Készítmények

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze.

A cég alapkínálata a Pentagram © koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony Regeneráció a pentagramban módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van sz

 
A regeneráció a pentagram
ban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram © infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzésérőAz Energy egyéb készítményei közé tartozó több-összetevőjű kivonatok után az ún. sárkányvér a legnépszerűbb alkotóelem, amelyet az Energy termékei közül a Drags Imunban találunk meg. Az említett készítmény egyedülálló hatásokkal bír, csakúgy, mint a Fytominerál nevű termék, amely természetes, növényi eredetű kolloid-ásványokat tartalmaz.


Közkedvelt termékek közé tartoznak a bioinformációs fogkrémek is. Ezek alapösszetevője a Podhájská termálforrásból származó harmadkori tenger vize, amelyet speciális gyógynövény-elegy, valamint antibakteriális, vírusellenes, illetve gombaellenes hatású válogatott éterolaj-kompozíció gazdagít.


Kozmetikai termékek csoportjába tartoznak azok a külső használatra alkalmas készítmények is, amelyek egyedülálló hatásait kiválóan fel lehet használni égési sérülések, gombás területek kezelésére, illetőleg fertőtlenítésre. Sok készítmény növényi eredetű éterolaj-elegyet tartalmaz, ezért ezen termékek aromaterápiás hatásait is remekül ki lehet használni.. Belélegzéssel az illatos anyagok igen gyorsan bekerülnek a véráramba, ahol is figyelemreméltó módon képesek helyrehozni a test egy-egy funkcióit.

< src="http://www2.energy.sk/obr/cz_new/vyrobky/Obchod_katalog_strana_21.jpg">
Vásárlóinknak a szépségkozmetika gyönyörű külsőt biztosító termékeivel is szeretnénk örömet okozni. A szóban forgó készítmények főösszetevője a fitohormonokat tartalmazó gyógynövény-elegy, valamint a Podhajská forrás vize. A bőrt oxigénnel, egy sor fo ntos ásvánnyal, vitaminokkal és olyan biológiai anyagokkal látják el, amelyek jelentős regeneráló, vitalizáló hatást fejtenek ki a bőrsejtekre.

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.