Várandósság – Felkészülés a gyermekvállalásra


AZ EURÓPAI ÉS EZEN BELÜL A MAGYARORSZÁGI NÉPESSÉG FOGYÁSA A MINDENNAPI HÍREK RÉSZE. ÉVRŐL ÉVRE CSÖKKEN A SZÜLETÉSEK SZÁMA. AZ OKOKAT VIZSGÁLVA NEM LEHET MINDENT A GAZDASÁGI ANOMÁLIÁK SZÁMLÁJÁRA ÍRNI.

Az első magyarországi „lombikbébi” megszületése óta több mint 20 év telt el. Azóta ugrásszerűen megnőtt a mesterséges megtermékenyítések száma, ami sajnos utal a fogamzóképes korú lakosság egyre romló termékenységi állapotára. A meddőségi szakrendelések vizsgálata alapján az elmaradó gyermekáldás oka 40% esetében a férfiaknál keresendő. Igen megdöbbentő a tény, hogy az utóbbi 20 évben a férfiak spermaszáma a tizedére (!) csökkent (200 millió/ml-ről 20 millió/ml-re). A nők esetében (25-30%-nál) peteérési gondok vannak (például PCOS: policisztás ovárium szindróma), de nő az endometriosisos betegek száma is. (Ez utóbbi a méhnyálkahártya rendellenes megjelenése a testben.) A legelkeserítőbb azonban az, hogy egyre több a csökkent vagy sérült petesejtkészlettel rendelkező hölgy. Erre csak a meddőségi rendelésen elvégzett laborvizsgálat után derülhet fény (AMH: anti-Müllerian hormon; a petesejtkészletről ad tájékoztatást).

Mi okozhatja ezt a döbbenetes romlást a termékenységben?

Kutatások rámutattak a vegyi anyagok ellenőrizhetetlen méreteket öltő használatára (kozmetikumok, tisztítószerek, élelmiszerek, gyógyszerek, háztartási eszközök, festékek stb.). E károsító hatás mellett nagyon sok, a hétköznapi életben rendszeresen alkalmazott anyag – a bőrön, az emésztőrendszeren át vagy légzés útján bekerülve a szervezetbe – hormonszerűen kezd viselkedni, felborítva ezzel az élő szervezet hormonális egyensúlyát. (Az állatok húsa, teje, tojása bejut az ember mint „csúcsragadozó” szervezetébe.) A termékenységet meghatározó másik fontos tényező a gyermeket vállalók életkora. Jó 20-25 évvel ezelőtt az első gyermek születését a nők a 20-24. életévük körül vállalták, ezzel szemben az utóbbi 5 esztendőben már inkább 30-35 éves korukban szeretnék világra hozni. Az életkor előrehaladásával természetszerűen csökken a fogamzóképesség, és erre „ráerősít” a vegyi-hormonális terhelés is.


FELKÉSZÜLÉS A GYERMEKVÁLLALÁSRA AZ ENERGY KÉSZÍTMÉNYEIVEL

Az Energy készítményei a hagyományos orvosi gyógymód kíméletes alternatíváját jelentik, és csökkentik a gyógyszerek olykor súlyos, nem kívánt hatásainak kockázatát. Bioinformációk bejuttatásával, a biorezonancia elve alapján működnek, ezért sokkal hatékonyabbak, mint az általános étrend-kiegészítők. A holisztikus orvoslás emberközpontú szemlélete és vizsgálati módszerei lehetővé teszik, hogy a szervrendszerek működésének hibája sokkal korábbi stádiumban észlelhető legyen, mint a biokémiai módszereken alapuló diagnosztizálás esetében.


Főbb készítmények

Cytosan (Cytosan inovum)

- humátanyagok a szervezet mélyreható méregtelenítéséhez. Kiválóan alkalmazható készítmény krónikus betegségek, valamint a külső környezetből származó káros anyagok okozta terhelés esetében.
Adagolása: naponta 2x1 kapszula, éhgyomorra.
Csak a fogantatást megelőzően alkalmazható 3-6 hetes kúraként.

 


Renol

- tisztító, regeneráló hatású, amely a hormonrendszer szabályozásával és az energia kiegyenlítésével, valamint a húgy-ivarszervek támogatásával mindkét nemre hatva támogatja a fogantatást.
Adagolása: naponta 2-3x4-6 csepp (szedhető a Gynex-szel együtt,
de időben eltolva kell bevenni).

Gynex gyógynövény-koncentrátum


- kiváló regeneráló hatású, amely elsősorban a hormonszabályozás területén fejti ki hatását. Rendbe hozza a menstruációs ciklust, segíti a peteérést, valamint a petesejt ovuláció alatti „kiszabadulását”. Jótékonyan hat a női lélekre.
Férfiaknál támogatja a spermiumok termelődését, mozgékonyságát.
Adagolása: naponta 3x5 csepp, a menzesz 1. napjától a peteérés (tüszőrepedés, ovuláció) utáni 1-2 napig 2x3-4 csepp.

