Energy Klubok

Az Energy filozófiája, a termékek különleges jellege és hatásmechanizmusa olyan értékesítési rendszert kíván, amelyben kiemelt szerepe van a személyes kapcsolatoknak és a bizalomnak, és amelyben lehetőség van tanácsadásra, a termékek egyénre szabott alkalmazására.


Az Energy Klubokban olyan környezetet igyekszünk teremteni, amely lehetővé teszi a klubokban rejlő lehetőségek kiaknázását és segít maradéktalanul kielégíteni klubtagjaink igényeit. Speciális készítményeink eleve olyan értékesítési rendszert kívánnak meg, amelyben a személyes kapcsolatoknak, a bizalomnak kiemelt szerepe van. A hagyományos kereskedelmi rendszer
minderre nem nyújt lehetőséget.

A termékértékesítés nálunk csak az út egyik fele. Az összérték egyik fontos eleme. A következő, nem kevésbé fontos terület klubtagjaink egyéni igényeinek és szükségleteinek alapos megismerése, illetve a komplex terápia meghatározása. Nem sajnáljuk az időráfordítást, és meghallgatjuk fogyasztóinkat. Mindig az okokat keressük, hogy hosszú távú, hatékony megoldásokat javasolhassunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő állapotfelmérésre, a gyógyuláshoz vezető út helyes kijelölésére és az esetleg szükséges utókezelésre. Természetes teret, helyet és időt igyekszünk teremteni a test és az elme harmonikus működéséhez.


Keresse fel az Önhöz legközelebb eső
Energy klubot

Minden Energy Klub állandó szolgáltatásának palettáján megtalálható a tanácsadás és az egészségügyi konzultáció, illetve egyéb egészségügyi szolgáltatások. Emellett havonta minden klub egyéni, illetve személyre szabott programokat szervez azoknak, akik többet szeretnének tudni az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről, esetleg a természetgyógyászati kezelések módszereiről. A klubok listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

További munkatársaink listája

Magyarország területén a klubok mellett további munkatársaink állnak tagjaink rendelkezésére. Ők hozzájárulnak a termékek értékesítéséhez mindazon területeken, ahol nem működnek Energy Klubok. Munkatársainknál nemcsak terméket lehet vásárolni (rendelni), hanem magas színvonalú terápiás kezeléseket is nyújtanak az érdeklődők számára.
További munkatársaink listáját letölthető formában itt (letölthető dokumentum - pdf file) találja.

Energy klubtagság

Az Energy klubtagság jelentős előnyökkel jár. Jelképes összegű regisztrációs díj fejében a tagság számtalan kedvezményt nyújt. Cégünknél nincsenek apró betűs feltételek, és Önt egyedül az Energy filozófiája kötelezi.
Minden egyéb döntés csakis az Ön akaratán múlik.

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A regisztrációs díj bruttó 1500 Ft + legalább egy Energy készítmény vásárlása (kivéve szappanok, fogkrémek).

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás,
a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével
– a következő vásárlással egyidejűleg – 500 Ft megfizetése ellenében megújítható. A tagság megújítása után minden kedvezmény újra igénybe vehető.

Gyakori kérdések

Hogyan válhatok az Energy Klub tagjává?

Keresse meg az Energy honlapján az Önhöz legközelebb eső Energy Klubot vagy további munkatársaink közül egyet. Az Önhöz legközelebb eső Energy Klub vagy további munkatársaink egyike megfelelő tájékoztatást ad Önnek,
és elindítja az üzleti szerződés megkötésének folyamatát.

Ha az Energy készítményeket valaki ajánlotta Önnek, akkor a szerződésben célszerű megadni az illető nevét és regisztrációs számát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag?

Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

Hogyan rendelhetem meg az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeihez tanácsadóink segítségével juthat hozzá
vagy a webshopunkból is rendelhet tőlünk.

