Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra, a termékek egyénre szabott alkalmazására.


Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.


Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről, esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről. A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj bruttó 1500 Ft + legalább egy Energy készítmény vásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
ingyenes szaktanácsadás, a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK, 2019. ÁPRILIS
Letölthető PDF

BUDAPEST 2. KLUB
Energy Klub Zugló,XIV. Stefánia út 81. fsz. 2.Nice HajgyógyászatHaj- és fejbőrpanaszok – hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, őszülés, korpásodás, túlzott zsírosodás, stb. külső és belsőokainak feltárása, személyre szabott terápiás javaslat összeállítása. Hormonális eredetű panaszok – cikluszavar, klimax, túlzott szőrösödés, acne, kopaszodás, PCOS, inzulinrezisztencia – okainak feltárása műszeres méréssel, személyre szabott ENERGY terápia készítése.Minden hétfőn és csütörtökön 10:00-15:00 óra között ingyenes termékbemérés illetve termékválasztómérés, biorezonanciás candidaszűrés. ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK: Mikrokamerás hajvizsgálat, speciális skalpdiagnosztika, biorezonanciás góckutatás, műszeres allergiavizsgálat és ételérzékenység mérése, parazitaszűrés, candidaszűrés, demodex atka-szűrés, ásványi anyagok és vitaminok hiányának pontos meghatározása.Előzetes bejelentkezés szükséges: info@nicehajgyogyaszat.hu, Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417, Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416. Honlapunk: www.nicehajgyogyaszat.huNyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig 09:00-17:00 óráig, pénteken zárva.

BUDAPEST 4.
KLUBENERGY Klub Buda,1027 Budapest, Horváth u. 19-23. fsz., kapukód: 51., a klub oktatóterme.Aklubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra.További info: Koritz Edit, (20) 504-1250, energybuda@energyklub.huNyitvatartás: hétfő-csütörtök 10.00-18.00 óráig, péntekenként 10.00-17.00 óráig.

BUDAPEST 5.
KLUBENERGY Belváros Klub, 1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1., kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől). BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL:Meridiánok mérése, Meridimer készülékkel (időpont-egyeztetéssel). Ajavasolt ENERGY termékek személyre igazítása, adagolások beállítása.TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés Magnetspace testelemző készülékkel. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával. Hormonegyensúly-tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Puhl Andrea fitoterapeuta természetgyógyász, ENERGY tanácsadó. Pedagógiai szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Németh Enikő tanító, tehetségfejlesztő szaktanácsadó, differenciáló pedagógus, ENERGY tanácsadó.Jelentkezés a fenti tanácsadásokra az energy.belvaros@gmail.com, vagy az ENERGY Belváros Klubban és elérhetőségein.Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj velünk! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga, hogy jól érezzük magunkat. Juhász Irén ENERGY tanácsadóirányításával.Bejelentkezés, további információ: Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél.Telefon: +36/20-9310-806,energy.belvaros@gmail.comNyitvatartás: K-P: 12-20 óráig, szombaton 10-15.30 óráig. Hétfőnként a klub zárva tart. FIGYELEM! A Húsvéti ünnep alatt, április 19-22. között zárva tartunk. Nyitás: április 23-án!Anyitvatartás részleteivel kapcsolatos, aktuális információkat az ENERGY Belvárosi Klub Facebook oldalán figyeljék!

GYŐR
Szent István út 12/3., fsz. 4.Tanulási- és magatartásproblémás gyerekek segítése fejlesztőpedagógus közreműködésével.Minden klubtagunkat és barátait szeretettel várjuk! Bejelentkezés szükséges a klubban, vagy Zsilák Juditnál a 0630/560-4405 telefonszámon.

KAZINCBARCIKA
Barabás M. u. 56.Minden kedden 15-18 óra között klubnap.További információ: Ficzere János klubvezető, tel.: 0630/856-3365.

MICKOLC
Zsolcai kapu 9-11., I. em.Április 15-én, hétfőn 14:00-16:00 óráig: a miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Az április 17-i előadás miatt a miskolci klub ezen a napon 13:00-15:00 óráig lesz nyitva!Időpont-egyeztetéshez bejelentkezés, további információ: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.SZOLNOKZsálya Herbaház és Egészségház oktatótermeSzolnok, Arany János. u. 23.ÁLLAPOTFELMÉRÉS hétfőtől-péntekig, 9.00 és 17.00 óra között díjazás ellenében vehető igénybe, előzetes időpont-egyeztetés alapján. Afelmérés Supertronic, Meridim és MiniQuantum készülékkel történik, valamint kínai asztrológia és numerológiai tanácsadás segítségével. Amért eredmények ismeretében ENERGY termékek ajánlása.Az Egészségházban különböző masszázsfajták, természetgyógyászati, orvosi rendelések vehetők igénybe,melyekhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.További információ és jelentkezés Németh Istvánné Éva klubvezetőnélTel.: 06/56/375-192, 06/30/292-8399szolnokegeszseghaz@gmail.com

ZALAEGERSZEG
ENERGY Klub, Mártírok u. 17.ápr. 9. (kedd) 17-18 óra Mit tehetsz magadért? – Földelésápr. 10. (szerda) 17-18 óra Személyes terméktanácsadásápr. 15. (hétfő) 17-18 óra Mit tehetsz magadért? – Önmasszázsápr. 16. (kedd) 17-18 óra Parazita szűrésápr. 17. (szerda) 17-18 óra Belső gyermekápr. 24. (szerda) 17-18 óra MER-KA-BAápr. 29. (hétfő) 17-18 óra Kössünk együtt!ápr. 30. (kedd) 17-18 óra Bőrbetegségek szűréseAmeghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. Aprogramok a résztvevők számára ingyenesek.Aprogramokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni lehet: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com és www.maraboszi.h

 

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.