Fytomineral

 - ásványi anyagok oldata kolloid formában. Gyorsan és hatékonyan támogatja a hormonok anyagcseréjében részt vevő enzimek tevékenységét. Kiváló kiegészítő készítménye a Gynex-kúrának. A kolloid formájú ásványi anyagok azonnal elérhetők a sejtek számára, hatékonyságuk így felettébb gyors.
Adagolása: 3x5-10 csepp, étkezés után.
Áldott állapotban és szoptatás alatt is javasolt.

Vitaflorin

- természetes forrásokból álló multivitamin készítmény, amely remekül

alkalmazható az áldott állapotra való felkészülés idején, hiszen felélénkíti az egész szervezetet. Hozzájárul a folsav pótlásához, ami különösen fontos, mert a folsav hiánya nyitott gerincet (spina bifida) okozhat a magzatnál.
Szedése csak az áldott állapot eléréséig javasolt.
Adagolása: naponta 1-2x1 kapszula.

Zöld élelmiszerek

Barley, Spirulina Barley, Chlorella: ezek a „zöld élelmiszerek” kiemelt fontosságú enzim-, ásványianyag- és vitaminforrások, jelentős folsavtartalommal. Hosszú távon is szedhetők. Nagymértékben támogatják a spermiumtermelést.
Terhesség és szoptatás alatt egyaránt javasolt a fogyasztásuk.

Adagolásuk:
Barley: naponta 2x1 teáskanállal vízben, levesben, gyümölcslében oldva.
Chlorella és Spirulina Barley: 2-3x1-2-3 tabletta testalkatnak, napi terhelésnek megfelelően. Tapasztalatok szerint a legjobb hatást akkor érhetjük el velük, ha két étkezés között, félidőben, tehát de. és du. visszük be őket a szervezetbe.
Vitamarin

A tengerihal-olaj kapszula tartalmaz szerves jódot, valamint D- és E-vitaminokat, melyek szintén hozzájárulnak az egészséges szervműködéshez, csontképzéshez.

Probiosan és Probiosan Inovum

A probiotikumok csoportjába tartozó készítmények. Olyan „jótékony” baktériumokat tartalmaznak, amelyekre feltétlenül szükségünk van a megfelelő élethez. A PROBIOSAN INOVUM-ban ráadásul az immunitás szempontjából felettébb fontos kolosztrum is megtalálható, azaz olyan előtej, amellyel az emlősöket születésük után édesanyjuk táplálja, és amely szó szerint tele van ellenanyagokkal, valamint olyan összetevőkkel, amelyek részt vesznek a test védekezőképességének kialakításában.A készítményekben levő baktériumokra – jó tudni, hogy a PROBIOSAN INOVUM a jótékony bélbaktériumok lehető legszélesebb spektrumát tartalmazza – minden antibiotikum-kúra után szükségünk van, illetve minden olyan esetben, ha felmerül a bélmikroflóra egyensúlyi állapotának felborulása.
Általános érvénnyel elmondható, hogy a bélrendszer immuntevékenysége (igen, a beleknek is nagyon fontos szerepük van) a bennük található baktériumoktól függ. Éppen ezért immunprobléma esetén erre az összefüggésre is gondolnunk kell.

Fontos továbbá az immunrendszerünk „edzése”.
A szervezet az éppen aktuális szükségletei szerint dönti el, hogy hova és mennyi energiát küldjön, és hogy miként fog vele gazdálkodni.

Vásarlás

Klubtagsági regisztráció:
Legyen Klubtag ott, ahol a természet gyógyít! Több információ itt.

HOGY MIÉRT ÉRI MEG NÁLUNK KLUBTAGNAK LENNI?
1. Kedvezményesen vásárolhatja meg világszínvonalú, a hagyományos kínai orvoslás és a modern tudományok szintézisén alapuló készítményeinket, így könnyebben tehet a saját maga és környezete egészségért.
2. Ingyenes szaktanácsadásra nyílik lehetősége képzett terapeutáinkkal.
3. A VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.
4. Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.
5. Nem utolsó sorban pedig tagjává válik az "Energy-családnak", ahol mindig támaszra lel, legyen szó bármilyen megpróbáltatásról az életében.

Az ENERGY közössége közel 8000 tagot számlál Magyarországon, akik a klubokban és az online térben is összetartó csapatot alkotnak. Hírleveleinkben (feliratkozás a honlapunkon itt) mindig az aktuális akciókról és eseményekről is értesülhet.

Kövessen bennünket a Facebookon oldalon a naprakész informácioókért, speciális tartalmakért!

Az ENERGY Magyarország Youtube csatornán meghallgathatja az elmúlt évek konferenciáinak és előadásainak szakmai anyagát. Ezeken a felületeken keresztül egy gombnyomással megoszthatja az információkat ismerőseivel, könnyedén építhet új üzleti kapcsolatokat, dinamikusan fejlődő vállalkozást, miközben számtalan embernek segíthet egy egészségesebb, harmonikusabb élet kialakításában.

Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.