Energy e-shop

Önnek lehetősége van arra is, hogy postai úton jusson hozzá készítményeinkhez.
Általános üzleti feltételek itt.
Az internetes rendelés minden előnye ellenére se mulassza el, hogy rendszeresen ellátogasson a saját Energy Klubjába. A klubokban dolgozó munkatársaink egészségügyi, kereskedelmi és életmódtanácsokkal kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre.

Ebben a hónapban

Kérjük, hogy a havi akciós termékekről érdeklődjön az Energy Klubokban országszerte, vagy központi igazgatóságunkon! Az akciókat kizárólag klubkártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe, amíg a készlet tart!

KLUBPROGRAMOK, 2018. DECEMBER

BUDAPEST 2. KLUB
Energy Klub Zugló, XIV. Stefánia út 81. fsz. 2.
Nice Hajgyógyászat

Haj- és fejbőrpanaszok – hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, őszülés, korpásodás, túlzott zsírosodás, stb. külső és belső okainak feltárása, személyre szabott terápiás javaslat összeállítása. Hormonális eredetű panaszok – cikluszavar, klimax, túlzott szőrösödés, acne, kopaszodás, PCOS, inzulinrezisztencia – okainak feltárása műszeres méréssel, személyre szabott ENERGY terápia készítése.

Minden hétfőn és csütörtökön 10:00-15:00 óra között ingyenes termékbemérés illetve termékválasztómérés, biorezonanciás candidaszűrés.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK: Mikrokamerás hajvizsgálat, speciális skalpdiagnosztika, biorezonanciás góckutatás, műszeres allergiavizsgálat és ételérzékenység mérése, parazitaszűrés, candidaszűrés, demodex atka-szűrés, ásványi anyagok és vitaminok hiányának pontos meghatározása.
Előzetes bejelentkezés szükséges:
info@nicehajgyogyaszat.hu,
Kis Éva klubvezető, 06-30/754-5417,
Szabó Erzsébet, 06-30/754-5416.
Honlapunk: www.nicehajgyogyaszat.hu
Nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig 09:00-17:00 óráig, pénteken zárva.

BUDAPEST 4. KLUB
ENERGY Klub Buda,
1027 Budapest, Horváth u. 19-23. fsz.,
kapukód: 51., a klub oktatóterme.
2019. január 25., péntek, 17:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
A klubban folyamatosan igénybe vehető a díjmentes energetikai állapotfelmérés. Lehetőség van továbbá Bach-virágterápiás konzultációra, valamint lelki gondozásra.
További info: Koritz Edit, (20) 504-1250,
energybuda@energyklub.hu
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 10.00-18.00 óráig, péntekenként 10.00-17.00 óráig.
FIGYELEM! December 21-én 17.00 óráig tartunk nyitva, utána nyitás 2019. január 2-a, 10:00 óra.

BUDAPEST 5. KLUB
ENERGY Belváros Klub,
1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1.,
kaputel.: 12. (2 percre a Kálvin tértől).
2019. január 22., kedd 17.30 óra
Németh Imre klubvezető előadása: Étrendkiegészítők szükségessége. Miért az ENERGY-t válasszuk?
BELÉPŐ ÚJ KLUBTAGOKNAK INGYENES MÉRÉSEK, ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL:
Meridiánok mérése, Meridimer készülékkel (időpont-egyeztetéssel). A javasolt ENERGY termékek személyre igazítása, adagolások beállítása.
TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:
Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. Állapotfelmérés, testelemzés. Fitoterápiás szaktanácsadás, csakrák energetikai állapotának áttekintése, mérés, harmonizálás. Biofizikai vizsgálat és terápia lehetősége Sensitiv Imago készülékkel, termékjavaslattal és személyre szóló adagolás beállításával.
Homeopátiás szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője.
Hormonegyensúly-tanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Puhl Andrea fitoterapeuta természetgyógyász, ENERGY tanácsadó.
ÚJDONSÁG! Pedagógiai szaktanácsadás előzetes időpont-egyeztetéssel. Tartja: Németh Enikő tanító, tehetségfejlesztő szaktanácsadó, differenciáló pedagógus, ENERGY tanácsadó.
Jelentkezés a fenti tanácsadásokra az energy.belvaros@gmail.com, vagy az ENERGY Belváros Klubban és elérhetőségein.
Szerdánként két csoportban, 16.30 és 18.30 órai kezdéssel: Mozdulj-lazulj velünk! Rendezvényünk keretében rendhagyó jóga, hogy jól érezzük magunkat. Juhász Irén ENERGY tanácsadó irányításával.
Bejelentkezés, további információ:
Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél. Telefon: +36/20-9310-806,
energy.belvaros@gmail.com
Nyitvatartás: K-P: 12-20 óráig, szombaton 10-15.30 óráig. Hétfőnként a klub zárva tart.
FIGYELEM! A klub december 27-től 29-ig zárva tart. Nyitás 2019. január 2-án!
2019. január 2. és 6. között vásárlási lehetőség (a technikai programnyitásig.) A nyitvatartás részleteivel kapcsolatos, aktuális információkat az ENERGY Belvárosi Klub Facebook oldalán figyeljék!

