Hogyan védekezhetünk hatékonyan?


influenza – köhögés – nátha – torokgyulladás – megelőzés – harc a kórokozókkal – lábadozás


A szervezet ellenálló-képességének támogatása, a fertőző betegségek megelőzése, a fertőzések kezelése és a lábadozás felgyorsítása céljából válasszuk az Energy cégcsoport természetes készítményeket!

A természetes alapanyagokat tartalmazó Energy termékek összetétele:
- tiszta gyógynövények kivonatai
- illóolajok
- tőzegkivonat
- kristályőrlemények
- termálvíz


A készítmények különlegessége:
- nagyon komplexek, hiszen összeállításuknál a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) 5 elem filozófiájának ősi alapelveit ötvözték a modern fitoterápia, aromaterápia, kristályterápia, pszichotronika, valamint a legújabb kori biorezonancia ismereteivel
- a HKO több ezer éves tudására építve mind a 14 alapvető energiavezetékre kifejtik hatásukat, így hatékonyan segítik elő a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait
- a termékskála alapját a kínai 5 elemmel összhangba hozott, 5 természetes, sok összetevőjű gyógynövény koncentrátum alkotja
- ezeket úgy hangolták össze, hogy segítsenek kiegyensúlyozni a test minden életfolyamatát


VIRONAL:
Hatékonyan fokozza a tüdő erejét, valamint a szervezet védekezőképességét a nyálkahártyák területén és a szervezet belsejében egyaránt. A hagyományos kínai orvoslás szerint erősíti a védelmi energiákat, továbbá a vastagbél energiáját, valamint a bőr feszességét és ellenálló-képességét. Mivel megnöveli a szervezet védelmi erejét, sokkal hatékonyabban tudunk megküzdeni a kórokozókkal, legyen szó akár baktériumokról, akár vírusokról vagy gombákról. Emellett antioxidáns hatású, lerövidíti a fertőző betegségek lefolyását az arc-, homlok-, száj- és orrüregi gyulladásoktól, valamint az orrgarat-gyulladástól kezdve a különböző vírusfertőzéseken, influenzán, tüdőgyulladáson át, egészen a hasmenéssel kísért állapotokig. Erősíti a nyirokrendszert, valamint az emésztőszervek működését. Használata antibiotikummal is kombinálható.

Tartalma:
– illóolajok
– gyógynövények, mint például:
* hársfavirág
* kakukkfű
* kerti torma
* nagy sarkantyúka
* keskenylevelű ökörfarkkóró
* grépfrútmag
* kínakéreg
– és sok egyéb.FLAVOCEL:
Szudáni hibiszkuszból származó C-vitamint tartalmaz, és antioxidánsként hat.
A készítményben található bioflavonoidok magukban hordozzák az ún. francia paradoxont, mert ezek a bioflavonoidok megtalálhatók a vörös borban is, amelyről tudvalevő, hogy kis mennyiségben fogyasztva javítja a szív-érrendszer működését. Ám nekünk nincs szükségünk a borra, hiszen itt van a FLAVOCEL. A készítmény tartalmaz még illóolajokat, amelyek erősítik a szervezet védekezőképességét, valamint javítják a nyálkahártyák állapotát, elsősorban a hörgőkben és a tüdőben.


GREPOFIT termékcsalád: rendelkezésünkre állnak kapszulák (amelyek a beszedésüket követően kb. 1 óra múlva hatnak, ám hatásuk hosszan tartó: 3-4 óra), Grepofit cseppek (gyakorlatilag azonnal hatnak, ám hatásuk nem olyan hosszan tartó) valamint Grepofit spray (helyi alkalmazáshoz).

Mindegyik GREPOFIT készítmény tartalmaz:
- grépfrútmag-olajat: természetes antibiotikus, vírusellenes és gombaölő hatás.
- Echinaceát: erősíti a nem specifikus immunitást, azaz az első védelmi vonalat.
- szudáni hibiszkuszt: C-vitamin-forrás, gyulladáscsillapító és fertőtlenítő hatás.
- orvosi zsályát: csökkenti a túlzott izzadást, gyulladáscsökkentő, antibiotikum jellegű és összehúzó hatása van.


CISTUS INCANUS FORTE
A Cistus incanus (bodorrózsa) rendkívül erős hatású növény, amely képes minden gyulladást okozó kórokozót elpusztítani az emberi szervezetben. A Cistus nem antibiotikum! Az antibiotikumok ugyanis elpusztítják a baktériumokat vagy megakadályozzák a szaporodásukat. Azaz helyettünk dolgoznak. Ez néha nagyon fontos, pl. olyankor, ha rendkívül gyengék vagyunk, vagy ha a fertőzés olyan súlyos, hogy veszélyezteti az életünket. Az antibiotikumok használata hétköznapi esetekben azonban nem mindig szükségszerű. És ha annak ellenére is szedjük, hogy nincs rá szükség, immunrendszerünk nem „edzi” magát, és mi újra megbetegedhetünk. Ha a baktériumok túlélik az antibiotikumok támadását, tovább szaporodhatnak és olyan rezisztens törzsek is kialakulhatnak, amelyek ellen már semmiféle antibiotikum nem hat.

