QI coffee

Terápiás ital – por

  • energiakészletek feltöltése
  • összpontosítás
  • kedélyállapot-javítás

Reggelente nehezen tér magához? El sem tudja képzelni, hogy kávé nélkül induljon a napja?A QI COFFEE több egy egyszeru kávénál. A QI COFFEEegyedülállósága az eros instant kávé, valaminta gyógyhatású pecsétviaszgomba (reishi) és kínaihernyógomba (cordyceps) kombinációjában rejlik.

A QI COFFEE összetételének 10%-t gyógygombák alkotják, amimeghosszabbítja a kávé élénkíto hatását, így a QI COFFEE fokozottabbéleterot, kitartást és stresszel szembeni ellenállóképességet biztosít.A gombák adaptogén, immunstimuláló és méregteleníto hatásokkalerosítik a kávé antioxidáns tulajdonságait.Növelik a szervezet ellenállóképességét mind zikai, mind pedig szellemiés lelki terhelések esetén. Csökkentik a kávé savasságát, aminekköszönhetoen óvják a gyomrot az irritációtól. A QI coee egyik legnagyobbelonye, hogy hosszan tartóan és kiegyensúlyozottan élénkít.

A QI COFFEE ALKALMAZÁSI

A QI COFFEE kávé hosszan tartó hatása elsosorban az alábbi esetekbennyújthat elsorangú segítséget Önnek:
» ha energiára van szüksége és összpontosítania kell
» ha soforként hosszú útra készül
» ha jó hangulatban szeretné tölteni a napját
» ha meg kell oldania egy nehéz feladatot, amit már nem halogathat tovább,legyen is szó akár egy cikk megírásáról vagy az ablakok megtisztításáról» ha biztos akar lenni benne, hogy egész éjszaka ébren tud maradni, mertvirraszatni szeretne a rituális tuz mellett, esetleg szeretné meggyelnia Mars és Vénusz együttállását
» ha kivételes sportteljesítményre készül, ami a QI COFFEE segítségévelbiztosan sikerülni fog, hiszen a kávé támogatja a sejtlégzést és a kínaihernyógomba (cordyceps) javítja a szervezet oxigénfelhasználását
» ha Ön diák és a vizsgaidoszak alatt szeretné megerosíteni agya kognitívfunkcióit (a memóriát, a koncentrációt, a gyelmet, az összpontosítást)

Tápanyagok

Koffein, klorogénsav, kávésav, linolsav és olajsav,poliszacharidok (acemannán, arabinóz, galaktóz,glükóz, mannóz, ramnóz, xilóz, hexuronsav,glükoronsav, galakturonsav, béta-glükánok),proteinek, B1, B2, B5, B6-vitaminok, kolin és naicin,inozitol, ásványi anyagok (kálium, nátrium,kalcium, foszfor, magnézium, mangán és vas),triterpének, mannit.


Elkészítése

Tegyünk 1-2 teáskanálnyi kávét kb. 2 dl forró,90 °C-os vízbe és alaposan keverjük el. Kávénkattejjel ízesíthetjük (lehet növényi is).Jegeskávé esetében az 1-2 teáskanálnyi kávéthideg tejben keverjük el és adjunk hozzá háromdb. jégkockát - az egészet alaposan rázzukössze, ha lehet, használjunk shakert.

Összetétele

Azonnal oldódó, szárítottrobuszta kávé 90%(koeintartalom: 4-4,5%),kínai hernyógomba(cordyceps) kivonat 5%(poliszacharid tartalom 40%,mannit tartalom 15%),pecsétviaszgomba (reishi)kivonat 5% (poliszacharidtartalom 30%) 

 

PRÍBALOVÉ INFORMÁCIE – QI coffee


Coffee – Corsyceps & Reishi
Doplněk stravy – prášekSPÔSOB POUŽITIA A DÁVKOVANIE:

Zalejte 1-2 lyžičky kávy približne 2 dl horúcej vody s teplotou 90 °C a dôkladne premiešajte. Kávu možno dochutiť mliekom (môže byť rastlinné). K príprave ľadovej kávy použite rovnakú dávku do studeného mlieka s tromi kockami ľadu - dôkladne pretrepte, najlepšie v šejkri. Odporúčaná denná dávka sú dva nápoje. Možno užívať dlhodobo.

ZLOŽENIE:

rozpustná sušená kávarobusta 90% (kofeín 4–4,5%),extrakt z cordycepsu 5%(polysacharidy 40%,mannitol 15%),extrakt z reishi 5%(polysacharidy 30%)


UPOZORNENIE:

Výrobok nie je vhodný pre deti. Užívanie v čase tehotenstva a dojčenia konzultujte so svojím lekárom. Doplnky stravy nie sú určené na používanie ako náhrada pestrej stravy.


SPÔSOB SKLADOVANIA:

Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10 - 25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí.


MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ:

Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.


OBJEM:

100 g


Výrobca:

Energy Group, a. s., Jeseniova 55, 130 00 Praha 3, ČR

Tel./fax: +420 283 853 853/54
info@energy.cz
www.energy.cz

EAN – 8594069933420


A termékcsalád egyéb termékei

QI drink

Qi drink

 100 g

Kiskereskedelmi ár: 5900 Ft

Termékleírás
QI collagen

QI COLLAGEN

 150 g

Kiskereskedelmi ár: 9900 Ft

Termékleírás

Vitae Magazin

Vitae magazin


Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin
Vitae Magazin

Posztoljon minket a közösségi oldalakon

Soha ne kételkedjen abban, hogy a nyitott emberek kis csoportja képes megváltoztatni a világot. A történelem során valójában csakis ilyen kis csoportoknak sikerült bármilyen változást elérniük.