GYŐR

Szent István út 12/3., fsz. 4.
Tanulási- és magatartásproblémás gyerekek segítése fejlesztőpedagógus közreműködésével.
Minden klubtagunkat és barátait szeretettel várjuk!
Bejelentkezés szükséges a klubban, vagy Zsilák Juditnál a 0630/560-4405 telefonszámon.

KAZINCBARCIKA
Barabás M. u. 56.
Minden kedden 15-18 óra között klubnap.
További információ: Ficzere János klubvezető,
tel.: 0630/856-3365.
FIGYELEM! A klub 2018. 12. 24-től zárva lesz, az első nyitvatartási nap 2019. 01. 07., hétfő.

KECSKEMÉT
Klapka u. 11-13., Gabona Székház oktatóterme
December 7., péntek, 16:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Szív- és érrendszeri betegségek, gyulladások, ENERGY termékek helyes használata ezen kórképek esetén.
2019. január 18., péntek, 16:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
További információ: Mészárosné Lauter Erzsébet természetgyógyász, klubvezető,
tel.: +36 76/324-444, fitoteka@freemail.hu

KESZTHELY
Szabadság u. 20., Hotel Kristály oktatóterme
2019. január 22., kedd, 17:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
További információ: Sárvári Balázs, Gyenese Ibolya
klubvezetőknél, tel.: +36 30 560-7785,
+36 30 225-4917.

MICKOLC
Zsolcai kapu 9-11., I. em.
December 10-én és 2019. január 14-én, hétfőn 14:00-16:00 óráig: a miskolci klubban ingyenes számítógépes állapotfelmérést és orvosi tanácsadást tartunk. Tanácsadó orvos: dr. Hegedűs Ágnes. Időpont-egyeztetéshez bejelentkezés, további információ: Ficzere János klubvezető, 0630/856-3365.
FIGYELEM! A klub 2018. 12. 24-től zárva lesz, az első nyitvatartási nap 2019. 01. 07., hétfő.

PÉCS
Pécs, Tompa u. 15., oktatóterem
2019. január 28., hétfő, 16:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
További információ: Molnár Judit klubvezető, +36 (72) 242-745, +36 (30) 253-1050.

SIÓFOK
ENERGY Klub, Wesselényi u. 19.
December 13., csütörtök, 18:00 óra
Évzáró összejövetel. Felkészülés az ünnepekre ENERGY termékek segÍtségével.
2019. január 3., csütörtök, 18:00 óra
Az ünnepek után ajánlatos ENERGY termékek használata és lehetőségei.
2019. január 17., csütörtök, 18:00 óra
Csontrendszerünk támogatása ENERGY termékekkel.
2019. január 31., csütörtök, 17:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
További információ: Ángyán Józsefné klubvezető, 06/20/314-6811, margagitika@gmail.com