A CISTUS INCANUS FORTE az immunrendszerrel együttműködve legyengíti azt a kórokozót, amely a gyulladást okozta – legyen az akár baktérium, akár gomba vagy vírus. Ezért az életveszélyes állapotokon kívül mindig eredményesen alkalmazható, amikor a betegnek egymás után több antibiotikum-kúrára van szüksége. Ám ha a beteg élete veszélyben van, az antibiotikum használata elkerülhetetlen. A CISTUS INCANUS FORTE hatása erősebb, mint a GREPOFIT-é – a készítmény magas koncentrációban tartalmazza a gyógynövény kivonatát, és ez hatásaiban is megmutatkozik. Ezért a CISTUS INCANUS FORTE-t szövődmény esetén választanám, illetve olyankor, ha a GREPOFIT nem bír el a kórokozókkal.DRAGS IMUN: a perui őserdőkben élő Croton lechleri fából származó gyanta gyulladáscsökkentő, vírusölő, baktériumellenes és gombaölő hatású. Mindenütt kifejti a hatását, ahol „nagy a láng”, valamint csillapítja a hasmenést.
IMUNOSAN: erősíti az immunitást a különböző betegségek esetén, támogatja a szervek immunreakcióit, és megelőző hatású számos civilizációs betegséggel szemben. Antioxidáns és az immunitásra ható gyógynövényeken kívül tartalmaz még Ganoderma lucidum gombát, amely véd az allergiával szemben, és daganatellenes tulajdonságú, továbbá Agaricus blazei Murill gombát, amely támogatja az immunrendszer működését, és ugyancsak daganatellenes hatású.AUDIRON:
gyógynövény alapú, erős fertőtlenítő hatású készítmény, amely elsősorban fülfájás csillapítására javasolt. Emellett fertőtlenítésre a test bármely területén alkalmazható. Bőrpírra, kisebb fekélyekre kifejezetten jótékony hatású. A gyógynövényeken kívül tartalmaz mirha olajat (rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, amely a fájdalmat is csillapítja), máriatövismag-olajat (sebgyógyító hatású), továbbá ricinusolajat, amely felkészíti a beteg területet mindarra a jóra, amit az AUDIRON magában hordoz.


CYTOSAN:
a humátok (tőzegkivonatok) csoportjába tartozik. Képes magához kötni a legkülönbözőbb anyagokat. A humátok a testen belül úgy működnek, hogy magukhoz kötik a váladékokat, a baktériumokat, a gyulladásos reakciók termékeit, a vírusokat, a gombákat stb. Nekünk tehát már nem kell ezeket feldolgoznunk, mert a humátok segítségével megszabadulunk tőlük.STIMARAL:
széles körben alkalmazható, gyógynövény alapú készítmény. Egyrészt erősíti a szervezet működését, méghozzá az emésztés támogatásával, másrészt segíti az alkalmazkodást a megváltozott körülményekhez. Az immunitással összefüggésben rendszerint az antibiotikumok szedése után alkalmazzuk, hogy rendbe hozza az emésztést, illetve akkor, ha a fáradtság ledönt minket a lábunkról.PROBIOSAN
és PROBIOSAN INOVUM: a probiotikumok csoportjába tartozó készítmények. Olyan „jótékony” baktériumokat tartalmaznak, amelyekre feltétlenül szükségünk van a megfelelő élethez. A PROBIOSAN INOVUM-ban ráadásul az immunitás szempontjából felettébb fontos kolosztrum is megtalálható, azaz olyan előtej, amellyel az emlősöket születésük után édesanyjuk táplálja, és amely szó szerint tele van ellenanyagokkal, valamint olyan összetevőkkel, amelyek részt vesznek a test védekezőképességének kialakításában.


A készítményekben levő baktériumokra – jó tudni, hogy a PROBIOSAN INOVUM a jótékony bélbaktériumok lehető legszélesebb spektrumát tartalmazza – minden antibiotikum-kúra után szükségünk van, illetve minden olyan esetben, ha felmerül a bélmikroflóra egyensúlyi állapotának felborulása.
Általános érvénnyel elmondható, hogy a bélrendszer immuntevékenysége (igen, a beleknek is nagyon fontos szerepük van) a bennük található baktériumoktól függ. Éppen ezért immunprobléma esetén erre az összefüggésre is gondolnunk kell.


Fontos továbbá az immunrendszerünk „edzése”.
A szervezet az éppen aktuális szükségletei szerint dönti el, hogy hova és mennyi energiát küldjön, és hogy miként fog vele gazdálkodni.

 

VÁSÁRLÁS

Klubtagsági regisztráció:
Legyen Klubtag ott, ahol a természet gyógyít! Több információ itt.

HOGY MIÉRT ÉRI MEG NÁLUNK KLUBTAGNAK LENNI?

1. Kedvezményesen vásárolhatja meg világszínvonalú, a hagyományos kínai orvoslás és a modern tudományok szintézisén alapuló készítményeinket, így könnyebben tehet a saját maga és környezete egészségért.
2. Ingyenes szaktanácsadásra nyílik lehetősége képzett terapeutáinkkal.
3. A VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére pos
tázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.
4. Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.
5. Nem utolsó sorban pedig tagjává válik az "Energy-családnak", ahol mindig támaszra lel, legyen szó bármilyen megpróbáltatásról az életében.

Az ENERGY közössége közel 8000 tagot számlál Magyarországon, akik a klubokban és az online térben is összetartó csapatot alkotnak. Hírleveleinkben
(feliratkozás a honlapunkon itt) mindig az aktuális akciókról és eseményekről is értesülhet.

Kövessen bennünket a Facebookon oldalon a naprakész informácioókért, speciális tartalmakért!

Az ENERGY Magyarország Youtube csatornán meghallgathatja az elmúlt évek konferenciáinak és előadásainak szakmai anyagát. Ezeken a felületeken keresztül egy gombnyomással megoszthatja az információkat ismerőseivel, könnyedén építhet új üzleti kapcsolatokat, dinamikusan fejlődő vállalkozást, miközben számtalan embernek segíthet egy egészségesebb, harmonikusabb élet kialakításában.

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.