Egészségmegőrzés az ENERGY-vel

„Ahol az egész gyengélkedik, lehetetlen,
hogy a rész egészséges legyen.”

Platón: Athéni Köztársaság, i. e. 382

Bár a modern orvostudomány fantasztikus eredményeket ér el a műtéti eljárások és az akut betegségek gyógyítása terén, egészségünk védelmében a holisztikus orvoslást tartjuk a legfontosabbnak. Az emberi test egységes egész: a test, a lélek, az érzelmek és a szellem egyetlen rendszerben kapcsolódik össze.

Keressük az ok-okozati összefüggéseket, valamint a természetes, gyengéd
és kíméletes megoldásokat, és segítségükkel igyekszünk helyreállítani a szervezet harmonikus működését, a testi-lelki egészséget.

Salus hűségprogram

A SALUS HŰSÉGPROGRAMBAN KIZÁRÓLAG KLUBTAGOK ÉS TANÁCSADÓK VEHETNEK RÉSZT. (A SALUS LATIN SZÓ, JELENTÉSE: JÓLÉT, EGÉSZSÉG.)
VÁSÁROLJON ENERGY KÉSZÍTMÉNYEKET 12 EGYMÁST KÖVETŐ HÓNAPON ÁT,
HAVI LEGALÁBB 10 EZER FT ÉRTÉKBEN. NEM FONTOS, HOGY A PROGRAMOT AZ ÉV MELYIK HAVÁBAN KEZDI EL. 12 HÓNAP ELTELTÉVEL – A FENTI FELTÉTEL TELJESÍTÉSE ESETÉN –
ÖN JOGOSULTTÁ VÁLIK A 15 EZER FT ÉRTÉKŰ HŰSÉGBÓNUSZRA.

A hűségbónusz megszerzéséről Önt a havi elszámolásban értesítjük. A hűségbónusz érvényesítése az adott hónapban kötelező, viszont megbontva is felhasználható a tárgyhónapon belül, az alábbi feltételek szerint.
A hűségbónusz alapján érvényesített árengedmény nem haladhatja meg egy konkrét vásárlás értékének 50%-át. A hűségbónusz összege részekre is bontható, és ha az adott hónapban érvényesített részösszeg meghaladja egy konkrét vásárlás 50%-át, akkor ez szükséges is.
Az árengedményt nem lehet felhasználni regisztráció megújításának megvásárlására.

A bónusz felhasználása

A hűségbónusz érvényesítésének hónapjában automatikusan teljesül az adott hónap minimum 10 ezer Ft-os vásárlása.  A hűségprogram feltételeinek be nem tartása esetén
a program elölről kezdődik. A hűségprogram aktuális állását cégünk weboldalán,
a Karrier menüpontban követheti nyomon. 

Supertronic készülék

A Supertronic EAV módszer (vagyis a dr. Voll-féle elektroakupunktúra) alapján működő készülék. Pontosan meghatározott akupunktúrás pontokon a bőr ellenállásának (vezetőképességének) mérésével képet ad az akupunktúrás meridiánok, továbbá az energetikai pályákkal kapcsolatban álló belső szervek
és hozzájuk kapcsolódó szövetek energetikai állapotáról.

Tanácsadás

Az internetes oldalainkra látogatók rendelkezésére áll a szaktanácsadás, ahol szakembereinktől segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb Energy készítmény kiválasztásához.

Munkatársaink szívesen adnak tanácsot egészségügyi problémáinak hatékony megoldásához is, ez azonban nem helyettesíti az orvosi diagnózist vagy kezelést! A pontos diagnózis felállításához feltétlenül keresse fel szakorvosát! Tanácsadóink feladata mindössze az, hogy javaslatot tegyenek a fennálló probléma egyik lehetséges megoldására az Energy készítmények segítségével.

Gyakori kérdések

Használhatom az Energy készítményeket antibiotikumokkal egy időben?

Igen. Káros kölcsönhatásoktól nem kell tartania. Sőt, a Vironal alkalmazása esetén szinergikus hatást érhet el az agresszív vírusokkal szemben, miközben ezzel egy időben semlegesítheti az antibiotikumok negatív hatásait.

Kisfiam/kislányom még csak 2 éves. Használhatja az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeit és étrend-kiegészítőit általában 3 éves kortól ajánljuk. Ha Ön ennél fiatalabb korú gyermekét szeretné természetes gyógykezelésben részesíteni, konzultáljon szaktanácsadóinkkal.

Vannak-e mellékhatásai az Energy készítményeinek? Ha igen, milyenek?

Készítményeink teljes mértékben természetes eredetűek, így mellékhatásaik csak nagyon ritkán jelentkeznek (abban az esetben fordulhatnak elő, ha a fogyasztó allergiás a termék egyik vagy másik összetevőjére). Mellékhatás esetén javasolt az előírt adagolás csökkentése és a szaktanácsadó felkeresése.

Hogyan használjam a koncentrátumokat akut, illetve krónikus állapotok kezelésére?

Akut állapotokban a készítményeket rövidebb ideig és nagyobb adagban (napi 3x4-9 csepp) adjuk, és a javulással párhuzamosan fokozatosan csökkentjük az adagolást. Krónikus betegségeknél viszont kisebb adaggal kezdünk (pl. napi 1 csepp vagy 2-3x1 csepp), majd fokozatosan növeljük az adagot.

Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.