SZENTES
December 2., vasárnap, 09:00-16:00 óráig
MINIKONFERENCIA
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: Ízületi- és ideggyulladások, reumatológiai kórképek. ENERGY termékek használata a fenti betegségek esetében.
A konferencia térítési díjas. Információ a helyszínről, a térítési díjról és jelentkezés Fábján Júlia klubvezetőnél. Tel: 0630/955-0485
December 14., péntek,18:00 óra
Kossuth utca 33-35. (Könyvtár)
Rideg Róbert természetgyógyász, fitoterapeuta, ENERGY szakoktató előadása: Hogyan működik vese-húgyhólyag szervpárunk? Milyen betegségeket okozhat a szervpár elégtelen müködése? Lehetőségünk van harmonizálni ENERGY készítményekkel!
További információ: Fábján Júlia klubvezető, 0630/955-0485, julia@metafor.hu

SZOLNOK
Zsálya Herbaház és Egészségház oktatóterme
Szolnok, Arany János. u. 23.
December 4.,. kedd, 16.30 óra
Téma: Az 5 elem szerinti táplálkozás, javaslat személyre szabottan.
December 11., kedd, 16:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A víz elem misztériuma. ENERGY termékek használata a tél folyamán.
2019. január 15., kedd, 16:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
2019. január 22., kedd, 16.30 óra
Klubnap Dr. Kissné Veres Erzsébet természetgyógyász, akupresszőr, kínai asztrológus vezetésével. Téma: Az 5 elem szerinti táplálkozás a téli időszakra vetítve.
ÁLLAPOTFELMÉRÉS hétfőtől-péntekig, 9.00 és 17.00 óra között díjazás ellenében vehető igénybe, előzetes időpont-egyeztetés alapján.
A felmérés Supertronic, Meridim és MiniQuantum készülékkel történik, valamint kínai asztrológia és numerológiai tanácsadás segítségével. A mért eredmények ismeretében ENERGY termékek ajánlása.
Az Egészségházban különböző masszázsfajták, természetgyógyászati, orvosi rendelések vehetők igénybe, melyekhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
További információ és jelentkezés Németh Istvánné Éva klubvezetőnél
Tel.: 06/56/375-192, 06/30/292-8399
szolnokegeszseghaz@gmail.com

VESZPRÉM
ZöldLak oktatóterem
Veszprém, Diófa u. 3.
2019. január 30., szerda, 17:00 óra
Czimeth István természetgyógyász, ENERGY szakoktató előadása: A Víz elem ismert és kevésbé ismert összefüggései. Milyen ENERGY termékeket fogyasszunk a téli időszakban, egészségünk megőrzése érdekében. A legújabb fitoterápiai kutatások bemutatása.
Információ és jelentkezés: Vértes Andrea, Török Tamás klubvezetőknél, tel.: +36 30 994-2009.

ZALAEGERSZEG
ENERGY Klub, Mártírok u. 17.
dec. 10-én (hétfő) 17-18: Személyes terméktanácsadás
dec. 11-én (kedd) 17-18: Kristályvásár
dec. 12-én (szerda) 17-18:
Egyensúly az 5 elemmel: Fa
dec. 17-én (hétfő) 17-18: Belső gyermek
dec. 18-án (kedd) 17-18: Parazita szűrés
dec. 19-én (szerda) 17-18:
Mit tehetsz magadért? – Földelés
2019.
jan. 7-én (hétfő) 17-18: Hajproblémák szűrése
jan. 8-án (kedd) 17-18:
Egyensúly az 5 elemmel: Tűz
jan. 9-én (szerda) 17-18:
Mit tehetsz magadért? - Földelés
jan. 14-én (hétfő) 17-18:
Személyes terméktanácsadás
jan. 15-én (kedd) 17-18:
Gyermeket szeretnék – felkészülés az anyaságra
jan. 16-án (szerda) 17-18: EDU-Kineziológia
jan. 21-én (hétfő) 17-18: Pajzsmirigy szűrés
jan. 22-én (kedd) 17-18: Belső gyermek
jan. 23-án (szerda) 17-18:
Mit tehetsz magadért? - Önmasszázs
jan. 28-án (hétfő) 17-18: Parazita szűrés
A meghirdetett programokat az ENERGY Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni lehet: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com és www.maraboszi.hu 

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot.
A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.