esetén (Varró Aladár Béla). Használják allergia, ér- és bőrbetegségek esetén, javítja a perifériás vérellátást.

Búzavirág – Szívnyugtató, vérnyomáscsökkentő és vértisztító teákba keverik (Varró Aladár Béla). Étvágyjavító, görcsoldó és erősítő teakeverékek alkotórésze (Rápóti–Romváry). Vizelet- és epehajtó hatású, előnyösen befolyásolja a nyirokrendszer működését és az anyagcserét.

Fokhagyma
– A leghatásosabb szer az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására. Értágító, vérnyomáscsökkentő hatású, lassítja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét, javítja a szívizom vérellátását, fokozza a szív teljesítőképességét (dr. Oláh Andor). Fertőtlenítésre, féregűzésre, lázcsillapításra is jó (Michael Kraus). Természetes antibiotikum. Az immunrendszer gyengesége, cukorbetegség és daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére ugyancsak alkalmazzák.

A fent részletezett gyógynövények mindegyike koncentrátum formájában megtalálható az Energy cég Korolen termékében – a hatásukat erősítő, ásványi anyagokból és illóolajokból származó, valamint bioinformációkkal együtt.

A Korolen illóolajai – indiai nárdus, kubebabors, grépfrút, kardamom, menta, ruta, kapor, levendula, kömény, pálmarózsa, rozmaring, ilang-ilang – előnyösen egészítik ki a 17-féle gyógynövény harmonizáló és regeneráló hatását, jótékonyan befolyásolják a szív, az agy, az erek, az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését.
A Korolenben lévő, ásványi anyagokból származó információk sorában többek között megtalálhatók a borostyán, az arany, a hegyikristály és az almandin rezgései. E gyógyító ásványok legjellemzőbb tulajdonságai közül érdemes kiemelni a következőket:
A borostyán a legismertebb gyógyító kövek egyike. Jótékonyan befolyásolja a légutak, a máj, az epehólyag, a vese működését és az emésztést. Használják még reumás panaszok, ín- és ízületi gyulladás, váll- és nyakmerevség, a gerincoszlop megbetegedései, lumbágó és csípőízületi gyulladás esetén.
Javítja és nyugtatja a kedélyt, megszünteti a félelmeket és a depressziót. Önbizalommal tölt el, segítségével enyhíthetünk a gondjainkon.
Az aranyhoz „férfias” tulajdonságokat társítanak. Sok ősi kultúrában a Nap szimbóluma. Óvja a szívet, jótékonyan hat az agyra, a mirigyekre és az ízületi gyulladásra. Javítja az idegrendszer működését, depresszióellenes hatású, fokozza az életerőt, a szexuális energiákat, élénkíti a vérkeringést.
Lelki téren az arany oldja a bűntudatot, a kisebbségi érzést, óv a szellemi túlterheléstől. Növeli az önbecsülést, javítja az önértékelést.
A hegyikristályt a legmagasabbra értékelik valamennyi gyógyító kő között. Fokozza minden más ásványi anyag hatását, erősíti az összes testműködést, tisztító, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Összehangolja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Növeli a testi és lelki ellenálló-képességet, hasznos kimerültség, a végtagok fáradtságérzete esetén. Segíthet egyensúlyzavarokban, epilepsziában, szédüléskor, ájuláskor, szem-, bőr- és ízületi panaszok megoldásában. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, az aura tisztítására, erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére.
Az almandin vasat tartalmaz, a régi rómaiak a bor istenével, Bacchusszal társították. Energiával tölt fel, bátorít, állhatatosságra, kitartásra ösztönöz, oldja a gátlásokat. Meditációban megkönnyíti a vizualizációt, a belső kiterjedés, az együvé tartozás érzésének átélését. Lelki és érzelmi védelmet ad, erősíti az önbizalmat.
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.


Adagolása

Felnőtteknek naponta 1-3 x 3-9 csepp, gyermekeknek 12 éves kortól naponta 7 csepp.

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott. A készítmény használatának lehetőségét terhesség és szoptatás ideje alatt beszélje meg kezelőorvosával! Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást! További, részletesebb információkért, kérjük, olvassa el a Pentagram® regeneráció kiadványt, amelyben megtalálja többek között az alapvető energetikai pályák és az egyes szervek közötti összefüggések leírását is.

Tárolása: Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól!
Óvja a fagytól! Gyermekektől távol 
tartandó!

Bevétel előtt a készítményt minden alkalommal alaposan fel kell rázni (kb. 21-szer). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a szer hatékonyságát. Felrázás után nyomjuk ki a csepegtetőből az előző alkalommal benne maradt folyadékot, majd szívjuk fel bele az új adagot.

Regenerációs eljárás és adagolás:
Naponta 1-3x1-9 cseppet vegyünk be, fél órával étkezés előtt vagy után. Egy pohár tiszta vízbe csepegtesse az adagját, és ha szükséges, (nem fémből készült) kanállal elkeverheti. A jobb méregtelenítés céljából növelje a folyadékfogyasztást a regenerációs időszak alatt.

Napi 1-3 csepp = megelőzésre szolgáló adag.
Napi 9-27 csepp = regenerációs adag.

Jegyezze fel a kezdés napját, és folyamatosan csak 3 hétig alkalmazza a készítményt, majd 3 hét használat után tartson 1 hetes szünetet. Szükség esetén ismételje meg a 3 hetes kúrát, vagy folytassa a regenerációt egy másik komplex Pentagram® készítménnyel.
Krónikus (idült) betegségek esetében először minimális adagot, akut (heveny) megbetegedések esetében kezdetben maximális adagot fogyasszon.
Az általában bevált adagolás krónikus betegségben az 1. héten 3x1-3, a 2. héten 3x2-4, a 3. héten 3x3-5 csepp. Ha második kúrára is szükség van ugyanazzal a szerrel, akkor a kezdő adag megegyezhet az előző kúra utolsó adagjával, majd ismét minden héten 1-1 cseppel emelhető az adagolás. Ez így folytatható mindaddig, amíg el nem érjük a maximális adagot (3x9 csepp).
Az általában bevált adagolás akut megbetegedésben az 1. héten 3x7-9, a 2. héten 3x6-8, a 3. héten 3x5-7 csepp.
Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot mindaddig, amíg a kellemetlen tünetek meg nem szűnnek, majd térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció, jelzi a szervezet készségét és képességét a megújulásra. A korábbi betegségek tünetei csak átmenetileg jelentkezhetnek – csakúgy, mint más természetes gyógymódok alkalmazása esetén.
Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében a kúra megkezdése előtt és a helyes adagolás meghatározása céljából konzultáljon orvosával vagy/és természetgyógyászával.

Figyelem!
Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után
alkalmazzon regenerációs készítményt.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.


A Pentagram termékcsalád egyéb termékei

Regalen

REGALEN

 30 ml

Kiskereskedelmi ár: 7900 Ft

Termékleírás
Gynex

GYNEX

 30 ml

Kiskereskedelmi ár: 7900 Ft

Termékleírás
Vironal

VIRONAL

 30 ml

Kiskereskedelmi ár: 7900 Ft

Termékleírás
Renol

RENOL

 30 ml

Kiskereskedelmi ár: 7900 Ft

Termékleírás
Vitae Magazin

Vitae magazin


Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.